Yunanistan Turist Vizesi Haberleri

Pendik'te turist grubu ile taksiciler arasında ücret kavgası

Pendik'te, yol ücretini fazla bulan turistlerle taksi şoförleri arasında kavga çıktı.

Yurthaber 2024-05-10 08:06:20

Pamukkale'ye gelen bir turist kayboldu

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Denizli'nin Pamukkale ilçesine gezi için gelen ve kaybolan Polonyalı turist için arama çalışması başlatıldı.

Yurthaber 2024-05-09 07:57:18

Sarhoş adam ortalığı birbirine kattı! Önce üstünü başını yırttı sonrasında yoldan geçen motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan bir görüntüde Hindistan'ın Chennai'nin Royapettah bölgesinde sarhoş bir İngiliz turist ortalığı birbirine kattı. İsmi açıklanmayan adam önce üstünü başını yırttı ardından ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2024-05-08 10:53:10

İzmir sularında can pazarı: 47 göçmen kurtarıldı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen ve motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bot ve can salı içerisinde bulunan 20’si çocuk 47 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 2024-05-08 08:14:13

Yunanistan Drama mübadillerinin Sakarya'ya gelişlerinin 100. yılında etkinlik düzenlendi

Sakarya'da Yunanistan Drama mübadillerinin kente gelişlerinin 100. yılında etkinlik gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-05-24 10:59

Açık açık rüşvet isteyen polislere efsane ayar: Törenle böyle görevden alındılar!

Motorla dünyayı gezen bir turist Nijerya'da ilginç bir olay yaşadı. Nijeryalı polis tarafından durdurulan turistten polis tarafından rüşvet istendi. Yaşanan anlar turistin kafa kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerin kamuoyuna yayılmasının ardından Nijeryalı polisler tören eşliğinde görevden alındı. İşte o ilginç anlar!

Haber 05-05-24 13:30

İsrail ile Yunanistan arasında kriz yaratacak gelişme! Darp edilip gözaltına alındı

İsrail polisi, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Kıyamet Kilisesi'nde Yunanistan'ın Kudüs Başkonsolosunun korumasını darp edip gözaltına aldı. Korumanın gözaltına alınma sebebi henüz öğrenilemezken, görgü tanıkları, koruma ile İsrail polisi arasında tartışma yaşandığını söyledi.

Haber 04-05-24 23:29

'Eskiden daha uygundu, şu anda uçmuş' Akın akın alışverişe geliyorlardı! Yüksek fiyatlardan onlar da şikayetçi 'Bir kere kazıklarsan arkası gelmez' uyarısı

Edirne'ye günübirlik alışverişe gelen Bulgar ve Yunan turistler, yiyecek sektöründe yüksek fiyatlardan şikayetçi oldu. ETSO Başkanı Sezai Irmak, esnafı komşu ülke vatandaşlarını küstürmemeleri konusunda uyarıp "Esnafın başına nöbetçi dikemeyiz ama esnaf makul kârlarla malını satarsa müşteri sürekli olur. Bir kere kazıklarsan arkası gelmez, bu insanları köreltmeyelim, küstürmeyelim ki alternatif yerler aramasınlar" dedi. Bir Bulgar turist ise "Eskiden daha uygundu, şu anda her şey uçmuş" dedi.

Finans 04-05-24 10:26

Safari kazasında can pazarı: 12’si turist 15 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aynı şirkete ait safari tur araçlarının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11’i İngiliz, 1’i İrlanda vatandaşı olmak üzere 12 turist ve 3 personel yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 14:48

Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! Sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilmiş ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında son açıklamanın yapıldığı yazıldı.

Spor 01-05-24 22:37

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Süper Lig'e turist olarak gelmeyeceğiz

Süper Lig'e adını yazdıran Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Sport Republic şirketinin geçen sezon eski Başkan Mehmet Sepil'den futbol şubesini devralmasıyla başkanlık koltuğuna oturan ve Türk futbolunun ilk yabancı kulüp başkanı olarak tarihe geçen Ankersen, Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 15:48

Kudüs'teki Türk vatandaşı turist, İsrail polisini bıçakladı! Açılan ateşle öldürüldü

İsrail polisi, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde polise bıçaklı saldırıda bulunduğu iddiasıyla bir kişiyi öldürdü. İsrail basını polis ateşiyle öldürüldüğü belirtilen kişinin Türk vatandaşı olduğunu aktardı. Gündem olan olayla ilgili diplomatik kaynaklardan da açıklama geldi.

Haber 30-04-24 14:33

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladılar...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Spor 30-04-24 10:04

Fatih Terim'den mağlubiyet açıklaması! Kariyeri boyunca ilk kez 'başaramadık' dedi...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi hakkında konuşan Fatih Terim, takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Spor 29-04-24 13:54

Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı!

