Garson Haberleri

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-2024 08:35

Müşterilerin istekleri üst üste gelince sinir krizi geçiren garson mesaisinin ortasında istifa etti! Bağırarak istifa ettiği anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın vardiyası sırasında sinir krizi geçirerek istifa ettiği anları paylaştı. 24 masadaki müşterinin istekleri ve diğer tüm işlerle uğraşmak zorunda kalan garsonun vardiya ortasında istifa ettiği anlar TikTok'ta viral oldu. Küfürler savurarak istifa ettiği anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-2024 14:19

Mersin'de garson, müşteriyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Mersin'de lokantada çalışan garsonun, boğazına yiyecek takılan müşterisini Heimlich manevrasıyla kurtarması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 24-01-2024 10:31

Ali Koç'la 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu! Garson o anları 'şakaydı' diyerek anlattı: Biri arkamdan omzuma dokundu...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir garsonla yaşadığı 'kokteyl' diyaloğu gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayılan videoda Koç'un "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dediği duyulmuştu. Söz konusu videodaki garson, Mertcan Kanmaz o anlarda neler yaşandığını anlattı.

Spor 21-01-2024 13:57

Kredi kartını verdi büyük tuzağa düştü! 94 bin liralık acı fatura… ‘Stres atayım dedim, şok oldum! Soygun bu’

İstanbul'da yaşayan Mustafa Çoban gittiği eğlence mekanında hayatının şokunu yaşadı. Canı çok sıkkın olduğu için biraz kafa dağıtmak istediğini belirten Çoban bir gece kulübüne gitmişti, hayatının hatasını yaptığını ise iş işten geçince anladı. İddiasına göre kartını emanet ettiği garson onu beş parasız bıraktı. 5 bin liralık hesabı 94 bin lira olarak ödedi. Düştüğü tuzak ise duyanları şoke etti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 30-12-2023 08:04

Garsonlar ve müşteriler birbirine girdi! İtalya'da garsonların müşteri dövdüğü görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

İtalyan haber kaynağı Corriere del Veneto'nun elde ettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Viral olan görüntülerde müşteriler ve garsonlar birbirine girdi. Garsonların müşterileri dövdüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 27-09-2023 13:20

'Yemeği geç getirdin' dayağı! Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dinlenme tesisinde garson yemeği geç getirdi iddiasıyla 3 şüpheli, garson Murat Tepe'ye (24) saldırdı. Tekme tokat başlayan, sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, tesisin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 08-09-2023 11:37

Marmaris'te ağacın üzerinde meşaleyle şov yapan bar çalışanı gözaltına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaktığı meşaleyi ağacın üzerinde sallayarak gösteri yapan bar çalışanı gözaltına alındı.

Yurthaber 01-09-2023 07:37

Sosyal medya bu garsonun itirafını konuşuyor! “O kadar güzelim ki erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyorlar”

Amerika Birleşik Devletleri’nin ikonik restoran zincirlerinden birinde garson olarak çalışan 24 yaşındaki Leah Fennelly, sosyal medyadan yaptığı itirafla dikkatleri çekti. Güzelliği nedeniyle insanların bakışlarının devamlı olarak üzerinde olduğunu belirten Fennelly, “O kadar güzelim ki erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyorlar” dedi.

Trend 29-07-2023 10:47

Samsun'da bir kişi tartıştığı garsonu silahla yaraladı

Samsun'un Atakum ilçesinde tartıştığı kişi tarafından silahla yaralanan garson hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 20-01-2023 11:30

Afgan garsondan kadınlar tuvaletinde iğrenç plan! Genç kadın peçete düşünce fark etti

Şeytanın aklına gelmeyen tacizci garsonun aklına geldi. Kadın müşterisini gizlice çekmek için tuvalete gizli kamera yerleştiren Afgan uyruklu o garson yakayı ele verdi. İfadesinde utanmadan yaptıklarını kabul eden tacizci garson "Genç kadını beğendim, videosunu çekmek istedim" diye konuştu.

