1 Mayis Kutlama Mesajlari Haberleri

CHP'den 1 Mayıs kararı! Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz diyerek duyurdular

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Taksim'de kutlama olmayacağını açıklamasının ardından CHP'den dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP Sözcüsü "Biz Taksim'den vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İçişleri Bakanını arayarak, Taksim kararının gözden geçirilmesini istedi" açıklamasını yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise yaptığı paylaşımda "1 Mayıs'ta Taksim'e. Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-29 21:14:21

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: İstanbul'da 40 nokta ilan edildi

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na 2 gün kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Taksim'de kutlama olmayacağını belirten Yerlikaya, "İstanbul'da kutlamalar için 40 nokta belirlendi." vurgusunu yaptı.

Haber 2024-04-29 11:14:49

Göztepe Süper Lig'e çıktı, sokaklar savaş alanına döndü! Motosikletle birlikte kalabalığa kamikaze dalışı yaptı...

Trendyol 1. Lig’de bitime 2 hafta kala Trendyol Süper Lige yükselmeyi garantileyen Göztepe'de müthiş bir sevinç yaşandı. Sokağa dökülen Göztepe taraftarlarının kutlama yaptığı sırada olaylar yaşandı.

Spor 2024-04-29 09:36:59

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 1 ARALIK 2023: Anne, baba, eş ve sevgili için en yeni, güzel, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları TIKLA İNDİR!

Cuma mesajları 1 Aralık tarihinde anne, baba, eş ve arkadaşlarına bu mübarek günü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cuma namazı İstanbul'da saat 12:58'de, Ankara'da 12.42'de, İzmir'de ise 13.05'te kılınacak. Anne, baba, eş ya da sevgiliye göndermeniz için en yeni, güzel, etkileyici, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte en güzel ve 1 Aralık 2023 tarihine özel resimli cuma mesajları...

Haber 2023-12-01 12:07:05

CUMA MESAJLARI 2023! Dualı, ayetli, yazılı kısa ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları internette araştırılıyor. Cuma mesajı ve sözü göndermek isteyenler en güzel, dualı, anlamlı ve ilahili cuma mesajları ve sözlerini araştırıyorlar. Bir cumaya daha kavuşmanın sevinci içerisinde olan Müslüman vatandaşlar cuma tebriği mesajlarını sosyal medya platformları üzerinden paylaşacaklar. İşte 1 Aralık Cuma günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz, en güzel, resimli, kısa uzun, anlamlı cuma mesajları ve sözleri...

Haber 01-12-23 12:06

Eşini çocuklarının gözü önünde katletti! Akılalmaz detay ortaya çıktı: 1 gün önce kutlama yapmışlar! Doğum günü pastası...

Adana'da emekli astsubay Y.E., tartıştığı eşi Seda E.'yi 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürmüştü. Kan donduran vahşette akılalmaz bir detay ortaya çıktı. Emekli astsubayın, karısını öldürmeden 1 gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı öğrenildi. Öte yandan eşini tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay tutuklandı ve ifadesinde "Korkutmak istedim" dediği ortaya çıktı.

Haber 27-10-23 12:46

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023: 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları ve kutlama sözleri

Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri için araştırmalar hız kazandı. Önemli gün ve haftalarda günün anlam ve önemine uygun mesajlar ve sözler yoğun ilgi görüyor. 19 Ekim'in "Muhtarlar Günü" ilan edilmesine ilişkin genelge, Resmi Gazete'nin 2015 yılında mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte anlamlı günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri

Haber 19-10-23 08:57

RESİMLİ 17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023: En yeni, güzel, etkileyici ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları BURADA!

Astsubaylar Günü mesajları, resimli, etkileyici seçenekleriyle internette yerini aldı. Birçok kişi Instagram, Facebook, Thredas, Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla bu güne dikkat çekiyor. Biz de en yeni, güzel, etkileyici ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte resimli Astsubaylar Günü mesajları...

Haber 17-10-23 10:37

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 1 EYLÜL 2023: Anne, baba ve eş için en güzel ve en şık, güllü, hadisli, ayetli ve resimli Cuma mesajları İNDİR!

