Triko Takim Haberleri

Şıklığıyla kış kombinlerinizin vazgeçilmezi hâline gelecek en iyi çorap çizme modelleri

Soğuk kış günleri kapıdayken şıklığına önem veren kadınlar, hem soğuktan koruyacak hem havalı görünmelerini sağlayacak çorap çizme modellerini araştırıyor. Süet, deri ve triko gibi farklı materyallerden yapılan çorap çizme modellerini sizin için titizlikle araştırdık. Eğer sizde bacakları saran çorap çizmelerin fiziğinize çok yakışacağını düşünüyorsanız farklı çorap çizme alternatiflerine yer verdiğimiz listemizi sonuna kadar okuyabilirsiniz.

Kadin 2022-11-02 17:03:51

Sonbaharın yaklaşmasıyla yeni parçalar almak isteyenlere uzun kollu önerileri

Sonbaharın bir sıcak bir serin havaları, giyim konusunda hemen herkese kararsızlık yaşatıyor. Mevsimine uygun kıyafet seçimi yaparak sonbaharı daha rahat ve sağlıklı geçirmeniz mümkün oluyor. Sizler için uzun kollu bluzdan trençkota, triko hırkadan sweatshirte kadar sonbahara uygun pek çok modeli inceledik. Gelin, listelediğimiz ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 2022-09-14 14:36:20

Dua Lipa süper mini şortuyla verdiği pozları paylaştı

26 yaşındaki şarkıcı Dua Lipa triko takımıyla pozlarını paylaştı. Süper mini şortuyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan şarkıcı yalnızca kalça kısmını paylaşarak dikkat çekti. Lipa'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2022-05-29 09:31:13

62 yıllık tekstil devi Zeki Triko, icradan satıldı

Tekstil sektöründe 1958’den bu yana faaliyet gösteren ünlü mayo üreticisi Zeki Triko markalarının icradan satıldığı öğrenildi. Tekstil devi ekonomik sorunlar nedeniyle geçtiğimiz yıl faaliyetlerine son vermişti.

Finans 2022-05-26 11:50:27

Triko ne demek? Triko kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Triko, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Triko kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:55

Takim ne demek? Takim kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkiye Türkçesi oğuz dil koluna ait olan bir dildir. Aslında Oğuz kolunun Batı Oğuz alt kolunda yer almaktadır. Bu kategoride yer alan Osmanlıcanın bir devamıdır. Türkiye Türkçesi, bu uzantıların sahip olduğu tarihsel gelişim nedeniyle farklı diller ile kelime alışverişi yapmış ve zenginleşmiştir. Takim kelimesi, Türkçenin zengin kelime hazinesinde bulunur. Takim nedir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 17:24

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 30 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 30 Nisan 2022 Cumartesi günü 92. bölümüyle ekrana geldi. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İplerin iyice gerildiği yarışmada kazanan taraf merak konusu oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 30 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? İşte TV 8'in sevilen yarışmasının 30 Nisan 2022 Cumartesi günkü bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 01-05-22 01:09

Mahkum dizisinden Cemre karakterinin giydiği triko bluza uygun fiyatlı alternatifler

Herkesi ekranlara kilitleyen Mahkum dizisi sadece nefes kesen senaryosu ve başarılı oyuncuları ile değil, fenomen karakterlerinin stilleriyle de gündemden düşmüyor. Birbirinden başarılı kombinleriyle âdeta moda şovundan çıkmış gibi görünen Cemre'nin tarzı çok beğeniliyor. Her giydiğiyle sosyal medyanın gündemine oturan güzel karakterin geçtiğimiz günlerde giydiği triko bluzu da çok beğenilmişti. Siz de Cemre'nin bluzunu beğenenlerdenseniz uygun fiyatlı alternatiflere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 26-04-22 16:42

Camdaki Kız Nalan'ın kombinlerini beğenenlere alternatif öneriler

Camdaki Kız dizisinin başkarakteri Nalan'ın hem asalet hem sadelikle bütünleşen, İngiliz prenseslerini andıran stili adeta göz kamaştırıyor. Sade ama bir o kadar zarif tarzıyla izleyicilerin odağı olan Burcu Biricik; triko kazaklar, kumaş pantolonlar, iddialı elbiseler ile sportif kombinlerinde bile klasik dokunuşları eksik etmiyor. Siz de ünlü oyuncunun göz alıcı kıyafetlerinden ilham alarak gardırobunuzda yepyeni bir Nalan stili yaratabilirsiniz.

