Exatlon Turkiye Youtubers Haberleri

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 2023-07-06 12:34:26

6 sosyal medya fenomeni Survivor 2023'ün kadrosuna dahil oldu

Daha önce Exxen'de yayınlanan Exatlon Challenge yarışmasında mücadele eden Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan, Survivor 2023'ün kadrosuna dahil oldu.

Magazin 2022-12-24 13:50:16

Şarkıcı Elanur Pat mini elbisesiyle olay oldu! 'Parti kur oy verelim'

Exatlon Challenge ile adını duyuran Elanur Pat, müzik sektöründe de yer alıyor. Kırmızı mini elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyadan paylaşan Elanur çok sayıda yorum aldı.

Magazin 2022-03-27 17:39:41

Burce Yağmur Karabal mini şortu ve sütyeniyle poz verdi: Yaşıyorsun bu hayatı

Exatlon yarışmacılarından biri olan Burce Yagmur Karabal sosyal medya üzerinden mini şort ve sütyenli pozunu paylaştı. Adı bir zamanlar, ünlü oyuncu Onur Tuna ile anılan Burce Yağmur Karabal'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 2022-03-25 21:40:42

Exatlon Challenge siyah ve beyaz takım yarışmacıları kimler? Exatlon Challenge Türkiye kaç sezon ve nasıl izlenir?

Exatlon Challenge Türkiye yarışması Netflix'te yayınlandığı ilk gün gündem olmayı başardı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge Türkiye'de ünlü sosyal medya fenomenleri yarışıyor. Çekimleri Dominik'te yapılan yarışmada Survivor benzeri parkurlarda yarışan takımlar, kaybettikleri takdirde cezalarla karşılaşıyor. Peki Exatlon Challenge Türkiye nasıl izlenir? Exatlon Challenge yarışmacıları kimler? İşte Exatlon Challenge siyah ve beyaz takım yarışmacıları.

Magazin 04-07-20 02:58

Exatlon Challenge yarışmacıları kimler? Exatlon Challenge'ta kimler var?

Bir süredir merakla beklenen Exatlon Challenge Türkiye Netflıx’te yayınlanmaya başladı. Beyaz ve siyah takımların yarışmacıları ceza ve ödül için karşı karşıya geliyor. Exatlon Challenge, internet üzerinden izleniyor. Şimdi herkes, “Exatlon Türkiye yarışmacıları kimler? sorusuna yanıt arıyor. İşte Exatlon Challenge yarışmacıları…

Magazin 03-07-20 16:29

Exatlon Challenge Türkiye ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Medya'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge Türkiye ekrana gelmek için gün sayıyor. Acun Ilıcalı, Exatlon Challenge Türkiye'nin yayın tarihi açıkladı ve fragmanını da Instagram hesabından paylaştı. Netflix platformunda yayınlanacak olan Exatlon Challenge Türkiye'de sosyal medya fenomenleri yarışacak. Peki Exatlon Challenge Türkiye ne zaman başlıyor? İşte yarışmacıları ve yayın tarihi.

Magazin 22-06-20 23:25

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyununda tarihi fark! İşte Survivor'da Santo Domingo ödülünü kazanan takım

Survivor 2020'nin 101. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın İstanbul'a gelmesi nedeniyle Murat Ceylan'ın sunduğu büyük ödül oyununda, mavi ve kırmızı takımlar Santo Domingo ödülü için yarıştılar. Acun Medya'nın yurt dışında yayınlanan yarışması Exatlon parkurunda karşılaşan yarışmacılar, üst düzey bir performans sergiledi. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

Magazin 09-06-20 00:16

Exatlon Challenge yarışması nedir? Exatlon Türkiye ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı duyurdu!

Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yeni projesi Exatlon Challenge yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı. Exatlon Challenge, Temmuz ayında Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Magazin 15-03-20 20:51

Acun Ilıcalı'nın iddialı yarışması Exatlon Challenge Türkiye hangi kanalda yayınlanacak?

