Doğum Günü Haberleri

Arkadaşının doğum günü için seçtiği elbise sosyal medyayı ikiye böldü

Bir kadın, arkadaşının doğum günü yemeği için seçtiği elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen o paylaşıma yorum yağdı.

Kadin 25-03-2024 10:34

Geçirdiği en kötü doğum günü oldu! 1 saat içinde başına gelenlerin örneği yok: 2 kere Azrail'den kurtulduk

Karaman'da yaşayan üniversite öğrencisi Mücahit Süer'in yaşadıkları, duyanları hem şaşırttı hem de güldürdü. Doğum gününde 1 saat arayla 2 kez aracın çarptığı Süer yaşadıklarını gülerek anlattı. Kaza için olay yerine gelen sağlık ekipleri de 1 saat önceki hastalarını yine kaza geçirmiş halde görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 11-03-2024 13:42

Erdoğan'dan mevkidaşına doğum günü kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i yeni yaşı dolayısıyla tebrik etti.

Haber 05-03-2024 13:39

İlk doğum günlerini 2028'de kutlayacaklar! 'Her zaman gerçekleşen bir tarih değil'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Kadin 29-02-2024 17:47

Doğum Günü

Doğum Günü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doğum Günü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü sürprizi! Evinden çıkarken gördü, aracını durdurdu

70 yaşına diren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğum gününde evinin önünde bekleyen vatandaşlar sürpriz yaptı. Vatandaşların pastalı sürprizi karşısında aracını durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların kutlamalarını kabul etti. 'İyi ki doğdun Reis, İyi ki doğdun' pankartı dikkat çekti.

Haber 26-02-2024 13:18

Putin'den 'doğum günü' telefonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yaşını kutladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün 70 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Haber 26-02-2024 11:33

Kocaelili öğrenci üşümesinler diye Van'daki çocuklar için bere ördü

Kocaeli'de yaşayan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Emir Ali Yılmaz, "üşümesinler" diye evinde ördüğü 36 bereyi Van'ın Erciş ilçesindeki çocuklara göndererek iki kent arasında gönül köprüsü kurdu.

Yurthaber 21-02-2024 13:16

Kazakistan'da bir kadın doğum gününde kocasına 'ikinci eş' hediye etti! Böyle hediye ne görüldü ne de duyuldu

Kazakistan'da bir doğum günü kutlamasında çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratamayı başardı. Söz konusu görüntülerde doğum günü sahibi olan adamın karısı onun için herkesi şaşkına çeviren bir hediye hazırladı. Genç kadın kocasına doğum gününde 'ikinci eş' hediye edince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-02-2024 13:16

Eşine doğum günü sürprizi yapmak isterken işler bir anda karıştı! Haberi olmadan evlilik teklifi etti... Yanlış oldu ya

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bir adam eşine doğum günü sürprizi yapmak isterken organizasyon şirketinin azizliğine uğradı. Şirket doğum günü sürprizini evlilik teklifi zannetti. Eşinin ellerini tutarak romantizm yapan adam ise köprüde yazan yazı karşısında şoke oldu.

Trend 30-01-2024 08:53

Yılmaz Vural yeni yaşını kutladı, futbolcuların yaptığı sürpriz herkesi güldürdü! Doğum günü pastasında esprili yazı

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın teknik direktörü Yılmaz Vural geçtiğimiz günlerde 71. yaşını kutlarken, doğum günü pastasındaki esprili yazı herkesi güldürdü.

Spor 04-01-2024 10:59

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-2023 15:31

Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel ve kullanışlı doğum günü hediyeleri

Doğum günleri her yaştan kişinin önem verdiği ve hatırlanmasından mutluluk duyduğu önemli zamanlardan biri! Bu anlamlı gün bir de güzel bir hediyeyle taçlandırıldığında mutluluk ikiye katlanır. Siz de hediye almayı ve sevdiklerinizin yüzünü güldürmeyi seviyorsanız işte karşınızda en kullanışlı ve anlamlı hediye önerileri!

Haber 04-12-2023 17:05

Yer: Düzce! Köpeği için doğum günü partisi düzenledi: 150 kişi katıldı

Düzce'de S.K. isimli bir kadın köpeği Gofret için büyük bir doğum günü partisi düzenledi. Gofret'in doğum günü partisine 150 kişi katıldı.

