Anadolu Efes Olimpia Milano Maci Saat Kacta Haberleri

Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı nasıl izlenir? Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı şifresiz mi?

Anadolu Efes-Real Madrid basketbol maçı hakkında araştırmalar hız kazandı. Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında bu akşam İspanya'nın güçlü ekibi Real Madrid'i ağırlayacak. Euroleague'in ilk haftasında Barcelona'ya 91-74 kaybeden Anadolu Efes, sahasında Real Madrid'i yenerek galibiyet almak istiyor. Heyecan dolu maça dair yayın bilgileri de merak konusu oldu. Peki, Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi...

Spor 2023-10-12 16:07:33

Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Efes, İtalyan ekibi Olimpia Milano karşısında!

Anadolu Efes, Olimpia Milano'yu THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında ağırlayacak. Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı için geri sayım sürüyor. Basketbolseverler arama motorlarında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-03-28 13:22:31

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için heyecan dorukta!

Anadolu Efes ile Olimpia Milano, THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında karşılaşacak. Temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde çıktığı 30 maçtan 14 kez üstünlükle ayrılırken, 16'sında mağlubiyet yaşadı. Temsilcimiz THY Avrupa Ligi'nde 10. sırada yer alıyor. Rakibi ise aynı galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için geri sayım sürüyor. Peki, Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-03-28 08:56:34

Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçıhangi kanalda?

Valencia Basket ile Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında kozlarını paylaşacak. Valencia Basket Anadolu Efes maçı canlı izle ekranı çok sayıda basketbolsever tarafından internette araştırılıyor. Maç, İspanya'nın Valensiya kentindeki 9.000 kişilik seyirci kapasiteli Pavello Municipal Font de Sant Lluis arenada oynanacak. Peki, Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-01-11 13:43:08

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇI CANLI İZLE! Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes Barcelona maçının, yayın saati ve kanalı; THY EuroLeague'in 8. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesi, sporseverler tarafından merak konusu oldu. Euroleague'de son 2 sezonun şampiyonu kozlarını paylaşacak. Bilindiği üzere temsilcimiz 2022-2023'te çıktığı 7 karşılaşmanın 2'sinden galip 5'inden yenilgiyle ayrıldı. Anadolu Efes Barcelona maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-11-22 14:03

Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY EuroLeague Real Madrid Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta!

Real Madrid ile Anadolu Efes THY EuroLeague 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Maçın canlı yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maç, İspanya'nın Madrid şehrinde bulunan 17 bin 453 seyirci kapasiteli WiZink Center'da (Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid) oynanacak. Maç öncesi "Real Madrid Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Spor 10-11-22 15:23

Anadolu Efes Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta? Anadolu Efes Valencia maçı canlı yayını şifresiz mi?

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 3. haftasında İspanya ekibi Valencia ile karşı karşıya gelecek. Sporseverler 18 Ekim 2022 Salı günü karşılaşmanın yayın saati ve kanalına ilişkin arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. 2 takım daha önce 7 kez kozlarını paylaşmıştı. Peki, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan Anadolu Efes Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Anadolu Efes Valencia maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 18-10-22 14:57

Monaco Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Monaco Anadolu Efes basketbol maçı canlı yayın bilgisi!

Monaco Anadolu Efes basketbol maçı için geri sayım devam ediyor. Kızılyıldız'ı 72-59 yenerek THY EuroLeague'de sezona galibiyetle başlayan temsilcimiz, 2'de 2 yapmayı amaçlıyor. Anadolu Efes, THY EuroLeague ikinci hafta karşılaşmasında Gaston Medecin Salonu'nda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin heyecanla beklediği maçın ne zaman saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Peki, Monaco Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 13-10-22 15:28

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, 36. Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü oynanacak olan maçta kozlarını paylaşacak. Maç, bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Birçok kişi heyecanla beklenen basketbol maçı öncesi arama motorlarında "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-09-22 18:12

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı için geri sayım devam ediyor. İki güçlü takım ING Basketbol Süper Ligi play-off final 2. maçında kozlarını paylaşacak. Sporseverler arama motorlarında 'Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?' soru ve konu başlıklarını sorgulamayı sürdürüyor. İşte heyecanla beklenen maç ile ilgili merak edilenler...

