Yenal Gokyildirim Haberleri

Türk sinemasının usta ismi Serdar Gökhan, Burak Özçivit'e ateş püskürdü! Kulağımın kılı kadar değeri yok

Burak Özçivit, Tuba Ünsal, Azra Akın, Nurgül Yeşilçay, Serdar Gökhan, Derda Yaşır Yenal, Celal Al, Gizem Lidya Denizci gibi ünlü isimlerin katıldığı Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleşen festivale, usta oyuncu Serdar Gökhan ile Burak Özçivit arasında geçen tartışma damga vurdu. Serdar Gökhan canlı yayına bağlanıp, Burak Özçivit için "Kulağımın kılı kadar değeri yok" dedi.

Magazin 2022-09-21 14:06:30

MediaMarkt, Google'ın Çok Kanallı Perakende Araştırması'nda Türkiye’nin lideri

MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO'su ve MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım: - "MediaMarkt olarak satış kanalı ayırmaksızın tüketicilere uçtan uca, bütünleşik bir satın alma deneyimi sunuyoruz. Tüm satış kanallarımız birbiri ile mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyor ve bizim hedefimiz her kanalda müşteriye en iyi deneyimi sunmak"

Yurthaber 2022-08-10 11:32:05

MediaMarkt, 2023 yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor

MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Yenal Gökyıldırım: - "MediaMarkt bünyesinde 2023 yılına kadar 500 kişiye daha iş fırsatı yaratacağız" - "021’de yönettiğim ülkeler arasına İsviçre, Avusturya ve Macaristan da eklendi. Yönetilen bu 12 ülke toplamda 10 milyar avronun üzerinde bir büyüklüğü ve 30 binin üzerinde bir istihdamı ifade ediyor"

Yurthaber 2022-04-21 20:58:05

Rusya ne kadar ileri gidebilir? Uzman isim Mynet’e yorumladı: ‘Bu hikayenin senaryosunu…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ulusa sesleniş konuşmasının yankıları sürüyor. Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerini tanıdığını duyuran ve ardından bölgeye girme emri veren Putin'e ABD ve NATO başta olmak üzere çok sayıda ülkeden peş peşe tepkiler geldi. Putin'in açıklamasının Rusya’nın kurguladığı hikayenin senaryosunu ortaya koyduğunu belirten Marmara Üniversitesi Dr.Öğr.Üyesi Yenal Göksun dünyanın Rusya-Ukrayna gerilimindeki etkinliğini Mynet'e değerlendirdi.

Haber 2022-02-22 16:28:58

Sakarya'daki otomotiv fabrikası Yazaki'den 1500 ilave istihdam

İŞKUR Genel Müdürü Oğuz Kağan Güldoğan: - "İŞKUR olarak yerli sanayiye ve ekonomiye kaynak sağlayan işletmelerimizi, istihdam destek ve teşvikleri ile büyütmeye devam edeceğiz" - Yazaki Otomotiv AŞ. Genel Müdürü Kerem Yenal: - "İŞKUR desteği ile sağlanacak nitelikli iş gücü, artan kaliteli üretim anlayışımıza katkı sağlayacaktır"

Yurthaber 23-11-21 18:35

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 1 ayda 3 mağaza

Yeni mağazalarla 96 kişiye istihdam sağlayan MediaMarkt'ın Türkiye'deki mağaza sayısı ise 87'ye ulaştı - MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye'nin farklı şehirlerinde açtığımız her mağaza, aynı zamanda o şehirde yaşayanlar için de yeni bir iş fırsatı anlamına geliyor. Bu bilinçle Türkiye'nin her yerine ulaşmak için mağaza yatırımlarımıza yıl sonuna kadar devam edeceğiz"

Yurthaber 31-10-21 12:19

MediaMarkt Startup Challenge yarışmasının kazananları belli oldu

MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım: - “Projelerin hayata geçmesinde bir kaldıraç görevi görüyoruz. Geçmiş yılların bazı başarılı girişimcileriyle çalışmalarımızı çoktan hayata geçirdik, bazılarıyla da çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle girişimcilerin projemize olan talebinde her yıl artış yaşanıyor”

Yurthaber 23-10-21 12:06

Diyarbakır'dan bayram sonrası kötü haber! Koronavirüs pik yaptı

Diyarbakır'da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 9 günlük bayram tatili sonrası koronavirüs yoğun bakım bölümünde yatakların doluluk oranı yüzde 40’lara ulaştı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yenal Karakoç kent sakinlerine uyarıda bulunarak, Diyarbakır’da ciddi oranda bir vaka artışının olduğunun ve bunun da tek sebebinin kurallara uymamaktan ve aşı olmamaktan kaynakladığını söyledi.

