Yilbasi Bileti Online Satin Alma Haberleri

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma: Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Günümüzde var olan teknolojik cihazlar sayesinde birçok işlem online olarak yapılmaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar internet ortamında gezinirken veya araştırma yaparken bazı görüntüleri veya yazıları cihazlarına kaydetmek isteyebilir. Bunun en kısa yolu ekran görüntüsü almaktan geçer. Özellikle bilgisayar kullanıcıları bu yöntemi sıklıkla kullanılır. Peki, bilgisayarda ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Haber 2024-01-15 18:41:57

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, nereden alınır? Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletleri ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletlerinin nasıl satın alınacağına dair detaylı bilgiler araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı kendi sahasında konuk edecek. Heyecanlı müsabaka için futbolseverler şimdiden derbi bileti araştırmalarına başladı. İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçı bilet satın alma işlemleri hakkında detaylı bilgiler...

Spor 2023-12-21 07:28:51

Medya planlama ve satın almaya yepyeni bir soluk : STAFF

Türkiye’de medya alanının önde gelen tecrübeli isimlerinden Bülent Yar'ın kurucu liderliğindeki yeni medya ajansı "STAFF", online ve offline medya planlama ve satın alma alanında müşterilerine etkin ve yaratıcı çözümler sunma hedefiyle yola çıkıyor.

Finans 2023-10-03 16:18:30

Milli Piyango Yılbaşı bileti ONLİNE SATIN ALMA EKRANI! Milli Piyango yılbaşı bileti nereden alınır, online alınabilir mi?

2023'e zengin olarak girmek isteyen vatandaşlar yılbaşı biletlerini almaya devam ediyorlar. Henüz bilet almamış olanlar ise Milli Piyango biletlerini nasıl temin edebileceklerini araştırıyorlar. Bu yıl 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi talihlisiyle buluşturacak olan Milli Piyango, bilet satış işlemini online olarak yapmanız da mümkün. İşte Milli Piyango Yılbaşı bileti ALMA EKRANI!

Finans 2022-12-31 10:39:01

Hediye almakta gecikenler için en iyi son dakika hediyeleri

Sevdiklerinize hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız online alışveriş ile aradığınız hediyeyi çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz üzülmeyin. Harika bir listeyle karşınızdayız! Tarot setinden yüz maskesine, tokadan batik çoraplara, gece lambasından hoparlöre kadar birbirinden özel hediye tavsiyelerimiz için yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 28-12-22 11:56

Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Milli Piyango yılbaşı bileti online satın alma EKRANI!

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Bu yıl Milli Piyango tarafından dağıtılacak olan büyük ikramiye tam tamına 200 milyon TL olarak açıklandı. Yeni yılda zengin olma hayali kuranlar yılbaşı biletlerini almaya başladılar bile. Henüz bilet almayanlar ise biletlerinizi online olarak almanız mümkün. Peki, Milli Piyango online bilet nasıl alınır? İşte adım adım online bilet alma işlemi...

Finans 27-12-22 10:15

Fişini çekiyor! Google bir hizmetini daha kapatıyor: Flaş karar...

Google, bir hizmetinin daha fişini çekiyor. Yazılım devi, yemek siparişi verme, sinema bileti satın alma gibi konularda kolaylık sağlayan Duplex on the Web hizmetini kullanımdan kaldırıyor. Duplex on the Web ve etkinleştirdiği tüm otomasyon özellikleri bu aydan itibaren artık desteklenmeyecek. Konu hakkında bir Google sözcüsü de açıklama yaptı.

Haber 05-12-22 15:56

İki dev 'devam' dedi, Twitter'ın sahibi Musk'ın yüzü güldü!

