Survivor Birlesme Partisi Saat Kacta Haberleri

Survivor Yunanistan birleşme partisi dillere düştü! Acun abi bizimkiler gariban mı?

Survivor All Star konuşulurken sık sık Survivor Yunanistan ile de kıyaslanıyor. Son olarak iki yarışmada da birleşme partisi oldu ve Türk seyirciler nedense Yunanistan'ın partisini daha iyi buldu. İşte Acun Ilıcalı'ya yapılan sitemler...

Magazin 2024-04-24 07:13:52

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 2024-04-22 07:20:40

AK Parti ile Yeniden Refah'ın görüşmeleri tamamlandı! Karar için saat verildi

31 Mart seçimlerinde ittifak için görüşmelere devam eden Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmeler tamamlandı. Çıkacak sonuçlar merak edilirken YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadesini kullandı. Yeni bir görüşme olmayacağını belirten Kılıç nihai kararın Fatih Erbakan tarafından cuma günü açıklanacağını belirtti.

Haber 2024-01-30 17:20:42

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken yerel seçim çıkışı! 'Seçime yakın dönemde teklif gelirse...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçim ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere tüm il ve ilçelerde kendi adaylarıyla gideceklerini açıklayan Erbakan, "Tabi ki siyasette 24 saat çok uzun bir zamandır. Seçime yakın dönemde başka bir gelişme, başka bir teklif olursa bunları yetkili kurumlarımızla değerlendirilir, istişare edilir" dedi. Erbakan ayrıca Orta Vadeli Program'a (OVP) ilişkin, "Bu OVP milletin derdine derman olamayacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-11 14:15:21

Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında kritik görüşme! 'Yerler kaygan burada' sözlerine Özdağ'dan dikkat çeken yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştü. CHP Genel Merkezi'nde yapılan görüşme 1 saat sürdü. Özdağ, genel merkez girişinde kendisini karşılayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın kendisine 'aman dikkat edin, yerler kaygan burada' dediğini aktararak, 'Biz de gülümsedik ve sağlam bastığımızı söyleyerek, yukarıya çıktık' ifadelerini kullandı.

Haber 19-06-23 13:28

SURVIVOR FİNALİ 2023: 13 Haziran Survivor finali ne zaman, saat kaçta? Özgür mü Nefise mi? Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi ve saati Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Büyük final İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava'da yapılacak. Acun Ilıcalı'nın dünyanın en zor yarışması olarak dile getirdiği yarışmada final heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta? İşte 2023 Survivor final tarihi ve finalistler hakkında detaylar...

Magazin 13-06-23 08:05

SURVİVOR FİNAL TARİHİ VE SAATİ 2023: Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak? Özgür Tetik ve Nefise Karatay! Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi; Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak edildi. 15 Ocak'ta başlayan serüven sona eriyor. Bu sebeple Nefise ve Özgür stresli bir süreçten geçiyor. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? İşte 2023 Survivor final tarihi...

Magazin 13-06-23 07:55

SURVİVOR 2023 FİNAL TARİHİ: Survivor ne zaman final yapacak, saat kaçta, büyük final nerede? Şampiyon belli oluyor!

Survivor 2023 finali canlı olarak ekrana gelecek. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu gerçekleştirdiği yarışmada şampiyon belli olacak. Yarışmayı takip eden kişiler, programın final tarihini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Survivor ne zaman final yapacak, saat kaçta? Survivor büyük final nerede yapılacak?

Magazin 09-06-23 13:43
ele

SON DAKİKA | 'İçişleri Bakanı olarak yollayacağım!' Ümit Özdağ'dan flaş açıklama: Saat 11.00'i bekleyin...

Son dakika haberi: Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek mi? Merak edilen sorunun yanıtı için tüm gözler bugün iki liderin düzenleyeceği ortak basın toplantısına çevrilirken, Özdağ'dan flaş bir açıklama geldi. CHP Gençlik Kolları'yla ilgili bir haberi paylaşan Özdağ'ın mesajında 'İçişleri Bakanı olarak yollayacağım' ifadesi dikkat çekti.

