Deniz Baykal Kac Yasindaydi Haberleri

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin inşaatı sona yaklaşıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla projesine başladığı Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90’ı tamamlandı.

Yurthaber 2024-01-26 11:10:03

Arınç'tan dikkat çeken İsrail-Filistin yorumu: Ama siz bizi çok yordunuz...

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç İsrail Filistin gerilimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki tüm siyasetçilerin Filistin davasını desteklediğini belirten Arınç, "Deniz Baykal da dahil" diyerek ekleme yaptı. Filistin'de iki yönetim olduğunu ve bunun bir çelişki doğurduğuna da değinen Arınç Mahmut Abbas'la çok kez bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Ama siz bizi çok yordunuz’ dedim. Siz bombayı yiyorsunuz, bize de yardım etmek düşüyor ama ölenler geri gelmiyor ki." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-08 21:52:16

AK Partili isimden gündem yaratacak Kılıçdaroğlu önerisi: Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 'Deniz Baykal' detayı dikkat çekti

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gündeme damgasını vuracak bir öneri geldi. Seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu milletvekili olmamıştı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, konuyla ilgili gelen soruya yanıt olarak öneriyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğini bildirdi.

Haber 2023-09-22 15:17:09

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır evlendi! Sade gelinliğiyle beğeni topladı

Oyuncu Deniz Çakır bir süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlendi. Deniz Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal’ın ise Başar Başaran ve Habil Özden yaptı. Çakır'ın sade gelinliğine sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 2023-09-11 15:02:48

Cüneyt Özdemir’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak sözler: ‘Ölene kadar o koltuktan kalkmaz!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde süregelen 'değişim' ve 'istifa' tartışmalarına bugün bir kez daha "Mücadeleye devam" diyerek yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'na başkaldırarak Ankara'ya yürüyüş başlatırken CHP liderine tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir. Kılıçdaroğlu için "Kaçak güreşiyor" diyen Özdemir, "O koltuktan ölene kadar kalkmaz, hiçbir güç kaldıramaz" sözleriyle dikkat çekti ve 'Deniz Baykal' göndermesi yaptı.

Haber 04-07-23 16:00

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır'dan radikal karar! Yaza evlilik var

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ferhunde karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Çakır aldığı kararla gündeme geldi. Ünü oyuncu sevgilisi Bilgehan Baykal ile yazın nikah masasına oturmayı planlıyor.

Magazin 29-05-23 13:27

50 yıl sonra CHP'de bir ilk! O isim merak konusu oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa süre kala milletvekili aday adaylığı ile ilgili çalışmalar sürüyor. CHP'de ise Antalya'da 50 yıl sonra bir ilk yaşanacak. Parti, Antalya'da 50 sene sonra ilk kez Deniz Baykal listede olmadan seçime girecek. 1973'te ilk defa Antalya'dan milletvekili seçilen Deniz Baykal, 50 yılda CHP listelerinden 10 kez girdiği milletvekilliği seçiminde, 9 kez 1. sıradan kendisine yer bulmuştu. Bu seçimde Antalya'da ilk sıradan kimin aday gösterileceği de merak konusu...

Haber 01-04-23 11:26

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: 'Cesur yürek Muharrem İnce...'

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'den istifa etmesinin ardından hangi partiye geçeceği ve milletvekili adayı olup olmayacağı tartışmaları süren Baykal, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek verdi. Baykal, paylaşımında İnce için 'cesur yürek' ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-23 14:17

Deniz Çakır evleniyor! Düğün hazırlığı başladı

Yaprak Dökümü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet gibi efsane yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Deniz Çakır'dan güzel haber geldi. Ünlü oyuncu bir süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı.

Magazin 07-03-23 17:23

Deniz Baykal'ın cenaze töreninde dikkat çeken anlar! Erdoğan; Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun elini sıkmadı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ndeki cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu'nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti. Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin elini sıkarak saftaki yerini aldı.

Haber 14-02-23 14:49

Deniz Baykal kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Deniz Baykal neden öldü, hastalığı neydi?

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün Ankara'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek. Deniz Baykal'ın hayatı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz....

Haber 14-02-23 12:06

CHP’nin acı günü… Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlanıyor

CHP’nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son yolculuğuna bugün Ankara'da CHP Genel Merkezi önündeki törenle uğurlanıyor. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.

