Baraj Doluluk Istanbul Haberleri

İSKİ baraj doluluk oranı son dakika! İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu? Baraj doluluk oranı nereden öğrenilir?

İSKİ baraj doluluk oranı hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Yağışların artması ile birlikte barajlardaki su miktarı merak ediliyor. İSKİ verilerine göre, 11 Kasım'da yüzde 16,18 seviyelerine kadar gerileyen barajlardaki doluluk oranı, son günlerdeki yağışların ardından tekrar yükselişe geçti. Peki, baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu? Baraj doluluk oranı nereden öğrenilir? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 23-11-2023 13:15

Türkiye genelinde baraj doluluk oranları açıklandı! İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da son durum

Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde baraj doluluk oranlarını açıkladı. 1 Ekim 2022-13 Nisan 2023 tarihleri arasında Türkiye genelinde kümülatif yağışlar ortalamasında, uzun yıllar ortalamalarına göre yüzde 16,6 azalma meydana geldi.

Haber 14-04-2023 17:32

Son 10 yılın en düşük seviyesinde! Alarm veriyor... İşte İstanbul'da barajların doluluk oranları

Kış aylarında yağmur ve kar yağışlarının azlığı kuraklık tehdidini de beraberinde getirdi. Herkeste endişe yaratan kuraklık tehdidi sebebiyle barajların doluluk oranları da araştırılıyor. Bu doğrultuda İstanbul'da barajların doluluk oranları da merak ediliyor. İstanbul'un barajlarında doluluk oranının her geçen gün azalması dikkat çekti. İSKİ verilerine bakıldığında, bugün ölçülen doluluk oranının yüzde 29 olarak kayıtlara geçtiği görüldü.

Haber 28-01-2023 12:06

Baraj Doluluk Istanbul

Baraj Doluluk İstanbul Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baraj Doluluk İstanbul Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.