Cuma mesajları resimli, güzel, şık, hadisli ve ayetli seçenekleriyle internette yerini aldı. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 1 Eylül 2023 Cuma hutbesi konusu "Sakın İncitme Bir Canı" olarak belirlendi. Bu mübarek günü anne, baba, arkadaş ve sevgilisine anımsatmak isteyen kişiler internette en şık, güllü, hadisli, ayetli ve resimli Cuma mesajlarını araştırıyor. İşte 1 Eylül 2023 tarihinde paylaşabileceğiniz en güzel resimli cuma mesajları!

Haber 01-09-23 11:32

RESİMLİ MUHARREM AYI MESAJLARI 2023: Eş, akraba, anne - baba için dualı, hadisli, ayetli ve resimli Muharrem Ayı mesajları ve Hicri yılbaşı kutlama sözleri

Muharrem Ayı mesajları anne, baba, eş, sevgili ve akrabasına Hicri Yılbaşı kutlama sözleri göndermek isteyen vatandaşlar tarafından merak edildi. 2023'e özel resimli Muharrem Ayı mesajları; dualı, hadisli ve ayetli seçenekleriyle internette yerini aldı. Birçok kişi WhatsApp ile Telegram'ın yanı sıra Twitter, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında da paylaşımda bulunacak. En yeni, dualı, hadisli, ayetli ve resimli Muharrem Ayı mesajları ve sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz..

Haber 19-07-23 10:31

HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJLARI: WhatsApp ve Facebook için dualı, hadisli, ayetli ve resimli Muharrem Ayı mesajları BURADA!

Muharrem Ayı mesajları anne, baba, eş, sevgili ve akrabasına Hicri Yılbaşı kutlama sözleri göndermek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bugün birçok kişi WhatsApp, Telegram, Facebook ve Twitter'da paylaşımda bulunacak. Anne - baba ve eş için dualı, hadisli, ayetli ve resimli Muharrem Ayı mesajları ile sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte, en yeni, anlamlı ve güzel 2023 resimli Muharrem Ayı mesajları...

Haber 19-07-23 10:29

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak tanınıyor! Kayla Simmons 1 milyon takipçisini yarı çıplak pozuyla kutladı

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak tanınan Kayla Simmons sosyal medya hesabı 1 milyon takipçiye ulaşınca son derece müstehcen bir pozla kutlama yaptı. Şezlonga üzeri çıplak bir şekilde uzanan fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 31-05-23 15:23

Galatasaray’ın şampiyonluğu Karaman’da coşkuyla kutlandı

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında MKE Ankaragücü’nü 4-1 yenen Galatasaray’ın, sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle Karaman’da taraftarlar kutlama için sokaklara çıktı.

Yurthaber 31-05-23 08:16

Galatasaraylı futbolcular, Okan Buruk'un basın toplantısını bastı! Sulu kutlama...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Aslan, bu skorla birlikte 2022/23 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Okan Buruk, futbolcularının baskınına uğradı.

Spor 31-05-23 00:09

Almanya'da erken sevincin sonu hüsranla bitti! Üst lige çıktıklarını sanıp kutlama için sahaya girdiler ama...

Almanya Bundesliga 2'de 34. ve son hafta heyecanı yaşandı. Üç takımın Bundesliga'ya yükselmek için yarıştığı sezonu Heidenheim birinci, Darmstadt ise ikinci sırada tamamladı. Tüm maçların aynı saatte oynandığı 34. haftada Hamburg taraftarları ise trajik bir olay yaşadı. Sandhausen deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Hamburg'un destekçileri; Heidenheim maçının bitimini beklemeden sahaya girdi, sonrasında ise büyük bir hüsranla baş başa kaldılar...

Spor 29-05-23 11:07

DENİZLİ 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Denizli Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Denizli seçim sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı ve hiçbir aday yüzde 50 + 1 oy alamadı bu sebeple seçim ikinci tura kaldı. Türkiye, bugün yeniden sandık başına gitti ve 13. Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Denizli 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 18:05

ERZURUM 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Erzurum Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Erzurum seçim sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı ve hiçbir aday yüzde 50 + 1 oy alamadı bu sebeple seçim ikinci tura kaldı. Türkiye, bugün yeniden sandık başına gitti ve 13. Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Erzurum 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 18:01

ESKİŞEHİR 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Eskişehir Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Eskişehir seçim sonuçları ve oy oranlarına dair araştırmalar giderek yoğunlaştı. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayın yüzde 50+1’e ulaşamamasının ardından seçimler ikinci tura kaldı. Bugün sandık başına giden seçmenler Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yaparak 13. Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak.

