Dış Görünüş Haberleri

Yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesini istiyoruz?

Dove Gerçek Güzellik kampanyasının 20. yılında kadınlar ve genç kızların güzelliği nasıl deneyimledikleri incelenen bir rapor yayınladı. Buna göre her 5 kadından 1'i ideal güzellik tanımına ulaşabilmek için hayatının 5 yılından vazgeçebileceğini belirtiyor. Araştırma güzelliğin gerçek dışı temsilinde yapay zekaya dikkat çekti ve yapay zekanın nasıl bir güzellik tanımı öğrenmesi istenildiği sorgulanıyor. Birce Akalay "Yapay zekaya gerçek ve çeşitli güzellik tanımlarının öğretilmesi gerek" dedi.

Kadin 18-04-2024 15:00

Büyük göğüsleriyle okula giderken utanıyor! 'Anneler erkeklerini çalacağımdan korkuyor'

27 yaşındaki Lyla King, göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle okula giderken utandı. Hatta bir öğretmen ona sütyen takmadığı için "uygunsuz" giyindiğini söyledi.

Kadin 18-03-2024 11:17

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Bir insanın güzelliği, sadece dış görünüşünden çok daha fazlasını kapsar. Bu testte seçtiğiniz en güzel kız aslında iç dünyanız hakkında da bir şeyler söylüyor. Arkası dönük 5 kızdan oluşan bu teste göre döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin 09-03-2024 08:39

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:55

Kadınlara göre en çekici erkek özelliği! Renkli göz ve geniş omuzdan önce o geliyor... Şaşırtan sonuç

Yurt dışındaki bir flört sitesi tarafından kadınlar arasında yapılan bir ankete göre kadınlar için en çekici erkek özelliği belli oldu. Buna göre kellik bir erkeğin sahip olabileceği en çekici görünüm olarak değerlendirildi. Öyle ki kellik, ankette renkli göz, çıkık elmacık kemikleri ve geniş omuz gibi özellikleri dahi geride bıraktı.

Kadin 15-02-2024 17:53

Protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar? Protez tırnak ömrü ne kadar?

Kadınlar için her daim bakımlı ve güzel görünmek son derece önemli bir konudur. Cilt bakımından saç bakımına kadar birçok bakıma önem veren kadınlar, güzel ve şık bir tırnak görünümü elde etmek için de pek çok uygulamadan faydalanmaktadır. Bu uygulamalardan biri de protez tırnak denilen ve tırnakların daha dikkat çekici görünmesini sağlayan uygulamadır. Peki, protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar ve ömrü ne kadardır?

Kadin 19-01-2024 18:22

Bir insan narsist olduğunu nasıl anlar? Narsist testi nasıl yapılır?

Günümüzde narsisizmin ne olduğu ve nasıl anlaşıldığı oldukça merak edilen konulardan biridir. Narsistik kişilik bozukluğu ruh sağlığı alanında tanınmış bir kişilik bozukluğudur. Narsisizm belirtileri genellikle ergenlik döneminde ortaya çıkar. Bu etkiler, bireyin iş hayatı, arkadaşlıkları, ilişkileri, gündelik hayatında fark edilebilir boyuttadır. Ancak, öz güveni yüksek olan her kişinin narsist olduğunu söylemek doğru bir yaklaşım değildir. Peki, bir insan narsist olduğunu nasıl anlar?

Kadin 16-12-2023 20:24

Yapay zeka ile oluşturduğu adamla evlendiğini duyanlar çok şaşırdı! Bebek bekliyorum

Yapay zeka uygulamaları son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Kişilerin dış görünüşlerini değiştiren farklı uygulamaların yanı sıra yeni karakter oluşturan bazı uygulamalar da bulunuyor. İstediği kişiyi gerçek hayatta bulamayan Rosanna Ramos, yapay zekayla yaratılan Eren Kartal' la evlendiğini duyurdu.

Kadin 06-10-2023 09:45

Mutsuzluk döngüsüne sıkışıp kalıyorlar! Aşkta şansız olan burçlar belli oldu

Astrologlar aşk konusunda şanssız olan burçları açıkladı. Bilindiği üzere herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Sevgi, saygı gibi unsurlara dikkat edenler kadar; dış görünüş, meslek ve yaş faktörünü ön planda tutan kişiler de var. Astrologlara göre bazı burçlar kimselere güvenmiyor. Dolayısıyla mutlu olma ihtimalleri de bulunmuyor. İşte aşkta şansız olan burçlar...