Acun Ilıcalı'nın Survivor'dan sonraki en iddialı projelerinden olan Exatlon Challenge Netflix Türkiye'de yayınlanacak. Türkiye'deki ünlü 18 YouTuber'ın yarıştığı ve Dominik'te çekilen Exatlon Challenge, Netflix'in 2020 Türkiye yayın takviminde yer aldı. Peki Exatlon Challenge Netflix'te ne zaman yayınlanacak?

Magazin 12-03-20 02:38

YouTuber Oğuzhan Uğur Survivor'da sunuculuk yapacak

Son olarak Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Exatlon Türkiye YouTubers'da sunuculuk yapan Oğuzhan Uğur, YouTube kanalında yayınladığı videosunda performansı çok beğenildiği için Survivor'da da sunuculuk yapacağını söyledi.

Magazin 08-02-20 14:47

Başkan Cevahiroğlu: “Türkiye ile Güney Sudan yüksek düzeyde işbirliğini arttıracağız”

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroglu, Türkiye ile Güney Sudan yüksek düzeyde işbirliği olduğunu hatırlatarak amaçlarının bu iş birliğini daha fazla arttırmak olduğunu ifade etti.Başkan Cevahiroglu, Güney Sudan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Amb Francis Okeny Olaka ve Ticaret Müsteşarı Lodule Luwala Elhag Baballa’yı ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Cevahiroglu, Turkiye ile Güney Sudan arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Yurthaber 03-01-20 16:34

Acun Ilıcalı'dan Exatlon Challenge paylaşımı! Çekimler başladı! Exatlon Challenge yarışmacıları kimler?

Survivor gibi Türk televizyonlarının en çok seyredilen yapımına imza atan Acun Ilıcalı, bu kez Türkiye'nin önemli YouTuber'larıyla Dominik'te Exatlon Challenge ile izleyenlerin karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı'nın, Instagram hesabından paylaştığı video herkesin ilgisini topladı. Ilıcalı'nın paylaştığı videoda Exatlon yarışmacılarını kötü sürprizler beklediği ortaya çıktı. Peki Exatlon ne zaman başlıyor, yarışmacıları kimler?

Magazin 19-11-19 21:39

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Sosyal medya fenomenleri Exatlon Challenge'da

Acun Ilıcalı, yeni programı Exatlon Challenge'ın kadrosunu açıkladı. Sosyal medya fenomenleri yarışacak.

Magazin 16-11-19 11:07

Exatlon nedir? Exatlon Challenge yarışması nasıl olacak?

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Exatlon yarışması nasıl olacak? Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Exatlon nedir ve yarışmacılar kimler olacak? İşte Exatlon Challenge hakkında tüm detaylar...

Magazin 15-11-19 12:07

Acun Ilıcalı, Exatlon Challenge yarışmacılarını açıkladı! Exatlon Challenge yarışmacıları kimler?

Exatlon Challenge yarışmacıları, Acun Ilıcalı'nın resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte açıklandı. Acun Medya'nın yeni projesi olan Exatlon Challenge adeta bomba gibi geliyor. İşte Exatlon Challenge'da yarışacak olan yarışmacılar...

Magazin 15-11-19 11:16

Exatlon Türkiye YouTubers yarışmacıları kimler? Orkun Işıtmak açıkladı! YouTube femoneni Doğan Kabak kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exatlon Türkiye YouTubers'da yarışacak bir fenomen isim daha belli oldu. Eser Yenenler Show'a konuk olan YouTube fenomeni ve Exatlon Türkiye YouTubers sunucusu olan Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur'dan sonra yarışacak ikinci ismi de açıkladı. YouTube'da çektiği araba videolarıyla tanınan Doğan Kabak, Exatlon'un yeni yarışmacısı oldu. Peki Exatlon yarışmacıları kimler? Nerede yayınlanacak?

