Roman Abramovich Haberleri

Son dakika: Süper Lig'de kartlar yeniden dağıtılabilir! Roman Abramovich gözünü kararttı! İstanbul'dan takım alacak, yeni 'Chelsea' yapacak!

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası yaptırımlara maruz kalan Rus iş insanı Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea'yi satmak zorunda kalmıştı. Bu olaydan sonra yeni bir kulüp arayışına giren milyarderin gözünü Türkiye'ye diktiği iddia edildi. Abramovich'in daha önce Göztepe'yi alacağı öne sürülmüş ancak herhangi bir görüşmenin olmadığı ortaya çıkmıştı. Rus milyarderin İstanbul'un üç kulübünden birini alacağı yazıldı. İşte detaylar...

Spor 03-01-2023 15:11

ÖTV ve KDV dahil 27 milyon lira ödeyecek! Abramoviç'in ultra lüks yatı Eclipse için 30 tanker yakıt ikmali

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Rus iş insanı Roman Abramoviç'in ultra lüks yatı "Eclipse"e, 27 milyon liralık akaryakıt ikmali gerçekleştirildi. Lüks yata, İzmir Aliağa'dan getirilen yaklaşık 30 tankerden 1 milyon 170 bin litre ÖTV ve KDV'li akaryakıt ikmali yapıldı.

Finans 08-12-2022 14:03

Tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreninde sürpriz isim! Roman Abramovich de oradaydı...

Dünyanın merakla beklediği tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Töreni takip edenler arasında ünlü Rus milyarder Roman Abramovich de vardı. Abramovich, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen tarihi Rusya-Ukrayna barış görüşmelerine de katılmıştı.

Haber 22-07-2022 18:51

Son dakika: Göztepe'nin yeni sahibi belli oldu! Türk futbolunda bir ilk...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunda küme düşen ve gelecek sezonda Spor Toto 1. Lig'de yer alacak olan Göztepe'de kulübün devri gerçekleşiyor. Sezon ortasından itibaren Rus milyarder Roman Abramovich'in kulübü satın alacağına dair iddialar medyada sıkça yer almıştı. Abramovich'in yanı sıra Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'in de adı anılıyordu. Ankersen, elini çabuk tuttu ve sarı - kırmızılı kulübün devri için prensip anlaşmasına vardı.

Spor 07-06-2022 07:46

Diğer Haber Etiketleri

Roman Abramovich

Roman Abramovich Hakkındaki Haberler Mynet'te. Roman Abramovich Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'dan Moskova'ya uçmuştu! ABD, Abramoviç'in uçaklarına el koyuyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi üzerine Rus lider Vladimir Putin ile yakınlığıyla bilinen Roman Abramoviç'in uçaklarına el koymak için Amerika Birleşik Devletleri (ABD) harekete geçti. Chelsea'yi satma kararı alan Abramoviç'in, İstanbul'dan Moskova'ya uçan Gulfstream ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Moskova'ya uçan Boeing tipi ABD menşeli uçaklarının Rusya'ya izinsiz olarak uçtuğu gerekçesi öne sürülerek el koymak için izin alındığı belirtildi.

Haber 06-06-2022 21:19

Son dakika: Göztepe için ters köşe! Abramovich derken, Ankersen bitiriyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunu 28 puanla 19. sırada bitiren Göztepe'de kulüp hisselerini elinde bulunduran Mehmet Sepil, başkanlık görevini bırakmıştı. Sarı - kırmızılı kulübü Abramovich'in satın alacağı konuşulurken, sürpriz bir isim olan Rasmus Ankersen aradan sıyrıldı ve kulübü satın almak için son aşamaya geldi.

Spor 04-06-2022 21:23

Dünyanın en zenginleri demir atmak için Göcek’i seçti: Milyonlarca dolar harcadılar…

Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinden olan Göcek dünyanın en zenginlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rus oligartk Roman Abramoviç’i ağırlayan Göcek’in yeni misafirleri şaşırttı. Dünyanın en zenginleri Bill Gates, Jeff Bezos ve İngiliz milyarder Sugar ile mücevher tüccarı İsveçli Lundin'in milyon dolarlık yatlarının bölgede demirlediği ifade edildi. Toplam değerleri milyarlarca dolar olan yüzen saraylar Göcek'e ‘Dünyanın en zengin koyu’ unvanını getirdi.

