Altın Ve Dolar Ne Olur Haberleri

Ev ve araba almak isteyenler dikkat! İslam Memiş mayıs ayı için uyardı: Sakın...

Döviz ve altına yatırım yapıp ev veya araba almak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarı geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada döviz ve altınla borçlanılmaması gerektiğini söyledi. Nisan ayı için düşüş öngörüsünü sürdürdüğünü belirten Memiş, mayıs ayı içinse uyardı. Peki "2. el araba fiyatları düşer mi? Ev veya araba almak mantıklı mı? Altın ve dolar ne olur?" İşte Memiş'in açıklamalarından dikkat çeken satır başları...

Finans 07-04-2022 19:43

Uzmanlardan altın ve dolar değerlendirmeleri... Fed faiz artırımı kararı alırsa altın ve dolar fiyatları ne olur?

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantısında alınacak karar bu akşam saat 22:30'da Fed Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak. Doların zayıflaması ile altın yatırımcıları Fed'den gelecek kararı beklemeye başladı. Mali teşvik paketine ilişkin umutlar bugün artmaya devam ederken, uzmanlar Fed kararına dair yorumlar yapmaya başladı. Peki Fed faiz artırımı kararı alırsa altın ve dolar ne olur?

Finans 16-12-2020 16:20

Altın Ve Dolar Ne Olur

Altın Ve Dolar Ne Olur Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Ve Dolar Ne Olur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.