Uluslararası basın kuruluşları, online alışveriş devi Amazon ve teknoloji devi Apple'ın Twitter'da reklam vermeye devam etmeyi planladığını yazdı. Birçok firma, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla birlikte platforma reklam vermeyi durdurma veya geçici olarak askıya alma kararı almıştı. Amazon ve Apple konusunda yaşanan bir gelişmenin özellikle birçok reklamverenin ilgisini tekrar Twitter'a çekmeye çalışan Musk'ın yüzünü güldürdüğü düşünülüyor.

Haber 05-12-22 14:58

Green Card başvuru tarihleri 2022: Green Card başvurusu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Amerika Birleşik Devletleri tarafından her yıl düzenlenen online çekiliş sonucunda Yeşil Kart alma hakkı kazanılır. Bu hak ile Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma ve ömür boyu yaşama imkânı elde edilir. Başvuru için her yıl aynı zamanlarda olan tarihleri takip etmek gereklidir. Tarihler her yıl ABD tarafından duyurulur.

Haber 17-10-22 13:24

Valorant satın alma geçmişine nasıl bakılır? Valorant satın alma geçmişi kontrolü nasıl yapılır?

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen ve birçok kullanıcı tarafından oynanan FPS oyunlarından biridir. Kullanıcılar silah kaplamaları başta olmak üzere; savaş bileti, spreyler, oyuncu kartları, ajan kontratlarını tamamlayacak yeni ajanlar gibi birçok ürünü oyunun resmi mağazasından satın alabilmektedir.

Haber 10-10-22 15:27

Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? 2022 THY 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hatıra bileti nereden alınır?

Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti gündemde yer alıyor. Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra biletinin nereden ve nasıl alınacağı araştırılıyor. Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak tarihi bir uçuş gerçekleştirileceği duyuruldu. Haberin ardından 2022 THY 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bilet alma sayfası vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte o araştırılan detaylar!

Haber 19-05-22 17:10

Vodafone'dan mağaza ve internet alışverişi deneyimini bütünleştiren yenilik

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "'Gel İncele Adresine Gönderelim' hizmetiyle müşterilerimize online kanalımızdaki bir ürünü fiziksel mağazamızda deneyimleme, ürünü beğendiği takdirde dijital asistanımız TOBi aracılığıyla sipariş verme ve belirttiği adrese teslim alma imkanı sunuyoruz"

Yurthaber 06-02-22 10:28

Telefondan Milli Piyango bileti online ve hızlı sorgulama! 2022 Milli Piyango kazanan numaralar için hızlı bilet sorgulama ekranı

Telefondan Milli Piyango sonuçlarını öğrenmek için online ve hızlı olarak bilet sorgulama yapılıyor. Milli piyango 2022 sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar, amorti çıkan rakamlar ve sıralı tam liste için hızlı bilet sorgulama ekranı takip ediliyor. Milli piyango 2022 sorgulama ekranında kazanan numaraların açıklanmasıyla birlikte Milli Piyango sonuçları telefondan online ve hızlı sorgulama işlemi haberimizde anlık yer alacak. İşte hızlı bilet sorgulamayla ilgili detaylar...

Finans 31-12-21 21:56

Milli Piyango bileti hızlı sorgulama! Milli Piyango (MPİ) 2022 hızlı bilet sorgulama nasıl yapılır?

Milli Piyangoda ilk çekiliş saat 17.00'da başlarken milyonlarca vatandaş Milli Piyango (MPİ) bileti hızlı sorgulamanın yanıtını merak ediyor. Milli Piyango sonuçlarına hızlı ulaşmak için Milli Piyangonun online sayfasından bilet numarasını girerek bunu öğrenebilirsiniz. İşte Milli Piyango sonuçları ve Milli Piyango bileti hızlı sorgulama ekranı...

Finans 31-12-21 20:00

Öğretmenlere online eğitim açıklaması sonrası uçak bileti aramaları yüzde 44 arttı

Enuygun’un verilerine göre, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmenlere yönelik mesleki gelişim eğitiminin uzaktan eğitim şeklinde yapılacağı açıklamasının ardından Van çıkışlı uçak bileti aramalarındaki artış yüzde 281'e ulaşırken, Van’ı yüzde 194 ile Gaziantep, yüzde 192 ile Diyarbakır takip etti

Yurthaber 05-11-21 17:52

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in bileti kesildi!

Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde Mısır'ın Zamalek kulübünden kiralanan ve performansıyla parmak ısırtan Mostafa Mohamed, 2021-2022 sezonunda adeta yokları oynuyor. Bordeaux'ya transferi son anda iptal olan Mohamed'in bileti kesildi. Satın alma opsiyonu kullanılmayacak oyuncu, Zamalek kulübüne geri dönecek. İşte detaylar...

Spor 17-09-21 16:27

Yemeksepeti, Marketyo'yu satın aldı

Yemeksepeti, yerel esnafı dijitalleştirmeyi hedeflediği "Yemeksepeti Mahalle" için ilk adımı, 60 ilde tüketicilere online market alışverişi hizmeti veren Marketyo'yu satın alarak atmış oldu - Yemeksepeti Üst Yöneticisi Nevzat Aydın: - "Yemeksepeti’nin Türkiye’den yaptığı bu satın alma Türk e-ticaret sektörünün en önemli yatırımlarından biri olarak önemli bir örnek teşkil ederken, Türkiye’de girişimciliğin değerlenebildiğini gösterebilmek açısından da genç girişimcilere ilham verecektir. Yeni dönem için heyecanlıyız"

Yurthaber 12-08-21 10:29

LGS sonrası gençlerin bilet talebi arttı

Enuygun, 13 ile 15 yaş arasındaki gençlerin online bilet talebinin yüzde 56 arttığını belirtti - Enuygun Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu: - "Uçak bileti aramaları önceki haftaya göre yüzde 21 arttı. Satışı en fazla olan destinasyonlar İstanbul, Bodrum, Mardin ve Samsun oldu"

Yurthaber 07-06-21 16:45

Türkiye'nin Hepsiburada'sı Hepsifly ile artık göklerde!

20 yılı aşkın süredir Türkiye’de dijital dönüşüme öncülük eden Hepsiburada, inovasyon ve girişimcilik ruhuyla yaptığı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni nesil online alışveriş deneyimini uçtan uca çevreleyen ürün ve hizmetlerinin bir devamı olarak şimdi de Hepsifly markasıyla uçak bileti satışına başladı.

Finans 09-04-21 14:04

Hepsiburada, uçak bileti satışına başladı

Hepsifly markasıyla kolay bilet satın alma imkanı sunan e-ticaret platformunun, yakın dönemde seyahatler için farklı ürün ve hizmetler de hayata geçirmesi bekleniyor

Yurthaber 01-04-21 17:05

Hepsiburada, uçak bileti satışına başladı

Hepsifly markasıyla kolay bilet satın alma imkanı sunan e-ticaret platformunun, yakın dönemde seyahatler için farklı ürün ve hizmetler de hayata geçirmesi bekleniyor

Yurthaber 01-04-21 17:05

Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişi bileti satışı ne zaman, saat kaçta bitiyor? MPİ yılbaşı bileti saat kaça kadar satılacak?

Bugün saat 14:30'da başlayan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için bilet satışları saat kaça kadar devam ediyor araştırılıyor. Milli Piyango online bilet alarak 100 Milyon TL'lik büyük ikramiye şansını denemek isteyen vatandaşlar, bilet saatlerini araştırıyor. Peki Milli Piyango yılbaşı bilet satışı saat kaçta bitiyor? Milli Piyango bilet satışı şu an devam ediyor mu? İşte Milli Piyango bilet satışı ne zaman bitiyor sorusunun cevabı...

Haber 31-12-20 20:44

MPİ yılbaşı bileti alma 2021... Tam, yarım, çeyrek bilet nasıl alınır, fiyatı ne kadar? Yılbaşı özel çekilişi 2021 büyük ikramiye kaç para?

