Chp Oy Orani Haberleri

DEM Parti'den Kobani mahkumiyetlerine tepki: “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir”

Kobani davasında çıkan mahkumiyet kararları, TBMM’de CHP ve DEM partililer tarafından protesto edilirken, karar sonrası açıklama yapan DEM Eş Genel Başkanları karara, “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir” şeklinde tepki gösterdi. Kararın ardından DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, akşam saatlerinde olağanüstü toplandı.

Yurthaber 2024-05-17 07:56:22

Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması! 'Benim de hoşuma gitmiyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Arapça tabelalara ilişkin olarak "Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur'an dilidir, halk incinir" demiş ve sözleri gündem olmuştu. Özel konuyla ilgili yaptığı yeni açıklamada "Arapça tabelalar benim de hoşuma gitmiyor. Dediğim şey, o tabelaları yırtan ‘belediye başkanı’ görüntüsü..." dedi.

Manşet 2024-05-16 22:19:49

Özel'den Dervişoğlu'na ziyaret! İki liderden Ayhan Bora Kaplan mesajı: 'Herkes aklını başına alsın'

Siyasi arenadaki görüşme trafiği tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İki lider görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dervişoğlu, Ayhan Bora Kaplan olaylarıyla ilgili, "Hükümetin başındaki zatı bu konularda özen göstermeye çağırıyoruz" dedi. Özel ise "Herkes aklını başına alsın. Huzur içinde yaşayacaksak adalete güven duymamız lazım." dedi.

Haber 2024-05-16 12:36:14

3 farklı anket! Yüzde 42 ile dikkat çeken Özgür Özel detayı...

2 yılda 2 kritik seçim yaşandı. Anketlerle dolu geçen ayların ardından artık çalışmaların da içeriği değişti. Asal Araştırma 31 Mart seçimlerinden birinci çıkan CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel'le ilgili dikkat çeken bir anket yayınlandı. "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalefet yapma şeklini onaylıyor musunuz?" sorusuna yüzde 42 'onaylıyorum' yanıtını verdi. İşte diğer anketler ve sonuçları...

Manşet 2024-05-16 12:21:41

Yeni Kaledonya karıştı! Macron 'OHAL' ilan etti! TikTok yasaklanıyor, Fransa asker gönderiyor

Fransa'ya bağlı Yeni Kaledonya'da oy kullanma yasasındaki değişikliğe karşı düzenlenen protestolarda can kaybı yükseldi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yeni Kaledonya'da 12 gün süreyle OHAL ilan etti. Diğer yandan Fransa'nın güvenliğini sağlamak için asker sevk edeceği ve bölgede sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanacağı belirtildi.

Haber 15-05-24 23:47

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Öğretmen atamasında mülakat krizi! Mahkemeye gitmeye hazırlanıyorlar

Öğretmen atamalarında “Yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat” öngören yönetmelik tartışmaya neden oldu. Bakanlık “Mülakatın oranı azaldı” diye savunurken; CHP, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Gücü Sen mülakat kararını mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

Egitim 15-05-24 09:50

14 Mayıs'tan tam bir yıl sonra seçim anketi! ORC paylaştı: CHP birinci parti çıktı, AK Parti'yle fark dikkat çekti! YRP ve İYİ Parti...

14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerden tam bir yıl sonra yapılan seçim anketinde sonuçlar dikkat çekti. ORC Araştırma tarafından yapılan ankette, katılımcılara 'Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?' sorusu soruldu. Anket sonuçlarına göre CHP, birinci parti olurken; AK Parti'yle aralarındaki fark gündem olurken; İYİ Parti'deki erime ve Yeniden Refah'ın oy oranı dikkat çekti. İşte 2024 son seçim anketinde partilerin aldıkları oy oranları...

Manşet 15-05-24 09:31

Gündem yaratacak AK Parti anketi! ‘CHP’ ve ‘kararsız’ detayı dikkat çekti: Bu pazar seçim olsa…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa AK Parti seçmeni kime oy veriyor? 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından en çok merak edilen konulardan biri de daha önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bir sonraki seçimde nasıl bir yol izleyeceği oldu. Metropoll Araştırma’dan da bu sorunun cevabı ile ilgili dikkat çeken bir anket geldi. İşte detaylar…

Manşet 15-05-24 08:09

“Sarımsakçı Vekil” Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağıyla çıkarak konuşma yapması ile “Sarımsakçı Vekil” olarak bilinen CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 14-05-24 15:13

SON DAKİKA | Yargıtay'da düğüm çözüldü! 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Başkanı seçildi

Son dakika haberi: Yargıtay'ın yeni başkanı günler süren seçim trafiği sonrası belli oldu. 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Başkanı seçildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Yargıtay Başkanlığına seçilen Ömer Kerkez’i tebrik etti.

