Vergisiz Cep Telefonu Fiyatlari Haberleri

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek trafiği tehlikeye attığı anlar kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kamyonet sürücüsünün seyir halindeyken zikzak çizerek sağ şeritten sol şeride geçip trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-05-15 08:07:02

Trafikte şaşkına çeviren anlar! Tartıştığı sürücünün dikiz aynasını levyeyle kırdı

İstanbul'da bir sürücü, trafikte tartıştığı diğer sürücünün aracının dikiz aynasını levyeyle kırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sürücüye 2 bin lira ceza kesilerek, hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber 2024-05-14 09:49:19

Akrabalar birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü! Bıçaklı, tabureli kavganın nedeni şaşkına çevirdi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, çay ocağı işletmecisi ile bir yakını arasında kavga çıktı. Ailelerin de katılmasıyla büyüyen bıçaklı, tabureli kavgada 2 kişi yaralandı. Kavga anı cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. Kavganın nedeni ise şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-13 16:59:23

Arenada korku dolu anlar kamerada! Rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp üzerinden geçti

Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen Boğa Güreşi Festivali korku dolu anlara sahne oldu. Arenada güreşirken rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp üzerinden geçti. Hakem yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-05-13 15:45:05

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde'

Bayrampaşa’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çift, kendiler uyaran Semra Özdemir'e kabusu yaşattı. Uygunsuz halde yakalanan çift, kendilerini yakalayan Özdemir'e saldırarak darp etti. Çift ve arkadaşları daha sonra kadının evini de taşladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 13:59

Kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Piyasa değeri 23 milyon lira

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber 12-05-24 09:59

Bursa'da 2 kadın, saç saça baş başa kavga etti! O anlar kamerada

Bursa'da 2 kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kadınların saç saça baş başa kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-05-24 15:54

Yol ortasında birbirlerine girdiler! Minibüs şoförlerinin kavgası kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki yolcu minibüsü şoförü arasında çıkan yumruklu yol verme kamerası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 07-05-24 16:40

Gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada maganda kurşunuyla vuruldu!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. Bir düğünde Zemzem Özdemir, gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-05-24 00:02

Diyarbakır'da ortalık karıştı! Tekmeli, yumruklu, bıçaklı kavga kamerada

Diyarbakır'da husumetli iki grup arasında çıkan tekmeli, yumruklu ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 22:38

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Düzce'de bir motokuryenin arızalanan motosikleti ayağıyla iterek yardım etmesi kamerada

Düzce'de bir motokuryenin, aracı arızalanan motosikletliye ayağıyla iterek yardım ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 06-05-24 14:53

SON DAKİKA | Okuldan atılan kız öğrenci silahla liseyi bastı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi: Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde silahla okulu bastı. Okulun kapısına dayanan kız öğrenci kapıya tekmeler atıp içeri girmeye çalıştı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 14:24

Hataylı berber müşterilerini çizgi film karakterli önlüklerle tıraş ettiği anları kaydetti

Hatay'da berber Emrecan Çelebi, giydirdiği çizgi film karakterli önlüklere müşterilerinin verdiği eğlenceli tepkileri, cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Yurthaber 06-05-24 13:22

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 06-05-24 11:25

Polis memuruna kafa attı, ortalık bir anda karıştı! Hareketli anlar kamerada

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak için giden Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları, bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın kasklı bir polis memuruna kafa atması ile arbede yaşandı. Saldırı anları ve sonrasındaki arbede, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 09:45

Evden çalışma sistemine yepyeni bir soluk getirdi! Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı

Hindistan'un Bangalore bölgesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının yoğun trafikte motosiklet sürerken çevrimiçi bir iş toplantısına katıldı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Trend 04-05-24 13:15

Lösemi tedavisi gören kız arkadaşına hastane odasında evlilik teklifi etti! Kalk kız evlencez pankartı açtılar

İzmir'de 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı 19 yaşındaki Nehir Yurtsever'e hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yurtsever "Evlilik teklifi alınca çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum. Bu konuyu ara sıra konuşuyorduk ama seneler sonra olur diye bahsediyorduk. Özellikle hastalık sürecini yaşadıktan sonra hiçbir şeyi ertelememe kararı aldık. Bir an önce buradan çıkıp bu hayali yaşamak istiyorum" dedi.

Haber 03-05-24 16:58

Yer: Yalova! Korku dolu anlar: Avize alev topuna döndü!

Yalova'da bulunan bir AVM'deki avize alev alev yanmaya başladı. Korku dolu anlarda çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken avize koparak düştü. Saniye saniye kaydedilen olay bir cep telefonu kamerasıyla böyle kaydedildi.

Haber 02-05-24 16:28

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Tartıştığı sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-05-24 10:40

Festivalde gösteri yapan yamaç paraşütçüsünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü, işte o anlar...

Şırnak Güçlükonak'ta festivalde gösteri yapan paraşütçü ters rüzgara kapılarak kayalıklara düştü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 19:20

AVM'de hırsızlık yapan kadınlar, yakalanınca ortalığı birbirine kattı! O anlar kamerada

Bakırköy'de bulunan iki alışveriş merkezinden kıyafet ve para çaldığı iddia edilen 3 kişi, fark edilince güvenlik görevlilerince yakalandı. Güvenlik görevlilerine zorluk çıkaran hırsızlık şüphelilerini polis gözaltına aldı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen şüphelilerin yakalandığı anlar, vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:59

Trafikte yumruklu kavga! Bir anda birbirlerine saldırdılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte sürücüler arasında çıkan yumruklu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 29-04-24 10:57

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı hayatı esir aldı! Yollar kapandı, ortalık göle döndü...