Haber 28-05-23 17:41

KIRIKKALE 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Kırıkkale Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Kırıkkale seçim sonuçları canlı ve anlık olarak, Mynet.com'dan anbean takip edilebilecek. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler bir kez daha oy verdiler. Kırıkkale 2. tur Cumhurbaşkanlığı oy oranları ve seçim sonuçları Mynet.com'da canlı olarak yayınlanacak.

Haber 28-05-23 17:36

GAZİANTEP 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Gaziantep Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Gaziantep seçim sonuçları hakkında araştırmalar yoğunlaştı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı ve hiçbir aday yüzde 50 + 1 oy alamadı bu sebeple seçim ikinci tura kaldı. Türkiye, bugün yeniden sandık başına giderek 13. Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Oy kullanma işlemi saat 17:00'da kadar devam etti. Gaziantep 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 17:16

SİVAS 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Sivas Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Sivas seçim sonuçları hakkında araştırmalar yoğunlaştı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı ve hiçbir aday yüzde 50 + 1 oy alamadı bu sebeple seçim ikinci tura kaldı. Türkiye, bugün yeniden sandık başına giderek 13. Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı.. Oy kullanma işlemi saat 17:00'da sona erdi. Sivas 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 17:15

19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI: En yeni, en anlamlı, kısa ve uzun resimli 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri hakkında araştırmalar hız kazandı. 19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak her sene büyük bir coşku içinde kutlanmaktadır. Bu özel ve anlamlı günde sevdiklerine, akrabalarına ve dostlarına mesajlar göndermek isteyenler en yeni ve resimli 19 Mayıs mesajlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar..

Finans 19-05-23 10:11

19 MAYIS MESAJLARI 2023! WhatsApp ve Instagram için coşkulu, yeni, güzel ve Atatürk resimli 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs mesajları resimli, yeni, güzel, anlamlı ve Atatürk görselleri Facebook, WhatsApp ve Instagram'da paylaşım yapmak isteyenler için internette yerini aldı. Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurtta coşkuyla kutlanıyor. Biz de WhatsApp ve Instagram için coşkulu, yeni, güzel ve Atatürk resimli 19 Mayıs mesajlarını sizler için derledik. İşte resimli 19 Mayıs mesajları..

Haber 19-05-23 06:40

HIDIRELLEZ RESİMLİ KUTLAMA MESAJLARI 2023: Eş, anne - baba ve sevgili için yeni, güzel ve etkileyici resimli Hıdırellez mesajları

Hıdırellez mesajları 5 Mayıs 2023 Cuma eş, anne - baba ya da sevgili için paylaşımda bulunmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün birçok kişi WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda paylaşımda bulunacak. Eş, anne - baba veya sevgili için yeni, güzel ve etkileyici resimli Hıdırellez Bayramı mesajları ile sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte en yeni resimli Hıdırellez kutlama mesajları...

Finans 05-05-23 09:28

SURVİVOR ELEME ADAYI 1 MAYIS 2023: Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor eleme adayı merak konusu olurken birçok kişi 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı öğrenme için internette araştırma yapmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmada, Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı duruma tepki gösterdi. Peki, 1 Nisan 2023 Pazartesi günü Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Magazin 02-05-23 08:00

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI 1 MAYIS 2023 AÇIKLANDI! Çılgın Sayısal Loto çekilişi ve bilet sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. 1 Mayıs 2023 Pazartesi akşamı Milli Piyango'da Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişiyle açılış yapacak olan Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte Milli Piyango ile 1 Mayıs 2023 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama...

Haber 01-05-23 21:54

ON NUMARA SONUÇLARI 1 MAYIS 2023! On Numara çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

On Numara çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından merak ediliyor. 1 Mayıs 2023 Pazartesi akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişiyle açılış yapacak olan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Peki, On Numara sonuçları açıklandı mı? İşte Milli Piyango ile 1 Mayıs 2023 On Numara çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama...