Haber 28-12-2022 08:58

Konya'da bahşiş meselesinden tartıştığı garsonu öldüren aşçıya müebbet hapis istemi

Konya'da bahşiş paylaşımı konusunda tartıştığı iddia edilen iş arkadaşı garsonu bıçakla öldüren aşçı Mustafa D'nin müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Yurthaber 10-11-2022 12:46

Huzurevinde yaşayan bir kadın, 106. doğum gününde çıplak garson istedi! O anlar sosyal medyada gündem oldu

İngiltere’de yaşayan Norah Shaw isimli bir kadın 106. doğum gününde kaldığı huzurevinden kendisine yakışıklı bir garsonun hizmet etmesini istemişti. Yaşlı kadının doğum günü isteğini yerine getiren 67 yaşındaki Gill Shaw, annesinin özel günü için çıplak bir garson tuttu. Garsonun kendisine servis yaptığı anlardaki Norah Shaw’in mutluluğu sosyal medyada popüler oldu.

Trend 10-08-2022 15:36

Los Angeles’ta Robot Garsonlar

Pandeminin de etkisiyle yapay zeka teknolojisi ürünleri daha hızlı hayatımıza girmeye başladı. O ürünlerden biri de robot garsonlar. Robot garsonlar, pandemiyle birlikte gelen kısıtlamalar ve istihdam sıkıntısına çözüm amacıyla Amerika'da da yaygınlaşmaya başladı.

Haber 08-05-2022 15:06

Adana'da silahlı saldırıda yaralanan garson hastanede öldü

Adana'da silahlı saldırıda yaralanan garson hastanede öldü

Yurthaber 31-12-2021 12:53

Adana'da garsonu kurşun yağmuruna tuttu, ifadesi ortaya çıktı: Yengemle ilişkisi vardı, ben de vurdum

Adana'da kebapçıda çalışan bir garsonu omuz ve başından tabancayla vuran Enes Yıldız adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay gününü anlatan Yıldız savunmasında “Amcamın eşiyle ilişkisi vardı. Bu nedenle aramızda husumet başladı. Olay günü de iş yerine gidip, vurdum'' dedi.

Haber 30-12-2021 12:35

Adana'da garsonu çalıştığı restoranda tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

Adana'da garsonu çalıştığı restoranda tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

Yurthaber 30-12-2021 09:57

Adana'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

Otomobil sürücüsünün tutuklandığı kazada hayatını kaybeden garsonun mesai arkadaşları, çalıştıkları restoranın bir bölümünü onun fotoğrafları ve karanfillerle donattı

Yurthaber 16-12-2021 10:25

Ankara'daki garson cinayetinin ardından kan davası çıktı

Ankara'da 5 gün önce işe gitmek için beklediği durakta silahlı saldırıya uğrayan garson Efrayim Babadağ'ın (46), 4 yıl önce karıştığı bıçaklı kavgada ölen Murat Çelik'in kuzeni Erdal Çelik (35) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden Erdal Çelik tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 13-11-2021 10:58

Garson Mustafa'nın şiir aşkı: Müşteri sipariş aldığımı sanıyor ama ben şiir yazıyorum

Sivas'ta garson Mustafa Gümüştaş (43,) çalıştığı sırada ilham geldikçe peçete ve adisyon kağıtlarına yazdığı şiirlerle kitap çıkarmayı hedefliyor. Gümüştaş, ''Bazen müşteri ile konuşurken adisyona yazıyorum, müşteri sipariş aldığımı zannediyor ama aslında şiir yazıyorum" dedi.

Haber 23-06-2021 16:49

Eline batan kürdan kabusu oldu! 'Arkadaşlarımı arayıp helallik istedim'

Nişantaşı'nda 37 yıldır aynı restoranda garsonluk yapan İsrafil Türkmen'in boş tabakları topladığı sırada kullanılmış kürdan battı. Hayatı kabusa dönen Türkmen, defalarca operasyon geçirmek zorunda kaldı. Bir kürdan nedeniyle 3 ay çalışamaz duruma gelen Türkmen, "Kimseyle konuşamaz hale gelmiştim. Ölümle pençeleştim, arkadaşlarımı arayıp helallik istedim" dedi.

Haber 11-03-2021 13:14

Dehşete düşüren olay! Garsona beyzbol sopasıyla saldırdılar

Samsun’da, çalıştığı restorandan evine gitmek üzere çıkıp, tramvay durağına gelen garson S.G., üst geçit asansöründen inen 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Olay sonrası gözaltına alınan şüphelilerden 2’si tutuklandı. Saldırganların, asansörde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 02-10-2020 11:00

Garsondan 'pes' dedirten maske savunması

İzmir'de, yapılan tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşlar, maskeleri kollarına takarak taşımaya devam etti. Maskesini koluna takıp çalıştığı kafeteryaya giden garson Emre Kasnak (24), "Artık bunalıyorum. 11 saat iş yerinde takıyorum. Çok sıkıldım. Koronavirüsten korkmuyorum artık. Tek yaşıyorum zaten ölsem de kendim ölürüm" dedi.