Spor 09-06-22 15:18

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı finallerinde kozlarını paylaşacak. Vatandaşlar heyecanla beklenen maç için geri sayım sürerken internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ING Basketbol Süper Lig yarı final karşılaşmasına ilişkin ayrıntılar...

Spor 27-05-22 15:23

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı için taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor. İki güçlü takım, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı finallerinde karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen maç öncesi çok sayıda vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Peki Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ING Basketbol Süper Lig yarı final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 27-05-22 15:22

Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? EuroLeague Final Four final heyecanı!

Anadolu Efes Real Madrid Eurolegaue final maçına saatler kala vatandaşlar karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden temsilcimiz İspanyol ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte heyecanla beklenen EuroLeague Final Four final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 21-05-22 16:52

Olympiakos Anadolu Efes Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Olympiakos Anadolu Efes final four maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi sporseverlerin ekranlarına taşıyacak. Euroleague Final Four'un ilk gününde yarı finalde Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak olan temsilcimiz Anadolu Efes, mücadeleyi kazanıp adını finale yazdırmak için sahada olacak. Peki, Olympiakos Anadolu Efes Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 19-05-22 17:01

SON DAKİKA | Anadolu Efes, Final Four'a yükseldi

Son dakika: Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off dördüncü maçında Olimpia Milano'yu 75-70 mağlup ederek Final Four'a yükseldi. Son şampiyon Anadolu Efes, üst üste üçüncü kez EuroLeague Final Four'a yükselme başarısı gösterdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 28-04-22 22:30

Fenerbahçe böyle istedi! Anadolu Efes'in rakibi Olimpia Milano oldu

EuroLeague'de Maccabi Tel Aviv ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe deplasmanda 85-76 kaybetti. Bu sonuçla Anadolu Efes'in Play-Off'taki rakibi Olimpia Milano oldu.

Spor 13-04-22 21:33

Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta?

Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçının detayları merak ediliyor. THY EuroLeague'in 20. hafta erteleme maçında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda İspanyol ekibi Bitci Baskonia'ya misafir olacak. Peki Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maçın detayları...

Spor 07-03-22 17:32

Kiğılı Fortitudo Bologna ile AX Armani Exchance Olimpia Milano karşılaşacak

İtalya Seri A maçında ekipler bugün saat 19.00’da karşı karşıya geliyor - Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Hilal Suerdem: - "İtalya modanın kalbi ve Kiğılı burada tarih yazdı. Modanın kalbinde, ilk defa bir Serie A’daki takımın başına Kiğılı ismi geldi"

Yurthaber 23-10-21 14:23

Anadolu Efes, Milano deplasmanında kaybetti

THY EuroLeague'in 4. haftasında Anadolu Efes, Olimpia Milano'ya deplasmanda kaybetti.

Spor 15-10-21 23:26

Ergin Ataman ADF Gençlik Forumu’nda gençlerin sorularını yanıtladı

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman: - "En büyük formül, oyuncularınızla oluşan samimiyet, soyunma odasında oyuncuların birbirleriyle olan arkadaşlığı ve ancak birlikte olunması halinde hedeflere ulaşılabileceğini onlara benimsetmeniz" - "Mesela zaman zaman maç kaybedip deplasman dönüşü gece saat 3’te yaptığımız ceza antrenmanları da oluyor"

Yurthaber 20-06-21 19:11

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman ve saat kaçta? Efes Fenerbahçe hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak final serisinde 2. raund başlıyor. ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Mücadelede, basketbol severler tarafından takip edilecek.

Spor 05-06-21 11:33

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? 2021 Euroleague final Anadolu Efes Barcelona maçı kim şampiyon oldu?