Haber 24-05-23 09:25

Son dakika: Zafer Partisi duyurdu: Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ ortak açıklama yapacak

Son dakika haberi: 28 Mayıs'taki ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasındaki görüşmeler sürüyor. Özdağ ve Kılıçdaroğlu yeniden bir araya geldi. Zafer Partisi, Özdağ ile Kılıçdaroğlu'nun 24 Mayıs Çarşamba saat 11.00'de Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ortak basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Ümit Özdağ ise Kılıçdaroğlu ile mutabakat metni üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Haber 23-05-23 19:51

Oğan'ın kararından sonra gözler Ümit Özdağ'a çevrildi! Açıklamanın saati değişti

Türkiye, 28 Mayıs'ta seçimlerim ikinci turuna gidiyor. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dün yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini ifade etmişti. Oğan'ın açıklaması sonrasında gözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamasına çevrildi. Bugün saat 11'de yapılması beklenen açıklamanın saat 13'e çekildiği ifade edildi.

Haber 23-05-23 09:42

Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ'dan açıklama: Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek

Son dakika: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan açıklama geldi. Twitter'dan paylaşım yapan Özdağ, mutabakat metnini Kılıçdaroğlu'na sunduğunu belirterek " Kendisi, saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek." ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-23 21:14

Son dakika | İkinci turda hangi adayı destekleyeceğini resmen duyurdu! Adalet Partisi'nden flaş 'Kılıçdaroğlu' kararı

Son dakika haberi: Seçimlere günler kala siyasi arenadaki trafik hızını artırdı. Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu, dağılan ATA İttifakı'nın ortaklarından Adalet Partisi lideri Vecdet Öz'ü partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Vecdet Öz, oy birliğiyle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Öte yandan Kılıçdaroğlu ile Özdağ saat 18.00'de bir araya geldi.

Haber 22-05-23 15:29

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir araya geldi! Şartlarımızı masaya koyacağız demişti...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin gerçekleşeceği 28 Mayıs'a gidilirken ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yapacağı destek açıklaması merakla bekleniyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ATA İttifakı'nın kritik isimlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya gelmişti. Dikkat çeken görüşmenin ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sinan Oğan bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Haber 19-05-23 16:54

Demokrat Parti lideri Uysal, CHP Genel Merkez binasına geldi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez binasına geldi.Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim sürecini takip etmek için saat 00.04 itibariyle CHP Genel Merkez binasına geldi.

Yurthaber 15-05-23 08:14

MÜKERRER OY NEDİR? Mükerrer oy cezası ne kadar, kaç TL? Seçim suçu cezaları!

Mükerrer oy, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri nedeniyle basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Saat 08.00'da başlayan oy kullanma işlemi 17.00'de sona erecek. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri bugün seçim sonuçlarını yakından takip edecekler. Peki, mükerrer oy nedir? Mükerrer oy cezası ne kadar, kaç TL?

Haber 14-05-23 12:52

İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili İzmir seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

İzmir seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, İzmir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 İzmir seçim sonuçları sorgulama ekranı...

Haber 11-05-23 07:37

TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Tunceli seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Tunceli seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Tunceli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Tunceli seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:20

ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Isparta seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Isparta seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Isparta seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Isparta seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:17

BATMAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Batman seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Batman seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Batman seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Batman seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:13

MARDİN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Mardin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Mardin seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Mardin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Mardin seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:10

ESKİŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Eskişehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Eskişehir seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Eskişehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Eskişehir seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:58

SİNOP SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Sinop seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Sinop seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Sinop seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Sinop seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:54

KIRŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Kırşehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Kırşehir seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kırşehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Kırşehir seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:50

KIRIKKALE SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Kırıkkale seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Kırıkkale seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kırıkkale seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Kırıkkale seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:47