Haber 26-07-21 15:45

Babalar Günü için en çok akıllı telefon alındı

MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım: - "Babalar Günü sepet ortalaması mağazalarda 1.334 TL, mediamarkt.comtr'de ise 2 bin 408 TL oldu. Geçen yılın aynı kampanya dönemine oranla hem mağaza ziyaretlerimizin hem de mediamarkt.com.tr'nin trafiğinin arttığını görüyoruz"

Yurthaber 27-06-21 10:57

Kebap testileri salgın döneminde kumbaraya dönüştü

Avanos'ta alternatif üretime yönelen testi ustası Yenal Yorgun: - "Salgından önce ağırlıklı olarak kebap testisi üretiyorduk. Lokantaların kapanması nedeniyle kebap testisinin tüketimi durdu. Biz de testi kumbara üretmeye karar verdik. Bu da aynı kebap testisi gibi dolduktan sonra kırılarak içindekiler alınıyor. Uzun süreli tek kullanımlık bir ürün"

Yurthaber 11-05-21 11:17

Yenal Dinçakman dualarla anıldı

Manisa Futbol Kulübü U16 Takımı Antrenörüyken 42 yaşında hayatını kaybeden Yenal Dinçakman, vefatının 52.

Yurthaber 09-03-21 15:48

MediaMarkt Türkiye 2020 mali yılında yüzde 45 büyüdü

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye'de gösterdiğimiz başarılı performansla grubumuz içerisinde en çok büyüyen ülke olduk. Türkiye'ye çok güveniyoruz ve bu doğrultuda yatırımlarımıza devam edeceğiz" - 2021 yılında 100 milyon TL’lik yatırımla 4 yeni şehre girip 10 mağaza daha açarak 31 ilde 90 mağaza ve mediamarkt.com.tr ile hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Yurthaber 23-02-21 16:45

Boğaziçi Üniversitesi Rektör Danışmanı Zafer Yenal görevinden istifa etti

Boğaziçi Üniversitesi'nde Rektör Danışmanı olan Prof. Dr. Zafer Yenal görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 06-01-21 17:15

KKTC'de hükümet düştü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) hükümet ortağı Halkın Partisi’nin (HP) koalisyondan çekilme kararı almasıyla hükümet düştü. Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Yenal Senin yaptığı açıklamada, "Hükümetin bozulma sebebi Ersin Tatar’dır" dedi.

Haber 06-10-20 23:24

Diyarbakır'da sağlık çalışanları ve koronavirüs tedavisi gören hastalar için Ramazan Şenliği

Pandemi hastanesi olarak sağlık hizmeti sunan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yenal Karakoç: - "Şu an 77 hastanın tedavisi sürüyor. Hasta sayıları düşmeye başladı. Hastalarımızı şifayla evlerine gönderiyoruz"

Yurthaber 13-05-20 22:30

Menteşeli Karateciler’den 1 Altın 3 Gümüş 6 Bronz madalya

Menteşe Belediyesi Karate Takımı toplam 14 ilden 52 kulüp ve 950 sporcunun ter döktüğü 2020 İller Arası Yenal Karahan Karate Ligi müsabakalarında yine derece elde etti.Menteşe Belediyesi Karate Takımının 12 sporcusu Lig müsabakalarının minik yıldızlar kategorisinde 1 Altın, 3 Gümüş, 6 bronz madalya kazandı.Karate Takımı Sporcularını tebrik eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Karate takımımız başarıyla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Yurthaber 10-03-20 14:54

Lazerli göz tedavisinde excimer lazer uygulaması

Lazerle göz çizdirme olarak bilinen lazer tedavisi gözlükten kurtulmak isteyen göz hastaları için kurtarıcı oluyor. Excimer lazer tedavisinde belli kriterler olduğunu söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yenal Erten, konuyla ilgili bilgi verdi. Erten, hastanın 18 yaşını doldurmuş olması, kötü giden diyabet ya da hipertansiyon gibi sistemik bir hastalığa sahip olmaması ve 6 aylık iki göz muayenesi arasında göz numarasının değişmemiş olması gerektiğini söyledi.