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ifade edilmişti. Bugün itibarıyla etkili olmaya başlayan sağanak yağışa bir de dolu eklendi. Şehrin birçok noktasında yollar kapanırken, atanamayan öğretmenlerin yaptığı mitinge de dolu yağışı damga vurdu. Bir anda bastıran dolu yağışı sonrası miting ertelendi. Ankara'daki hava muhalefeti vatandaşların cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 28-04-24 14:57

Polislerin gözü önünde silahı çekip vurdu, görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Giresun’da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı sokak ortasında polislerin gözü önünde silahla vurdu. Yaşananlar, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Olay yerindeki polislerin müdahale etmek yerine sadece seyretmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber 26-04-24 11:30

Yangın söndürme dronu kontrolden çıktı! Pervaneleri hortuma çarpıp parçalandı

Osmaniye'de bu yıl ilki düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tarafından tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak düştü. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-04-24 18:24

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

Osmaniye'de tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronunun düşmesi, cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 25-04-24 15:16

'Nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde... Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken görüntülendi! Ben bunun emojisini kullanıyorum

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 25-04-24 12:51

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-04-24 21:03

Yer: Bursa! Saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Spor 24-04-24 14:48

İstanbul'da bir şahıs tahtaları söküp saldırdığı ağaçla kavga etti: O anlar kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, kaldırım kenarında bulunan ağaçları sökmeye çalıştı. Başaramayınca da yanında bulunan tahtaları sökerek etrafa bağıran şahıs, ağaçlara zarar verdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-04-24 11:14

Fotoğraf tutkunlarının favorisi ön kamerası en iyi telefonlar

Göz alıcı selfieler için mükemmel bir cep telefonu arıyorsanız, doğru yerdesiniz! En iyi ön kameralara sahip olan telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. Her bütçeye uygun, kendi segmentide harikalar yaratan fotoğraflar çekmek için içeriğimize göz atmayı unutmayın. En iyi ön kameraya sahip telefonları keşfetmeye hazırsanız sizi içeriğe alalım!

Haber 24-04-24 02:26

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 23-04-24 11:59

İstanbul'da şoke eden tehlikeli yolculuklar kamerada: Çocukların canını hiçe sayıp taşıdılar

Kağıthane'de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane'de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-04-24 09:49

Parkta yakınlaşan çifte polis copla müdahale etti! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Pantolonunu toplasaydın bari

Kolombiya'daki Copacabana parkında meydana gelen olayda bir çift çevresinde bulunanlara aldırış etmeden yakınlaşmaya başladı. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmeye başlandı. Çiftin yakınlaştığı anlara polis memurları copla müdahale etti.

Trend 23-04-24 09:04

Gecelik giydirip mermi yutturdular! Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntülerinin detayları, ifadelerde ortaya çıktı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan zanlıların cezaları belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşkence olayının detayları da sanıkların savunmalarında ortaya çıktı. Olaydaki eski kız arkadaş detayı da dikkat çekti. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-04-24 13:30

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Yolcu treni, hemzemin geçitte mahsur kalan tıra çarptı! Korkunç kaza kamerada

Afyonkarahisar’da trenin tıra çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 21-04-24 11:19

Malatya'da kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Malatya'da düzenlenen operasyonda kaçak cep telefonu ve malzemesi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 10:08

İki kadın önce kaza yaptı! Sonra araçlarından inerek otoyolun ortasında kavga etmeye başladılar... Diğer sürücüler şaşkınla izledi

Birleşik Krallık'ta büyük bir köprüyü durma noktasına getiren trafik kazasına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın sürücü otoyolda akan trafikte önce kaza yaptı. Ardından ise araçlarından inerek saç saça baş başa kavga etmeye başladı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-04-24 15:20

Sivas'ta köpeklerden kaçan vaşak ağaca tırmanarak kurtuldu

Sivas'ın Hafik ilçesinde köpeklerden kaçan vaşağın ağaca tırmanarak kurtulması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yurthaber 17-04-24 15:15

Aydın'da korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-04-24 09:38

Yer: Pendik! Çekiciyle tehlikeli yolculuğun cezası pahalıya patladı

Pendik’te çekici üzerindeki tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler üzerinden tespit edilen sürücüye 5 bin 880 TL cezai işlem uygulandı.

Haber 16-04-24 09:14

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-24 10:59

Avcılar'da trambolin salıncakta kemeri açılan çocuğun düşmesi kameraya yansıdı

Avcılar'da, lunaparktaki trambolin salıncakta oynayan çocuğun kemerinin açılıp düşmesi cep telefonu ile güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 15-04-24 08:29

Şok eden araştırma: O bölge klozet kapaklarından altı kat daha kirli çıktı!

Şok eden çalışmaya göre cep telefonları klozet kapaklarından altı kat daha kirli çünkü insanların dörtte biri asla cihazlarını temizlemiyor. Ebeveynlerin üçte ikisi çocukların telefonu ağızlarına götürdüğünü görüyor. Bu da telefonların yüzeyinde biriken kirler sonucu hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Kadin 13-04-24 09:33

Şirketlerde ‘mecburi zam’ telaşı… İşverenler zora düşünce yan hakları artırdı: Yemek kartı, özel sağlık sigortası, emeklilik planı...

Enflasyon nedeniyle alım gücü azalan çalışanların işverenlerden talepleri arttı. Çalışan bulmakta zorlanan şirketler ya mecburi maaş artışına gitti. Bunun yanında işleyişin bozulmasını istemeyen iş veren maaş zammının yanında çalışanlarına yemek kartı, sağlık sigortası, cep telefonu tahsisi, yol ücreti, otopark kullanımı, emeklilik planı gibi yan haklar sunmayı artırdı.

Finans 11-04-24 08:48