Milli Piyango'dan yapılan son dakika duyurusuna göre 2021 yılbaşı bilet fiyatları açıklandı. Milyonlarca insan 2021 çeyrek bilet fiyatı ne kadar araştırması yapıyordu. Millipiyangoonline.com internet sitesinden yapılan açıklamayla tam 563 milyon 400 bin TL'lik ikramiyenin verileceği bilet fiyatları belli oldu. Peki 2021 tam bilet ne kadar? İnternetten bilet nasıl alınır? 2021 yarım bilet fiyatı nedir? İşte 2021 Milli Piyango bilet fiyatları...

Haber 31-12-20 09:01

MPİ yılbaşı bileti alma 2021... Tam, yarım, çeyrek bilet nasıl alınır, fiyatı ne kadar? Yılbaşı özel çekilişi 2021 büyük ikramiye kaç para?

Milli Piyango'dan yapılan son dakika duyurusuna göre 2021 yılbaşı bilet fiyatları açıklandı. Milyonlarca insan 2021 çeyrek bilet fiyatı ne kadar araştırması yapıyordu. Millipiyangoonline.com internet sitesinden yapılan açıklamayla tam 563 milyon 400 bin TL'lik ikramiyenin verileceği bilet fiyatları belli oldu. Peki 2021 tam bilet ne kadar? İnternetten bilet nasıl alınır? 2021 yarım bilet fiyatı nedir? İşte 2021 Milli Piyango bilet fiyatları...

Haber 30-12-20 07:53

MPİ yılbaşı bilet fiyatları 2021... 2020 Tam, yarım, çeyrek bilet ne kadar? İnternetten yılbaşı bileti alma! 2021 büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango'dan yapılan son dakika duyurusuna göre 2021 yılbaşı bilet fiyatları açıklandı. Milyonlarca insan 2021 çeyrek bilet fiyatı ne kadar araştırması yapıyordu. Millipiyangoonline.com internet sitesinden yapılan açıklamayla tam 563 milyon 400 bin TL'lik ikramiyenin verileceği bilet fiyatları belli oldu. Peki 2021 tam bilet ne kadar? 2021 yarım bilet fiyatı nedir? İşte 2021 Milli Piyango bilet fiyatları...

Haber 17-12-20 13:42

MPİ yılbaşı bilet fiyatları 2021... 2020 Tam, yarım, çeyrek bilet ne kadar? İnternetten yılbaşı bileti alma! 2021 büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango'dan yapılan son dakika duyurusuna göre 2021 yılbaşı bilet fiyatları açıklandı. Milyonlarca insan 2021 çeyrek bilet fiyatı ne kadar araştırması yapıyordu. Millipiyangoonline.com internet sitesinden yapılan açıklamayla tam 563 milyon 400 bin TL'lik ikramiyenin verileceği bilet fiyatları belli oldu. Peki 2021 tam bilet ne kadar? 2021 yarım bilet fiyatı nedir? İşte 2021 Milli Piyango bilet fiyatları...

Haber 08-12-20 15:06

Bandırmaspor’dan derbi için hatıra bileti kampanyası

TFF 1.Lig takımlarından RH Bandırmaspor ligin 11.haftasında oynayacağı Balıkesirspor derbisi için online hatıra bileti uygulaması başlattı.Bordo-beyazlılarda ligin 11.

Yurthaber 19-11-20 12:13

HES kodu kazanç kapısı oldu

Çeşitli yollardan ücretsiz olarak ve çok kısa sürede temin edilebilen HES kodu ve seyahat izin belgesi alma işlemleri bazı işletmeler için para kazanma kapısı oldu.Kent merkezindeki bir otobüs ve tren bileti satış noktasında cama yapıştırılan yazılarda, internet üzerinden HES kodu işlemlerini yapmak isteyenler için duyurular yer alıyor.