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Bitime 2 hafta kala Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

Spor 28-04-24 22:51

Sigara, bikini, mayo, çadır... Hepsi yasak, cezası 1500 euro! Antalya’da kontrolsüz turizm alarmı

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

Finans 27-04-24 11:41

Deniz bir anda kana bulandı! 64 yaşındaki turist kıyıdan metrelerce uzakta köpekbalığı saldırısına uğradı... Yüzerek uzaklaştı

64 yaşındaki Peter Smith isimli bir adam Güney Karayip Denizi'nde bulunan Tabago açıklarında yüzerken bir boğa köpekbalığının saldırısına uğradı. Kıyıdan yaklaşık 10 metre uzaklıkta gerçekleşen saldırıda Smith ağır bir şekilde yaralandı. Tedavi için hastaneye kaldırılan Smith'in hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda olduğu ifade edildi.

Trend 27-04-24 09:51

Türk turist İran'da zor anlar yaşadı! 'Ahlak kuralları tahmin ettiğimden daha sıkı' dedi... Polis çorap giymesi konusunda uyardı

İran seyahati sırasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan bir Türk kadın ahlah kurallarının tahmin ettiğinden daha sıkı olduğunu dile getirdi. Takside başörtüsünü açtığı ve sandalet giydiği için uyarıldığını dile getiren kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 25-04-24 08:11

Fatih Terim'i çok kızdırdı, maç sonu çılgına döndü! Evet iyi oynamadık ama...

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Panathinaikos deplasmanda lider AEK'a 3-0 yenilirken liderlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 07:50

Panathianikos AEK'ya 3-0 mağlup oldu! Samet Akaydın hatasıyla maça damga vurdu... Fatih Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 24-04-24 22:29

Yer: Antalya! Uzun süre hareketsiz yatan turist polisi harekete geçirdi: Gerçek ortaya çıktı!

Antalya'nın güzide tatil beldelerinden Alanya'da 76 yaşındaki Belaruslu bir turist sahilde ölü bulundu. Kleopatra plajında güneşlenen turistin ölüm sebebi araştırılıyor.

Haber 24-04-24 11:54

Survivor Yunanistan birleşme partisi dillere düştü! Acun abi bizimkiler gariban mı?

Survivor All Star konuşulurken sık sık Survivor Yunanistan ile de kıyaslanıyor. Son olarak iki yarışmada da birleşme partisi oldu ve Türk seyirciler nedense Yunanistan'ın partisini daha iyi buldu. İşte Acun Ilıcalı'ya yapılan sitemler...

Magazin 24-04-24 07:13

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-24 14:05

Aktif yanardağın yanında fotoğraf çektirmek istedi! Poz verirken dengesini kaybedince 70 metreden düşerek hayatını kaybetti

Endonezya'da bir turist, aktif bir yanardağın kenarında fotoğraf çekerken ayağı takılıp 70 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Çin vatandaşı Huang Lihong isimli kadının kocasına poz verdi sırada aktif yanardağa düşerek öldüğü belirtildi.

Trend 23-04-24 13:02

Fatih Terim'den yıllar sonra yine aynı cümle! Düşme tehlikesi yaşayan Yunan muhabire: Bizim yanımızdakiler devrilmez

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda Lamia'yı 5-0 yendi. Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 21-04-24 19:55

Fatih Terim, Yunanistan'da tarih yazıyor! Panathinaikos deplasmanda rakibini gole boğdu...

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi’nde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Üst üste 4. galibiyetini alan Panathinaikos'un yükselişi Yunanistan'da gündeme oturdu.

Spor 21-04-24 19:04

Kapıda vize uygulamasıyla Ayvalık'tan Midilli'ye geçen Türk turist kafilesini Yunanistan Başbakanı Miçotakis karşıladı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Midilli Adası’nda gerçekleştirdiği program sırasında adayı ziyaret eden 92 Türk vatandaşı karşıladı. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ile yakınlaşma politikası yasadışı göç akışının azalmasına yardımcı oluyor” dedi.

Haber 20-04-24 16:23

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Yurthaber 19-04-24 07:51

Yunanistan askeri heyeti, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye-Yunanistan arasında "Güven Artırıcı Önlemler" kapsamında Türkiye'ye gelen Yunanistan askeri heyetinin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 13:56

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos maçında olay çıktı!

Yunanistan Ligi'ndeki şampiyonluk turu adeta nefes kesiyor. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, evinde Lamia'yı 3-1 mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi. Bu mücadelenin ardından saha bir anda karıştı...

Spor 15-04-24 07:53

MSB görüntüleri paylaştı! Yunanistan düzensiz göçmenleri taşıyan 2 botu denize bıraktı... Böyle kurtarıldılar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Bodrum'un kuzeybatısına bırakılan düzensiz göçmenlerin kurtarıldığını bildirdi. MSB, Yunanistan'a ait sahil güvenlik unsurlarının düzensiz göçmenleri taşıyan 2 botu denize bırakıp bölgeden ayrıldığının görüntülendiğini duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada görüntüler de paylaşıldı.