Trend 04-12-2023 12:23

En kanlı doğum günü: Ailesiyle kutlama yaparken el bombası patladı! Asistanını feci şekilde kaybeden Genelkurmay Başkanı Zalujnıy'dan açıklama geldi

Yeni yaşını kutlayıp hediyelerini açtığı sırada Genelkurmay Başkanı Asistanı bir anda el bombasının patlaması sonucu akılalmaz bir şekilde can verdi. Ukrayna halkına şok geçirten olayın üzerine polise haber verildi. Gennadiy Çastyakov evinde korkunç halde bulundu, patlamadan etkilenen tek kişi kendisi de değildi. İşte Çastyakov'un hayatına mâl olan kanlı doğum günü!

Haber 07-11-2023 08:52

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğum gününü küvet pozuyla kutladı! Köpüklerin arasında gizlemesine yeterli olmadı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yeni yaşını da hayranlarıyla birlikte kutlamak istedi. Fenomen isim 24. yaşına köpük dolu bir küvetin içinden girdi ve bu anları takipçilerine göstermeyi ihmal etmedi.

Trend 01-11-2023 15:02

Adana'da karısını tabancayla öldüren zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tartıştığı karısını tabancayla vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber 27-10-2023 13:41

Eşini çocuklarının gözü önünde katletti! Akılalmaz detay ortaya çıktı: 1 gün önce kutlama yapmışlar! Doğum günü pastası...

Adana'da emekli astsubay Y.E., tartıştığı eşi Seda E.'yi 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürmüştü. Kan donduran vahşette akılalmaz bir detay ortaya çıktı. Emekli astsubayın, karısını öldürmeden 1 gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı öğrenildi. Öte yandan eşini tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay tutuklandı ve ifadesinde "Korkutmak istedim" dediği ortaya çıktı.

Haber 27-10-2023 12:46

Bursa'da 3 kişinin öldüğü kazada yaralanan sürücü tedavisinin ardından tutuklandı

Bursa'nın Kestel ilçesinde doğum günü eğlencesi dönüşü otomobilin beton aydınlatma direğine çarpması sonucu 3 kişinin öldüğü kazada yaralanan ve tedavisi tamamlanan sürücü tutuklandı.

Yurthaber 20-10-2023 11:22

Doğum gününde kabusu yaşadı! 7 yaşındaki kız doğum günü balonlarıyla oynarken hayatını kaybetti... Helyum zehirlenmesi mi, boğulma mı?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde yaşanan bir olay kısa sürede gündem yarattı. 7 yaşındaki kız çocuğu Alexandra Hope Kelly doğum günü balonlarıyla oyun oynadığı sırada hayatını kaybetti. Anne Channa Kelly balonların boğulma tehlikesi yarattığını dile getirerek tüm ebeveynleri uyardı.

Trend 10-10-2023 09:43

Galatasaray efsanesi Fatih Terim doğum günü partisine Şampiyonlar Ligi müziği ile geldi! Hazırlanan menü dikkat çekti...

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, 70. yaşını kendisi için boğazda hazırlanan bir partide kutlarken efsane futbol adamının partiye geliş şekli sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 04-09-2023 22:26

Pahalı izlenimi veren uygun fiyatlı doğum günü hediyeleri

Sevdikleriniz için doğum günü hediyesi seçmek zor bir işmiş gibi görünebilir. Özellikle hediye ararken ürünlerin fiyatını görmek sizi bütçenizi düşünmeye itebilir. Oysa pahalı izlenimi verse de aslında uygun fiyatlı olan birçok hediye seçeneği var. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 01-08-2023 18:05

Tottenham yıldızı Heung-min Son'un yaşı 1 yılda iki kez değişti! İkinci defa 31 yaşına girdi

Tottenham'ın yıldız oyuncusu Heung-Min Son ülkesi Kore'de yaşanan kanun değişikliği nedeniyle ikinci defa 31 yaşına girerken, bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 08-07-2023 12:35

108 yaşına giren kadın uzun yaşamın sırrını açıkladı! Çocuk bakmak yerine...

