Amedspor Haberleri

Amed Sportif Faaliyetler Başkanvekili Ömer Elaldı, `tehdit´ iddiasıyla tutuklandı

Diyarbakır’da aralarında TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da Başkanvekili olan Ömer Elaldı’nın da bulunduğu Elaldı ailesinden bazı kişiler gözaltına alınırken, Ömer Elaldı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Spor 23-05-2023 20:41

Bursaspor, seyircisiz oynadığı Ankaraspor maçı sonrası PFDK’ya sevk edildi!

Bursaspor, seyircisiz oynadığı Ankaraspor maçı sonrası PFDK’ya sevk edildi. Amedspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle saha kapatma cezası alan Bursaspor, karşı karşıya geldiği Ankaraspor maçında yine PFDK'ya sevk edildi.

Spor 22-03-2023 12:08

TFF Tahkim Kurulu'ndan Amedspor maçı sonrası 9 maç ceza verilen Bursaspor için yeni karar!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, PFDK Amedspor maçında yaşanan olaylar sonrası 9 maçlık kendi sahasında seyircisi oynama cezasının 7 maça düşürüldüğünü açıkladı. İşte detaylar...

Spor 14-03-2023 15:04

Amedspor kendi evinde kayıp! Bursaspor maçının ardından bir kayıp daha...

TFF 2. Lig takımlarından 41 puanla 3. sırada bulunan Amedspor, evinde ağırladığı 34 puanlı Hes İlaç Afyonspor’a 2-0 yenildi.

Spor 11-03-2023 16:59

Amedspor

Amedspor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Amedspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amedsporlu futbolcunun sözlerini paylaştı! Hayal Köseoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Olaylı Bursaspor-Amedspor maçı sonrası Amedsporlu futbolcu Muhammet Raşit Yöndem bir paylaşım yaparak "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum" demişti. Oyuncu Hayal Köseoğlu o sözleri paylaşarak "Irkçılık sistem sorunudur" dedi.

Magazin 07-03-2023 15:12

MHP lideri Devlet Bahçeli'den olaylı Bursaspor-Amedspor maçı için sert sözler! Amed diye bir yer yoktur

Son dakika... TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan ve olaylara sahne olan Bursaspor-Amedspor karşılaşmasına dair Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. "Türkiye sokakta bulunmadı, tribünlerde kurulmadı." diyen Bahçeli, "Amedspor diye bir kulüpten bahsedilemeyecektir" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 07-03-2023 11:16

TFF'den Bursaspor - Amedspor maçı için açıklama! 'Asla kabul edilemez, cezai işlem uygulanacak!'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu hafta sonu bazı profesyonel ve amatör futbol müsabakalarında meydana gelen provokatif eylem ve söylemler için açıklama yaparak; "Siyasi söylemlerin yeri, stadyumlar değil ancak ve ancak miting alanlarıdır" ifadesini kullandı.

Spor 06-03-2023 17:16

Bursaspor Amedspor maçından yeni görüntüler ortaya çıktı! Tribüne sapan soktu, sahaya yabancı madde attı

Birçok olayın yaşandığı Bursaspor Amedspor maçının yankıları sürerken, sosyal medyaya düşen bir görüntü gündem oldu. Bursasapor tribünlerinde bulunan bir taraftarın stada soktuğu sapanla tribüne yabancı madde attığı görülürken bu görüntüler tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 12:12

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Amedspor maçının devre arasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı!

TFF 2. Lig'in 25. hafta mücadelesinde Bursaspor, Amedspor'u konuk ederken mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi ekip Bursaspor oldu. Öncesi ve sonrasıyla birçok olaya sahne olan karşılaşmanın devre arasında ise Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin'in kalp rahatsızlığı yaşayarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 08:00

Bursaspor-Amedspor maçında ortalık savaş alanına döndü! Futbolcular birbirine girdi... Süleyman Soylu: Açığa alındılar!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelede eden ekiplerden Bursaspor 23. hafta mücadelesinde sahasında Amedspor'u ağırladı. 2-1'lik Bursaspor üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Karşılaşma gergin bir ortamda başlarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tribünlerde açılan posterlere dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 05-03-2023 14:04

MKE Ankaragücü, Amedspor'a gol oldu yağdı! İlk yarıdan tur biletini kaptılar...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Ankaragücü, evinde TFF 2. Lig ekiplerinden Amed Sportif ile karşılaştı. Müsabakadan 6-2’lik farklı bir skorla ayrılan Başkent ekibi, üst tura yükseldi.

Spor 08-11-2022 20:35

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kırgel'den Afyonspor ile Amedspor karşılaşması hakkında açıklama

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kırgel'den Afyonspor ile Amedspor karşılaşması hakkında açıklama

Yurthaber 01-10-2022 20:44

Merakla bekleniyordu! İşte Amedspor'un cezası

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Amedspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylar sonrası vereceği karar merakla bekleniyordu. TFF yaşanan olaylar nedeniyle ev sahibi takıma 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 29-09-2022 20:04

Diyarbakır Valiliğinden Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçına ilişkin açıklama:

"Sosyal medyada yer alan görsellerin seyircilerin elbiselerinin içinde stada sokulduğu, konuya güvenlik kuvvetlerimizce derhal müdahale edildiği ve ilgililer hakkında yasal işlem başlatıldığı kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Yurthaber 25-09-2022 23:27

Sosyal medya çalkalanıyor: Amedspor-Bursaspor maçında olay üstüne olay! Terör örgütüne ait paçavralar...

Sosyal medya Diyarbakır'daki Amedspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylarla çalkalanıyor. Maç öncesi Bursasporluların ısınma yaptığı sırada tribünlerden taş ve su şişeleri atılmıştı. Ortalığın bir anda savaş alanına döndüğü olayda tribünde de terör örgütüne ait paçavraların olduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları tarafından bu olaya çok sayıda tepki geldi. Yaşananlara ilişkin Diyarbakır Valiliği ve İçişleri Bakanlığından peş peşe açıklama geldi.

Spor 25-09-2022 20:12

Amedspor taraftarı çılgına döndü! Bursasporlu futbolculara taşlar, sopalar...

Amedspor-Bursaspor maçında ortalık adeta savaş alanına döndü. Bursasporluların ısınma yaptığı esnada tribünlerden atılan taş ve su şişeleri ortalığı karıştırdı. Sahaya atlayanların da olduğu anlarda güvenlik güçleri araya girdi ve Bursasporlu futbolcular soyunma odasına gitti.

Spor 25-09-2022 19:10

Diyarbakır'da Bursaspor alarmı!

Bu hafta sonu Diyarbakır’da oynanacak Amedspor - Bursaspor maçı öncesinde kentte alarm verildi. İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından rakip takım taraftarlarının mücadeleye alınmaması kararlaştırıldı.

Spor 20-09-2022 23:28