Yurthaber 19-11-20 10:40

Multinet Up, şirketlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor

Multinet Up Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bora Işık: - "Yemek kartı sektöründe yeni bir dönemin önünü açtık, artık firma yetkilileri kart siparişini dakikalar içinde online oluşturabiliyor, satın alma işlemini 10 dakikada tamamlayabiliyor" - "Türkiye'nin dijitalleşme yolunda en önemli parçalarından birini oluşturan KOBİ'lerin hayatını uçtan uca dijital ve hızlı bir deneyim ile kolaylaştırıyor, zamandan tasarruf etmelerini sağlayarak işlerine odaklanabilmelerine katkıda bulunuyoruz"

Yurthaber 13-11-20 13:20

Pubg nasıl oynanır, taktikleri nelerdir?

PlayerUnknown's Battleground ya da bildiğimiz adıyla PUBG, rekabeti iliklerine kadar hissetmek isteyenler için son yılların en popüler oyunlarından biri. Online oyun sevenlerin yakından takip ettiği bu oyunda her ne kadar nişan alma yeteneğiniz ön plana çıksa da iyi bir oyuncu olmak için sadece bu yeterli olmuyor. Peki PUBG nasıl oynanır, taktikleri nelerdir?

Trend 19-10-20 10:26

Beylikdüzü Belediyesi ve Coursera işbirliğine büyük ilgi

Beylikdüzü Belediyesi’nin dünyanın önde gelen online eğitim platformu Coursera ile yaptığı iş birliği yoğun ilgi görmeye devam ediyor.Covid-19 pandemi sürecinin online eğitimlerin önemini gösterdiği bu süreçte Beylikdüzü Belediyesi’nin aldığı online eğitim kurs hibesi sayesinde, binlerce kişi dünyanın en saygın üniversitelerinden eğitim alma imkanı yakalıyor.

Yurthaber 09-10-20 13:19

Müdür Dağdeviren’den öğrencilere uyarı mektubu

Malatya İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren, öğrencilere dijital mektup göndererek, örgütlere karşı uyardı.Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, faaliyet gösteren terör örgütleri konusunda liseli öğrencilerin bilgilendirilmesi kapsamında online kanallar kullanılmaya başlanıldı.Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 2020-21 eğitim öğretim döneminde illegal örgütlerin gençliği hedef alma sebepleri, gençliği kazanmada kullandığı yöntemler ile illegal örgütlerin gerçek yüzlerini anlatan spot filmler, slaytlar ve sözlü anlatımlar eşliğinde sunulan konferanslar Covid-19 pandemi sürecinde uzaktan eğitim programları kanaları kullanılarak gerçekleştirilecek.İl Emniyet Müdürlüğü, liseli gençlerin terör örgütlüleri konusunda bilgilendirilmesi kapsamında uzaktan eğitim ile konferanslar vermeye başlarken, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise EBA üzerinden liseli öğrencilere dijital mektup gönderdi.Mektupta, "Sevgili Gençler !

Yurthaber 07-10-20 14:34

Müdür Dağdeviren’den öğrencilere uyarı mektubu

Malatya İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren, öğrencilere dijital mektup göndererek, örgütlere karşı uyardı.Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, faaliyet gösteren terör örgütleri konusunda liseli öğrencilerin bilgilendirilmesi kapsamında online kanallar kullanılmaya başlanıldı.Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 2020-21 eğitim öğretim döneminde illegal örgütlerin gençliği hedef alma sebepleri, gençliği kazanmada kullandığı yöntemler ile illegal örgütlerin gerçek yüzlerini anlatan spot filmler, slaytlar ve sözlü anlatımlar eşliğinde sunulan konferanslar Covid-19 pandemi sürecinde uzaktan eğitim programları kanaları kullanılarak gerçekleştirilecek.İl Emniyet Müdürlüğü, liseli gençlerin terör örgütlüleri konusunda bilgilendirilmesi kapsamında uzaktan eğitim ile konferanslar vermeye başlarken, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise EBA üzerinden liseli öğrencilere dijital mektup gönderdi.Mektupta, "Sevgili Gençler !