Haber 13-08-2020 14:51

Sosyal mesafe uyarısı yapan garsona 11 müşteri saldırdı

ABD'de bir restorana gelen müşteriler kendilerine sosyal mesafe uyarısı yapan 17 yaşındaki garsona saldırdı. Genç garsonun açılan kaşına dikiş atıldı.

Haber 13-08-2020 10:16

Yargıtay'dan flaş karar! ‘Çok biliyorsan, sen yap’ işten çıkarma sebebi değil

İşine karışılmasını istemeyenlerin kullandığı ’çok biliyorsan, gel sen yap’ sözünü kullanan garson tazminatsız kovuldu. Mahkemenin ’kıdem tazminatı ödenmemeli’ kararını kanuna aykırı bulan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, mağdur garsona tazminat ödenmesi gerektiğine hükmetti.

Finans 01-08-2020 09:02

Meclise aşçı, garson, hizmetli ve memur alınacak

Meclis idari teşkilatı kadrolarında çalışmak üzere aşçı, bahçıvan, bulaşıkçı, çay ocakçı, garson, hizmetli, pastacı, memur ve görsel tasarımcı kadrolarında çalışmak üzere 197 personel alınacak

Haber 29-01-2020 11:13

Sapık damat garsonu tuvalete kadar takip edip...

ABD'nin Pennsylvania eyaletine bağlı Philadelphia kentinde gerçekleşen olayda 32 yaşındaki damat, düğünde garson olarak çalışan 18 yaşındaki genç kıza cinsel ilişki karşılığında 100 dolar teklif etti. Teklifi reddedilince genç kızı tuvalette sıkıştırıp cinsel istismarda bulundu.

Haber 21-01-2020 09:55

Garson kızdan 2 yıllık sakarlık videosu

İngiltere’de 2 yıl boyunca garsonluk yaparken başından geçen sakarlıkları video haline getirip yayınlayan genç kadın, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trend 20-12-2019 15:01

Bebek sandalyesine çarptı diye öldüresiye dövmüşlerdi! Garson yaşadığı dehşeti anlattı!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir restoranda bebek sandalyesine çarptığı için 2 müşteri tarafından darp edilen genç garson o anları anlattı.

Trend 19-12-2019 01:00

Garson bebek sandalyesine çarptı ortalık karıştı!

Adapazarı’nda, bir restoranda garson olarak çalışan İbrahim A. (17),masaların arasından geçerken bebek sandalyesine çarpınca çocuğun babası ve dedesinin saldırısına uğradı. Restorandan çıkan İbrahim A.’ya ailenin bir yakını olan kadın saldırmaya devam ederken, olay anı restoranın güvenlik kameralarına yansıdı.

Trend 18-12-2019 02:04

Bebek sandalyesine çarpan garsona saldırı kamerada

Adapazarı'nda, bir restoranda garson olarak çalışan İbrahim A. (17), masaların arasından geçerken bebek sandalyesine çarpınca çocuğun babası ve dedesinin saldırısına uğradı. Restorandan çıkan İbrahim A.'ya ailenin bir yakını olan kadın saldırmaya devam ederken, olay anı restoranın güvenlik kameralarına yansıdı.

Trend 17-12-2019 23:28

Pes artık! Bu da oldu: Sahte garson

İstanbul’da düğün salonlarına dadanan sahte garson, düğün sahiplerini bahşiş toplayarak dolandırıyor. Birçok düğün salonuna girerek aynı yöntemi uygulayan sahte garsonun, gelinin babasından 250 TL aldığı anlar kamerada.

Trend 05-12-2019 10:50

Garson bahşiş olarak verilen loto kuponuyla 51 bin dolar kazandı

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan bir garson müşterisinin verdiği loto kuponundan büyük ikramiye kazandı.

