Antalya Maci Haberleri

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-25 19:23:54

Ünlü iş insanı tekne kazasında ölmüştü! Yerine geçecek isim belli oldu

Ünlü iş insanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın tekne kazası sonucu yaşamını yitirmesinin ardından ATSO'ya başkanlık edecek yeni isim belli açıklandı. ATSO’nun yeni başkanı Yusuf Hacısüleyman oldu.

Finans 2024-07-25 07:36:50

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 2024-07-24 16:51:37

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-23 12:22:27

Arapların Trabzon talanı! Ekipler bile işlem yapamıyor... 3 yılda aldıkları evin parasını böyle çıkardılar

Son yıllarda Antalya, İzmir, Muğla ve Trabzon’da konut alım sayısını artıran yabancılar şimdiden aldıkları evin parasını çıkardı! Otellerden daha ucuza kendi vatandaşlarına evlerini günlük kiraya veren yabancılar yasak tanımadı. Vatandaşın şikayeti ile denetime gelen ekiplere ise, ‘akrabamızın evi’ diyerek yalan söyledikleri ortaya çıktı.

Finans 18-07-24 07:23

Yer: Antalya! Sıcak havadan bunaldılar! Sahilde sabahlayıp, gün doğumunda denize girdiler

Gün içerisinde termometrenin 35-40 dereceyi gördüğü Antalya’da sıcaktan bunalan vatandaşlar, çözümü sahilde sabahlayıp, gün doğumunda denize girmekte buldular.

Haber 14-07-24 10:39

Arada tam 298 bin 535 TL fark var! Rakamı duyan hayrete düştü: En pahalı uçak bileti fiyatı İstanbul'dan...

2024 yılına ait seyahat verileri açıklandı. Yılın ilk altı ayında en pahalı dış hat tek yön uçak bileti İstabul-Paris seferi oldu. En pahalı seferde uçak bilet 299 bin 177 liraya satıldı. İç hatlardaki en pahalı tek yön uçak bileti ise İstanbul-Antalya arasında olduğu görüldü.

Finans 08-07-24 15:38

Haluk Levent sevenlerini korkuttu! Konser sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Haluk Levent bu defa hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı Antalya Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Magazin 05-07-24 15:31

Antalya Havalimanı rekor tazeledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı'nda dün 209 bin 540 yolcu ile 2024'ün en yüksek rakamına ulaşıldığını bildirdi.

Finans 30-06-24 14:56

Yer: Antalya! Çocuk parkında arkadaşlarına bıçak ve tahrayla dehşeti yaşattı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 47 yaşındaki Muaz Çoban isimli şahıs etrafındakilere dehşet saçtı. Çoban önce bir çocuk parkında birlikte içki içtiği arkadaşını göğsünden bıçaklayarak katletti. Ardından ise iş arkadaşını tahrayla başından yaraladı.

Haber 29-06-24 15:59

Son dakika| HSK atamaları Resmi Gazete'de! Birçok ismin yeri değişti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'na ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. 4303 hakim ve savcının yeri değişti.

Haber 29-06-24 00:23

Yer: Antalya! 'Zombi' vatandaş sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da bir kişinin akan trafikte yaptıkları çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla bazı kullanıcılar kişinin 'zombi' benzeri davranışlar sergilediğini söyledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Manşet 26-06-24 16:48

200 milyon TL'lik vurgun: 150 mağdur var! Kooperatif kurup gayrimenkullerine araçlarına varana kadar almışlar

Antalya’da kooperatif kurarak 150 kişiyi 200 milyon lira dolandıran şüpheliler Antalya merkezli 9 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerden 10’u tutuklandı. Şahısların, mağdurların çok sayıda gayrimenkul ve araçlarını da alıp dolandırdığı öğrenildi.

Haber 25-06-24 12:02

Antalya Havalimanı'nda rekor! Yılın en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün Antalya Havalimanı'nda 199 bin 751 yolcu ve 1175 uçak trafiği ile yılın en yüksek uçuş ve yolcu sayılarına ulaşıldığını duyurdu.

Haber 23-06-24 15:35

Akıllara Antalya geldi! Avrupalı bir bir yasaklıyor: Turiste günlük kiralık ev döneminin sonu, tarih verildi

Kanarya Adaları, Lizbon ve Berlin'de uygulanan turistlere günlük kiralık ev sınırlamasına Barcelona’da dahil olacak. Barselona Belediyesi, kira artışının önüne geçmek için turistlere ev kiralama uygulamasını yasaklamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Airbnb gibi platformlarda turistlere günlük ev kiralama uygulamasının 2028'e kadar sona ereceği bildirildi.