Yurthaber 07-10-20 14:33

Enuygun.com, uygun uçak bileti alma ipuçlarını paylaştı

Enuygun.com, tatil harcamaları arasındaki en maliyetli kalemlerden biri öne çıkan uçak biletlerini daha uygun fiyata alabilmenin yollarını derledi

Yurthaber 21-09-20 15:38

Pandemiyle tüketicilerin tatil alışkanlıkları değişti

Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu: - "Özellikle İstanbul'a yakın yerler ile Çanakkale ve ada otellerinde aramalarımız üç kat arttı. Koronavirüs önlemi alan, denize sıfır oteller de en çok aranan diğer seçenekler oldu" - "En çok 25-35 yaş arası gençler uçak bileti satın aldı. Bu yaş grubunu 18-24 yaş arası gençler izledi" - "Uzun bir süre sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşların ise uçak bileti satın alma oranı yalnızca yüzde 2 oldu"

Yurthaber 04-09-20 12:30

Adana Demirspor'da, doğrudan Süper Lig bileti alma hesapları

Teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar: - Biz İstanbulspor maçını kazanacağız. Erzurum'dan gelecek sonucu bekleyeceğiz. Biz sadece elimize gelen fırsatı kaçırdık ama Süper Lig'e çıkmakla alakalı inancımızı hiçbir şekilde kaybetmedik" - "Süper Lig'e bu hafta çıkmamız gerekiyorsa bu hafta çıkacağız. Yoksa play-off'tan bu takım Süper Lig'e çıkacak"

Yurthaber 15-07-20 11:20

AÖF 2020 Bahar Dönem’inde mezun olanların diplomaları ne zaman verilecek? AÖF diploma sorgulama ekranı!

Açıköğretim Lisans bölümünden mezun olacak notu alanlar ve tüm derslerden geçen adaylar AÖF diplomalarının ne zaman verileceğini merakla beklemeye başladı. Koronavirüs salgınından dolayı evden online yapılan sınavların hemen açıklanması mezun olacakları heyecanlandırdı. Peki AÖF 2020 diplomaları ne zaman verilecek? AÖF mezun belgesi nasıl alınır, AÖF diploma belgesi indirme nasıl olacak? İşte son dakika AÖF diploma haberimiz ve AÖF diploma sorgulama ekranı ve AÖF transkript mezun belgesi alma..

Haber 14-07-20 09:13

Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması sonuçlandı

Türkiye'den 11 bini aşkın başvuru arasından birinciliğe ulaşan Gülşah Kömür, Vodafone FreeZone desteğiyle, single ve klip çıkarma, ayrıca kendi YouTube kanalını açmak için gerekli danışmanlığı alma şansını yakaladı

Yurthaber 10-07-20 14:39

MHRS sistemi ile online hastane randevusu nasıl alınır? MHRS randevu iptali işlemi nasıl yapılır?

Her gün binlerce vatandaş tarafından kullanılan Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden randevu alabilmeniz için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte, ‘hastane randevu’ alma işlemleri ve ‘MHRS randevu sorgulama’ hakkında tüm ayrıntılar…

Haber 24-06-20 00:55

1 Haziran itibariyle otobüs ve uçak bileti satışlarını ikiye katlandı

1 Haziran itibariyle seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte sektörde hızlı bir canlanma yaşandı. Nisan ve Mayıs ayına oranla artan otobüs ve uçak bilet satışları dikkate alındığında ulaşım sektörü hızla toparlanıyor. Yeni dönemde yolcu taşımacılığı ile ilgili merak edilen tüm detayları online otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com açıkladı.

Finans 18-06-20 10:41

ETÜ’de online doktora sınavı

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde doktora yeterlilik ve tez savunma sınavları online olarak yapılıyor.Fen Bilimler Enstitüsü’nde Doktora Yeterlik ve Tez Savunma sınavlarının Online sınav salonunda, Blackboard programı üzerinden fiziki mesafe ve kayıt altına alma kurallarına riayet ederek devam ettirildiği belirtildi.