Kadin 02-03-22 11:13

Kış tarzınıza seviye atlatacak 2022'nin oversize kadın kaban ve mont modelleri

Soğuk hava dalgasının heyecanı gardıropları sardı. Triko kazaklar, kadife pantolonlar ve rengarenk bereler derken kış gelince değerini anladığımız bir parça daha var ki o da kabanlar. Dışarıdayken stil sahibi olduğumuzu belli eden kabanlar, tüm kış kombininin şıklık yükünü çekiyor. Birçok çeşidi bulunan kabanların en sevilen formu şüphesiz konforlu oversize kesimler oluyor. Siz de kış tarzınıza seviye atlatmak istiyorsanız 2022'nin oversize kadın kaban modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 15-02-22 11:50

Sportif şıklık sevenlerin gardırobuna katması gereken triko takımlar

Hem spor hem estetik parçalarla rahatlıktan ödün vermeden şık bir görünüm elde etmek için triko takımlar biçilmiş kaftan. Siz de daha sportif görünmek ve kendinizi her an konforlu hissetmek istiyorsanız şıklığınızı zirveye taşıyacak son derece rahat triko takımlara göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 05-01-22 14:48

29 Ekim BİM hangi ürünler indirimde? İşte BİM 29 Ekim 2021 aktüel ürünler kataloğu!

Türkiye'nin en çok tercih edilen zincir marketlerin başında gelen BİM'de 29 Ekim günü birçok üründe indirim yapıldı. Birçok ürünü müşterilerle en uygun fiyatlardan buluşturmayı hedefleyen BİM'de bebek triko patik 5,90 TL'den, kadın polar ev terliği 7,50 TL'den satılacak. İşte 29 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 29-10-21 14:19

Yasemin Özilhan'ın 1200 avroluk hırkasına 200 TL'ye kadar alternatifler

Sonbahar gelince gardıroptaki yazlık kıyafetler, yerini kışlıklara bırakmaya başladı bile. Ancak en zoru “Mevsim geçişlerinde ne giyeceğim?” derdi olabilir. Sabahları üşütmeyecek ama öğlenleri terletmeyecek o kurtarıcı kıyafet triko hırkalarınız olabilir. Siz de son zamanlarda her yerde gördüğümüz triko hırka modellerini inceleyerek kendiniz için en şık parçayı bulabilirsiniz.

Kadin 25-10-21 11:27

Uşak'ta tekstil atıklarından geri dönüşümle 62 ülkeye ihracat

Kentte bulunan 2 OSB'deki tekstil geri dönüşüm tesislerinde işlenerek iplik, triko kumaş ve çorap olarak 62 ülkeye ihraç edilen ürünlerden 75 milyon dolar döviz girdisi sağlanıyor - Belediye Başkanı Mehmet Çakın: - "Tesislerimizde yıllık 510 bin ton tekstil atığını ekonomiye kazandırıyoruz" - Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir: - "Nihai ürünlere yöneldiğimizde bu rakamların çok daha üstünde bir ihracat yapacağımızı düşünüyorum"

Yurthaber 16-07-21 11:13

Dünyaca ünlü Türk şirket Zeki Triko kepenk kapattı!

Bir dönem dünyada fırtınalar estiren ünlü Türk tekstil markası Zeki Triko kepenk kapattı.

Finans 10-06-21 09:24

Başakşehir’de sanayi sitesinde güvenlik dehşeti: 1 yaralı

Başakşehir Triko Dokumacılar sanayi sitesinde güvenlik amiri dehşet saçtı.