BOLU SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Bolu seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Bolu seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Bolu seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Bolu seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:43

UŞAK SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Uşak seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Uşak seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Uşak seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Uşak seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:40

MUŞ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Muş seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Muş seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Muş seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Muş seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:34

ÇORUM SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Çorum seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Çorum seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Çorum seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Çorum seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:20

ÇANAKKALE SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Çanakkale seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Çanakkale seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Çanakkale seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Çanakkale seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:13

KÜTAHYA SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Kütahya seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Kütahya seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kütahya seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Kütahya seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:09

SİVAS SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Sivas seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Sivas seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Sivas seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Sivas seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:06

ERZURUM SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Erzurum seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Erzurum seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Erzurum seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Erzurum seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:00

DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Denizli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Denizli seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Denizli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Denizli seçim sonuçları sorgulama....

Haber 10-05-23 13:56

VAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Van seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Van seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Van seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Van seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 13:51

GAZİANTEP SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Gaziantep seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Gaziantep seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Gaziantep seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Gaziantep seçim sonuçları sorgulama....

Haber 10-05-23 13:45

Oğuzhan Uğur TİP ile yaptığı yayın sonrası korkuttu! Hastaneden paylaşım yaptı

YouTube'da yayınlanan ve Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon programının yeni bölümüne TİP (Türkiye İşçi Partisi) milletvekilleri tam kadro katıldı. 7 saat 10 dakika süren yayının ardından Oğuzhan Uğur hastanelik oldu.

Magazin 28-04-23 09:51

Millet İttifakı liderleri ve Kılıçdaroğlu İzmir'de ortak miting yapacak

Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın liderleri ile birlikte, 30 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingle İzmirlilerle buluşacak. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da, "14 Mayıs’ta coşkuyla kavuşacağımız aydınlık için tüm Türkiye’ye umut olacak bir miting planladık, herkesi bu tarihi ana tanık olmaya, tarih yazmaya çağırıyoruz" dedi.

Haber 25-04-23 12:27

Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı?

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programın 9 dakikalık tanıtımı sosyal medyada çok konuşuldu. Programın tamamını merak edenler Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 17-04-23 22:38

Sinan Oğan'dan Muharrem İnce'ye 'Babala TV' göndermesi! Oğuzhan Uğur kayıtsız kalmadı

ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin ortak açıklamasında Oğan'ın Babala TV göndermesi gündem oldu. Oğan yaptığı açıklamada "Sayın İnce'nin ikinci Babala TV deneyimi var. Kendisinden de o konuda taktik aldım diyebilirim" dedi. İnce ise bu açıklamaya "Valla Babala'da işiniz zor. 7 saat sürdü bizim çekim, 7 dakikalık fragmanında yanlış algılar olabilir" yanıtını verdi. Oğuzhan Uğur da açıklamalara kayıtsız kalamayarak bir paylaşım yaptı.

Haber 15-04-23 15:36

AK Parti seçim beyannamesi açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? 2023 AK Parti seçim beyannamesi için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

AK Parti seçim beyannamesi ile ilgili son dakika açıklaması bekleniyor. AK Parti seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Daha önceki seçimde "Durmak Yok Yola Devam" sloganını belirleyen Adalet ve Kalkınma Partisi bu defa "Doğru adımlarla yola devam" sloganını kullanacak. İşte AK Parti seçim beyannamesi ile ilgili ayrıntılar...

Haber 11-04-23 13:58

Dikkat çeken '24 saat' vurgusu! Muharrem İnce’den 'kulis bilgisi' iddialarına yanıt: İş birliği oluşması istenmemiştir…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin kritik görüşmesinin yankıları sürüyor. Görüşmenin ardından iki cumhurbaşkanı adayı kameraların karşısına geçmiş ve açıklama yapmıştı. Ancak görüşmeye ilişkin detaylar da merak ediliyordu. Son olarak Muharrem İnce, sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla 'müzakere' iddialarına yanıt verdi.