Trend 11-11-2019 15:32

Gökçeada'nın garsonunun basılmış 11 romanı var

Bugüne kadar yazdığı 15 romanından 11'i basılan ve kitaplarını satarak il il gezen Mehmet Fatih Oflaz, Gökçeada'da bir kahvehanede garsonluk yapıyor - Oflaz: - "Okudum okudum, 21 yaşından itibaren yazmaya başladım. Şu ana kadar 15 kitap yazdım, bunların 11'i hayata geçti. Kitaplarım çok beğenildi"

Haber 02-09-2019 11:31

Gökçeada'nın garsonunun basılmış 11 romanı var

Bugüne kadar yazdığı 15 romanından 11'i basılan ve kitaplarını satarak il il gezen Mehmet Fatih Oflaz, Gökçeada'da bir kahvehanede garsonluk yapıyor - Oflaz: - "Okudum okudum, 21 yaşından itibaren yazmaya başladım. Şu ana kadar 15 kitap yazdım, bunların 11'i hayata geçti. Kitaplarım çok beğenildi"

Yurthaber 02-09-2019 11:31

Antalya'da şoke eden iddia: Garsonlar müşterilere kadın pazarlıyor!

Antalya’nın Kemer ilçesinde farklı eğlence merkezlerinde çalışan 3 garson, müşterilere Türk ve yabancı uyruklu kadınları pazarladıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber 30-08-2019 14:07

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasının bilinmeyenleri

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasında bulunduğu tespit edilen Ercan Şahin'e verilen 16 yıl 6 ay hapis cezasının gerekçeli kararında, örgütün "emniyet mahrem yapılanmasına" ilişkin yeni ayrıntılar yer aldı - Kararda FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasının 7 büyük bölge ile bunlara bağlı küçük bölgeler ve 10 ana temsilcilikten oluştuğu belirtildi - FETÖ'nün mahrem imamlar arasında hiyerarşik yapıyı belirginleştirmek amacıyla "AAA", "AA", "A", "BB", "B" ve "C" şeklinde sınıflandırmaya gittiği bildirildi - Gerekçeli karardan: - "FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Emniyet Genel Müdürlüğü içindeki yapılanması 10 ana kısımdan oluşmaktadır. Bu kısımların üstünde bunları yöneten bir birim abisi vardır. Bu kişi sözde EGM'yi yöneten imamdır" - "Emniyet imamına bağlı çalışan bir sekreter vardır. Bu sekreter, FETÖ'nün mali ve personel yapısını takip eder. Temsilciliklere bağlı küçük bölge Mesulü/genel müdürü vardır. Her temsilciliğin altında dörder küçük bölge bulunmaktadır"

Haber 18-08-2019 11:06

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasının bilinmeyenleri

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasında bulunduğu tespit edilen Ercan Şahin'e verilen 16 yıl 6 ay hapis cezasının gerekçeli kararında, örgütün "emniyet mahrem yapılanmasına" ilişkin yeni ayrıntılar yer aldı - Kararda FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasının 7 büyük bölge ile bunlara bağlı küçük bölgeler ve 10 ana temsilcilikten oluştuğu belirtildi - FETÖ'nün mahrem imamlar arasında hiyerarşik yapıyı belirginleştirmek amacıyla "AAA", "AA", "A", "BB", "B" ve "C" şeklinde sınıflandırmaya gittiği bildirildi - Gerekçeli karardan: - "FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Emniyet Genel Müdürlüğü içindeki yapılanması 10 ana kısımdan oluşmaktadır. Bu kısımların üstünde bunları yöneten bir birim abisi vardır. Bu kişi sözde EGM'yi yöneten imamdır" - "Emniyet imamına bağlı çalışan bir sekreter vardır. Bu sekreter, FETÖ'nün mali ve personel yapısını takip eder. Temsilciliklere bağlı küçük bölge Mesulü/genel müdürü vardır. Her temsilciliğin altında dörder küçük bölge bulunmaktadır"

Yurthaber 18-08-2019 11:06

Garsonun elindeki tepsiyi deviren martı, yiyecekleri yedi

Sinop'ta sahil kıyısındaki restoranda garsonun servis tepsisine temas eden martı, yiyeceklerin yere düşmesine neden oldu. Martı, düşen yiyecekleri yedi.