Haber 14-02-23 10:22

Deniz Baykal nereye defnedilecek? Deniz Baykal'ın cenaze töreni ne zaman?

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara'daki evinde 84 yaşında hayata gözlerini kapadı. Bu acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından Deniz Baykal'ın cenaze töreni ne zaman? Deniz Baykal nereye defnedilecek? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Haber 11-02-23 16:24

Deniz Baykal ölüm sebebi nedir, hastalığı neydi? Deniz Baykal kimdir, kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve biyografisi!

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti. Acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Bu haberin ardından Deniz Baykal öldü mü? Deniz Baykal neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hayatı ve biyografisi hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-02-23 16:23

Deniz Baykal'ın eşi ve çocukları kimdir? Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal kim, nereli ve kaç yaşında?

Deniz Baykal'ın eşi ve çocuklarının kim olduğu merak ediliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın vefat ettiğini duyurdu. Bu acı haberin ardından Deniz Baykal'a dair araştırmalar hız kazandı. İşte Deniz Baykal'ın hayatı ve ailesi hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-02-23 16:21

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal yaşamını yitirdi! Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan duyurdu

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara'daki evinde 84 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal'ın sabaha karşı evinde uyurken vefat ettiğini açıkladı. Deniz Baykal'ın salı günü TBMM'de düzenlenecek tören sonrası Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

Haber 11-02-23 08:21

CHP'den istifasıyla adından söz ettiren Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: Amerikan hamburgercisinde...

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 31 Ekim'de CHP'den istifa eden ve yeni parti kuracağı iddia edilen Baykal son olarak 'Özgürlük ve demokrasi' sözleriyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Haber 18-11-22 23:04

Deniz Baykal iddialar sonrası suskunluğunu bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili istifa iddiaları son günlerde yoğunlaşmıştı. Merakla beklenen açıklama bugün geldi. Deniz Baykal, CHP Milletvekili Levent Gök'le yaptığı görüşme sonrasında tartışmalara son noktayı koydu. Baykal ayrıca kızının CHP'den istifasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 02-11-22 18:16

SON DAKİKA | Deniz Baykal Cumhur İttifakı'na mı katılacak? Açıklama geldi

Son dakika haberi: Seçimlere aylar kala partiler arası transferler hızlandı. Yeni katılımlarla birlikte kulislerde de her gün yeni isimler geçmeye başladı. Son olarak ortaya atılan iddia ise Ankara'da siyasi kulisleri hareketlendirdi. CHP'nin eski lideri Deniz Baykal Cumhur İttifakı'na mı katılıyor? Baykal'ın oğlu Ataç Baykal katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen haberin detayları...

Haber 02-11-22 08:57

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 31-10-22 16:22

Yeni parti kuracağı iddia ediliyordu! Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal CHP'den istifa etti

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" cevabını verdi. Baykal'la ilgili yeni parti kuracağı iddiaları gündeme gelmişti.

Haber 31-10-22 14:58

Patlamada hayatını kaybeden madenci, ismini 5 yıl önce doğan oğluna vermiş

Amasra'da maden ocağındaki patlamada yaşamını yitiren Deniz Baykal'ın babası Halil İbrahim Baykal: - "Çocuğuna kendi adını koydu. Kalbinde böyle bir şey varmış demek ki Allah'ın takdiri"

Yurthaber 18-10-22 13:56

Deniz Baykal ile ilgili harekete geçtiler! Vekilliğinin düşürülmesini istiyorlar

Son yapılan seçimlerde milletvekili seçilen ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle Meclis'e gelmeyen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile ilgili harekete geçildi. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Baykal'ın vekilliğinin düşürülmesi için ikinci kez talepte bulundu.