Haber 01-03-21 15:55

Serenay Sarıkaya ve Yasemin Özilhan süper mini şortlarıyla pişti oldu

Serenay Sarıkaya, şortlu triko takımıyla verdiği yeni pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sosyetik güzel Yasemin Özilhan da kasım ayında aynı kombin ile verdiği pozu Instagram'dan yayınlamıştı.

Magazin 28-01-21 11:15

Serenay Sarıkaya mini şortlu triko takımıyla poz verdi: Haberim yokmuş gibi çek kanka

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya şortlu triko takımıyla çekildiği fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Sarıkaya'nın "Haberim yokmuş gibi çek kanka" notuyla paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı.

Magazin 26-01-21 22:52

Kocaeli'de triko ipliği yüklü tır hırsızlığının 4 şüphelisi yakalandı

İstanbul'da bir tekstil atölyesinin deposunda ele geçirilen 25,5 ton iplik, sahibine teslim edildi - Bir başka depoda tespit edilen 300 bin lira değerindeki çalıntı madeni yağlara da el konuldu

Yurthaber 13-02-20 14:08

Erkeklere özel kayak temalı tasarımlar

Beymen Club 2020 Kış Erkek Koleksiyonu’nda kayak temalı sweatshirtler ve jakarlı yün triko kazaklar dikkat çekiyor.Farklı tarz ve renklerin birleşimiyle zenginleşen Beymen Club 2020 Kış Erkek Koleksiyonu, doğadan, etnik zenginliklerden, şehir yaşamından esinlenen casual tasarımları ile modern erkekler için konforlu, güncel ve rahat stili ile dikkat çekiyor.Koleksiyonun gözde parçaları arasındaki kayak temalı sweatshirtler ve jakarlı yün triko kazaklar, kar taneleri, dağcı sembolleri, çam ağaçları ve karlı şehir manzaraları ile zenginleşerek hafta içi ve haftasonları için özgür kombin seçenekleri sunuyor.

Magazin 20-01-20 11:00

All-Star'da kazanan Kırmızı Takım

SALON: Sinan Erdem HAKEMLER: Serkan Emlek, Semih Vural, Mehmet Karabilecen KIRMIZI TAKIM: Larkin 2, McKissic 4, Harrison 6, Auguste 21, Sertaç Şanlı 10, Metecan Birsen 16, Jones 13, Berk Uğurlu 11, Andrews 10, Goodwin 33, Terry 18, Beaubois BEYAZ TAKIM: De Colo 22, Crawford 4, Melih Mahmutoğlu 6, M'Baye 19, Fall 4, Golden 8, Şehmus Hazer 8, Kikanovic 13, Doğuş Özdemiroğlu 4, Crawford 23, Devin Williams 15 1'İNCİ PERİYOT: 29-39 İLK YARI: 76-68 3'ÜNCÜ PERİYOT: 105-95 ING All-Star 2020 organizasyonunda Kırmızı Takım, Beyaz Takım’ı 144-126’lık skorla mağlup etti. Kırmızı Takım forma giyen Sigortam.net İTÜ oyuncusu Archie Goodwin 33 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performansıyla mücadelenin en değerli oyuncusu seçildi.

Spor 19-01-20 18:58

GAÜN öğrencileri modacı Bağzıbağlı’yı dinledi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı’nın 2020 Modası’nı anlattığı seminere katıldı.Gaziantep Ticaret Odası Seminer Salonu’nda genç yeteneklerin yetiştirilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında düzenlenen seminerde Bağzıbağlı, triko desen, örme ile hazır giyim modelistlik ve stilistlik konularını içeren konularda açıklamalarda bulundu.2020 modası, renkleri, trendleri tekstil sektörüne katma sağlayacak yollar ve sektörün geleceği konularında katılımcıların bilgilendirildiği seminerle ilgili görüşlerini dile getiren GAÜN Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Başkanı Doç.