Haber 01-05-23 18:15

Samsun ve çevre illerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

Samsun, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Çorum ve Amasya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

Yurthaber 01-05-23 15:48

1 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR: Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? İşte alternatif güzergahlar

1 Mayıs kapalı olan yollar hakkında araştırmalar hız kazandı. İşçilerin günlük çalışma süresinin düşürülmesi için verdiği mücadeleden doğan 1 Mayıs, dünyanın dört bir yanında bir asırdan fazladır emek ve işçi bayramı olarak kutlanıyor. Resmi tatil olan bu özel günde çeşitli etkinlikler için bazı yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? 1 Mayıs kapalı olan yollar hangileri? İşte alternatif güzergahlar...

Haber 01-05-23 10:47

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI 2023: En güzel, en yeni Emek ve Dayanışma Günü sözleri ile resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı tebrik mesajları sizlerle!

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları resimli, güzel, anlamlı ve etkileyici seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında Emek ve Dayanışma Günü mesajlarıyla ilgili araştırma yapıyor. Biz de sevdiklerinizin bu özel gününü kutlamanız için en yeni, güzel, Emek ve Dayanışma Günü sözleri ile resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajlarına haberimizde yer verdik. İşte en yeni resimli 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları...

Haber 01-05-23 08:46

Samsunspor taraftarı, 11 yıl sonra Süper Lig'e dönmeyi kutladı

Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor'un sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilmesinin ardından matematiksel olarak Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Samsunspor'da taraftarlar, kentte kutlama yaptı.

Yurthaber 13-04-23 08:28

1 NİSAN ŞAKA MESAJLARI: Eşe, sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya WhatsApp'tan gönderilebilecek en komik resimli 1 Nisan şakası mesajları

1 Nisan şaka mesajları 1 Nisan Şaka Günü'nün gelmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Bugün birçok kişi WhatsApp ve Telegram üzerinden sevgili, arkadaş, anne - baba ya da yakınlarına komik sözler ve görseller göndererek şaka yapacaklar. Biz de 1 Nisan şakası ve mesajlarını sizler için derledik. İşte en komik 1 Nisan mesajları...

Haber 01-04-23 09:19

RESİMLİ RAMAZAN MESAJLARI 23 Mart 2023! Dualı, ayetli Hoş geldin ya şehri ramazan kutlama sözleri ve resimli ramazan mesajları

Ramazan mesajları resimli, dualı, ayetli olarak "Hoş geldin ya şehri ramazan" kutlama sözleri ile birlikte internette yerini aldı. WhatsApp ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarında ya da Instagram, Facebook ve Twitter sosyal medya hesaplarında paylaşım yapmak isteyen vatandaşlar dualı, ayetli "Hoş geldin ya şehri ramazan" kutlama sözleri ve resimli ramazan mesajlarını araştırıyor. İşte 2023'e özel resimli ramazan mesajları...

Haber 23-03-23 09:59

RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJLARI 2023 İNDİR! Yeni, güzel, ayetli, dualı, kısa - uzun ve resimli ramazan mesajları BURADA!

Ramazan ayı kutlama mesajları resimli, yeni, güzel, ayetli, dualı, kısa ve uzun seçenekleriyle WhatsAppve Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook veya Twitter'da paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de yeni, güzel, ayetli, dualı, kısa - uzun ve resimli ramazan mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte 2023'e özel en yeni resimli ramazan mesajları...

Haber 23-03-23 09:53

14 MART TIP BAYRAMI MESAJLARI 2023 İNDİR! Duygusal, en güzel, kısa-uzun, anlamlı ve resimli 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları!

14 Mart Tıp Bayramı mesajları; resimli, güzel, duygusal, kısa - uzun, anlamlı seçenekleriyle internette yerini aldı. Tıp doktorlarının hizmet sorunlarının tartışılırken öte yandan hekimlerin bilime katkılarının ödüllendirildiği bu anlamlı günde bu mesleği icra edenleri kutlamak isteyen kişiler internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Duygusal, en güzel, kısa-uzun, anlamlı ve resimli 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajlarını sizler için derledik. İşte resimli 14 Mart Tıp Bayramı mesajları...