Haber 14-05-24 11:36

177 sene önce CHP yokken doğan Recaizade Mahmut'a CHP'liydi dedi! Yeni Akit yazarı Sinan Burhan'dan canlı yayında ezberbozan çıkış

Son günlerde televizyon kanallarındaki tartışma programlarında yaşananlar gündüz kuşağındaki programları andırıyor. Son olarak TV100 kanalında yayınlanan programın daimi konuklarından Yeni Akit Yazarı Sinan Burhan, CHP zihniyetini eleştirirken verdiği örnekle sosyal medyada gündem oldu. Sinan Burhan, Araba Sevdası eseriyle bilinen Recaizade Mahmut Ekrem için CHP'liydi dedi.

Manşet 14-05-24 11:07

CHP Genel Başkanı Özel'den Ayten Gökçer için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden oyuncu Ayten Gökçer için taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 14-05-24 10:13

Özgür Özel'den cumhurbaşkanı adaylığı için ters köşe! Ayşe Ünlüce'nin ismini verdi: Neden kadın olmasın!

2028 yılında yapılacak genel seçimler için şimdiden çalışmalara başlayan CHP'de son MYK toplantısında Genel Başkan Özgür Özel'den çok konuşulacak cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı geldi. CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanlığı için üç "santrafor" aday önerisinin ardından, "Bu santraforlardan birisi neden kadın olmasın" diyerek Ayşe Ünlüce'yi işaret ettiği iddia edildi.

Haber 14-05-24 08:10

Özgür Özel o açıklamalara ateş püskürdü: 'Günü gelince hesap soracağız, bunun hesabını sormadan ölür gidersem...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma'daki maden faciası ile ilgili olarak işletici şirketin yönetim kurulu başkanı Can Gürkan'ın sözlerine sert tepki gösterdi. "Günü gelince hesap soracağız" diyen Özel, "Sana bunun hesabını sormadan ölür gidersem gözüm açık gidecek" dedi.

Haber 13-05-24 17:36

Özgür Özel Hoş geldiniz cumhurbaşkanım diye karşılandı, hızla karşılık verdi! Soma ziyaretine damga vuran anlar

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ardından CHP'nin olası cumhurbaşkanı adayları arasında adı çokça geçmeye başlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Soma'da "Hoş geldiniz cumhurbaşkanım" şeklinde karşılandı. Özel bu karşılamaya hızla yanıt verdi, o anlar kameraya yansıdı.

Manşet 13-05-24 16:17

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Arapça tabelalara karışmayın sözüyle gündem oldu! Şahan Gökbakar sessiz kalmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın" sözleri yeniden gündeme geldi. Şahan Gökbakar ise bu konuda da sessiz kalmadı.

Magazin 13-05-24 15:10

Özgür Özel'den 'Soma davası' çıkışı! Dava yeniden görülmeden adalet gelmez

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının 10'uncu yıl dönümünde Soma'da yaptığı açıklamasında, "Soma davası yeniden görülmelidir. Soma davası yeniden görülmüyorsa, adalete yapılan bu anayasa dışı müdahale görülmüyorsa, Türkiye'de normalleşme olmaz" diye konuştu.

Haber 13-05-24 14:29

Seçimi kazanamayan muhtar fenomen oldu... Gönül Dağı dizisinde rol alıp şiir okudu

Muhtar adayı olup kazanamayınca kendisine oy vermeyen akrabalarına şiirle sitem eden Aydın Battal fenomen oldu. Muhtar adayı son olarak Gönül Dağı'nın kadrosuna dahil olunca gündeme geldi.

Magazin 13-05-24 11:19

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan söylemişti! Türkiye'nin konuştuğu ifadeyle ilgili Özgür Özel'den açıklama: 'Erdoğan değil, ben çıkardım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşme sonrası kullandığı ''siyasette yumuşama' ifadesiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Özel konuk olduğu bir programda kullanılan ifadeyle ilgili olarak "Bir kere bunu Erdoğan değil, ben çıkardım. İkincisi yumuşama değil, normalleşme. Üçüncüsü bu normalleşme siyaseten yumuşamayı gerektirmiyor, takır takır muhalefet yapacağız" dedi.

Haber 13-05-24 00:24

CHP lideri Özel, hapiste olan annelerin Anneler Günü'nü telefonla kutladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamuoyuna yansıyan çeşitli olaylarda çocuklarını kaybeden veya hapiste olan annelerin Anneler Günü'nü telefonla kutladı.

Haber 12-05-24 19:49

CHP lideri Özgür Özel'den Anneler Günü mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber 12-05-24 12:56

Beşiktaş’ta yeni tüzük kabul edildi

Beşiktaş’ta kulübün yeni tüzüğü, genel kurula sunulması ve oylanması sonucunda oy çokluğuyla kabul edildi.