Yurthaber 25-12-19 17:36

2020 modası Raşit Bağzıbağlı ile GTO’da konuşuldu

2020 modası, ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı’nın konuşmacı olarak katıldığı seminer ile GTO’da konuşuldu.GTO 19, 20 ve 21 nolu tekstil, triko, konfeksiyon ve hazır giyim meslek komiteleri öncülüğünde düzenlenen seminer öncesinde de GTO-UNCHR projesi kapsamında triko desen ve örme ile hazır giyim, modelistlik ve stilistlik eğitimi alan genç yeteneklerin ürünleri sergilendi.Seminerde konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, “Biz son dönemlerin trend işini yapıyoruz.

Yurthaber 18-12-19 17:25

Altınyıldız Classics'ten yeni yıl indirimi

Altınyıldız Classics kaban 1299 lira yerine 399 liradan, ceket 999 lira yerine 299 liradan, triko 199 lira yerine 79 liradan, gömlek 149 lira yerine sadece 69 liradan satışa sunuluyor

Finans 17-12-19 10:18

BEYMEN Club’tan yılbaşı hediye seçenekleri

BEYMEN Club, yılbaşına özel sevdiklerine hediye almak isteyenler için Sonbahar Kış koleksiyonundan kar taneleriyle süslü kazak ve berelerden farklı renklerde triko ve sweatshirtleri önerdi.BEYMEN Club, yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenlere farklı hediye seçeneklerini sundu.

Finans 11-12-19 11:59

Triko sektöründen MTSO’ya ziyaret

Yatırım yapmak ve bilgi almak için Malatya’ya gelen Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD) yöneticileri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek, istişarede bulundular.Ziyarette konuşan TRİSAD yönetim kurulu Başkanı Mustafa Balkuv,‘’İstanbul’da üretim gittikçe zorlaşıyor.

Yurthaber 06-12-19 16:18

4 Aralık Çarşamba DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Göztepe'nin tecrübeli oyuncusu Deniz Kadah: Hocamızın gelişiyle yeni bir enerji oluştu "Taraftarımız sahada bize 12'nci adam olarak çok iyi enerji veriyor" "Deniz bebek, Göztepe ailemizin bir parçası" (ÖZEL) THY'nin Belçikalı voleybolcusu Freya Aelbrecht: CEV Challenge Cup'ta hedefimiz şampiyonluk "Kazanmak için elimizden geleni yaptık" "Gidebildiğimiz kadar yukarı gitmek istiyoruz" A MİLLİ TAKIM 12.00 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

Spor 04-12-19 09:38

Çocuklar suçtan muay thai ile uzaklaştı

Adana’da Muay Thai Milli Takim Antrenörü Hakan Şahade, dezavantajlı çocuklara ücretsiz kurs vererek onları suçtan uzaklaştırıyor.Muay Thai Milli Takim Antrenörü Hakan Şahade, Adana’ya çoğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden göç eden ailelerin çocuklarının suça bulaşmaması için ücretsiz kurs başlattı.

Haber 17-11-19 10:13

15 Kasım Cuma DHA Spor Gündemi

MİLLİ TAKIM 11.00 A Milli Takım kafilesi, İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait uçakla İspanya'nın Barcelona kentine gidecek Kafile, buradan otobüsle Andorra'ya geçecek GALATASARAY Sarı-kırmızılı takım hazırlıklarına milli futbolculardan yoksun devam edecek BEŞİKTAŞ Siyah-beyazlılar, İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek FENERBAHÇE -Sarı-lacivertli ekip, BTCTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek TRABZONSPOR -Hazırlıklar sürecek 2020 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI ELEMELERİ 20:00 Norveç - Faroe Adaları 20:00 Finlandiya - Lihtenştayn 20:00 Ermenistan - Yunanistan 22:45 İsviçre - Gürcistan 22:45 Danimarka - Cebelitarık 22:45 İspanya - Malta 22:45 Romanya - İsveç 22:45 Bosna-Hersek - İtalya BASKETBOL -Euroleague- 20:00 CSKA Moskova - Fenerbahçe 21:00 Kızılyıldız - Asvel Villeurbanne 22:30 Olympiakos - Zalgiris 23:00 Valencia BC - Bayern Münih VOLEYBOL -Vestel Venus Sultanlar Ligi-  18:30 Beşiktaş - VakıfBank 19:30 Eczacıbaşı VitrA - Türk Hava Yolları BRAND SPORT SUMMIT 2019 sona erecek (Volkswagen Arena) 12:10 Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena CEO'su Elif Özdemir açıklamalarda bulunacak 16:10 Werder Bremen'de forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin açıklamalarda bulunacak   