Haber 26-02-20 10:24

Teknolojinin global oyuncuları teknoloji toplumu olma hedefi için buluştu

MediaMarkt, Microsoft, Lenovo ve Intel'in bir araya geldiği panelde, tüm teknoloji kullanıcıları için doğru işlemci, donanım ve yazılımın yanı sıra hız, güç, güvenlik, estetik ve yüksek performans özelliklerini bir arada sunan bilgisayarların önemi vurgulandı - MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Bilgisayar artık hem bir zorunluluk hem de eğlence ve keyif aracı" - Intel META Perakende Satış Direktörü Ali Rıza Küçük: - "Dijital dönüşüm ve teknolojik ilerleme adına, kodlama, programlama, verinin işlenmesi ve analiz edilmesi, 3 boyutlu tasarım, yapay zeka, nesnelerin interneti gibi alanlarda üretici olabilmek, geleceği şekillendirmek adına çok önemli. Bilgisayarlar, bu alanda üretim yapabilmek için yegane araç"

Haber 20-12-19 14:04

Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu: - "Perakendeciler olarak, 2019'da aslında çok da iyi bir yıl geçirmedik. 3. çeyreğin sonuçlarına baktığımızda, şimdi de 4. çeyreğin içerisindeyiz, gidişatın olumluya dönmüş olması son derece sevindirici. Bu durum, 2020 için umutlarımızı yeşertiyor" - MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Ağustos 2019 itibarıyla ekonomideki olumlu rüzgarı da arkamıza alarak ivmemizi artırdık"

Finans 10-12-19 13:22
big

Maçın ardından

Altay Teknik Sorumlusu Yenal Dinçakman: "Bizim için iyi bir maç oldu" - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: "Trabzon'daki karşılaşma için avantaj olabilecek bir skoru aldığımızı düşünüyorum"

Spor 04-12-19 21:25

Perakende Günleri 2019

MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Teknoloji ve internetin hayatımıza girmesiyle birdenbire çoklu kanallar oluştu. Böylece alışverişin her noktadan yapılabileceğini gördük ve bambaşka bir dünyaya ilerlemeye başladık" - Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler: - "Ocak ayında yerli operatörümüz Vestelcell ile bütün mağazalarımızda hizmette olacağız"

Finans 04-12-19 16:36
big

Perakende Günleri 2019

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel: - "E-ticaretin 3 yıl sonra çok önemli değişikliklerini hissedeceğiz, önümüzdeki günler, sıkça e-ticareti konuşacağımız günler olacak" - KMD Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Geçen senenin dalgalanmasının sonucunda evlenmelerin biraz düşeceğini bekliyorduk ama boşanmalar bile azaldı"

Finans 04-12-19 14:48

MediaMarkt, Türkiye'deki yatırımlarına devam ediyor

Avrupa'nın en önemli elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye yatırımlarına devam ediyor - MediaMarktSaturn Perakende Grubu İcra Kurulu Üyesi, MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye pazarı, Avrupa'nın en hızlı büyüyen pazarı olacak"

Yurthaber 18-10-19 14:50

MediaMarkt, Türkiye'deki yatırımlarına devam ediyor

Avrupa'nın en önemli elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye yatırımlarına devam ediyor - MediaMarktSaturn Perakende Grubu İcra Kurulu Üyesi, MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye pazarı, Avrupa'nın en hızlı büyüyen pazarı olacak"

Haber 18-10-19 14:49

MediaMarkt İzmir’de yeni mağaza açtı

MediaMarkt, büyüme hedefleri doğrultusunda İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı - MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye’de, elektronik perakende sektöründe 12 yıldır büyümeye devam ediyoruz ve yeni yatırımlar ile hızla büyümeye devam edeceğiz"

Yurthaber 18-10-19 12:21

MediaMarkt İzmir’de yeni mağaza açtı

MediaMarkt, büyüme hedefleri doğrultusunda İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı - MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye’de, elektronik perakende sektöründe 12 yıldır büyümeye devam ediyoruz ve yeni yatırımlar ile hızla büyümeye devam edeceğiz"