Basketbolseverler THY Euroleague finali hakkındaki detayları merak ediyor. Anadolu Efes'in CSKA Moskova'yı elemesinin ardından Barcelona da rakibi Milano'yu mağlup etmişti. Bu gelişmenin ardından 2021 THY Euroleague final maçı Anadolu Efes Barcelona arasında gerçekleşti.

Spor 29-05-21 12:15

Final-Four ne zaman? Anadolu Efes-CSKA Moskova maçı ne zaman, saat kaçta? 


THY Euroleague'de 4. kez Final-Four’da yer alan Anadolu Efes Almanya’nın Köln şehrinde organize edilen ilk maçında CSKA Moskova ile karşılaşacak. CSKA Moskova - Anadolu Efes Final Four mücadelesi, nefesleri kesecek…

Spor 11-05-21 17:49

Final-Four programı belli oldu

Anadolu Efes’in mücadele edeceği THY Euroleague Final-Four’da müsabaka programları belli oldu. Efes, 28 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da final için parkeye çıkacak.

Spor 06-05-21 14:28

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

Anadolu Efes, Real Madrid serisinde üçüncü kez karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, İspanya'daki maçta Real Madrid karşısında galip gelmesi durumunda adını Final-Four'a yazdıracak.

Spor 27-04-21 16:25

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague karşılaşmasında Anadolu Efes, üçüncü maçında Real Madrid’e konuk oluyor. Anadolu Efes takımı, İstanbul’da oynanan ilk iki maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Anadolu Efes, bu maçı da kazandığı takdirde, tarihinde ilk kez 4. Kez Final Four’a adını yazdıracak. 2000 yılından beri iki takım arasında karşılıklı oynanan THY Euroleague maçlarından 23’ünü Real Madrid kazanırken, 11’ini ise Anadolu Efes kazandı.

Spor 27-04-21 12:41

THY Avrupa Ligi, Türk derbisine sahne olacak

Ligin 13. haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yarın saat 20.45'te karşı karşıya gelecek

Spor 11-12-19 10:09

Anadolu Efes, EA7 Olimpia Milano deplasmanında

THY Euroleague’de 3 maçlık galibiyet serisi bulunan Anadolu Efes, 10.

Spor 20-11-19 09:53

Basketbolda 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor

Geçen sezon Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayan Anadolu Efes ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe Beko, yarın Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşılaşacak - Gaziantep'te Şahinbey Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele saat 19.00'da başlayacak

Yurthaber 25-09-19 10:56

GRAFİKLİ - Potada final heyecanı başlıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonun belirleneceği Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki play-off final serisinin ilk maçı yarın oynanacak - Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki müsabaka, saat 17.00'de başlayacak - Bu sezon iki takım arasında tüm kulvarlarda yapılan 7 maçın 4'ünü Anadolu Efes, 3'ünü ise Fenerbahçe Beko kazandı

Spor 08-06-19 11:10

Dev ekranda Final Four heyecanı

Keçiören Belediyesi önüne kurulan dev ekranda sporseverler, Final Four’a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında oynanan yarı final maçını heyecanla izlediler.Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da oynanacak 3’ncülük ve aynı akşam 21.30’daki final karşılaşmalarının da Belediye önü Kalaba Meydanı’ndan dev ekranda canlı yayınlanacağı müjdesini verdi.19 Mayıs’a sayılı günler kala Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok gençlerin sosyal medya üzerinden gelen taleplerini geri çevirmeyerek Belediye önüne kurdurduğu dev ekranda sporseverlere maç heyecanını canlı yaşattı.Basketbolda EuroLeague 2018-19 sezonunda Final Four’a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yarı finalde karşı karşıya geldiği maçta; sevinen taraf Anadolu Efes oldu.Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu 92-73 mağlup ederek tarihinde ilk kez EuroLeague Finali’ne yükselmeyi başardı.

