Vergisiz Cep Telefonu Haberleri

Kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Piyasa değeri 23 milyon lira

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber 2024-05-12 09:59:23

Bursa'da 2 kadın, saç saça baş başa kavga etti! O anlar kamerada

Bursa'da 2 kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kadınların saç saça baş başa kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-05-11 15:54:21

Türk pilotları kuzey ışıklarını böyle görüntüledi! Havada görsel şölen oluştu... Göre cep telefonuna sarıldı

Dün gece saatlerinde yaşanan güneş patlaması sonrasında ortaya çıkan kuzey ışıkları adeta görsel bir şölen oluşturdu. Türkiye'den Avrupa'ya sefer sırasında Türk pilotları kuzey ışıklarını böyle görüntüledi.

Trend 2024-05-11 14:03:28

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-05-10 11:42:05

Uçak yolcusunun hareketi şaşkına çevirdi! Kabin bagajı bölmesine tırmanıp uyumaya başladı... Sosyal medyada viral olan görüntü

Bir uçak yolcusu TikTok'ta 5,1 milyon izlenmeye ulaşan gönderide kabin bagajlarının yer aldığı bölmeye çıkarak uyumaya başladı. O anları diğer yolcular şaşkınlıkla takip ederken cep telefonuyla kaydetmeyi ihmal etmedi. İsmi açıklanmayan yolcunun kabin bagajında uyumak için hazırlık yaptığı anlar, "Güneybatı vahşileşiyor" notuyla paylaşıldı.

Trend 10-05-24 10:39

Oğlunun okula gidişini hatıra olsun diye çekiyordu! Çığlıklarla arabanın çarptığı anı kaydetti

Antalya'da okula gitmek için evden çıkan ve yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan 11 yaşındaki Kayra Ege'ye araba çarptı. Kaza anı ise oğlunun arkasından hatıra olsun diye cep telefonuyla kayıt yapan baba Halil İbrahim Yurdunkulu tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayı gören babanın acılar içindeki çığlıkları ise yürek yaktı.

Haber 09-05-24 10:47

Kadına şiddet kamerada: Sokak ortasında tekme tokat dövdü! 'Git babanı çağır'

Batman’da bir büfe işletmecisi, büfesinin önünde bir kadını tekme tokat döverek hastanelik etti. Kadın "Ne yapıyorsun pislik" diye bağırırken, adam "Git babanı çağır" diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlar cep telefonları ile o anları kayıt altına aldı. İşte o görüntüler...

Haber 08-05-24 11:46

Yol ortasında birbirlerine girdiler! Minibüs şoförlerinin kavgası kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki yolcu minibüsü şoförü arasında çıkan yumruklu yol verme kamerası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 07-05-24 16:40

Ücretsiz maç linkine tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Gece uyuduğu sırada...

Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 15:33

Gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada maganda kurşunuyla vuruldu!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. Bir düğünde Zemzem Özdemir, gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-05-24 00:02

Diyarbakır'da ortalık karıştı! Tekmeli, yumruklu, bıçaklı kavga kamerada

Diyarbakır'da husumetli iki grup arasında çıkan tekmeli, yumruklu ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 22:38

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Düzce'de bir motokuryenin arızalanan motosikleti ayağıyla iterek yardım etmesi kamerada

Düzce'de bir motokuryenin, aracı arızalanan motosikletliye ayağıyla iterek yardım ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 06-05-24 14:53

SON DAKİKA | Okuldan atılan kız öğrenci silahla liseyi bastı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi: Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde silahla okulu bastı. Okulun kapısına dayanan kız öğrenci kapıya tekmeler atıp içeri girmeye çalıştı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 14:24

Hataylı berber müşterilerini çizgi film karakterli önlüklerle tıraş ettiği anları kaydetti

Hatay'da berber Emrecan Çelebi, giydirdiği çizgi film karakterli önlüklere müşterilerinin verdiği eğlenceli tepkileri, cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Yurthaber 06-05-24 13:22