Finans 22-06-24 14:15

Yer: Antalya! Taksici hayatının şokunu yaşadı... Müşteri taksiyle kaçtı, şoför arkasından bakakaldı

Antalya’da seyir halindeyken önüne kestikleri taksi içerisindeki yolcuyu almak isteyen kimliği belirsiz kişilerden müşterisini korumak isteyen taksi şoförü hayatının şokunu yaşadı. Araç içerisindeki müşteri, taksi ile birlikte sürücüyü olay yerinde bırakarak son sürat uzaklaşırken araçta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan şahıslarla taksideki müşteri arasında husumet bulunduğu, daha sonra müşterinin taksiyle polis merkezine gittiği ve şoförün de aracını polis merkezinden aldığı öğrenildi.

Haber 21-06-24 17:42

Bir günlük otel ücreti ile bir ay tatil yapıyorlar 'Mükemmel bir yer' Deniz yürüme mesafesinde... Yurt dışından ve şehir dışından geliyorlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Karavan Park, Kurban Bayramı’nda lüks oteller yerine daha doğal ve masrafsız bir tatil isteyenlerin tercihi oldu. Vatandaşlar, bir günlük otel masrafı ile bir ay tatil yaptıklarını belirtti. Denizin yürüme mesafesinde olduğunu belirten tatilciler, alanı "Karavancılar için çok güzel, rahat ve mükemmel bir yer" olarak ifade etti. Bölgeye şehir dışından da çok sayıda kişi geliyor.

Finans 19-06-24 10:36

Maliyeden yeni hamle! Sahillere iniyorlar! Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Kayıt dışılıkla mücadelede Hazine ve Maliye Bakanlığı denetimlerine yaz aylarında da devam ediyor. Bakanlığa bağlı ekipler, Antalya, Muğla ve İzmir'in tatil beldelerinde eğlence ve konaklama sektörlerine yönelik saha denetimlerini yoğunlaştıracak. Günübirlik kiralanan konutlara yönelik yoklama yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de ilk açıklama geldi.

Finans 17-06-24 13:23

Sahillerde bayram yoğunluğu! Akın akın gelmeye devam ediyorlar, oteller tam kapasiteye ulaştı

Antalya sahillerinde Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Nem oranının yüzde 80'i geçtiği kent tatilcilerin adeta akınına uğrarken, vatandaşlar bayramın ilk gününde denizin keyfini çıkarıyor.

Finans 16-06-24 13:42

Yerlisi yabancısı... Peş peşe indiler! Antalya'da rekor kırıldı: Dakikada 1 uçak...

Antalya Havalimanı'nda arife gününde 1100 uçak ve 200 bin yolcu trafiği yaşandı. 9 günde 1 milyonun üstünde tatilcinin beklendiği Antalya'da neredeyse dakikada 1 uçak trafiği oluştu. Arife günündeki uçak ve yolcu trafiği, bu yılın şu ana kadarki en yüksek rakamları oldu.

Finans 16-06-24 11:24

Ne Bodrum ne Çeşme ne Antalya... İstanbul boşaldı, o ilde sokaklar doldu taştı 'Bir yerden bir yere gitmekte zorlanıyoruz'

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte İstanbul ve diğer şehirlerde yaşayan Sivaslılar memleketlerine akın etti, cadde ve sokaklarda insan ve araç yoğunluğu oluştu. Sivas'tan çok Sivaslının yaşadığı İstanbul'da ise bayram öncesi caddeler ve sokaklar boş kalmıştı. Sivas'ta yaşayan vatandaşlar "Trafikte, lokantalarda ve mağazalarda ciddi bir yoğunluk var. Genel itibarıyla bir hareketlilik var. Bir yerden diğer yere gitmek istediğimizde zorlanıyoruz" dedi.

Haber 15-06-24 17:45

Devlet hastanesi doktorundan 7 kadın hastasına cinsel saldırı! Kendini bakın nasıl savundu: 'İşin doğası gereği...'

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde Gastroenteroloji Uzmanı Doktor A.T.C. (58), muayene sırasında 7 kadın hastaya cinsel saldırıda bulundu. Bilirkişi raporu da cinsel saldırıyı ortaya koydu. Tutuklanan A.T.C.'nin, 153 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. A.T.C. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. İşte İğrenç olayın detayları ve doktorun savunması...