Yurthaber 18-05-19 10:55

31 ilde 49 müze bugün ücretsiz

18 Mayıs Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla 31 ilde Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 49 müze bugüne özel olarak saat 23.00’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.Avrupa Konseyi, UNESCO ve ICOM himayelerinde bu yıl Avrupa’da 15’incisi kutlanacak "Avrupa Müzeler Gecesi" etkinliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 49 müze bugün kapanış saatinden sonra 23.00’e kadar ücretsiz olarak ziyaretçilere açık olacak.18 Mayıs 2019 Avrupa Müzeler Gecesi’nde Türkiye çapında geceye kadar açık olan müzeler şunlar:"1- Adana Müzesi2- Amasya Müzesi3- Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi4- Ankara Cumhuriyet Müzesi5- Ankara Kurtuluş Savaşı Müzesi6- Ankara Etnografya Müzesi7- Antalya Müzesi8- Alanya Müzesi9- Side Müzesi10- Demre Likya Uygarlıkları Müzesi11- Aydın Müzesi12- Bartın Amasra Müzesi13- Burdur Müzesi14- Bursa Arkeoloji Müzesi15- Çanakkale Troya Müzesi16- Çorum Müzesi17- Edirne Müzesi18- Edirne Türk-İslam Eserleri Müzesi19- Erzurum Atatürk Müzesi20- Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi21- Gaziantep Arkeoloji Müzesi22- Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi23- Hatay Arkeoloji Müzesi24- İstanbul Arkeoloji Müzeleri25- İstanbul Ayasofya Müzesi26- İstanbul Türk ve İslam Eserleri Müzesi27- İzmir Arkeoloji Müzesi28- İzmir Atatürk Müzesi29- İzmir Efes Müzesi30- İzmir Ödemiş Müzesi31- Kahramanmaraş Müzesi32- Kastamonu Müzesi33- Kocaeli Müzesi34- Konya Mevlana Müzesi35- Konya Karatay Çini Eserler Müzesi36- Mardin Müzesi37- Mersin Müzesi38- Muğla Fethiye Müzesi39- Muğla Marmaris Müzesi40- Muğla Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi (Açılışı yapılması halinde)41- Milas Uzunyuva Anıt Mezarı ve Müze Kompleksi42- Nevşehir Hacıbektaş Müzesi43- Niğde Müzesi44- Samsun Gazi Müzesi45- Sivas Müzesi46- Sinop Müzesi47- Şanlıurfa Müzesi48

Haber 18-05-19 10:52

Aydınlı basketbol hakeminden büyük başarı

Bu sezon C klasman olarak görev yapmaya başlayan ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından çok sayıdaki maçta görevlendirilen Aydınlı basketbol hakemi Barış Burak Durmuş’a gurur verici bir görevlendirme daha gerçekleştirildi.10-11 Mayıs 2019 Tarihleri Arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Banvit Basketbol, Pınar Karşıyaka Basketbol, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko takımlarının genç takımlarının mücadele edecekleri final müsabakaları, Tivibu Spor ve Tivibu Spor2 kanallarından naklen izlenilebilecek.Hakemimiz Barış Burak Durmuş ise 10 Mayıs Cuma günü saat 20:30’da Anadolu Efes ve Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan yarı final müsabakasında FIBA hakemlerinden Zafer Yılmaz ile birlikte düdük çalacak.

Yurthaber 10-05-19 15:40
Haber 04-04-19 22:42

Anadolu Efes 101 - 95 AX Armani Exchange Olimpia Milan

THY Avrupa Ligi'nin 30. ve normal sezonun son hafta maçında Anadolu Efes, konuk ettiği İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı 101-95 yendi. Daha önce play-off turunu garantileyen Anadolu Efes, bu sonuçla sezonu 20 galibiyetle 4. sırada tamamladı. Konuk ekip ise 16. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı ve play-off yarışını kaybetti.