Uzun yaşamın sırrı çok eski zamanlardan beri akıllarda soru işareti yaratan konular arasında yer alıyor. Uzun yaşayan kişilerle yapılan röportajlar bu konuyu araştıran kişiler tarafından ilgi çekici bulunuyor. 108 yaşında giren bir kadın hayatı boyunca edindiği alışkanlıklarını aktararak uzun yaşamasını sağladığını düşündüğü yaşam biçimini açıkladı.

Kadin 09-06-2023 15:06

Kızının doğum gününde transparan elbisesiyle twerk yapınca sosyal medyadan tepki çekti! Müziğe kendisini fazla kaptırdı

TikTok’ta ‘simonethomaz632’ kullanıcı adıyla paylaşılan görüntülerde kızının doğum gününe transparan kıyafetiyle twerk yapan bir anne damga vurdu. Müziğe kendisini bir anda kaptıran anne adeta kendisinden geçti. 26 yaşındaki anne Brenna Azevedo’nun dans performansı gündem yarattı.

Trend 31-05-2023 09:18

Doğum gününde ilk oyunu kullandı! En genç seçmenlerden...

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda seçmen yeterliliği bulunmayan Kütahyalı Sude Kardaş, ilk oyunu ikinci turda doğum gününde kullandı.

Haber 28-05-2023 14:25

Gizemli bir kişi tarafından gönderilen doğum günü hediyesi çikolataları yiyen kadın hayatını kaybetti! Sürpriz dehşet saçtı

Brezilya’da yaşayan 54 yaşındaki Lindaci Viegas Batista de Carvalho isimli bir kadın kendisine doğum günü hediyesi olarak gönderilen çikolataları yedikten sonra hayatını kaybetti. 54 yaşındaki kadının ailesi sosyal medya üzerinden tehdit edildiğini iddia ettikleri Carvalho’ya gönderilen hediyenin zehirli olabileceğini öne sürdü.

Trend 25-05-2023 07:49

Manisa'da polis hayranı serebral palsili çocuğa polislerden sürpriz doğum günü kutlaması

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, polisleri çok seven serebral palsili Ali Darçın 11'inci yaşına polislerin sürpriz kutlaması ile girdi.

Yurthaber 25-05-2023 07:48

Uzaktaki sevgiliye doğum günü mesajı örnekleri: Uzaktaki sevgiliye gönderilecek en anlamlı doğum günü mesajı olarak ne yazılır?

Yan yana, aynı şehirde ilişki yaşamanın dahi zor olduğu günümüz dünyasında uzak mesafe ilişkilerini yürütmek daha da zor hâle gelmeye başladı. Uzak şehirler arası olmasa da uzak mesafe ilişkilerini kalıcı kılmak ve sağlıklı bir şekilde idare etmek için çiftlerin karşılıklı olarak bazı fedakârlıklar ve küçük sürprizler yapması gerekiyor. Özellikle doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde gönderilecek anlamlı ve romantik mesajlar ilişkinin heyecanını canlı tutabilmek mümkün.

Haber 18-05-2023 16:21

Abladan kardeşe doğum günü mesajı örnekleri: Abladan kız ve erkek kardeşe gönderilecek en güzel, anlamlı ve uzun doğum günü mesajı olarak ne yazılır?

Doğum günleri en özel günlerden biridir. O günlerde hatırlanmak, küçük bir mesajla, bir sürprizle ya da bir hediye ile unutulmadığını, yalnız olmadığını hissetmek son derece önemlidir. Böyle zamanlarda dostunuzun, sevgilinizin, kardeşlerinizin yanında olamasanız da onlara göndereceğiniz bir mesajla yüzlerinde küçük bir gülümseme oluşmasını ve tüm gününün güzelleşmesini sağlayabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz abladan kardeşe doğum günü mesajı örnekleri!

Haber 18-05-2023 16:21

Oğluma doğum günü mesajı örnekleri: Anne ve babadan oğluna en güzel ve anlamlı doğum günü kutlama mesajı olarak ne yazılır?