Finans 01-06-2022 07:47

Son dakika: Kapanacağı iddia edilen Chelsea'nin satışına onay çıktı!

Son dakika haberleri: Ünlü iş insanı Roman Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından İngiltere hükümeti tarafından kendisine yaptırım uygulandığı için sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkarmıştı. Dev kulübün Todd Boehly öncülüğündeki konsorsiyum tarafından 4,25 milyar sterlin karşılığında satın alınmasına Birleşik Krallık tarafından onay verildiği öne sürüldü.

Spor 25-05-2022 18:59

Son dakika: Abramovich, Göztepe'yi satın alacak mı? Mehmet Sepil açıkladı...

Son dakika haberleri: Göztepe Sportif Yatırımlar AŞ Sahibi Mehmet Sepil, kulübün devir sürecinin devam ettiğini açıklarken, Chelsea'yi satan Roman Abramovich hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi. Abramovich, Göztepe'yi satın alacak mı? İşte cevabı...

Spor 14-05-2022 11:36

Son dakika: Roman Abramovich, Chelsea'nin kapanmasına sebep oluyor! Büyük olay...

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından İngiliz hükümeti tarafından yaptırım uygulanan Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea'yi satma kararı almıştı. Göztepe'yi alacağı iddia edilen Abramovich, Chelsea'nin satışından pay alamayacağını öne sürmüştü ancak karar değiştirdi. İngiliz hükümeti tarafından satıştan pay alması kesinlikle yasaklanan ünlü milyarder, Chelsea'nin kapanmasına yol açabilir.

Spor 04-05-2022 18:11

Son dakika: Roman Abramovich'ten Chelsea'nin satışı için olay yaratan karar! Astronomik artış...

Son dakika haberleri: Premier Lig devi Chelsea, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrasında İngiltere hükümetince yaptırım uygulanan Roman Abramovich tarafından satışa çıkarılmıştı. Rus milyarder, 2 milyar sterline satışa sunduğu Chelsea'nin fiyatına 500 milyon euro daha ekledi.

Spor 29-04-2022 04:09

Rus milyarder Roman Abramovich’e büyük şok! 7 milyar dolardan fazla varlığı donduruldu

Birleşik Krallık’ın denizaşırı topraklarından Jersey’deki Kraliyet Mahkemesi, Rus milyarder Roman Abramovich’in 7 milyar dolardan fazla varlığını dondurdu. Abramovich’in temsilcileri ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy’nin, barış anlaşmasında rol oynayabileceği ihtimali ile Abramovich’e yaptırım uygulamamasını istediği belirtilmişti.

Haber 13-04-2022 21:38

Abramovich’in kanatlı konağı! 270 milyon sterlin harcadı

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sürecinde birçok zengin yaptırımlara maruz kalmıştı. Yaptırıma tabi tutulan kişilerden biri olan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich’in, lüks mülklere, pahalı yatlara ve özel jetlere milyonlarca dolar harcadığı biliniyor. Bunlardan biri de 270 milyon sterlin değerinde 50 kişi kapasiteli bir jet.

Trend 13-04-2022 10:10

Son dakika: Roman Abramovich'ten sürpriz hamle! Göztepe derken...

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası yaptırımlara maruz kalan Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea'yi satma kararı almıştı. Bu olaydan sonra yeni bir kulüp arayışına giren milyarderin gözünü Türkiye'ye diktiği iddia edilmişti. Göztepe'yi alacağı öne sürülen Abramovich'in alacağı yeni kulübü İngiliz basını açıkladı.

Spor 11-04-2022 11:27

Son dakika: Abramovich, Göztepe'yi aldı mı? Resmi açıklama...

Son dakika: Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrasında sahibi olduğu Chelsea Kulübü'nü, İngiltere'de kendisine uygulanan yaptırımlar dolayısıyla satışa çıkarmak zorunda kalan Rus milyarder Abramovich'in Süper Lig'den kulüp alacağı iddia edilmişti. Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, kulübün Abramovich’e satıldığı haberlerine dair resmi açıklamayı yaptı.