Haber 18-10-19 12:18

Perakendeye katkı sağlayan teknolojilere ödül

Perakende sektörüne en çok fayda sağlayan teknoloji çözüm ortaklarının motivasyonunu yükseltmek, sağladıkları faydaları ortaya koyabilmek kadar en iyi çözümlerin global arenada da tanıtılmasına odaklanan Perakende Teknolojileri Ödülleri sahiplerini buldu.Perakende Teknolojileri Ödülleri’nde ITG, “vSRM Perakende Sektörü Platformu” çözümü ile “En İyi Teknoloji Ödülü”ne layık görüldü.“En İyi Teknoloji Ödülü”, perakende işletmelerinin stoklarını kontrol etmelerine, ödeme sistemlerini geliştirmelerine, satışlarını artırmalarına, müşteri hizmetlerini geliştirmelerine, süreçlerini yönetmelerine yardımcı olan, perakende teknolojilerindeki yenilikleri içeren programlar-yazılımlar-uygulamalar ve bu çözümleri geliştiren teknoloji çözüm ortaklarına veriliyor.KMD Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, bu tür ödüllerin sektörde teknoloji kullanımını yaygınlaştırdığını ve yeni girişimcileri teşvik ettiğine değinerek, “Ödül başvurularını değerlendirirken çok farklı çözümlerle karşılaşarak, yerli girişimcilerimizin bu çalışmalarından büyük gurur duyduk.

Yurthaber 01-10-19 16:30

Perakende Teknolojileri Konferansı sektörün profesyonellerini buluşturdu

Perakende ve bilişim sektörünün profesyonelleri sektörün güncel konularını değerlendirme amacıyla Perekende Teknolojileri Konferansı'nda bir araya geldi - KMD Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Faiz oranlarının gerilemesinin ekonomiye olumlu katkı sunmasını bekliyoruz. Kart komisyonlarında da düşüş için adım atılmasını bekliyoruz. Faiz oranlarındaki gerilemeye paralel olarak bu komisyonlarda da bir düzenleme gelmesi, bizlere de tüketicimize daha uygun fiyatlar sunmamız açısından kolaylık sağlayacaktır" - "2019 yılında zor dönemlerden geçtik. Ülkemizin dinamik yapısı bu günleri atlatmada en önemli kaynak halini aldı. Zorlu koşullarda mücadele etmeye ve başarıya alışkın ticari yapılarımız sayesinde önümüzdeki dönemde ülkemizin daha güzel günler göreceğine inancımız tam"

Finans 01-10-19 15:14

MediaMarkt Startup Challenge 2019'un kazananları belli oldu

Birinciliği "Bagaj" projesi elde ederken, "Poltio" ikinci, Yunanistan'dan katılan "Pegneon" ise üçüncü oldu - MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "MediaMarkt Startup Challenge, elektronik perakende sektöründe bir inovatif girişimcilik merkezi haline geliyor. Aldığımız 100'ün üzerinde başvurunun 35'i yabancı ülkelerden" - Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Tekzen CEO'su Murat Gigin: - "Startup Challenge, inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde sadece Türkiye'de değil, tüm bölge için girişimlerin tercih ettiği bir organizasyon olacak"

Finans 25-06-19 15:07

MediaMarkt, 73'üncü mağazasını Diyarbakır'a açtı

MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Tüketicilerimizi merkeze alan ve son teknolojiyi en hesaplı şekilde sunmayı hedefleyen vizyonumuzla, teknolojiyi daha ulaşılabilir kılıp yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

Yurthaber 25-06-19 10:34

MediaMarkt, 73'üncü mağazasını Diyarbakır'a açtı

MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Tüketicilerimizi merkeze alan ve son teknolojiyi en hesaplı şekilde sunmayı hedefleyen vizyonumuzla, teknolojiyi daha ulaşılabilir kılıp yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

Finans 25-06-19 10:32

Yeni nesil yazılım geliştirme yöntemleri DevOps'ta tartışılacak

Kamu Bilişim Derneğince düzenlenen "Bilişim Yönetiminde Yeni Kültür: DevOps" konferansı yarın Ankara'da gerçekleştirilecek - Konferansta DevOps'un ne olduğundan yeni nesil yazılım geliştirme yöntemlerine kadar pek çok konu masaya yatırılacak - KBD Yönetim Kurulu Üyesi Yenal Arslan: - "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında bilişimin katma değeri açısından önemli yeri olan kamu bilişimcilerimizin ve kamuya değer katan entegratör ve üreticilerimizin katılımında fayda görüyoruz"