Haber 13-04-24 14:40

Yunan taraftarlardan skandal tezahürat! UEFA'nın ne ceza vereceği büyük merak konusu oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiacos'a deplasmanda 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Maçta sonradan ortaya çıkan skandal bir detay sosyal medyada paylaşıldı.

Spor 12-04-24 17:31

Türkiye'den akın var! 'Kapıda vize' sonrası Yunan adaları bayram tatilcilerinin gözde adresi oldu, sayı 20 bini aştı

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlayınca Türkiye'den Rodos'a turist akını yaşandı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler Yunan adalarına büyük ilgi gösterdi. Marmaris ve Fethiye'den yalnızca bir haftada Rodos'a geçiş yapan Türk turist sayısı artan rağbeti ortaya koydu. Turizmciler "Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" diyor.

Finans 12-04-24 12:40

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin tarihine geçmeyi başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek. İrfan Can Kahveci, müsabakada attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Spor 11-04-24 22:31

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 10-04-24 14:30

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması Çeşme'ye yaradı! 'Beklentinin üzerinde'

İzmir'in Çeşme ilçesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan oldu. Açık otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Bu bayramda vatandaşlar tatili bölerek kullanmayı tercih ediyor. Kapı vizesi uygulamasının başlamasıyla 2-3 gün Çeşme, 1-2 gün Sakız Adası tatili planlarının yanı sıra, aynı noktadan farklı destinasyonları bir arada kullanıyorlar. Bayramdan mutluyuz” dedi.

Finans 10-04-24 12:36

Fenerbahçe, Yunanistan takımlarıyla 9. maçına çıkacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Yunanistan temsilcileriyle 9. karşılaşmasına çıkacak.

Spor 10-04-24 09:38

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41

Türkiye'ye Arap turist akını: Adreslerini belirlediler! Talep patlaması yaşanıyor

İstanbullular ramazan için farklı illerde tatil planı yaparken tatili mega kentte geçirmeye hazırlananların sayısı da az buz değil. Öyle ki otellerde doluluk oranları yüzde 60'ları buldu. En yoğun talep ise Orta Doğu ülkelerinden.

Haber 05-04-24 15:55

Bodrum açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bottaki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 04-04-24 14:51

Fatih Terim, Panathinaikos ile müthiş bir geri dönüşe imza attı! Şampiyonluk yolunda çok kritik galibiyet

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında AEK'i 2-1 yendi.

Spor 04-04-24 08:34

Yunanistan geri itti, Türkiye kurtardı

Aydın’da, Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde Mart ayı içerisinde, Yunanistan tarafından geri itilen 66’sı çocuk toplam 171 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 03-04-24 10:57

Schengen derdi bitti, yeni dönem başladı: Yunan adalarına 'kapıda vize' ücreti belli oldu! Bu adalarda her hafta tatil yapabilirsiniz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Türk vatandaşlarına yepyeni bir tatil fırsatı doğdu: Artık Schengen vizesi derdi yaşanmaksızın Yunan adaları ziyaret edilebilecek. Uygulama başladı, Yunan adaları vize ücreti de belli oldu. Peki 'kapıda vize' ile hangi Yunan adaları ziyaret edilebilecek? İşte Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının tüm ayrıntıları...

Finans 02-04-24 10:49

Perşembe pazarına turist yağdı, esnafın yüzü güldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan tatil bölgelerinden şehir merkezine akın eden turistler, Perşembe Pazarı esnafının yüzünü güldürdü.

Yurthaber 28-03-24 15:52

İstanbul'da 2 ayda turist akını: En çok turist hangi ülkeden geldi?

İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.

Finans 26-03-24 14:30

Bodrum açıklarında can sallarındaki 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca geri itilen iki can salındaki 32 düzensiz göçmen kurtarılarak karaya çıkarıldı.

Yurthaber 26-03-24 08:25

İstanbul'da gezip Rusya'da katliam yapmış! IŞİD'li teröristin fotoğrafları ortaya çıktı: Camileri dolaşıp, serpme kahvaltı yapmış

Rusya'nın başkenti Moskova'da IŞİD'li teröristler, bir konser salonunu basarak katliam yaptı. 137 kişinin hayatını kaybettiği katliamı gerçekleştiren teröristlerden bazıları yakalanırken; teröristlerden birinin daha önce Türkiye'de bulunduğu ortaya çıktı. İlk sorgusunda Rusya'ya Türkiye'den geldiğini belirten teröristin İstanbul'daki fotoğrafları servis edildi. Teröristin İstanbul'da turist gibi camileri gezip serpme kahvaltı yaptığı kareler dikkat çekti.

Haber 25-03-24 13:49

Yılın ilk iki ayında turist sayısı 4,3 milyonu geçti

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ocak ve şubat aylarında 4 milyon 341 bin 606 turistin Türkiye'ye geldiğini bildirdi.

Finans 22-03-24 13:08