Spor 04-04-19 22:30

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Anadolu Efes: 101 - AX Armani Exchange Olimpia Milan: 95

Spor 04-04-19 22:30

Anadolu Efes’in son hafta rakibi EA7 Olimpia Milano’yu

Anadolu Efes, THY Euroleague’de son haftasında yarın İtalyan EA7 Olimpia Milano’yu ağırlayacak.THY Euroleague’de 30.

Haber 03-04-19 10:42

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Fenerbahçe Beko, 29. haftada yarın İtalya ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan'a konuk olacak - Darüşşafaka Tekfen'in Almanya temsilcisi Bayern Münih'i ağırlayacağı 29 Mart Cuma günkü maçlarda, Anadolu Efes de İspanya'nın Baskonia takımıyla deplasmanda karşılaşacak

Spor 27-03-19 11:30

Kupada ilk finalist Efes!

Ankara’da düzenlenen Basketbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçında Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan’ı 78-70 mağlup etti. Bu sonuçla adını finale yazdıran Anadolu Efes, pazar günü saat 19.00’da Fenerbahçe Beko – Türk Telekom maçının galibiyle kupa mücadelesi verecek.

Spor 16-02-19 18:12

All-Star smaç yarışmasında oyuncu değişikliği

Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonunda gerçekleştirilecek smaç yarışmasında Onuralp Bitim’in (Anadolu Efes) yerine Zach Auguste (Galatasaray) yer alacak.Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Haber 30-01-19 02:25

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Olympiakos, lider CSKA Moskova'nın ardından play-off turuna yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu - Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Real Madrid'i 86-83 mağlup ederken, Anadolu Efes AX Armani Exchange Olimpia Milan'a 77-64 yenildi

Haber 03-03-18 10:29

Basketbol: THY Avrupa Ligi

AX Armani Exchange Olimpia Milan: 77 - Anadolu Efes: 64

Haber 02-03-18 01:01

Anadolu Efes, Milano Deplasmanında

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 24. hafta karşılaşmasında yarın İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milan...

Yurthaber 28-02-18 13:01

Anadolu Efes, Milano deplasmanında

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 24.

Haber 28-02-18 12:11

Anadolu Efes, İtalya deplasmanında

Lacivert-beyazlı basketbol takımı, THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında yarın deplasmanda İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milan ekibi ile karşılaşacak

Haber 28-02-18 09:55

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Ligde 23. hafta maçları yapılırken liderliğini sürdüren CSKA Moskova, play-off turuna yükselmeyi garantiledi - Fenerbahçe Doğuş'un AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı yendiği haftada Anadolu Efes, Zalgiris'e mağlup oldu

Haber 24-02-18 10:16

İstanbul’da yarın bu yollara dikkat

Ataşehir’de bulunan Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe Doğuş-EA7 ARMANİ OLİMPİA MİLANO arasında oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.Ataşehir’de bulunan Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe Doğuş - EA7 ARMANİ OLİMPİA MİLANO arasında oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası nedeniyle yarın saat 18.00’den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.Trafiğe Kapatılacak Yollar Ve Alternatif Güzergahlar şöyle:"Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım) Sarı Mimoza Sokak,Leyla Sokak, Halk Caddesi - Ihlamur Sokak arası trafiğe kapatılacak, Halk Caddesinden gelen trafik akımı Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokak istikametine, Sarı Mimoza Sokaktan gelen trafik akımı ise Açelya Sokak ve Fulya Sokak istikametine yönlendirilecek."

Haber 21-02-18 17:08

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Ligin 23. haftasında yarın ve 23 Şubat Cuma günü 8 karşılaşma yapılacak - Fenerbahçe Doğuş'un yarın İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımını konuk edeceği haftada, Anadolu Efes ise cuma günü Litvanya temsilcisi Zalgiris'i ağırlayacak

Haber 21-02-18 11:51

Ptt Erkekler Türkiye Kupası’nda Finalin Adı: Anadolu Efes-tofaş

PTT Erkekler Türkiye Kupası’nda final Anadolu Efes ile TOFAŞ arasında yarın saat 18.00’de Sinan Erdem...

Yurthaber 17-02-18 20:56