Finans 11-06-19 10:33

Ürdün Gazeteciler Sendikasından İsrail'in UCM'de yargılanması çağrısı

Ürdün Gazeteciler Sendikası Başkan Yardımcısı Yenal el-Bermavi: - "İsrail'in Gazze Şeridi'nde gazetecileri hedef alması, yaptıklarını ortaya çıkaran özgür sesleri susturma çabasıdır"

Haber 05-05-19 14:05

Türkiye pazarı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacak

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye pazarı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacak. Biz bu pazarda, 39 aydır aralıksız büyüyoruz" - "Bu büyümeyi tüm kategorilerde pazardan ve rakiplerimizden daha iyi bir performans göstererek sağladık. Sektörümüzde 21 alt kategori var ve hepsinin büyüme lideriz"

Yurthaber 18-04-19 12:46

Türkiye pazarı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacak

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye pazarı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarı olacak. Biz bu pazarda, 39 aydır aralıksız büyüyoruz" - "Bu büyümeyi tüm kategorilerde pazardan ve rakiplerimizden daha iyi bir performans göstererek sağladık. Sektörümüzde 21 alt kategori var ve hepsinin büyüme lideriz"

Haber 18-04-19 12:43

Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Büyükelçilik ve general ile hakim ve savcı atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Endonezya Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Mahmut Erol Kılıç’ın ata ndı.Hazine ve Maliye Bakanlığına açık bulunan Veri Müfettişliklerine, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Ahmet Çetin, Ahmet Gökhan Baygül, Ali Oral, Arif Birkent, Aslı Batur, Aslı Erdoğan, Ayça Sazak, Ayşe Sekine Postallı, Bekir Zal, Burak Barlak, Burcu Bal, Cansu Karataş, Çağla Doğan, Demet Özkan, Döndü Gül, Elif Çakır, Emrah Gümüş, Emre Gül, Erozan Tuğben Elyiğit, Eyüp Demir, Eyüp Süğür, Fatih Arkbaşı, Fatma Arslan, Fırat Malaymar, Gökhan Yenal, Güçlü Akpınar, Hakan Aktaş, Halil Genç, Hasan Yılmaz, İbrahim Tokgöz, Mehmet Bozkurt, Mesut Bozkurt, Mesut Karadağ, Mete Ulutaş, Muharrem Bostan, Murat Akman, Murat Çiftçi, Murat Mustafa Demirel, Murat Özdemir, Murat Tuğcu, Mustafa Başgut, Mustafa Çağrı Demirci, Neşe Aydoğdu, Nurcan Özçelik, Nurdan Bektaş, Olgay Vanlı, Onur Günaydın, Onur Özbey, Ömer Batur, Ömer Varışlı, Ramazan Koç, Resul Akıntürk, Salih Bayındır, Selin Durak, Semih Çakmak, Serdar Bilginer, Serkan Aktaş, Sevgi Köprülü, Sezgin Yıldırım, Tarık Aslan, Uygar Yılmaz, Yakup Cihan, Yakup Sanlı, Yener Kultufan ve Zekiye Doğan getirildi.Genelkurmay Muharebe Elektronik Bilgi Sistemleri Başkanı Tuğgeneral Göksel Sevindik, NATO Muhabere ve Bilgi Ajansı Kurmay Başkanlığı’na atandı.“Hakim ve Savcı Atamaları”Hakim ve Savcılar Kuruluna ait atama kararları da Resmi Gazete’de yer aldı.

Haber 22-02-19 06:26

Yenal Gökyıldırım, Kategori Mağazacıları Deneği’nde yeniden başkan

Kategori Mağazacıları Derneği (KMD) Genel Kurulu’nda Yenal Gökyıldırım yeniden başkanlığa seçildi.Organize perakende sektörünün önemli oyuncularını temsil eden KMD’nin Genel Kurul toplantısı 13 Şubat Çarşamba günü yapıldı.