Kadin 20-09-2023 09:02

Eski sevgilileri tıpış tıpış geri dönecek! Sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek burçlar belli oldu

Aşk bazen can yakıcı olabiliyor. Eski sevgilisini unutamayanlar güzel anıları düşünerek daha da çıkmaza girebilir. "Ex'ten next olur mu?" sorusu tartışıla dursun astrologlar sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek burçları açıkladı. Onlar her an eski sevgiliden 'özledim' mesajı alabilirler.

Kadin 18-09-2023 09:23

Aman dikkat, bu haberi okumadan sevgili yapmayın! Aşkta en uyumlu burçlar belli oldu

Astrologlar aşk, kariyer ve finansal yönden 4 burcun Eylül ayında şanslı olacağını açıkladı. Koç, Boğa, İkizler ve Yengeç burçlarının yüzü bu ay gülecek. Öte yandan astrologlar, bir ilişki içerisinde olanlar ile yeni bir aşka yelken açmayı düşünen kişileri uyardı. Aşkta en uyumlu burçlar belli oldu.

Kadin 04-09-2023 14:31

Gönül ferman dinlemez! Genç sevgili edinme potansiyeline sahip burçlar belli oldu

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Sevgi, saygı gibi unsurlara dikkat edenler kadar; dış görünüş, meslek ve yaş faktörünü ön planda tutan kişiler de var. Astrologlar bazı burçların karakteristik özellikleri ve yapıları gereği hem güzel hem de genç partner isteyebileceklerini belirtti. İşte genç sevgili edinme potansiyeline sahip burçlar...

Kadin 03-09-2023 09:31

Kıskandıran güzelliğin formülü! Meğer ipek gibi cilde sahip olmanın mucize sırrı ondaymış

Şık görünmek için yapılan makyajlar, hormonal düzensizlik ve güneş ışığı zamanla cildi olumsuz etkiler. Doğal yollarla pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün. İşte, yıllar boyu süregelen güzellikleri ile dikkat çeken Koreli kadınların mucize formülü...

Kadin 08-08-2023 08:16

Yaşadığı değişimle görenleri hayrete düşürüyor! Verdiği kilolar yüzünden en yakınları bile tanımakta zorluk çekiyor

Dış görünüşe yapılan ufak müdahaleler tüm görünümü değiştirebiliyor. Özellikle kilo vermek bambaşka birine dönüştürebiliyor. 26 yaşındaki Caoimhe Whyte, kilo verme yolculuğuna başlamadan önceki ve sonraki hallerini fotoğraflayarak görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 15-06-2023 10:36

Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Saç ekimi yaptırarak yaşadığı değişimi gösterdi

Saç ekimi genellikle erkeklerin yaptırdığı bir uygulama olsa da saç çizgisi gerileyen ve geniş alnını gizlemek isteyen kadınlar arasında da giderek popülerleşen bir işlem haline geldi. Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğrayan bir kadın saç ekimiyle yaşadığı değişimi gösterdi.

Kadin 07-05-2023 10:18

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Karpuz kaç günde bir sulanır, suyu sever mi? Karpuz kaç günde olgunlaşır, verimi nasıl artırılır?

Yaz aylarıyla özdeşleşen tarım ürünleri arasında bulunan olgunlaşmış karpuz, koyu yeşil bir dış görünüşe sahipken, kırmızı bir iç görünüme sahiptir. İyi bir karpuz yetiştirilmek isteniyorsa genellikle tarlalar ve bahçeler kullanılır. Bahçe ve tarlalarda genel olarak bakım koşulları daha rahat bir şekilde karşılanabilir. Gerekli bakımı düzenli bir şekilde yapılan karpuz yaklaşık olarak 90 ün içerisinde olgunlaşır ve tüketilmeye hazır hâle gelir. Peki, karpuz verimi nasıl artırılır?