Anneler ve babalar için hayatlarındaki en önemli günlerden biri de evlatlarını kucaklarına aldıkları gündür. Bir anne ya da bir baba oğlu ya da kızı için her şeyin en güzelini ister. Oğullarının doğum günlerinde de onları mutlu görmek için ellerinden geleni yaparlar. Onlara doğum günü mesajı gönderirken de en güzelini en anlamlısını duygularını en iyi yansıtan cümleleri seçmeye gayret ederler. İşte sizin için derlediğimiz doğum günü mesajları örnekleri!

Haber 18-05-2023 16:21

Çocuğunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şaka yüzünden ağladı! Yaşadığı anlar milyonlarca kişi tarafından izlendi

Çocukların doğum günleri birçok ebeveyn için en özel anlar arasında yer alıyor. Doğum gününü yıllarca hatırlamak ve çocuğunu mutlu etmek için uğraşan ebeveynler bu unutulmaz anları fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiriyor. TikTok'ta oğlunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şakayla ağladığı anların videosunu paylaşan bir anne, sosyal medyada viral oldu.

Kadin 07-05-2023 11:10

30 yaşında 9 çocuğu olan dünyanın en doğurgan annesi! Kız çocuk istediğim için bencil olduğumu söylüyorlar

Günümüzde evliliklerin ileri yaşlarda gerçekleşmesi ve zararlı alışkanlıklar nedeniyle çocuk sahibi olmak çok daha zor duruma geldi. Birçok çift çocuğu olsun diye tüp bebek gibi çeşitli tedavilere başvuruyor. Ancak bazı kişilerin oldukça doğurgan olduğu görülüyor. Amerika'da yaşayan 30 yaşındaki bir kadın 10. çocuğuna sahip olmak istediğini açıkladığı için bencil ilan edildi.

Kadin 25-04-2023 14:07

ABD'de korkunç olay! Doğum günü partisine silahlı saldırı... 4 kişi hayatını kaybetti

ABD'nin Dadeville kasabasında doğum günü partisine düzenlenen silahlı saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Dadeville Polis Departmanı'nda görevli papaz Ben Hayes, saldırıda hayatını kaybedenlerin öğrencilerin oluşturduğunu belirtti.

Haber 16-04-2023 18:42

Böyle doğum günü daha önce görülmedi! “Annemin 80. doğum gününde seksi kovboylar tuttum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan 80 yaşındaki Barbara için kızı Katie Ingram ilginç bir doğum günü partisi düzenledi. Hastalığı nedeniyle bir yaşlı bakım evinde kalan Barbara için kızı Katie, 80. doğum gününe özel olarak kovboy kostümlü dansçılar ayarladı. Yaşlı kadınların arasında dans eden kovboylar ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-03-2023 08:52

Isparta'da depremzede öğrenci Ayşe'ye doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Isparta'ya gelen bir öğrenciye doğum günü partisi düzenlendi.

Yurthaber 10-03-2023 15:18

Denizli'de depremzede çocuklara sürpriz doğum günü kutlaması

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Denizli'deki yurtlara yerleştirilen 2 çocuğa doğum günü kutlaması yapıldı.

Yurthaber 01-03-2023 11:00

Kahramanmaraş'ta depremzede Ecrin'e doğum günü kutlaması

Ağrı Valisi Osman Varol ve Belediye Başkan Savcı Sayan, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzede Ecrin Kocakaya'nın doğum gününü kutladı.

Yurthaber 28-02-2023 07:54

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak doğum gününü kutladı.

Haber 26-02-2023 14:14

Muğla'da depremzede çocuğa doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'dan Muğla'nın Marmaris ilçesine ailesiyle gelen 11 yaşındaki Ayşenur'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Yurthaber 17-02-2023 15:23

Sema Arabacıoğlu'ndan çifte kutlama! Yeni yaşını ve Aristo Güzellik Merkezi’nin 25’inci yıl dönümünü kutladı

Sema Arabacıoğlu çifte kutlama yaptı. Yeni yaşını ve Aristo Güzellik Merkezi’nin 25’inci yıl dönümünü kutlayan Arabacıoğlu'na iş ve cemiyet dünyasından isimler eşlik etti.

Haber 26-01-2023 10:26

Enis Arıkan'a kına gecesi gibi doğum günü! Altınlar havada uçuştu

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, 40. doğum gününü oyuncu arkadaşlarıyla kutladı. Kına gecesi tadında geçen doğum günü partisinde Arıkan'a onlarca altın takıldı.