Haber 14-03-23 09:41

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ burada! Eşe, arkadaşa, sevgiliye en güzel, anlamlı, resimli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları İNDİR!

Kadınlar günü mesajları ve sözleri 8 Mart tarihinin gelmesiyle beraber sorgulanmaya başladı. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kadınlar Günü şeklinde tanımlanmış olarak her yıl kutlanan uluslararası bu özel gün coşkuyla karşılanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşe, arkadaşa, sevgiliye, anneye kutlama mesajları gönderiliyor ve sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. İşte en güzel, anlamlı, resimli, duygusal, romantik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri.

Haber 08-03-23 06:42

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJLARI BURADA! 2023'e özel en yeni, resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajları

10 Ocak Gazeteciler Günü mesajları; resimli, yeni, güzel ve etkileyici seçenekleriyle basın ve medya çalışanlarını WhatsApp, Instagram, Facebook ya da Twitter üzerinden kutlamak isteyen vatandaşlar için internette yerini aldı. Birçok kişi en yeni, güzel ve etkileyici kutlama sözleri ve resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarını arama motorlarında araştırıyor. Biz de en güzel kutlama sözlerini ve görselleri sizler için derledik. İşte resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajları...

Haber 10-01-23 08:47

YENİ YILIN İLK GÜNÜ MESAJLARI 2023 BURADA! Sevgiliye, eşe, arkadaşa resimli yeni yılın ilk günü mesajları

Yeni yıl mesajları araştırmaları 1 Ocak 2023'te yerini yeni yılın ilk günü mesajları ve sözlerine bıraktı. Bir sene daha geride kaldı. Bugün sevdiklerine iyi dilekte bulunup umut aşılamak isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Biz de sevgiliye, eşe ve arkadaşa gönderebileceğiniz resimli yeni yılın ilk günü mesajları ve sözlerini derledik. İşte etkileyici, güzel ve resimli yeni yılın ilk günü mesajları...

Haber 01-01-23 08:06

2023 YILBAŞI MESAJLARI İNDİR! Sevgiliye, arkadaşa, anne babaya gönderilebilecek yılbaşı kutlama sözleri ve 2023 RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI

Yılbaşı mesajları, yeni yıl için iyi dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün birçok kişi WhatsApp, Telegram, Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşımda bulunacak. Biz de sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel yeni yıl mesajlarına haberimizde yer verdik. İşte etkileyici ve en güzel resimli 2023 yılbaşı mesajları ve sözleri...

Haber 01-01-23 00:36

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2022! Resimli, en duygusal, kısa 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve kutlama sözleri

Öğretmenler Günü mesajları, 24 Kasım'ın gelmesiyle gündemde yerini aldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü yarın ülke genelinde kutlanıyor. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumunun 100. yılı olan 1981'den itibaren her 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak coşku ile karşılanıyor. Sevdiklerine bu anlamlı günün yaklaştığını haber vermek isteyenler Öğretmenler Günü kutlama mesajlarına yoğun ilgi gösteriyorlar. İşte en yeni, güzel, anlamlı 24 Kasım mesajları ve kutlama sözleri...

Haber 24-11-22 08:52

ASTSUBAYLAR GÜNÜ MESAJLARI 2022! En yeni, güzel, anlamlı ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları

Astsubaylar Günü mesajları, 17 Ekim tarihinde kutlanan bu özel gün sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla bu güne dikkat çekiyor. Biz de en yeni, güzel, anlamlı ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları ve sözlerini sizler için hazırladık. İşte sosyal medya hesaplarınızda ve WhatsApp ile Telegram gibi platformlarda paylaşabileceğiniz resimli Astsubaylar Günü mesajları...

Haber 17-10-22 10:02

SON DAKİKA | Rusya; Luhanks, Donetsk, Zaporijya ve Herson'u ilhak etti! Kızıl Meydan'daki kutlamaya Putin sözleri damga vurdu: 1, 2, 3 uraa..

Son dakika haberi: Rusya Luhanks, Donetsk, Zaporijya ve Herson'un ilhakını dünyaya ilan etti. Ses getiren imzaların ardından başta ABD olmak üzere birçok batı ülkesi Rusya'ya tepki gösterip yeni yaptırım kararları aldı. Dünyanın Rusya'ya tepki gösterdiği sırada Putin'in Kızıl Meydan'da yaptığı kutlama görüntüleri ise gündeme damga vurdu.