Haber 13-06-24 10:25

Valilik'ten İstanbul için önemli uyarı! '10 derece üzerinde...' Salı, çarşamba, perşembe ve cumaya dikkat

Yüksek sıcaklıklar tüm yurtta vatandaşların gündemindeki yerini korurken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Son olarak İstanbul Valiliği salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri için çarpıcı bir uyarı yaptı. Açıklamada, sıcaklıkların mevsim normallerinin 8-10 derece üzerinde seyredeceği vurgulanarak "Dikkatli olunmalıdır" denildi. Öte yandan Güneydoğu ve Antalya için de uyarı yapıldı.

Haber 10-06-24 17:12

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan aylık 8 bin TL taksitle ömür boyu tatil fırsatı

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere 1 hafta tatil fiyatına 4 mevsim tatil olanaklarıyla sunuyor. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Değişen tatil trendlerine uygun olarak tasarlanmış konseptlerle 4 mevsim tatilin keyfini yaşatan Sur Yapı Tatil Evleri’ni cazip ödeme koşulları ile sunuyoruz. Kampanyamızda, otel konforundaki full eşyalı, tapulu devre mülklere aylık 8 bin TL taksitle sahip olma fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

Finans 07-06-24 19:02

Yer: Antalya! Sadece 15 dakikada hayatı felç etti... Plajlar boşaldı, uçuşlar durdu, tramvaylar hareket edemedi, ağaçlar devrildi

Antalya'da yaşayanlar 40 dereceye ulaşan sıcak havayla bunalırken, akşam saatlerine doğru yağmur sürpriziyle karşılaştı. Sıcak havadan dolayı Konyaaltı Sahili'ne akın eden yerli ve yabancı turistler yağmurun başlamasıyla sahili boşalttı. Sahilden giden vatandaşların plaj şemsiyeleriyle korunması ise dikkat çekti. Kısa süreli toz fırtınası nedeniyle havalimanında uçuşlar aksarken elektrik kesintisi nedeniyle de tramvaylar hareket edemedi.

Haber 07-06-24 17:41

Antalya, Muğla ve Bursa'da orman yangını! Ekipler seferber oldu

Antalya'nın Aksu ilçesi Hacıaliler Mahallesi’nde otluk alanda başlayan yangın, bölgedeki ormana sıçradı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına itfaiye ve orman ekipleri, havadan ve karadan müdahale ile 2 saatte kontrol altına aldı. Muğla'nın Milas ilçesinde de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Bursa'nın Orhaneli ilçesinde ise kızılçam ormanında çıkan yangına müdahale 6 helikopter ve 4 uçakla sürüyor. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 16:25

Antalya Belediye başkanının makam aracına cam bardak fırlatıp sileceğine zarar vermişti! Şüpheli gözaltına alındı

Antalya'nın Finike ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi'nin makam aracına geçen cumartesi gecesi belediye hizmet binası önünde park halindeyken zarar verildi. Güvenlik kameralarından yapılan incelemenin ardından olayın şüphelisi B.K. gözaltına alındı. Üzerine cam bardak fırlattığı aracın sileceğine zarar veren şüphelinin kendisini de yaraladığı ve kanını makam aracına sürdüğü tespit edildi. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kınadığı olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber 03-06-24 18:36

'Cicişler' lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı! Gözaltına alındı

İstanbul'dan Antalya'ya uçakla yolculuk yapan 'Ciciş kardeşler'den Ceyda Ersoy kabin memuruna saldırdı. Ersoy Antalya Havalimanı'nda uçaktan indirilerek gözaltına alındı. İfadesi alınan Ersoy, serbest bırakıldı.

Magazin 31-05-24 17:36

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa etti

2023 Genel Seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen Aykut Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kaya, mesajında bu kararı zor bir şekilde aldığını da belirtti.

Haber 31-05-24 11:14

TBMM Genel Kurulu'nda 'soytarı' tartışması! O sözlerin ardından gerginlik çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin sunduğu, 'Gezi Davasında Yaşanan Adaletsizliklerin Ortaya Çıkarılması' başlıklı araştırma önergesinin görüşüldüğü sırada, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek arasında tartışma çıktı. Osman Gökçek "Soytarılığın yeri değil burası. Adam gibi lafı dinle, konuşma" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların sürmesi üzerine birleşime 10 dakikalık ara verildi.

Haber 30-05-24 22:48

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

Sağlık Bakanlığı devreye girmişti! Diyaliz olayında üçüncü ölüm haberi geldi

Burdur'da 25 Mayıs günü diyaliz tedavisinin ardından fenalaşınca hastaneye geri dönen, buradan da Antalya Şehir Hastanesine sevk edilen hastalardan 67 yaşındaki Somali uyruklu Amina Abas Jama da hayatını kaybetti. Olayda ölenlerin sayısı 3'e çıkarken, 18 hastanın tedavisi ise sürüyor.