Spor 05-04-2022 20:58

Abramoviç Putin ile Zelenskiy arasında köprü kurdu! Rus lider ateş püskürdü

Roman Abramoviç Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle dünyanın en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin'e yakınlığı ve Chelsea spor kulübünün sahibi olmasıyla bilinen Rus oligark ve iş insanının Ukrayna lideri Zelenskiy'in mektubunu Putin'e elden teslim ettiği ortaya çıktı. Putin'in karşılığının ise hayli sert olduğu öğrenildi.

Haber 30-03-2022 12:28

Roman Abramovich kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Roman Abramovich serveti ne kadar?

Roman Abramovich kimdir? Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları sonrası İstanbul'da gerçekleştirilen barış görüşmelerinde yer alan ünlü Rus oligark merak konusu oldu. Bu kapsamda Roman Abramovich kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Roman Abramovich serveti ne kadar? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 30-03-2022 08:05

Öksüz bir çocuktan zengin iş insanına! Abramoviç'in hayatı bakın nasıl değişti

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi sonrası yaptırım uygulanan oligarklar konuşulmaya devam ediliyor. Bu isimler arasında ön plana ise Roman Abramoviç çıkıyor. Rusya'da öksüz bir çocuk, nasıl dünyanın en zengin adamlarından biri oldu? İşte Roman Abramoviç'in hayatı...

Haber 30-03-2022 05:17

Abramoviç Zehirlendi mi?

Rus oligark ve işadamı Roman Abramoviç ile iki Ukraynalı müzakerecinin bu ay Kiev’de yapılan müzakereler sonrası zehirlendikleri iddia edildi.

Haber 29-03-2022 12:29

Son dakika | İstanbul'daki barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı! Görüntülerde ortaya çıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da bugün gerçekleşen Ukrayna-Rusya arasındaki tarih barış görüşmesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Televizyonların kısa süreli yayın yaptığı toplantıdaki görüntülerde Rus milyarder Roman Abramovich'in olduğu fark edildi. Abramovich'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın hemen yanında oturduğu görüldü. Kremlin'den yapılan açıklamada Abramoviç'in toplantıda bulunduğu doğrulandı.

Haber 29-03-2022 10:55

Son dakika: Putin çıldırdı, Abramovich zehirlendi! Onlara söyle, onları yok edeceğim!

Son dakika haberleri: Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'ten flaş bir haber geldi! Ukrayna ile barış görüşmelerine katılan Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü. Rus milyarderin yanında bulunan 3 kişinin de derilerinin soyulup, gözlerinin kızardığı belirtildi. Abramovich'in yaşadığı bu gelişme dünya basınında büyük yankı uyandırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 28-03-2022 18:55

Son dakika: Göztepe için herkes Abramovich derken büyük ters köşe!

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'de bu sezonki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve kümede kalma savaşı veren Göztepe'de, 8 Başkan Mehmet Sepil'in yönetimden istifa etmesiyle birlikte hareketli günler yaşanmaya başladı. 8 yıldır kulübün hisselerinin çoğunluğunu elinde bulunduran Sepil'in birçok görüşme yaptığı ortaya çıktı...

Spor 28-03-2022 08:46

Son dakika: Abramovich'in talip olduğu Göztepe'de ayrılık!

Son dakika: Roman Abramovich'in, Göztepe hisselerinin çoğunu elinde bulundurduğu Mehmet Sepil ile bir görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Rus milyarderin hisseleri satın alması beklenirken, sarı - kırmızılı takımda henüz sezon bitmeden bir futbolcuyla yollar ayrıldı.

Spor 26-03-2022 18:27

Barış elçisi Abramovich! Kremlin iddiaları doğruladı

Kremlin, Rus iş adamı Roman Abramovich'in Rus-Ukrayna müzakerelerinde yer aldığını doğruladı. Bir süredir basında Abramovich'in potansiyel barış görüşmelerini kolaylaştırma sürecinde rol oynadığı konuşuluyordu.

Haber 26-03-2022 16:09

Son dakika: Süper Lig karışacak! Abramovich niyeti bozdu... 100 milyon dolar!

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası yaptırımlara maruz kalan Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea'yi satma kararı almıştı. Bu olaydan sonra yeni bir kulüp arayışına giren Abramovich, gözünü Türkiye'ye dikmişti. Süper Lig'in en köklü takımlarından biri olan Göztepe'ye talip olan Abramovich, kesenin ağzını açtı... Yetkililerle yaptığı görüşmede konuşulan rakamların 80-100 milyon dolar civarında olduğu öğrenildi.