Haber 26-09-22 07:32

12 Eylül'ün simgesi Zincirbozan'a Demokrasi ve Özgürlükler Adası modeli önerisi

Askeri darbenin ardından Süleyman Demirel, Deniz Baykal ve Hüsamettin Cindoruk'un aralarında olduğu bazı siyasilerin 4 ay zorunlu ikamete tabi tutulduğu eski askeri tesis, birliğin 2011'de taşınmasının ardından atıl kaldı - ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mithat Atabay: - "Zincirbozan'ın Türkiye demokrasi tarihi açısından bir demokrasi müzesi haline getirilmesi, burada tutulmuş kişilerin kullandıkları malzemelerin, kaldıkları odaların, konferans yaptıkları salonların özellikle bu müzeye uygun bir hale getirilmesi çok önemli"

Yurthaber 16-09-22 11:15

'Deniz Baykal öldü' iddiası ortalığı karıştırdı! İYİ Partili Çıray paylaşımını silip özür diledi

İYİ Partili Aytun Çıray'ın eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkındaki paylaşımı ortalığı karıştırdı. Çıray'ın Baykal'a rahmet dilediği paylaşımının ardından "Deniz Baykal öldü mü" sorusu sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra paylaşımını kaldıran Çıray, arkadaşının yanlış bilgi verdiğini belirterek Baykal'a uzun ömür diledi.

Haber 08-08-22 11:45

Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Yurthaber 25-05-22 08:51

Son dakika: Eski CHP başkanı Deniz Baykal'a kaset kumpası davasında karar çıktı!

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu belirtilen görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı koyduğu tespit edilen İlker Usta ile Sedat Zavar'ın da cezası belli oldu.

Haber 27-04-22 16:27

Zülfü Livaneli'den yıllar sonra Deniz Baykal açıklaması: Kırıldım

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Zülfü Livaneli, hayatında en zorlandığı dönemin 1994'teki yerel seçimler olduğunu dile getirdi ve Deniz Baykal'a kırıldığını söyledi.

Haber 29-10-21 10:49

Deniz Baykal öldü mü? Flaş iddia için açıklama geldi...

Sosyal medyada eski CHP genel başkanı Deniz Baykal'ın öldüğüne dair söylentiler ortaya çıktı. Söz konusu iddiaların gerçek olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. CHP'li bir isimden ise konuyla ilgili açıklama geldi. Peki Deniz Baykal öldü mü? İşte flaş iddia için yapılan açıklama ve detaylar...

Haber 12-09-21 22:45

Cumhurbaşkanlığı teklifi iddialarına Baykal'dan yanıt

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin içeriğini açıklayarak merak edilen 'cumhurbaşkanlığı teklifi' iddialarını sert dille yalanladı.

Haber 27-07-21 08:45

Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Giydiği tişört dikkat çekti

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 2002 yılında AK Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baykal'ın röportaj sırasında giydiği tişört de dikkat çekti.

Haber 14-07-21 09:23

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal parti mi kuruyor? Ankara'yı hareketlendiren iddia

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal'ın yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddiası kulisleri hareketlendirdi. Aslı Baykal'ın CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'in başını çeltiği bir ekiple sahaya ineceği ve Anadolu'yu dolaşmaya başlayacağı belirtildi.

Haber 02-06-21 08:49

Kaset kumpası davasında savcı mütalaasını açıkladı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP’li yöneticilere yönelik "kaset kumpası"na ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de arasında bulunduğu 170 sanık hakkında açılan davada savcı mütalaasını açıkladı.

Haber 06-01-21 13:06

Yeni parti iddiası geldi... Aslı Baykal kimdir, kaç yaşında? Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın hayatı!

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal yeni parti kuracağı iddiası ile gündeme gelince hayatı araştırılmaya başlandı. Prof.Dr. Aslı Baykal şu an Akdeniz Üniversitesi'nde görev yapıyor. Peki Aslı Baykal kimdir, kaç yaşında? İşte Aslı Baykal'ın mesleği...

Haber 17-10-20 13:58

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal yeni parti mi kuracak? CHP bölünecek iddiasıyla ilgili açıklama

Gündeme bomba gibi düşen yeni parti iddialarıyla ilgili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan açıklama geldi.

Haber 17-10-20 10:06

Bülent Arınç 'Tüm siyasetçiler FETÖ ile biraraya gelmiştir' dedi ve bir kişiyi dışarıda tuttu

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözlerine açıklık getirdi. Arınç, "Kendilerini gizleyenlerin güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu. Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir" dedi.

Haber 29-06-20 22:54

TBMM'de 'Deniz Baykal' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda 'Deniz Baykal' tartışması yaşandı. CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı sırasında çıkan kasetin yönetmeninin FETÖ, kameramanının FETÖ olduğunu söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise CHP milletvekillerinin neden Deniz Baykal’ı harcadıklarını sorguladı.