Haber 30-09-22 19:45

Sonunda bunu da yaptılar! Brezilyalı yıldız Richarlison'a ırkçı saldırı! Fransa'da muz attılar...

Liglere verilen milli ara sonrasında Brezilya ile Tunus, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Parc des Princes Stadı'nda oynanan ve Brezilya'nın 5-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maça çirkin bir olay damgasını vurdu. Brezilyalı Richarlison, takımının ikinci golünü attıktan sonra kutlama yaparken kendisine tribünlerden muz atıldı.

Spor 28-09-22 11:54

Fulya Zenginer'den aile pozu! Milan 1 aylık

Fulya Zenginer-Küntay Tarık Evren çifti, 1 aylık olan oğulları Milan ile birlikte kamera karşısına geçti. Ailece kutlama yapan ikili, o anları da Instagram'dan paylaştı.

Magazin 24-06-22 09:43

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2022! Babalar Günü mesajları ve Whatsapp, Instagram, Facebook için en güzel 'Babalar Günü kutlu olsun' sözleri!

Babalar Günü mesajları ve sözleri, Whatsapp'tan göndermek; Instagram, Facebook ya da Twitter'da ise paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilip sorgulanıyor. Her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan bu özel gün için birçok kişi internette araştırma yapıyor. Babalar Günü mesajları ve Whatsapp, Instagram, Facebook için en güzel kutlama sözlerini sizler için hazırladık. İşte en yeni, resimli Babalar Günü mesajları ve sözleri...

Haber 19-06-22 10:33

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022! Babalara özel en anlamlı, duygusal ve resimli Babalar Günü kutlama mesajları

Babalar Günü mesajları; en anlamlı, duygusal ve resimli seçenekleri ile WhatsApp'ın yanı sıra sosyal medya platformlarından da gönderilebiliyor. Çok sayıda ülkede haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan bu özel gün için hazırlıklar devam ediyor. Babalara özel en anlamlı, duygusal ve resimli Babalar Günü kutlama mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel Babalar Günü mesajları ve kutlama sözleri...

Haber 18-06-22 15:14

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI RESİMLİ 2022! Babalar Günü kutlama mesajları ve en özel, duygusal, kutlama sözleri

Babalar Günü mesajları, en özel, duygusal ve resimli seçenekleri ile anlık mesajlaşma uygulamalarından veya Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarından gönderilebiliyor. Çok sayıda ülkede haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan bu özel gün için hazırlıklar sürüyor. Biz de babalar Günü kutlama mesajları ve en özel, duygusal, kutlama sözlerini sizler için hazırladık. İşte resimli Babalar Günü mesajları 2022...

Haber 18-06-22 15:12

İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2022! 29 Mayıs 1453 İstanbul’un fethi kutlama mesajları, anlamlı, etkileyici sözlü ve özlü fetih sözleri...

İstanbul'un Fethi mesajları ve sözleri araştırılıyor. İstanbul'un kutlu fethinin 569'uncu yılı kutlanıyor. Yalnızca İstanbul için değil, tüm dünya için önem arz eden, Türk tarihi açısından son derece mühim bir yeri olan fetihle ilgili olarak, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi Kutlama mesajları sosyal medyada paylaşılıyor. Anlamlı, etkileyici ve resimli fetih mesajları ve sözleri vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte birbirinden güzel İstanbul'un Fethi mesajları!

Haber 29-05-22 14:42

19 MAYIS MESAJLARI 2022 VE ATATÜRK FOTOĞRAFLARI! Resimli 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları

19 Mayıs mesajları ve Atatürk fotoğraflı kutlama sözleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Çok sayıda vatandaş Instagram, Facebook, Twitter gibi platformlarda paylaşmak üzere 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları, sözleri ve resimleri ile ilgili araştırma yapmaya başladı. 19 Mayıs mesajları ve Atatürk fotoğrafları WhatsApp ya da SMS yoluyla da gönderilebilir. İşte en yeni 19 Mayıs mesajları...

Haber 19-05-22 16:58