17 17 Haberleri

Metroda sapık erkeklerden korunmak için bulduğu yöntemi paylaştı! Bunu yapmak zorunda olmak üzücü

Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte oldukça problem yaşayabiliyorlar. Özellikle toplu taşımalarda ve kalabalık ortamlarda rahatsız edici bakışlara, tacizlere maruz kalan kadınlar kendilerini korumak adına farklı yöntemler geliştirmek zorunda kalıyorlar. TikTok'ta metrodaki sapık erkeklerin bakışlarından korunmak için bulduğu yöntemi paylaşan biri bu zorlu durumu yaşayan kadınlar tarafından viral oldu.

Kadin 17-05-2023 17:46

Barbie bebeğe benzemek için 43 ameliyat oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Barbie bebek görünümü birçok kadın için çocukluktan itibaren güzellik standartı olarak görülüyor. Kadınlar estetik operasyonlarla Barbie bebeğe dönüşmeye çalışıyor. 29 yaşındaki Dalia Naeem, yaptırdığı estetik operasyonlarla yaşadığı değişimi sosyal medya hesabında paylaştı.

Kadin 17-04-2023 17:20

TikTok'ta kardeşinin yüzündeki tüyleri tıraş etti: Dermaplaning hakkında herkesin merak ettiği soru aynı... Yüzdeki tüyleri almak daha kalın çıkartır mı?

Yüzde çıkan istenmeyen tüyler hem erkekler hem de kadınlar için rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bıyık ve kaş bölgelerindeki tüylerini alıp diğer yerlerde çıkan tüyleri almaya çekiniyorlardı. Ancak son yıllarda iyice artış gösteren yüzü tıraşlama tekniği olarak da dermaplaning ile birçok kadın yüzündeki tüyleri alıyor. Peki yüzdeki tüyleri almak zararlı mı?

Kadin 17-12-2022 17:24

17 17

17 17 Hakkındaki Haberler Mynet'te. 17 17 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.