Spor 11-05-24 19:03

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

Yer: Denizli! Hem belediye başkanı hem çiftçi: Yaşam tarzı gönülleri fethediyor

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde en yakın rakibine ezici bir oy üstünlüğü kurarak belediye başkanı seçilen Sezayi Pütün'ün mütevazı hayatı gönülleri fethediyor. Pütün, belediye başkanı olduktan sonra çiftçiliği de bırakmadı. Günün ilk ışıklarıyla çiftçiliğe başlayan Pütün, "Çileli bir iştir çiftçilik. Sabah ezanıyla başlar, yatsı ezanıyla son bulur." dedi.

Haber 11-05-24 12:43

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Özgür Özel 'Sonuç alamazsak mücadele edeceğiz' diyerek duyurdu: 'Sokaklar, meydanlar bizimdir'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Birileri diyor ki, 'CHP, normalleşme' diyor. Evet 'normalleşme' diyoruz. Yumuşama falan değil 'normalleşme' diyoruz. Normali siyasilerin konuşmasıdır. Bunları elbette yapacağım. Ama müzakereyle sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir" dedi.

Haber 10-05-24 18:58

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 10-05-24 15:36

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç: ‘Zamları durdurun, halka geri dönün’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

Haber 10-05-24 07:31

TBMM’de ilginç anlar! Kürsüdeyken bir anda giymeye başladı

TBMM Genel Kurulu bugün yine dikkat çeken görüntülere sahne oldu. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için Meclis’te arıcı kıyafeti ile konuşma yaptı.

Haber 09-05-24 16:22

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Cemal Enginyurt’tan çok konuşulacak Bülent Arınç taklidi: ‘Vazifesi Özgür Özel’i şişirmek’

Cemal Enginyurt, CHP lideri Özgür Özel hakkındaki övgü dolu sözler için dikkat çeken ifadeler kullanırken Bülent Arınç’ın taklidini yaptı. Enginyurt açıklamasında “La 10 yıl sonra mı aklına geldi Bülent! 10 yıl önce ölmüş amcan! 10 yıldır niye söylemedin de genel başkan olunca söyledin. Niye çünkü vazifesi Özgür Özel'i şişirmek” şeklinde konuştu.

Haber 09-05-24 08:14

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyayı canlı yayında açıkladı! Bunu ilk kez söylüyorum...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında açıkladı. Özel, "Bunu ilk kez söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede yaptığımız dış temaslar hakkında bilgi verdim" dedi. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyanın içeriğini de açıkladı.

Haber 08-05-24 22:22

Özgür Özel talep etti, AK Parti listeye aldı! Emekliye zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detaylarına ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı zammı için AK Parti’nin harekete geçeceği öğrenildi. Toplantıda Özel’in gündeme getirdiği ve ekonomik sorunlarla, emekli zamlarının da dahil olduğu bir dizi talep AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirecek.

Finans 08-05-24 14:50

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Özgür Özel'den Cübbeli Ahmet'e hapishane ziyareti! Canlı yayında ilk kez anlattı: Kötü günde bu çok önemliydi

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın ardından 'Cübbeli Ahmet'ten de CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında övgü dolu sözler geldi. Hapishanedeki Özgür Özel anısını canlı yayında anlatan Ahmet Mahmut Ünlü, Özel'in kendisine sorduğu konuları açıklayıp "Kötü günde bu çok önemliydi" dedi.

Haber 08-05-24 10:40

Twitter için 'yankı odası gibi' dedi, TikTok için noktayı koydu! CHP lideri Özel: Daha kötü sonuçlar doğurabilir!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin "Twitter'ı değil sokağı dinledik” sözlerine açıklık getirdi. Onedio'nun sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, geçtiğimiz günlerde gündem olan TikTok’un kapatılmasıyla ilgili tartışmalara da değindi. Özel, "Daha da kötü sonuçlar doğabilir" diye konuştu.

Haber 08-05-24 09:41

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Son dakika | Adaylık iddialarına son noktayı koydu! Özgür Özel, Ey Mehmet Şimşek diyerek yüklendi

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşmesinin hemen ardından Mecliste grup toplantısında görüşmeden detayları payaştı. Yeni KDV artışları yapılacağını öne süren Özel "Mehmet Şimşek vatandaşın cebine yeniden el atmak üzere" dedi. Şimşek'e IMF üzerinden yüklenen Özel, "Ey Mehmet Şimşek, IMF'in hayaleti hep yoksulun üzerinde dolaşıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim!" diye konuştu. Özel'in adaylık çıkışı da çarpıcıydı.

Finans 07-05-24 14:23

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 07-05-24 13:57

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

CHP lideri Özel, TBMM'de Bahçeli'yi ziyaret etti! Görüşme sonrası açıklama yapılmadı

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli görüşmenin ardından, "Açıklamayı sayın Genel Başkan yapacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 12:04

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

Şahan Gökbakar, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i hedef aldı! Bu rezillik için sana oy veren herkesten özür dile

Komedyen Şahan Gökbahar sosyal medyada yaptığı yorumlarla gündemde. Gökbakarr, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in akrabalarını bazı görevlere atadığını duyunca kendini tutamadı ve sert ifadeler kullandı.

Magazin 07-05-24 08:31