Keçi Sütü Sabunu Haberleri

Yüz sabunla yıkanmalı mı? Sabun yüze nasıl kullanılır?

Sabun insanlık tarihinde temizlik ve hijyenin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkan köklü ve anlamlı bir üründür. Yıllar içinde evrim geçiren sabun cilt bakımının temelini oluşturarak kişisel hijyenin sağlanmasında önemli bir rol oynamıştır. Ancak günümüzde cilt bakımı alanının gelişmesiyle birlikte sabunların cildi tahriş ettiği ve kuruttuğu gibi durumlar ortaya çıkmıştır. Peki, cilt bakımında sabun kullanılmalı mı?

Kadin 25-11-2023 17:24

Her evde olması şart! Hem cilde hem de saça mucizevi etkileri var

Saç ve ciltte problemler meydana gelebiliyor. Bu problemleri gidermek isteyenler çeşitli ürünler kullanıyor ama ürünlerin fiyatı çok yüksek olsa bile istenilen sonuç elde edilemiyor. Her kadının evinde bulunması gereken, hem saç hem de cilt sorunlarına iyi gelen tek bir ürün bulunuyor. O da keçi sütü sabunu. İşte keçi sütü sabununun faydaları...

Kadin 14-10-2022 17:24

Faydaları sayarak bitirilemeyecek keçi sütü sabunu ve kullanıcı yorumları

Cildinize ve saçlarınıza doğal bir bakım yapmak, kimyasal ürünlerden kaçınmak istiyorsanız sizi böyle alalım! Düzenli kullanımda çok daha parlak bir cilde sahip olmanızı sağlayacak keçi sütü sabunu ile doğallığın tadını çıkarabilirsiniz. Genellikle zeytinyağı ile keçi sütü karıştırılarak elde edilen ve hiçbir katkı maddesi içermeyen keçi sütü sabunu hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevabını yazımızda bulabilir, benzer ürünlere göz atabilirsiniz!

Haber 31-03-2022 12:11

Ten rengini beyazlatıyor, egzamayı gideriyor diye kapış kapış!

Şanlıurfa'da, koronavirüs salgınıyla birlikte vatandaşlar, doğal sabunları tercih etmeye başladı. Kentteki tezgahında 63 çeşit sabun bulunduran Mehmet Halil Akkuş, yaptığı bitkisel sabunlarla halkın cilt sorunlarına çare olduğunu iddia etti. Dermatoloji Uzman Doktor Hacer Altın Sürücü ise bu tür sabunların kullanılmadan önce mutlaka uzmana başvurulması gerektiğini söyledi.

Haber 10-03-2021 08:50

Keçi Sütü Sabunu

Keçi Sütü Sabunu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keçi Sütü Sabunu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.