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 06-05-24 11:25

Polis memuruna kafa attı, ortalık bir anda karıştı! Hareketli anlar kamerada

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak için giden Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları, bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın kasklı bir polis memuruna kafa atması ile arbede yaşandı. Saldırı anları ve sonrasındaki arbede, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 09:45

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

Kocaeli'de ilginç olay! Kimseye aldırmadan çırılçıplak dolaştı, gözaltına alındı

Kocaeli D130 Karayolu'nda ilginç bir olay yaşandı. Gündüz saatlerinde bir şahıs, üstünü çıkararak çırılçıplak dolaştı. O anlar vatandaşların cep telefonuna yansıdı.

Haber 04-05-24 22:23

Evden çalışma sistemine yepyeni bir soluk getirdi! Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı

Hindistan'un Bangalore bölgesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının yoğun trafikte motosiklet sürerken çevrimiçi bir iş toplantısına katıldı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Trend 04-05-24 13:15

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

Masaj salonlarına fuhuş baskını! İçeriden neler çıktı neler 'Masöz' kadınlar meğer...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonlarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9’u tutuklandı, 17 masöz kadın hakkında yasal işlem yapıldı. Öte yandan iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda fuhuşta kullanılan cep telefonları, flaş bellek ve çok sayıda cinsel içerikli materyal ele geçirildi.

Haber 04-05-24 10:45

Lösemi tedavisi gören kız arkadaşına hastane odasında evlilik teklifi etti! Kalk kız evlencez pankartı açtılar

İzmir'de 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı 19 yaşındaki Nehir Yurtsever'e hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yurtsever "Evlilik teklifi alınca çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum. Bu konuyu ara sıra konuşuyorduk ama seneler sonra olur diye bahsediyorduk. Özellikle hastalık sürecini yaşadıktan sonra hiçbir şeyi ertelememe kararı aldık. Bir an önce buradan çıkıp bu hayali yaşamak istiyorum" dedi.

Haber 03-05-24 16:58

Yer: Yalova! Korku dolu anlar: Avize alev topuna döndü!

Yalova'da bulunan bir AVM'deki avize alev alev yanmaya başladı. Korku dolu anlarda çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken avize koparak düştü. Saniye saniye kaydedilen olay bir cep telefonu kamerasıyla böyle kaydedildi.

Haber 02-05-24 16:28

Kavgalı kadın futbol maçının cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Ligi'nde yer alan iki takımın Aksaray'da yaptığı maçta oyuncuları arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, kavgalı karşılaşmanın cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 02-05-24 15:24

Gören şok oldu! Bodrum cep yakmaya devam ediyor! Bir lahmacun iki kilo kıymadan pahalı

Bodrum'da yeme içme fiyatları gündem olmaya devam ediyor. Her sene fiyat artışlarıyla konuşulan lahmacun fiyatına rekor zam geldi. Lahmacunun fiyatını görenler şoke oldu.

Finans 02-05-24 13:44

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında arıza nedeniyle yapılamayan seferler normale döndü

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza nedeniyle Eminönü-Fener ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılan seferler normale döndü.

Yurthaber 02-05-24 13:44

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki arıza nedeniyle bazı istasyonlarda seferler yapılamıyor

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki teknik bir arıza nedeniyle seferler Eminönü-Fener ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılıyor.

Yurthaber 02-05-24 09:48

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Tartıştığı sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-05-24 10:40

Festivalde gösteri yapan yamaç paraşütçüsünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü, işte o anlar...