Trend 15-11-19 02:39

Exatlon Türkiye Youtubers geliyor! Enes Batur açıklaması

Yapımcı Acun Ilıcalı'dan yeni bir televizyon hamlesi daha geldi. Exatlon Türkiye Youtubers için Dominik'e gidecek olan Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi.

Magazin 08-11-19 11:53

Exatlon YouTubers yarışmasında Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak sürprizi! Exatlon YouTuber Türkiye yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı olan Exatlon Türkiye Youtubers için hazırlıklar başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Orkun Işıtmak, Exatlon YouTubers projesi için bomba açıklamalarda bulundu. Toplamda 18 yarışmacının yer alacağını Orkun, Oğuzhan Uğur'un da Exatlon YouTubers projesi için Dominik'e gideceğini belirtti.

Magazin 31-10-19 22:11

Acun Ilıcalı'dan Exatlon Türkiye açıklaması! Exatlon'da hangi YouTuberlar yarışacak?

Acun Ilıcalı, pek çok ülkede büyük ilgiyle izlenen Exatlon yarışmasının Türkiye'de de çekileceğini açıkladı. Acun Ilıcalı; " Türkiye'de de Exatlon olacak ve dijital medyada yayınlanacak. Türkiye'deki Exatlon'da sosyal medya fenomenleri yarışacak." dedi.

Trend 22-10-19 21:54

Survivor yarışmacısı Sema Aydemir pozlarıyla Instagram'da olay oldu

Survivor 2018 All Star ile adını duyuran Türk atlet Sema Aydemir, cesur pozlarıyla Instagram'ı sallıyor. Aydemir'in paylaşımları takipçilerinden ise beğeni topluyor. Sema Aydemir aynı zamanda şu sıralar Exatlon Cup 2019 Türk yarışmacıları arasında...

Trend 27-09-19 09:51

Acun Ilıcalı 'Exatlon Cup 2019'da yarışacak Türk takımını açıkladı! Exatlon Cup 2019 nedir?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla Exatlon Cup 2019'da yarışacak Türk takımının yarışmacılarını açıkladı. Exatlon Cup 2019'da yarışacak Türk takımı belli oldu. Exatlon Cup 2019'da hangi ülkeler yarışacak? Exatlon Cup 2019'da hangi yarışmacılar yarışacak? İşte tüm detaylar...

Trend 24-09-19 21:52

Turkiye Ermenileri Patriklik Kaymakamı Maşalyan Van’da

Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nda bulunan Akdamar Kilisesi’nde yılda bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan ayini yönetecek olan Türkiye Ermenileri Patriklik Kaymakamı Episkopos Sahak Maşalyan, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret etti.Vaspurakan Kralı 1’inci Gagik tarafından 915-921 yıllarında yaptırılan ve Ermeniler için büyük önem taşıyan kilisede 2005 yılında restorasyon çalışmaları başlatılırken, 2007 yılında uluslararası bir törenle ’Anıt Müze’ olarak açıldı.

Yurthaber 07-09-19 17:00

İSO Turkiye İmalat PMI Ağustos’ta 48,0’a yükseldi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) Ağustos’ta 48 seviyesine yükseldi ve Temmuz 2018’den bu yana en yüksek düzeyde kaydedildi.Ekonomik büyümenin öncü göstergesi olan imalat sanayi performansında en hızlı ve güvenilir referans kabul edilen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Ağustos 2019 dönemi sonuçları açıklandı.Eşik değer olan 50,0’nin üzerinde ölçülen tüm rakamların sektörde iyileşmeye işaret ettiği anket sonuçlarına göre, Temmuz’da 46,7 düzeyinde gerçekleşen Türkiye İmalat PMI ağustosta 48 seviyesine yükseldi.Sektörün faaliyet koşullarında halen yavaşlamaya işaret etmekle birlikte Türkiye İmalat PMI, Temmuz 2018’den beri en yüksek düzeyde kaydedildi.Talebin güçlendiğine işaret eden anket verilerinin yansıması olarak yeni siparişlerdeki ivme kaybı son 17 ayın en ılımlı düzeyinde kaydedildi.