Spor 15-11-19 09:17

Gemerek Meslek Lisesi Dünya 2.’si oldu

Sivas’ın Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robotik Kodlama takımı Romanya’da düzenlenen Robochllenge yarışmasında Mini Sumo kategorisinde Dünya 2.’si oldu.Romanya’da Robochllenge yarışmasına Türkiye, Japonya, Tayland, Ispanya, Romanya, Meksika, Letonya, Ekvator, Yunanistan, Polonya, Kolombiya, Bulgaristan, Fransa, Peru, Moldova, Rusya ve İngiltere’den 158 takim katıldı.

Haber 04-11-19 13:28

YERLİ TAKIM UYDU SİSTEMLERİ TEKNOFEST'TE 

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA  STM tarafından tasarlanan ilk yerli takım uyduları PiriSAT ve mini gözlem uydusu Lagari TEKNOFEST'te görücüye çıktı.

Haber 18-09-19 17:18

Yedi Başak’tan eğitime destek kampanyası

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi yetim ve fakir öğrencilere destek amacıyla “Seninle Başarabilirim” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı.Başta Türkiye olmak üzere yurt içi ve yurt dışında insani yardım çalışmaları yürüten Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi fakir öğrenciler yararına “Seninle Başarabilirim” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı.“Seninle Başarabilirim” kampanyası ile maddi zorluklar nedeniyle eğitimlerini sürdürmekte zorlanan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunması hedefleniyor.Kampanya kapsamında Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nin faaliyet yürüttüğü bölgelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye setlerinin yanı sıra, pantolon, etek, triko, tişört ve ceket gibi okul kıyafetleri dağıtılacak.

Yurthaber 02-09-19 11:20

Triko atölyesinde çıkan yangın korkuttu

Gaziantep’te bir triko atölyesinde çıkan yangın korkuya neden olurken, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alınıp, söndürüldü.Yangın, gece geç saatlerde Şahinbey ilçesine bağlı Tekstilkent Mahallesi’nde çıktı.

Haber 08-08-19 08:13

Gaziantep’te triko atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Gaziantep’te triko atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Haber 08-08-19 01:46

Gaziantep’te triko atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Gaziantep’te triko atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 08-08-19 01:45

Van'dan Avrupa ülkelerine kazak ihracı

VAN'da geçen yıl açılan tekstil firması, bu yıl Avrupa ülkelerine ihracat yapmaya başladı. Bir yılda 25 olan çalışan sayısını 125'e çıkaran firma; Almanya, Danimarka, Fransa ve İspanya gibi pek çok Avrupa ülkesine kazak gönderiyor. Firma Müdürü Zozan Adıyan, kendilerine lojistik destek sunulması halinde daha çok ihraç yapacaklarını söyledi.  Merkezi İzmir'de bulunan Ege Örgü Triko Tekstil Firması, geçen yıl Haziran ayında Van'ın Kurubaş mevkiinde bulunan Tekstil Kent'te kuruldu.

Haber 24-07-19 10:28

Hepsiburada'dan İz Bırakanlar Triko Forma satışı

Hepsiburada, Fenerbahçe'ye destek olmak üzere başlatılan "Fener Ol" seferberliğine destek veriyor - WinWin özel kampanyası kapsamında "İz Bırakanlar Triko Forma" Hepsiburada üzerinden satılıyor

Haber 15-05-19 14:36

Hepsiburada'dan İz Bırakanlar Triko Forma satışı

Hepsiburada, Fenerbahçe'ye destek olmak üzere başlatılan "Fener Ol" seferberliğine destek veriyor - WinWin özel kampanyası kapsamında "İz Bırakanlar Triko Forma" Hepsiburada üzerinden satılıyor

Yurthaber 15-05-19 14:36

Triko ve hazır giyim sektör toplantısı GSO’da yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, triko ve hazır giyim sektör temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.Triko ve hazır giyim sektörünün sorunları, çözüm önerileri ve sektörün geleceğinin konuşulduğu toplantıda çözüm önerileri değerlendirildi.