Magazin 04-01-2023 15:52

Üçlü ilişki itirafı çok konuşulmuştu... Emily Atack göğüslerinin yarısını açıkta bıraktı

İngiliz oyuncu Emily Atack cinsel hayatına dair itiraflarıyla gündeme gelmişti. Barda tanıştığı bir adam ve onun eşiyle üçlü ilişki yaşadığını açık açık anlatan oyuncu yeni yaşını kutladı. Emily yeni yaş kutlaması için göğüslerinin yarısını açıkta bırakan bir elbise tercih etti.

Magazin 22-12-2022 13:56

Rahmi Özkan kulağına fısıldadı mikrofondan hepsi duyuldu! Müge Anlı uyardı: Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor! Cebinden çıkarıp...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına avukat Rahmi Özkan’ın Müge Anlı’nın kulağına fısıldadığı anlar gündem oldu. Müge Anlı Özkan’ı, “Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor” diyerek uyarırken Özkan ise “Duyulsun o zaman” dedi. Özkan Müge Anlı’nın doğum günü hem de 3000. program dolayısıyla Anlı’ya Cumhuriyet altını aldığını söyleyerek hediyesini verdi. Peki, Müge Anlı'nın tepkisi nasıl oldu? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki dikkat çeken o anlarla ilgili tüm detaylar…

Magazin 19-12-2022 13:32

Sanatçı Zeki Müren 91. doğum gününde konserle anıldı

Türk müziğinde, unutulmaz sesi ve yorumuyla iz bırakan "Sanat Güneşi" Zeki Müren, 91. doğum gününde, Muğla'nın Bodrum ilçesinde konserle anıldı.

Yurthaber 07-12-2022 07:37

Sosyal medya fenomeni Apollonia Barbi’den doğum gününe özel seksi paylaşım! Göğüsleri elbisesinden fırladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn Instagram’ın sınırlarını alt üst eden bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim yarım milyonu aşan sosyal medya takipçisiyle Paris’ta doğum gününü kutladığı anları paylaştı. Dünyaca ünlü bir markaya ait salopet elbisesinin içinde hiçbir şey giymeyen Llewellyn nefesleri kesti.

Trend 02-11-2022 10:32

2 kişi salonda, 3 kişi sokakta! Doğum günü kana bulandı... 'Kıza baktın' kavgası

İstanbul Fatih'te bir düğün salonu içinde düzenlenen doğum günü partisinde kurşunlar havada uçuştu. 'Kıza baktın' meselesiyle başlayan kavgada 2 kişi düğün salonu içerisinde, 3 kişi de sokak ortasında olmak üzere toplam 5 kişi silahla vuruldu. Olayı anlatan Muhammed Akyüz, “İçeride doğum günü kutluyorlardı. Kıza bakma mevzusundan çıkmış. Biri ensesinden, biri sırtından diğeri ise kolundan vuruluyor. Kolundan vurulan kaçtı'' şeklinde konuştu.

Haber 19-10-2022 09:16

İzleyenler şaştı kaldı! Mesut Özil'e mehter takımından doğum günü kutlaması

Birçok dünya devi kulüpte forma giymesinin ardından Türkiye'nin yolunu tutarak Fenerbahçe'ye transfer olan ancak buradaki performansı beklentilerin altında kalması sonrası Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil bu kez futbol dışı bir konu ile gündemde. 15 Ekim'de 34 yaşına giren yıldız oyuncu için mehter takımının bestelediği şarkı sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 16-10-2022 12:01

Putin'in doğum günü hediyeleri olay oldu! 20 bin askerli kutlama, bir kamyon kavun ve traktör…

Rusya lideri Vladimir Putin'in 70. doğum günü, Çeçenistan'da coşkuyla kutlandı. Putin yanlısı Çeçen lider Kadirov'un önderliğinde binlerce güvenlik gücü Grozni'de toplandığı anların görüntüleri uydu fotoğraflarına da yansıdı. Öte yandan Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanov, Rusya liderine doğum günü hediyesi olarak bir kamyon dolusu ‘kavun’, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko da traktör hediye etti.

Haber 09-10-2022 08:40