Benzinci Haberleri

Ankara’da benzinlikte dehşete düşüren olay! Önüne gelene bıçakla saldırdı

Ankara’da bir kişi benzinlik istasyonunda alışveriş yaptığı esnada, başka bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Görüntüler güvenlik kameralarına yansırken polis, saldırganı etkisiz hale getirmek istediği sırada bıçakla yaralandı.

Haber

Benzinlikte bıçaklı saldırı: 1’i polis 2 yaralı

Ankara’da bir kişi benzin istasyonunda alışveriş yaptığı esnada, başka bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Görüntüler güvenlik kameralarına yansırken polis, saldırganı etkisiz hale getirmek istediği sırada bıçakla yaralandı.

Haber

İngiltere'deki krizde yeni gelişme! Tarih verildi, asker devreye giriyor

İngiltere'de silahlı kuvvetler personeli, pazartesiden itibaren benzin istasyonlarına akaryakıt taşımaya başlayacak.

Haber

Benzin içme bağımlılığı bulunan kadının hikayesi şaşırttı

Dünya genelinde eşine benzerine rastlanmayan birçok ilginç alışkanlık varlığını sürdürüyor. Bazı kişilerin alışkanlıkları ise adeta ağzınızı açık bırakacak cinsten. Sizleri benzin içme alışkanlığı bulunan Shannon ile tanıştıracağız.

Trend

Benzinci

Benzinci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Benzinci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Benzin istasyonuna havai fişekli saldırı! Anbean kamerada

Kırklareli’nde bir benzin istasyonuna düzenlenen havai fişekli saldırı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber

Arnavutköy’de kontrolden çıkan araç akaryakıt istasyonuna daldı

Arnavutköy-Hadımköy yolunda alkollü olduğu iddia edilen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, akaryakıt istasyonuna daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken, akaryakıt pompasının patlamaması facianın önüne geçti.

Haber

Benzin istasyonları açık mı? Akaryakıt istasyonları kaça kadar açık?

Koronavirüs vakalarının son birkaç haftadır yükselişiyle birlikte yeni kararlar da alınmaya devam ediliyor. Vatandaşlar yayınlanan genelge sonrası benzin istasyonları açık mı, akaryakıt istasyonları kaça kadar açık gibi soruların yanıtını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelge gönderdi. Peki benzin istasyonları açık mı? Akaryakıt istasyonları kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Haber

O şehirde benzin istasyonu açmak yasaklandı!

ABD’de Petaluma şehrinde karbon emisyonunu azaltmak amacıyla yeni benzin istasyonunun açılması yasaklandı. Şehir Meclisinin aldığı karar, Konseyin onayından 30 gün sonra yürürlüğe girecek.

Finans

Otomobil benzin istasyonuna daldı, faciadan dönüldü

Tokat’ta benzin istasyonuna hızla giren otomobilin LPG pompasına çarpması sonucu meydana gelen kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber

Araç sahipleri dikkat! Benzine 11 kuruş zam

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 11 kuruş zam geldi. Zam, pompa fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 7 kuruş olarak yansıyacak, kalan 4 kuruş ise Eşel Mobil sistemi gereği ÖTV'den karşılanacak

Finans

2021 yılının en az yakan arabaları hangileri?

2021 yılının en az yakan arabaları hangileri? En az yakan bir arabaya sahip olmak hepimizin hayali olabilir. Son dönemde bu konuda markalar birbirileriyle yarışıyor. En az yakan benzinli ve dizel modeller fazlasıyla popüler oldu. Peki, en az yakan arabalar hangileri?

Haber

Gelin adayı Hanife pompacı oldu!

İzmir Torbalı'da yaşayan ve katıldığı bir evlilik programında 'gelin adayı' olarak ünlenen Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Magazin

Soygunun bedelini canıyla ödedi!

Brezilya'da benzin istasyonunu soymaya çalışan iki gençten biri, soygunun karşılığını canıyla ödedi, diğer genç ise ağır yaralandı.

Haber

Benzin hortumuyla birlikte kaçtı

Beyoğlu’nda çalıntı bir otomobille istasyona girip akaryakıt alan şahıs, ücret ödememek için önce gaza bastı ardından benzin hortumuyla birlikte kayıplara karıştı.

Haber

Markete giren Porsche'nin sahibi ortaya çıktı

Geçen hafta sonu 00.15 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonunda pompacıyı yaralayıp markete giren Porsche kazasında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Haber

Silahlı kişi benzinciyi rehin aldı!

Bağcılar’da, akaryakıt istasyonuna giren bir kişi, market görevlisini silahla rehin aldı. Görevliyi yere yatırıp başına...

Haber

Otomobilde gördüğü kız kardeşini bıçakladı

Bağcılar'da bir benzin istasyonunda bir otomobil içinde gördüğü kız kardeşini kalbinden bıçaklayarak öldüren şahıs, kardeşinin erkek arkadaşı ve yanındaki kızı da yaraladı.

Haber

Uydulu takiple tecavüzü önlediler

17 yaşındaki kız, benzincide “Kaçırıldım, tecavüze uğramaktan korkuyorum” notu bırakınca jandarma harekete geçti...

Haber