Haber 29-05-24 19:17

Antalya'dan havalanan SunExpress'e ait yolcu uçağında kabin basınç arızası! Varşova'ya acil iniş yaptı

Antalya-Varşova seferini yapan SunExpress’e ait uçakta meydana gelen kabin basınç arızası nedeniyle pilotu acil durum bildirdi. Uçak Varşoya Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Haber 28-05-24 23:37

Burdur’daki diyaliz olayında acı haber! Entübe edilen hastalardan biri hayatını kaybetti

Burdur'da 25 Mayıs günü çok sayıda hasta, diyaliz tedavisinin ardından fenalaşınca hastaneye yatırılmıştı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen ve entübe edilen hastalardan Mustafa Demir (70) hayatını kaybetti.

Haber 28-05-24 18:19

Kız isteme dönüşü feci kaza! Minibüs ile tanker çarpıştı: 6'sı ağır 14 yaralı

Mersin-Antalya D-400 karayolunda minibüs ile tanker çarpıştığı kazada 6'sı ağır 14 kişi yaralandı. Minibüste bulunanların kız istemeden döndüğü ve Gaziantep'e gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Haber 23-05-24 23:01

Yer: Antalya! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı su altında kutladılar

Antalya'da Birinci Dünya Savaşı'nda Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker komutasındaki topçu bataryası tarafından batırılan Fransız savaş gemisi "Paris 2"nin batığına dalış yapan dalgıçlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı su altında kutladı.

Haber 19-05-24 16:00

Aldığı karpuz ve kavun kelek çıkana 20 bin TL! 'Ayıplı ürün' statüsünde yer alıyor

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, market, manav ve pazarda iştah kabartan, görünümüne aldanıp satın alındıktan sonra evde dilimlenirken renksiz ve tatsız haline rastanılan olgunlaşmamış, 'kelek' karpuz kavunun ayıplı ürün statüsünde yer aldığını belirtti. Gündüz yhaptığı açıklamada , tüketicinin mahkeme kararıyla 20 bin TL tazminat alabileceğini söyledi.

Haber 18-05-24 10:21

22 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Filenin Sultanları yenildi

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Milletler Ligi'nin (VNL) birinci haftasının Antalya etabında Türkiye ile Japonya karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol takımı, Japonya'ya 3-2 mağlup oldu.

Spor 15-05-24 22:51

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

Lüks yolcu gemisi Seven Seas Voyager Antalya Limanı'na demirledi

Bahama bayraklı "Seven Seas Voyager" isimli kruvaziyer, 698 yolcusu ve 455 kişilik mürettebatıyla Antalya'ya geldi.

Yurthaber 13-05-24 13:54

Almanya'da cinayet işleyen Türk vatandaşını Polonya Sınır Koruma ekipleri uçakta yakaladı

Almanya’da cinayet şüphelisi olarak aranan Türk vatandaşı, Polonya Sınır Koruma ekipleri tarafından Katowice-Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçakta polis tarafından yakalandı. Savcılıktaki işlemleri süren şüphelinin Almanya'ya iade edileceği belirtildi.

Haber 09-05-24 23:09

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak

Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti.

Haber 09-05-24 21:09

Köln-Gazipaşa seferini yapan uçak, lastiğinin patlaması nedeniyle pistte kaldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Corendon Airlines'e ait Almanya Köln-Antalya Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipi uçağın piste inişinin ardından lastiğinin patladığını ve pistte kalan uçaktaki 190 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

Yurthaber 09-05-24 14:54

Bakan Yerlikaya: ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi

Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen ‘Mahzen-41’ operasyonlarında elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi. 9 şüpheli yakalandı.

Haber 09-05-24 08:34

Mahzen-41 operasyonlarında Ayazlar suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen "Mahzen-41" operasyonlarında "Ayazlar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini, 9 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 09-05-24 08:24

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 08-05-24 20:39

Son hali çok konuşulmuştu! Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk eden Tarık Tarcan'dan radikal karar: Herkese, her şeye...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle çok konuşulmuştu. Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmiş ve Antalya Bozburun'a yerleşmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Bozburun'daki evini devretti.

Magazin 03-05-24 09:12

Devrilen LNG yüklü çekicideki gaz, 13 saatlik çalışmayla tahliye edilebildi

Burdur-Antalya kara yolunda gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu LNG yüklü çekici şarampole devrildi.

Yurthaber 02-05-24 15:00

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu.

Yurthaber 02-05-24 14:30