Haber 02-09-19 10:27

İSO Turkiye İmalat PMI Temmuzda 46,7 oldu

İstanbul Sanayi Odası İstanbul İmalat PMI ise Temmuz’da 49,6 ile son bir yılın en yüksek düzeyine ulaştı ve İstanbul imalat sektöründeki faaliyet koşullarının dengelenmeye yakın olduğuna işaret etti.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Temmuz 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-08-19 10:19

CAATSA, Trump'a Turkiye konusunda hareket alanı veriyor

ABD Başkanı Donald Trump, S-400 alımından dolayı Türkiye'ye yaptırım uygulayıp uygulamama konusunda ince bir çizgide politika üretmeye ve sonuç almaya çalışıyor - Türkiye'nin S-400 alımından dolayı önceki Başkan Barack Obama'yı hedef gösteren Trump, Türkiye'ye yaptırım uygulama konusunda Kongre kadar iştahlı gözükmüyor - CAATSA yasası bağlamında yaptırımları erteleme hakkı olan Trump'ın Kongre'yi tamamen karşısına mı alacağı, yoksa Cumhuriyetçi senatörlerle bir orta yol mu bulacağı merak ediliyor - Yasa sert yaptırımlar öngörse de bunların uygulama takvimine ilişkin Başkan'a geniş takdir alanı bırakıyor

Haber 25-07-19 11:28

İSO Turkiye İmalat PMI Haziran’da 47,9’a yükseldi

İSO Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), haziranda 47,9 ile yaklaşık son bir yılın en yüksek düzeyinde gerçekleşti.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Haziran 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-07-19 10:15

Sani Konukoğlu Ortaokulu öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Türkiye genelinde yapılan Liselere Gecis Sınavı’nda (LGS) soruların tamamını dogru cevaplayan Irmak Sen Turkiye birincisi oldu.Haziran ayının basında ülke genelinde yapılan Liselere Gecis Sınavı’nda (LGS) soruların tamamını cevaplayan Irmak Şen Türkiye birincisi oldu.

Yurthaber 26-06-19 14:35

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu AB Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ile görüştü

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesı’nin Turkiye Çalısma Grubu ve Genisleme toplantısına katılmak üzere Belçika’nın Başkenti Brüksel olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 18-06-19 16:27

Jandarmanın atlı timleri görev başında

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından devam eden Ramazan Bayramı denetimlerine ziyaret ederek il kez göreve başlayan jandarma atlı timleri ile tanıştı.İçişleri Bakanlığı tarafından Bayram öncesi ve bayram süresince Türkiye genelinde emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerince gerçekleştirilen "Turkiye Huzur ve Trafik" uygulaması Van’da da devam ediyor.

Yurthaber 06-06-19 09:50

İSO Turkiye İmalat PMI 45,3 oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Mayıs’ta 45,3 oldu.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Mayıs 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 03-06-19 10:15

İSO Turkiye İmalat PMI Nisan’da geriledi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Nisan’da 46,8 seviyesinde gerçekleşti ve Türk imalat sektörünün faaliyet koşullarında yavaşlamanın devam ettiğini gösterdi.

Haber 02-05-19 10:14

Başkan Büyükakın, muhtarlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra ve Körfezli muhtarlarla bir araya geldi.Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Turkiye Muhtarlar Dernegi Kandıra Sube Başkanı Mustafa Satılmış ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Yurthaber 26-04-19 15:00

İSO Turkiye İmalat PMI Mart’ta 47,2’ye yükseldi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Mart ayında 47,2’ye yükselerek Temmuz 2018’den beri en yüksek düzeyde kaydedildi.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Mart 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-04-19 10:13

Acun Ilıcalı: Exatlon dünya şampiyonası düşünüyoruz

Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Survivor Türkiye-Yunanistan ve Exatlon hakkında konuştu. Ilıcalı "Exatlon için dünya şampiyonası düşünüyoruz. Türkiye ile diğer ülkeleri yarıştırabileceğimiz bir format" dedi.