Yurthaber 30-04-20 13:23

Uçak bileti olan yolcular dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü hava yolu ile seyahat eden yolcuların haklarına dair değişiklik yaptı. Değişikliğe göre, koronavirüs nedeniyle uçuşların yapılamaması durumunda biletler açığa alınacak ve değişiklik yapılabilecek. Açığa alma ve değişiklik yapmak istemeyen yolcu bilet ücretini iade alabilecek.

Finans 25-03-20 07:25

THY'den bilet iadeleri ve sefer iptalleriyle ilgili önemli açıklama

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 21 Mart tarihinden önce yurt dışı, 20 Mart tarihinden önce yurt içi bileti alan vatandaşların bilet değişikliği ya da açığa alma durumunda herhangi bir ek ücret ödemeyeceklerini duyurdu. Aycı, ayrıca New York, Washington, Hong Kong, Addis Ababa ve Moskova dışındaki tüm dış hat seferlerinin 27 Mart itibarıyla durdurulacağını açıkladı.

Finans 22-03-20 10:57

2020’de online uçak bileti satışlarında yüzde 50 artış hedefleniyor

Dünyada en fazla turisti ağırlayan ülkeler arasında yer alan Türkiye’nin aynı zamanda yurt dışına da milyonlarca ziyaretçi gönderdiğini vurgulayan obilet.com’un CEO’su Yiğit Gürocak, özellikle erken rezervasyon fırsatlarından daha fazla yararlanmak isteyenlerle 2020’de online uçak bileti satışlarında yaklaşık yüzde 50 artış beklediklerini ifade etti.

Finans 24-02-20 10:27

Kışı kilo almadan geçirmeyi sağlayacak öneriler

Diyetisyen Merve Tuysuz, kış aylarında kilo alma korkusunun birçok kişinin derdi olduğunu belirterek, kışın alınan kiloların can sıktığını söyledi.Erzincan’da MT Beslenme & Diyet Danışmanlık Merkezi olarak online üzerinden de hizmet veren Diyetisyen Merve Tuysuz, kışı kilo almadan geçirmeyi sağlayacak şu önerilerde bulundu;Metabolizmanızı hızlandırınKış aylarında vücut ve metabolizma kendini koruma altına almıştır ve daha yavaş çalışmaya başlar.

Haber 30-01-20 10:59

Uzakrota’dan obilet.com’a iki ödül birden

Yenilikçi yaklaşımıyla seyahat ve ulaşım sektörünün öncü girişimlerinden biri olan online otobüs ve uçak bileti satış sitesi obilet.com, 9.

Haber 19-12-19 12:00

obilet.com, Altın Örümcek’ten ödüllerle döndü

Türkiye’nin en çok tercih edilen online otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com, bu yıl 17.

Haber 21-11-19 12:31

Sonbaharın Türkiye’de en çok yakıştığı adresler

Online otobüs ve uçak bileti satışı gerçekleştiren obilet.com seyahatseverler için Türkiye’de kültürün, tarihin, mimarinin ve doğanın sonbahar renkleriyle buluştuğu rotaları paylaştı.Yaz mevsiminin ardından sakin ve rahat tatil severlerin zamanı sonbahar mevsimi geldi.

Haber 20-09-19 10:56

HES kodu kazanç kapısı oldu

Çeşitli yollardan ücretsiz olarak ve çok kısa sürede temin edilebilen HES kodu ve seyahat izin belgesi alma işlemleri bazı işletmeler için para kazanma kapısı oldu.Kent merkezindeki bir otobüs ve tren bileti satış noktasında cama yapıştırılan yazılarda, internet üzerinden HES kodu işlemlerini yapmak isteyenler için duyurular yer alıyor.

Haber 09-05-19 17:13