Kadin 07-03-2023 17:31

Farkında olmadan çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlık! İnsanları anında uzaklaştırıyor

Mutlu, bakımlı hissetmek ve karşımızdaki kişiyi etkilemek için görünüşümüze oldukça dikkat ediyoruz. Ancak dış görünüşümüze ne kadar dikkat edersek edelim farkında olmadan yaptığımız bazı davranışlar anında çirkinleşmemize neden oluyor. Uzmanlar çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlığı paylaştı.

Kadin 01-03-2023 13:53

Saniyeler içerisinde daha genç görünmenizi sağlayacak basit tüyo

Dış görünüşümüzde yapılan ufak değişimler bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. Daha genç ve dinamik bir görünüm için saçlar oldukça önem taşıyor. Saç uzmanları kadınların saniyeler içinde daha genç görünmesini sağlayacak tüyoları paylaştı.

Kadin 05-02-2023 10:48

Kadınlar neden uzun boylu erkekleri tercih ediyor?

İlişkinin içerisinde dış görünüş önemini kaybetse de bir kişiyi tanırken ilk fikirlerimizin oluşmasına neden olan dış görünüş tanışma aşamasında oldukça önem taşıyor. Kadınların daha çok uzun boylu erkekleri tercih ettiği biliniyor. Peki kadınlar neden uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor?

Kadin 29-01-2023 14:58

Telefon tutuş şekliniz kişilik özelliklerinizi açıklıyor! Hiç farkında değiliz

Dış görünüşümüz, konuşmalarımız, mimiklerimiz ve fark etmeden yaptığımız birçok davranış kişiliğimiz hakkında ipucu verebiliyor. Sosyal medyada çok farklı kişilik testleri bulunuyor. Bu testler arasında yer alan telefon tutuş testi fark etmediğimiz birçok özelliğimizi açıklıyor. İşte telefon tutuş şeklinize göre kişilik özellikleriniz...

Kadin 15-01-2023 09:28

Kocasına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Güzel olmamakla suçlanan kadın önyargıları yıkıyor

Güzellik kavramı estetiğe bakış açısının geliştiği ilk zamanlardan beri hayatımızda var olan bir konu olsa da sosyal medyanın etkin kullanımı kadınlar üzerindeki güzellik baskını artırıyor. Sosyal medyada paylaşılan gönderilere yapılan kötü yorumlar çok sayıda psikolojik ve sosyal soruna neden oluyor. Kocasının yanında çirkin olduğu düşünülen bir kadın internette yaşadıklarını anlatıyor.

Kadin 08-01-2023 17:04

Gördüğünüz yer koşarak uzaklaşın! İlişkilerde en problemli burçlar

Herkes mutlu olabileceği bir ilişki istese de sağlıklı ilişkiye ulaşmak ve bu ilişkiyi yürütmek sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kadınlar ilişkiye başlamadan önce çeşitli sorularla karşılarındaki kişiyi tanımaya çalışıyor. Tanıştığımız kişinin burcu da onu tanımamız için fazlasıyla ipucu veriyor. Bazı burçlar var ki arkadaş olarak çok iyi olsalar da ilişki de oldukça problem çıkarıyorlar. İşte ilişkide en problemli burçlar...

Kadin 16-12-2022 13:44

Bakanlar hayran kalıyor: Güzellikleriyle bilinen burçlar! En güzel olan burç hangisi?

Güzellik göreceli bir kavram olsa da bazı kişiler var ki herkes onlara hayran kalıyor. Kadınların güzelliği onlara dert olabiliyor. Güzelliğin birçok kapıyı açtığı düşünülse de fazla ilgi can sıkabiliyor. En güzel kadınların ortak özelliğine bakıldığında bu burçlara sahip oldukları görülüyor. İşte en güzel olan burçlar...

Kadin 21-10-2022 15:15

Saçlarım tutam tutam dökülüyor diyorsanız bu duruma bir son verin! Bu yöntem saç dökülmesini durduracak

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin dış görünüş olarak en büyük dertleri arasında bulunuyor. Saçlarının seyrekleşmesini istemeyenler evde saç dökülmesini durduracak çözüm önerileri arıyor. Saçlarınızın tutam tutam dökülmesinden şikayetçiyseniz aşağıdaki öneriyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 20-10-2022 13:57