Yurthaber 10-04-19 15:10

Firma üretti ama, kadınlar bunun hangi mevsimde giyileceğini bilemedi!

2018 yılında ürettikleri cesur kıyafet tasarımlarıyla adını duyuran Fashion Nova, bu kez göğüs altında biten örme triko tasarımlarını satışa sunmasıyla tartışmalara yol açtı. Bazı kadın kullanıcılar sosyal medyada giysiyi 'sevimli' bulurken, bazıları bunun hangi mevsimde giyeleceğini merak ederek, kışın üşütebileceklerini yazın ise terleyebileceklerini söyledi.

Kadin 04-04-19 12:20

Akşener'den 'Burhanettin Kocamaz' açıklaması: Bu, İYİ Parti'ye yönelik 'dahili' operasyondur (2)

'TAKIM ÇALIŞMASI OLACAK' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da düzenlenen 'İyi belediyecilik'  toplantısında konuştu.

Haber 20-02-19 15:43

TRİSAD: Triko ihracatı 2018 yılında 1.9 milyar dolara ulaştı

Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv, hazır giyim ihracatında trikonun payının arttığını söyledi ve ekledi, “Bu yıl da ihracat içindeki payı yüzde 10 civarında büyüdü.

Finans 19-02-19 11:33

İşte son trend büyük boy vücut çorabı!

Bulgaristan'daki bir girişimci tarafından satışa sunulan büyük boy vücut çorabı dünyada yankı uyandırdı. Tiftik, pamuk, yün gibi dokumalarla elde edilen ürünler triko, el örgüsü olarak satılıyor.

Trend 16-01-19 12:22

Gaziantep triko sektörüne nitelikli eleman yetiştirmeye devam edenecek

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) üyeleri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) triko ve hazır giyim sektörü üyeleri ile sektörel çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Yurthaber 21-12-18 17:30

Gaziantep triko sektörüne nitelikli eleman yetiştirmeye devam edenecek

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) üyeleri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) triko ve hazır giyim sektörü üyeleri ile sektörel çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Yurthaber 21-12-18 17:30

Şahinbey’de Tekstilkent esnafına müjde

Şahinbey Belediyesi tarafından triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine yapılan 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımı tamamlandı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun öncülüğünde yaptırılan önemli projelerin biri daha hizmete giriyor.

Yurthaber 11-12-18 15:35

DHA YURT BÜLTENİ 11

Derbi öncesi vefat eden Koray Şener, son yolculuğuna uğurlandı CENAZE NAMAZINA FENERBAHÇE'NİN YANI SIRA BİR ÇOK TAKIM TARAFTARI KATILDI Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi öncesi kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'in evinde alınan helalliğin ardından Körfez Mimar Sinan Cami'nde ikindi namazı kılındı.

Haber 04-11-18 17:05

Derbi öncesi vefat eden Koray Şener, son yolculuğuna uğurlandı

CENAZE NAMAZINA FENERBAHÇE'NİN YANI SIRA BİR ÇOK TAKIM TARAFTARI KATILDI Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi öncesi kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'in evinde alınan helalliğin ardından Körfez Mimar Sinan Cami'nde ikindi namazı kılındı.

Haber 04-11-18 17:04

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YEMEĞİNDE KONUŞTU -2

ŞÖHRETLER MAÇININ GALİBİ BEYAZ TAKIM OLDU Diyarbakır'da düzenlenen 'Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali' kapsamında organize edilen 'Şöhretler Karması' maçı, Cumhurbaşkanı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlama vuruşuyla başladı.

Haber 20-10-18 22:31