Trend 07-08-2019 10:50

Bisikletiyle dünya turuna çıkan Alman Türklere hayran kaldı

Almanya'nın başkenti Berlin'den bisikletiyle yola çıkan 21 yaşındaki Magnus Nette, 5 ayda 6 bin kilometre yol katederek Aydın'a ulaştı - Magnus Nette: "Türkler çok iyi insanlar. Çok misafirperver ve arkadaş canlısı. Beni sürekli çay içmeye ve yemeğe davet ediyorlar"

Yurthaber 07-07-2019 12:00

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük’te yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Beşbinevler Mahallesi’nde 2 şüpheli şahsın üzerinde yaptıkları aramada, kullanılmaya hazır folyoya sarılı durumda 3 gram metamfetamin, 10 gram sentetik uyuşturucu, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet çakmakgazı ele geçirdi.Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Haber 07-07-2019 11:59

İş yerini basıp dehşet saçtı! Kardeşini de vurdu

Erzurum’da iş yerinin arka bahçesinde top oynayan iki garsonla “burada top oynayamazsınız” diye tartışan bir kişi, akşam iş yerini silahla basarak adeta dehşet saçtı. İki garsonu ağır şekilde yaralayan zanlı, çıkan arbedede yanlışlıkla kardeşini de vurdu.

Haber 27-06-2019 08:51

Beşiktaş'taki cinayet ve yaralama

Garson olarak çalıştığı restoranda tartıştığı iş arkadaşlarından Suriyeli bir kişiyi tabancayla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi

Haber 28-04-2019 15:40

İstanbul'da garsonun müdahalesi turistin hayatını kurtardı

Garson Turgut Dikmen, yemek yerken boğulma tehlikesi yaşayan bir müşteriye yaptığı müdahale ile müşterinin hayatta kalmasına sağlarken, bu davranışıyla takdir topladı.

Trend 27-04-2019 20:45

Garsonun müdahalesi turistin hayatını kurtardı

Kuruçeşme'de bir restoranda çalışan garson Turgut Dikmen, yemek yerken boğulma tehlikesi yaşayan müşteriye müdahale ederek, müşterinin hayatta kalmasını sağladı - Turgut Dikmen: - "Aldığım eğitimlere de dayanarak doğru bir şekilde müdahale ederek beyefendinin hayatına dokunmuş oldum. Birinin hayatını kurtarmak bence güzel bir duygu, keşke herkes benim gibi bilgili bir şekilde insanlara yardım edebilse"

Haber 27-04-2019 11:25

Kafeteryada çalışan garsona 'patron tacizi' iddiası

Uşak'da garson olarak çalıştığı kafeteryanın ortağı H.K.'nin kendisine sözle ve elle cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren E.D. (21), polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan H.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.D., "Bu tür olayların üzeri kapatıldıkça daha çok artıyor ve bu tür insanlar çoğalıyor, güçleniyor ve cesaretleniyor. Bu nedenle sessiz kalmadım" dedi.

Trend 20-04-2019 10:38

Bir anlık hata hepsini tuzla buz etti

Rusya'da gerçekleşen bir etkinlikte görevli garson, bardaklardan yapılan kuleyi bir anlık hatası nedeniyle yerle bir etti. Büyük emeğin sonunu saniyeler içinde yok eden adam hayatının şokunu yaşarken katılımcılar da olaya gülerek karşılık verdi.

Trend 20-03-2019 08:35

İstanbul'daki ünlü AVM'de şoke eden kavga! 5 garson, 1 kişiye saldırdı

Şişli’de ünlü bir AVM’nin içerisindeki bir restoranda çöp dökülmesi nedeniyle kavga çıktı. 5 garson 1 kişiye tekme ve tokatlarla saldırınca ortalık karıştı.

Haber 02-03-2019 11:31

Müşterilerimiz onların elinden çay içmek istiyor

Tokat'ta uygulanan farkındalık amaçlı projeyle otizmli 3 çocuk haftanın iki günü bir kafede garsonluk yapıyor - Projeyi hayata geçiren kafenin sahibi Tansu Amaç: - "Müşterilerimiz onların elinden çay içmek istiyor. Bu farklı duyguyu herkesin yaşamasını istiyorum. Diğer işletmelerin de desteklerini bekliyorum" - Özel eğitim öğretmeni Ercan Tezer: - "Çocuklarımızda çok büyük değişimler oldu. İletişim ve etkileşim yetenekleri güçlendi"

Haber 24-12-2018 10:58