Turta Haberleri

Asla yememeniz gereken dondurulmuş yiyecekler! Resmen ölüm saçıyor

Dondurucu hayatımızı kolaylaştıran mutfak aletleri arasında yer alıyor. Yiyecekleri çok daha uzun süre korumamızı sağlayan dondurucular sıklıkla kullanılıyor. Ancak uzmanlar dondurulmuş yiyecekler hakkında uyarılarda bulunuyor. Dondurulmuş bazı yiyecekler resmen ölüm saçıyor. Yol açtığı hastalıklar göz korkutuyor.

Haber 11-01-2023 08:38

Hamur işlerinin lezzetini zirveye çıkarıyor: Hamur işlerine katılan sirke ne işe yarar?

Hamur işlerinin daha lezzetli ve kıvamlı olması için çeşitli püf noktaları bulunuyor. Bazı püf noktalar şaşırtıcı olabiliyor. Birçok ev hanımının lezzetli hamur işlerinin sırrı tartların, poğaçaların, kurabiyelerin içerisine gizlice ekledikleri az miktarda sirke. Hamur işlerine eklenen sirkenin ne işe yaradığını merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 18-10-2022 10:53

Tüm tatlıların lezzetini unutturacak: Şeftali dolgulu turta tarifi

Turta en sevilen tatlılar arasında bulunuyor. Mevsim meyveleriyle yapılan turtalar hem lezzet hem de görünüş olarak gönüllere taht kuruyor. Şeftali mevsimi geçmeden şeftalileri değerlendireceğiniz tarif arıyorsanız şeftali dolgulu turta tarifi tam size göre!

Yemek 23-09-2022 15:30

Turtayı bir de böyle deneyin: Armut marmelatlı turta tarifi, Turta nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

Yaz meyveleri hem tek başına hem de tatlıların içerisinde sıklıkla kullanılıyor. Oldukça lezzetli tatlıların ortaya çıkmasına yarayan bu meyveler tatlınızın tadını bambaşka bir boyuta getiriyor. Armut da tatlılara en çok yakışan meyveler arasında bulunuyor. Daha önce armut marmelatlı turta denemediyseniz bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-08-2022 08:50

Turta

Turta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Turta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.