Haber 15-02-19 09:59

Atölyede birlikte büyüdüler, el ele verip yurt dışına açıldılar

Nevşehir'de çocuk yaşlardan itibaren birlikte çanak atölyelerinde çalışmaya başlayan iki usta, kendi atölyelerini kurarak üretime geçti - Günlük ortalama 500 ürün üreten ustalar, bunları yurt içi piyasanın yanı sıra Suudi Arabistan, Katar, Irak ve Dubai'ye satıyor - Ustalardan Yenal Yorgun: - "Sektöre olan yoğun talebi gördükten sonra ikimiz el ele verip atölye açtık"

Yurthaber 10-02-19 11:11

Atölyede birlikte büyüdüler, el ele verip yurt dışına açıldılar

Nevşehir'de çocuk yaşlardan itibaren birlikte çanak atölyelerinde çalışmaya başlayan iki usta, kendi atölyelerini kurarak üretime geçti - Günlük ortalama 500 ürün üreten ustalar, bunları yurt içi piyasanın yanı sıra Suudi Arabistan, Katar, Irak ve Dubai'ye satıyor - Ustalardan Yenal Yorgun: - "Sektöre olan yoğun talebi gördükten sonra ikimiz el ele verip atölye açtık"

Finans 10-02-19 11:10

Atama kararları Resmi Gazete'de

Ticaret Bakan Yardımcılıklarına Sezai Uçarmak ve Rıza Tuna Turagay, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliğine Rasim Özdenören, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ramazan Bal atandı - Adalet Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bilal Temel, SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne Mustafa Özderyol, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne Necmettin Erkan, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğüne ise Aytaç Yenal getirildi

Haber 18-01-19 04:57

Yenal Gökyıldırım'a, MediaMarkt'ta yeni görev ve sorumluluklar

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökyıldırım, MediaMarkt'ın global organizasyonunda Grup İcra Kurulu Üyesi ve 3 ülkeden sorumlu Doğu Bölgesi Operasyon Başkanı oldu - Yenal Gökyıldırım, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ve İsveç'ten de sorumlu olacak

Finans 13-12-18 12:17

MediaMarkt’tan Şahane rekor

MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Perşembe gecesi mediamarkt.com.tr ve Levent merkez mağazamızda başlattığımız kampanya ile devam eden süreçte, geçen senenin aynı dönemine göre iki kattan daha fazla satış gerçekleştirdik. Kampanya tarihinin rekoruna ulaştık"

Yurthaber 24-11-18 15:21

MediaMarkt’tan Şahane rekor

MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Perşembe gecesi mediamarkt.com.tr ve Levent merkez mağazamızda başlattığımız kampanya ile devam eden süreçte, geçen senenin aynı dönemine göre iki kattan daha fazla satış gerçekleştirdik. Kampanya tarihinin rekoruna ulaştık"

Haber 24-11-18 15:20

Şahane Cuma indirimleri tüketiciyi güldürecek

Kategori Mağazacılığı Derneği Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Yapılacak indirimler sayesinde mağazalarımızın satış hacimlerinde önemli artışlar bekliyoruz. Bununla beraber e-ticarette de yüksek satış beklentimiz var" - "Sektörümüzün sadece tüketim olarak görülmemesi, beraberimizdeki ekosistem içinde perakendede yaratılan değerin çarpan etkisiyle büyüdüğüne dikkat edilmesi gerekir"

Finans 19-11-18 14:31

MediaMarkt 71. mağazasını Balıkesir'de açtı

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye zorlu bir dönemi başarıyla atlattı. Ülkemize duyduğumuz güvenle yatırımlara devam ediyoruz"

Finans 17-11-18 12:09

Hükümet ÖTV'yi, MediaMarkt fiyatları indirdi

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Enflasyonla mücadele kapsamında harekete geçen ilk markalardan biri olduk. Beyaz eşyaya gelen ÖTV indirimi tüketiciler için büyük bir fırsat. Biz de bu kampanyaya ekstra yüzde 10’a varan indirimler yaparak katkı sunmak istedik”

Finans 09-11-18 11:06

Bernard Marr, MediaMarkt'ın konuğu olarak İstanbul'da

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Büyük veri, perakende sektörü için tüketiciyi daha iyi tanımak, davranışlarını, alışkanlıklarını, tercihlerindeki değişimi derinlemesine analiz etmek ve yarını bugünden öngörmek için en önemli araç"

Finans 08-11-18 14:59

Yaptığımız her şeyin temelinde müşteriyi mutlu etmek yatıyor

MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım: - "MediaMarkt olarak yaptığımız her şeyin temelinde müşteriyi mutlu etmek yatıyor"

Haber 17-10-18 15:32