Spor 25-03-2022 16:44

Son dakika: Abramovich beklenirken büyük sürpriz! Fenerbahçeli iş insanı devreye girdi...

Son dakika: Göztepe Kulübü'nün devredilmesinin gündeme gelmesiyle birlikte Rus milyarder Roman Abramovich'in hisseler için eski başkan Mehmet Sepil ile bir görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçeli iş insanının da hisselerin bir kısmına talip olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Spor 25-03-2022 11:00

Chelsea'yi satın alacağını açıklamıştı! Muhsin Bayrak'tan Roman Abramovich'e şimdi de malikhane sözü

Chelsea'yi satın alacağını açıklayınca gündeme gelen Muhsin Bayrak, reklam yaptığı tepkileri üzerine basın toplantısı düzenledi. Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak, Rus iş insanı Roman Abramovich ile ilişkilerinin devam ettiğini, kabul ederse kendisine Bodrum’da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini söyledi. İşte Bayrak'ın o açıklamaları!

Haber 24-03-2022 18:24

Zelenskiy'den Biden'a Abramovich ricası! 'Yaptırım getirmeyin'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin, ABD Başkanı Joe Biden'dan, Rus milyarder Roman Abramovich'in "Rusya ile arabuluculuk yapabilir" gerekçesiyle yaptırım listesine alınmamasını istediği iddia edildi. AB ve İngiltere tarafından yaptırım listesine alınan Abramovich'in ABD'nin yaptırım listesinde yer almamasının Zelenskiy'den Biden'a gelen bu taleple ilişkili olduğu kaydedildi. Ancak Abramovich'in böyle bir arabuluculuk görevi üstlenip üstlenmediği ise bilinmediği belirtildi.

Haber 23-03-2022 23:15

Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı

Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor. Bir diğer mega yatı 'My Solaris' ise Bodrum'da demirli bulunan Abramoviç'in ise nerede olduğu bilinmiyor.

Haber 23-03-2022 16:32

Son dakika: Abramovich niyeti bozdu! Göztepe'yi resmen satın alıyor...

Son dakika haberleri: Göztepe'de başkanlığı bırakan ancak kulübün büyük hisselerini elinde bulunduran Mehmet Sepil, Rus milyarder Roman Abramovich ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz günlerde Abramovich'in yatının Bodrum'a gelmesi bu dedikoduları güçlendirmişti. Rusya'nın Ukraynayı işgali dolayısıyla İngiltere'de sahip olduğu Chelsea'yi satışa çıkartmak zorunda kalan Abramovich, Türkiye'den bir takım alarak hayallerini burada gerçekleştirme planları yapıyor. İşte detaylar...

Spor 23-03-2022 12:29

Son dakika: Abramovich'in aşkı Göztepe değilmiş! TFF 2.Lig'den Bodrumspor'u alıyor...

Son dakika haberleri: Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü... Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in dün istifa etmesinin nedeni de Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı şeklinde yorumlanmıştı. Chelsea'yi satışa çıkartmak zorunda kalan Abramovich'in rotasını Türkiye'ye çevirdiği öğrenildi. Fakat bu takımın Göztepe değil, TFF 2.Lig'den başka bir takım olduğu ortaya çıktı...

Spor 22-03-2022 10:58

Rus milyarder Abramoviç’in ultra lüks yatı Bodrum'da! Ukraynalılardan protesto gösterisi

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında İngiltere hükümeti tarafından el konulduğu açıklanan Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 'My Solaris' isimli lüks yatı, Bodrum'a demir attı. Savaş nedeniyle ülkelerine dönemeyen ve Bodrum'da bulunan Ukraynalı yelken sporcuları ise bir bota binerek dev yatın yanında protesto gösterisi yaptı.

Haber 22-03-2022 01:23

Son dakika: Roman Abramovich, Göztepe'yi satın mı alıyor? Mehmet Sepil istifa bile etti...

Son dakika haberleri: Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, görevinden istifa etti. Bu istifanın ardından sosyal medya adeta karıştı. Rus milyarder Abramovich'in yatı, bugün Türk sularında görüntülenmişti. Bu gelişmenin ardından Mehmet Sepil'in istifa etmesi, Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı şeklinde yorumlandı. İşte tüm detaylar...