Şırnak Güçlükonak'ta festivalde gösteri yapan paraşütçü ters rüzgara kapılarak kayalıklara düştü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 19:20

AVM'de hırsızlık yapan kadınlar, yakalanınca ortalığı birbirine kattı! O anlar kamerada

Bakırköy'de bulunan iki alışveriş merkezinden kıyafet ve para çaldığı iddia edilen 3 kişi, fark edilince güvenlik görevlilerince yakalandı. Güvenlik görevlilerine zorluk çıkaran hırsızlık şüphelilerini polis gözaltına aldı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen şüphelilerin yakalandığı anlar, vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:59

Spor salonunda talihsiz kaza! Aynı anda harekete başladılar... Bir anda ortalık karıştı: Sosyal medyada o anlar gündem yarattı

Spor salonunda antrenman yaparken cep telefonunu bir köşeye koyarak kayıt etmek sosyal medya kullanıcılarının en sevdiği aktivitelerden biri. TikTok kullanıcısı Samuel Stratis bu hafta platformda, spor salonunda tanımadığı bir kadınla garip bir karşılaşmayı gösteren bir video yayınladı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum ve beğeni yağdı.

Trend 30-04-24 08:43

Trafikte yumruklu kavga! Bir anda birbirlerine saldırdılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte sürücüler arasında çıkan yumruklu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 29-04-24 10:57

Araç sahibi olmak isteyenleri üzecek haber: Son 22 yılın zirvesinde! Taşıt kredisi faizi fırladı! Aylık taksit tutarı dudak uçuklattı

Araç sahibi olmak veya aracını değiştirmek isteyenleri üzecek haber. Taşıt kredilerinde faiz oranları yükseldi, son 22 yılın zirvesi görüldü. Aylık taksit ödemeleri ise cep yakıyor. 400 bin TL taşıt kredisinin aylık taksit tutarı ne kadar? İşte detaylar...

Finans 29-04-24 10:01

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı hayatı esir aldı! Yollar kapandı, ortalık göle döndü...

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ifade edilmişti. Bugün itibarıyla etkili olmaya başlayan sağanak yağışa bir de dolu eklendi. Şehrin birçok noktasında yollar kapanırken, atanamayan öğretmenlerin yaptığı mitinge de dolu yağışı damga vurdu. Bir anda bastıran dolu yağışı sonrası miting ertelendi. Ankara'daki hava muhalefeti vatandaşların cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 28-04-24 14:57

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

Polislerin gözü önünde silahı çekip vurdu, görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Giresun’da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı sokak ortasında polislerin gözü önünde silahla vurdu. Yaşananlar, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Olay yerindeki polislerin müdahale etmek yerine sadece seyretmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber 26-04-24 11:30

Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti

TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Trend 26-04-24 09:11

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend 26-04-24 07:52

Yangın söndürme dronu kontrolden çıktı! Pervaneleri hortuma çarpıp parçalandı

Osmaniye'de bu yıl ilki düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tarafından tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak düştü. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-04-24 18:24

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

Osmaniye'de tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronunun düşmesi, cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 25-04-24 15:16

'Nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde... Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken görüntülendi! Ben bunun emojisini kullanıyorum

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 25-04-24 12:51

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-04-24 21:03

Yer: Bursa! Saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Spor 24-04-24 14:48

İstanbul'da bir şahıs tahtaları söküp saldırdığı ağaçla kavga etti: O anlar kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, kaldırım kenarında bulunan ağaçları sökmeye çalıştı. Başaramayınca da yanında bulunan tahtaları sökerek etrafa bağıran şahıs, ağaçlara zarar verdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-04-24 11:14

Fotoğraf tutkunlarının favorisi ön kamerası en iyi telefonlar

Göz alıcı selfieler için mükemmel bir cep telefonu arıyorsanız, doğru yerdesiniz! En iyi ön kameralara sahip olan telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. Her bütçeye uygun, kendi segmentide harikalar yaratan fotoğraflar çekmek için içeriğimize göz atmayı unutmayın. En iyi ön kameraya sahip telefonları keşfetmeye hazırsanız sizi içeriğe alalım!

Haber 24-04-24 02:26

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 23-04-24 11:59