Haber 11-06-20 09:45

Deniz Baykal, hastaneden taburcu edildi (Deniz Baykal'ın sağlık durumu nasıl?)

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Haber 28-01-20 13:59

Deniz Baykal hastaneye kaldırılmıştı! İşte son durumu

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

Haber 27-01-20 11:18

Deniz Baykal hastanede tedaviye alındı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dün akşam saatlerinde ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Haber 24-01-20 09:56

Deniz Baykal'dan kötü haber! Domuz gribine yakalanıp hastaneye kaldırıldı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal halk arasında domuz gribi olarak bilinen Influenza virisüne yakalandı. Baykal'ın yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Haber 23-01-20 19:38

Osmaniyespor FK - Yozgatspor 1959 FK: 0-0 

  STAT: 7 Ocak HAKEMLER: Sercan Murat Gündüzler(xx), İlke Akman (xx), Alp Osman Karaosmanoğlu (xx) OSMANİYESPOR FK: Alp Arda (xx), Furkan Işıkdemir (xx) (Dk.68 Soner Birinci), Ahmet Baykal (xx), Ekrem Sütçü (xx), Hamit Bayraktar (xx), Taşkın Kartal (xx), Tayfun Sabri Gümüşoğlu (xx), Tevfik Şanver (xx) (Dk.32 Kerim Bölük), Mustafa Öztürk (xx), Onur Kızıltaş (xx), Hasan Aktürk (xx) (Dk.46 Samet Dağlı) YOZGATSPOR 1959 FK: Göksal Özkara (xxx), Osman Keçelioğlu (xx), Abdulsamet Kırım (xx), Oğuzhan Kırım (xx), Mustafa Serkan Demirel (xx), Beytullah Ersoy (xx), Tuncay Kılıç (xx) (Dk.65 Can Demir), Hamdi Tayfun Yılmaz (xx) (Dk.84 Aytaç Deniz), Tamer Arıcı (xx), Ali Kaan Şahanbaz (xx) (Dk.56 Uğur Erdoğan), Osman Paşa Zorlu (xx) KIRMIZI KART: Dk.

Spor 12-01-20 15:35

Deniz Baykal'dan hükümete Libya desteği

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye'nin Libya'ya asker gönderme kararını desteklerken, "Libya'yla yapılan askeri anlaşmamız çok önemli, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Haber 10-01-20 09:45

Kaset kumpası davasında ara karar

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili davada, 2 sanığın tutuksuz yargılanmasına karar verildi

Yurthaber 07-01-20 16:16

Kaset kumpası davasına devam edildi

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili davada ek savunma yapan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, Baykal ve MHP'li yöneticilerin dinlenilmesiyle ilgili kimseye talimat vermediğini savundu

Haber 06-01-20 16:23

Kayseri Süper Amatör Küme 13. hafta

Kayseri Süper Amatör Küme’de ilk yarının son haftasında lig sonuncusu Demirspor ile karşılaşan Talas Anayurtspor, sahadan 6-0 gibi net bir galibiyet ile ayrılarak ligde kalma yolunda yeniden umutlandı.Stat: Argıncık 2 Nolu SahaHakemler: Hakan Çam xx, Ömer Hürcan Yücel xx, Deniz Apaçık xxTalas Anayurtspor: Osman Duran xxx Kayhan Yılmaz xxx, Önal Baykal xxx ( Dk.

Yurthaber 16-12-19 08:53

Osmaniyespor FK - Diyarbekirspor: 2-2

STAT: 7 Ocak HAKEMLER: Deniz Kürkek (xx), Bekir Özçelik (xx), Mehmet Ali Çetin (xx) OSMANİYESPOR FK: Alp Arda (xx) - Ahmet Baykal (xx), Ekrem Sütçü (xx), Kerim Bölük (x) (Dk.

Spor 08-12-19 16:33

Uğur Dündar'dan Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'a: Hakkımı helal etmiyorum

Gazeteci Uğur Dündar'dan Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'la ilgili çok sert bir açıklama geldi. Halk Tv'de yapılan yayına tepki gösteren Dündar 'Hakkımı helal etmiyorum' ifadelerine yer verdi.

Haber 29-11-19 15:17