Spor 21-03-2022 16:19

“Abromoviç’in Yatı Türkiye Açıklarında”

Rus oligark ve işadamı Roman Abromoviç’in süper lüks yatının, Türkiye’nin güneybatı kıyısı açıklarında seyir halinde olduğu bildirildi

Haber 21-03-2022 12:44

Göztepe iddiası olay yaratmıştı! Roman Abramovich'in yatı Türk kara sularında

Rusya-Ukrayna savaşından etkilenen Rus milyarderlerden birisi olan Roman Abramovich'in "Solaris" isimli 140 metre uzunluğundaki yatı Türk kara sularında seyrediyor. 430 milyon sterlinlik yat, saat 11.00 sıralarında Datça'nın Fener Adası açıklarına geldi. Geçtiğimiz günlerde ise futbol tutkusu bilinen Roman Abramovich'in Süper Lig ekiplerinden Göztepe'yi satın alabileceği iddia edilmişti.

Spor 21-03-2022 12:16

Son dakika: Roman Abramovich, Türkiye'den futbol kulübü alacak!

Son dakika haberleri: Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrasında İngiltere'de yaptırım uygulanan ve sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea'yi satma kararı alan Roman Abramovich, Türkiye'den yeni bir kulüp almaya karar verdi. İşte Rus milyarderin Süper Lig'den alacağı iddia edilen takım...

Spor 19-03-2022 14:30

Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın almak için 1 milyar pound'ı nakit verebileceğini açıkladı

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, İngiliz futbol takımı Chelsea'yi satın almak için cuma günü teklif vermeye hazırlandıklarını, ancak anlaşmanın sağlanması için futbol kulübünün sahibi Abramoviç'in rızasını almak istediklerini söyledi. Bayrak ayrıca 1 milyar pound'u direkt nakit olarak ödeyebileceğini, daha yüksek bir miktara ihtiyaç duyması takdirinde ise kredi çekebileceğini belirtti.

Haber 17-03-2022 05:41

AB'de Abramovich çatlağı! Yasak getirmeyecekler

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken Batı'nın yaptırım listesinde olan Rus oligark Abramovich ile ilgili Portekiz bir açıklama yaptı. Avrupa Birliği (AB) tarafından getirilen tüm yaptırımları uygulayacağını belirten Portekiz, Abramovich'in Portekiz vatandaşı olması sebebiyle ülkeye girişini yasaklayamayacaklarını açıkladı.

Haber 16-03-2022 16:32

Abramovich’in genç aşkı! 25 yaşında bir sunucu olduğu iddia edildi

Üç kez evlenen Chelsea sahibi ve yedi çocuk babası 55 yaşındaki iş insanı Roman Abramovich'in Ukrayna kökenli olduğu düşünülen bir televizyon yıldızıyla romantik bir ilişki içinde olduğu iddia edildi.

Trend 15-03-2022 15:02

BBC, Abramoviç'in servetini hileli yollarla elde ettiğini gösteren yeni kanıtlara ulaştı

BBC, Chelsea Futbol Kulübü'nün sahibi Rus iş insanı Roman Abramoviç'in servetini hileli yollarla elde ettiğini gösteren yeni kanıtlara ulaştı. Abramoviç, Rus devletine ait bir petrol şirketini 1995'te şaibeli bir ihaleyle satın aldıktan sonra milyar dolarlar kazandı. Abramoviç petrol şirketi Sibneft'i yaklaşık 250 milyon dolara aldıktan sonra 2005'te tekrar devlete 13 milyar dolara satmıştı.

Haber 15-03-2022 12:49

Abramovich'in Uçağı İstanbul Aktarmalı Moskova'ya Gitti

ABD ve batılı ülkeler tarafından yaptırım listesine alınan Rus oligarklardan biri olan Roman Abramovich’e ait özel uçak dün İsrail’in ardından Türkiye’ye uçtu, kısa bir süre kaldıktan sonra da Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti

Haber 15-03-2022 11:31

15 günde resmen yaşlandı! Roman Abramovich'in rotasında İstanbul sürprizi

Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Rus oligarkların mal varlıklarına da el konuluyor. İngiltere Premier Lig'in önemli kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'i zor günler bekliyor. Abramovich, İstanbul'a geldi. Ünlü iş adamının son hali dikkat çekti.