Trend 24-03-19 09:17

İSO Turkiye İmalat PMI Şubat ayında 46,4’e çıktı

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Şubat’ta son altı ayın en yüksek düzeyi olan 46,4’e yükseldi.

Haber 01-03-19 10:30

İSO Turkiye İmalat PMI Ocak’ta 44,2 oldu

İSO Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Ocak ayında yatay görünüm sergileyerek 44,2 olarak kaydedildi.

Haber 01-02-19 10:25

Acun Ilıcalı'dan olay Yoel Romero paylaşımı

UFC'nin en önemli yıldızlarından olan Yoel Romero, Acunmedya'nın yapımcılığını üstlendiği, Amerika'da yayınlanan Exatlon yarışmasına katıldı. Acun bu haberi Instagram'dan duyurdu.

Magazin 24-01-19 12:19

TAMEB Projesi kapsamında Suriyeliler sertifikalarını aldı

Kilis Belediyesi ile Almanya Kalkınma Bakanlığı tarafından fonlanan ve SEGUA tarafından yürütülen TAMEB Projesi kapsamında İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği kurslarında başarılı olan, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu kadınlara sertifikaları verildi.Sertifika töreninde bir konuşma yapan SEQUA Turkiye Direktörü Aynur Kuytu, Proje kapsamında kurslara katılan Suriyeli kadınlara teşekkür ederek, “İyi bir eğitim aldığınızı umut ediyorum.

Yurthaber 01-10-18 16:35

İso Turkiye İmalat Pmı Ağustos Ayında 46,4 Oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) Ağustos 2018 raporları...

Yurthaber 03-09-18 10:14

İso Turkiye İmalat Pmı Temmuz’da 49 Oldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat PMI 2018 yılı Temmuz ayında 49 düzeyine yükseldi.İstanbul Sanayi...

Yurthaber 01-08-18 10:17

İso Turkiye İmalat Pmı Haziran’da 46,8 Oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) haziran ayında 46,8 oldu. Bu...

Yurthaber 02-07-18 10:40

Doğunun İlk Gençlik Festivali Başlıyor

Doğunun ilk gençlik festivali ’Gezgin Fest Van’ organizasyonu ile gezginler, Van’da bir araya gelecek.İnterrail Turkiye...

Yurthaber 27-06-18 11:43

İso Turkiye Pmı Mayıs’ta 46,4 Oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) Mayıs ayında 46,4’e gerileyerek ikinci...

Yurthaber 01-06-18 10:11

İmalatta Güçlü İyileşme Sürüyor, Turkiye Pmı Şubat’ta 55,6 Oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Şubat ayında 55,6 olarak ölçülerek...

Yurthaber 01-03-18 11:28

İmalatta güçlü iyileşme sürüyor, Turkiye PMI Şubat’ta 55,6 oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Şubat ayında 55,6 olarak ölçülerek imalat sektöründeki güçlü iyileşmenin devam ettiğini gösterdi.

Haber 01-03-18 10:45

Turkiye Pmı Son 7 Yılın Zirvesinde

İSO Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Ocak ayında 55,7’ye yükselerek Türk imalat sektörünün...

Yurthaber 01-02-18 11:06

Lotus Cars Türkiye’de Açıldı

Otomobil sektörünün efsane markalarından Lotus Cars Turkiye, Caddebostan’da görkemli bir açılış yaptı.Royal Motors’un yeni markası...

Yurthaber 08-12-17 16:05

Davutoğlu'ndan 'Başika' açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64'üncü Hükümet döneminin ilk 'Yeni Turkiye Yolunda' programında konuştu.

Haber 27-12-15 20:21