Haber 31-03-23 14:52

Survivor birleşme partisi ne zaman? 2023 Survivor birleşme partisinde büyük ödülü kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor birleşme partisi büyük bir heyecanla izlendi. Konuya ilişkin araştırmalar hız kazanmış durumda. Partide yapılan şarkı yarışması nedeniyle ses koçlarıyla hazırlık süreci geçiren yarışmacılar sahne aldılar. Partide Tarık Sezer ve orkestrası sahne aldı. Acun Ilıcalı, “Arkadaşınıza Sorduk” oyununda kazanan takıma 1 milyon TL'lik ödül verileceğini açıkladı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? 2023 Survivor birleşme partisine kimler katılacak?

Magazin 27-03-23 00:36

Survivor birleşme partisinde şıklık geçidi! Survivor Alper bateri çaldı yarışmacılar çıldırdı

Survivor birleşme partisi izleyicileri ekrana kilitledi. Takımların karıştırılmadan hemen öncesinde düzenlenen birleşme partileri her sezon büyük ilgi görüyor. Uzun süredir kişisel bakımlarını yapamayan yarışmacılar yepyeni bir görüntüyle ekrana geldi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede Alper Rende'nin şarkı söyledikten sonra bateri çalması da geceye damgasını vuran olaylardan oldu.

Magazin 26-03-23 23:35

SON DAKİKA: Cumhur İttifakı'nda 'Erbakan' sürprizi! Süreci sonlandırmış bulunuyoruz diyerek duyurdu

Son dakika haberi: İttifak protokolünün teslim edilmesi için son 1 saat kala Ankara'da peş peşe sıcak gelişmeler yaşandı. AK Parti ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında uzlaşma sağlandı. YRP, 14 Mayıs'ta seçimlere Cumhur İttifakı bünyesinde katılacak. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı ile anlaşmanın sağlandığını ifade ederek "Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecini sonlandırmış bulunuyoruz." dedi. İşte haberin detayları...

Haber 24-03-23 18:16

Yeniden Refah Partisi kararını açıklıyor! Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? Kritik saat belli oldu

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için Cumhur İttifakı'na katılması gündemde olan Yeniden Refah Partisi'nde kritik gün bugün. Genel Başkan Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılıp katılmama konusuyla ilgili partinin kararını saat 13:00'te kamuoyuna duyuracak.

Haber 20-03-23 07:40

Survivor Birleşme Partisi ne zaman, hangi gün? Survivor 2023 Birleşme Partisi'ni Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor Birleşme Partisi'nin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ederken Birleşme Partisi'nin detaylarını sunucu Acun Ilıcalı açıkladı. Konuya ilişkin sorgulamalar başladı. Peki, Survivor Birleşme Partisi ne zaman, hangi tarihte? Survivor Birleşme Partisi'nde adalar birleşecek mi?

Magazin 14-03-23 21:25

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ duyurdu: Muharrem İnce ittifaktan ayrıldı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını duyurdu. Özdağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "O kendisini aday olarak görüyor ama halk yoğun bir şekilde Mansur Yavaş ismini talep ediyor, ben Mansur Yavaş'a çağrı yaptığım zaman Muharrem İnce'nin böyle bir tepki verebileceğini tahmin ettim." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-23 23:06

SON DAKİKA: Akşener'siz ilk toplantı sonrası kritik mesajlar! Ortak açıklamada Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vurgusu...

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı karşıtı açıklamalarının ardından gözler siyasilere çevrilmişti. 5 lider, Meral Akşener'siz ilk toplantısını Saadet Partisi Genel Merkezi'nde düzenledi. Saat 17.00'de başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. Toplantı sonrası yapılan açıklamada "Aynı istikamette devam" kararı alındı. Yavaş ve İmamoğlu vurgusu ise dikkat çekti.

Haber 04-03-23 21:57