Haber 15-03-2022 09:46

Rus milyarder Abramovich'in özel Jeti İstanbul'da

Rus milyarder Roman Abramovich’in özel jeti İstanbul’a indi. Abramovich'in LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream tipi özel jeti akşam saatlerinde İsrail'den havalanarak İstanbul'a geldi. Uçakta Abramovich'in olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Abramovich’in en son Tel Aviv Ben Gruion Havalimanı’nda görüldüğü öne sürülmüştü.

Haber 15-03-2022 00:43

Roman Abramoviç: Kulüp sahibini hedef alan yaptırımlar Chelsea takımını nasıl etkileyecek?

İngiltere hükümetinin Roman Abramoviç'in ülkedeki varlıklarını dondurması, Chelsea futbol kulübünü de önemli ölçüde etkiliyor. Kulüp bu yeni dönemde birçok sınırlama ile karşı karşıya olacak.

Haber 11-03-2022 07:41

Abramovich'e şok! İngiltere'deki karar sonrası Chelsea'nın satışı askıya alındı

Rusya-Ukrayna savaşının başlamasının ardından Rus oligarklar, birçok ülkede yaptırım listesine alındı. Bunlardan biri olan Chelsea'yi satma kararı Roman Abramovich ise gelen haberle şoke oldu. İngiltere, Abramovich'e yaptırım kararı aldı ve Chelsea'nin satışını askıya aldı.

Spor 10-03-2022 13:40

Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın alıyor! ''Müjdeyi paylaşalım...''

Rus milyarder Roman Abramovich, Chelsea'yi satışa çıkardı. Mutki aşireti lideri Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak (46) ise satışa çıkarılan kulübe talip oldu. Muğla'nın Bodrum ilçesinde gayrimenkul yatırımları yapan Bayrak, "Biz kimsenin taşeronu olmayız. Bugün resmi olarak bizim heyetimiz Chelsea yöneticileriyle Londra'da görüşmeye başladı. Müjdeyi de sizin aracılığınızla paylaşalım. Muhtemelen yarın ya da cuma günü tam anlamıyla çalışmalar başlayacak" dedi.

Spor 09-03-2022 19:44

Gerçekleşirse dünya bunu konuşacak.... Chelsea'ye talip olan Türk iş adamından yeni açıklama

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal harekatı sonrası Rus iş adamları ve oligarklara pek çok ülkede yaptırımlar peş peşe gelirken, Putin'e yakınlığıyla da bilinen milyarder Roman Abramovich de zora girdi. Chelsea'nin de sahibi olan Abramovich, kulübü satmaya karar verirken, Türk iş adamı Muhsin Bayrak kolları sıvadı. İngiliz devini almak için hazırlıkları tamamladıklarını belirten Bayrak, ilk temasın perşembe olacağını açıkladı ve "Londra’da Türk bayrağını dalgalandıracağız" dedi.

Spor 09-03-2022 10:19

Türk aşiret lideri Chelsea'yi satın alıyor! Bu haber İngiltere'yi sarsar...

Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, Rusya'ya yönelik yaptırımlar sonrası sahibi olduğu Chelsea'ye de bir yaptırım kararı korkusundan dolayı satış kararı aldı. Şu an için resmi bir teklifin olmadığı öğrenilirken, kulübe yapılacak herhangi bir yaptırım kararı olduğu takdirde yönetimi bir vakfın mütevelli heyetine bırakacağını açıkladı. Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ali Rıza Dizdar, yaptığı açıklamada "Türkiye’den bir aşiret reisi Chelsea Kulübü’nü satın alıyor" dedi.

Spor 05-03-2022 16:51

Chelsea'yi Conor McGregor satın alıyor! Taraftar sosyal medyada isyan başlattı

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş sonrası Chelsea'nin sahibi Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea'yi satacağını açıkladı. Bu olayın ardından takımı satın almak için birçok iş insanı harekete geçti. Bunların yanında en ilginç kişi ise UFC'de dövüşen Conor McGregor'dı... İngiliz devini satın almak için talip olduğunu duyuran McGregor, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 03-03-2022 09:22