Zerdeçal Haberleri

4 mucize baharat: Alzheimer riskini azaltıyor, beyin sağlığını iyileştiriyor!

Sağlık uzmanlarına göre baharatlar bilişsel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Faydaları saymakla bitmeyen bu 4 mucizevi baharat beyin sağlığını iyileştirmenin yanında Alzheimer riskini de azaltıyor. İşte detaylar...

Kadin 16-04-2024 14:36

Gözümüzün önündeki şifa! Tam bir antioksidan deposuymuş! Cilde parlaklık veriyor, hormonları dengeliyor

Zerdeçal, mutfaklarımızın vazgeçilmezi olmasının ötesinde gerçek bir şifa kaynağıdır. Tam bir antioksidan deposu olarak bilinen bu mucizevi baharat, cilde doğal bir parlaklık kazandırırken, içerdiği bileşenlerle hormonları dengelemeye yardımcı olur. Gözümüzün önündeki bu şifa kaynağından birçoğumuz habersiz. Nerdeyse her evde bulunan bu mucize baharatın faydalarını haberimizde derledik.

Kadin 09-03-2024 09:23

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-2024 10:07

'Fiyatlar çok yükselmedi' Kilosu 120 TL ama 100 gramı bile uzun süre yetiyor! Havalar soğuyunca herkes ona akın etti...

Soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Nezle, grip gibi hastalıklara yakalanmak istemeyen vatandaşlar aktarların yolunu tuttu. Eminönü Mısır Çarşısı esnafları, zencefil, adaçayı, tarçın, ıhlamur gibi ürünler bu dönemde daha çok tercih edildiğini belirterek fiyatlara ilişkin bilgi verdi. "Fiyatlar bu sene çok yükselmedi" diyen esnaf, ıhlamurun kilogram fiyatının 120 lira olduğunu, ancak 100 gram alındığında bile uzun süre yettiğini belirtti.

Finans 17-01-2024 15:14

Diğer Haber Etiketleri

besin Aktar Diş hekimi aloe vera ananas aspirin bal ciğer çörek otu fesleğen hatmi çiçeği havuç hint yağı ıhlamur kaktüs karabiber karbonat kekik keten tohumu kimyon limon maydanoz papatya portakal sarımsak soğan süt tarçın zencefil hurma zeytin yoğurt zeytinyağı kan şekeri kolesterol göbek yağı şeker bitki çayı ilaç mısır unu tüy dökücü Kilo vermek Prof. Dr. Osman Müftüoğlu hafıza kalp hastalıkları kaşıntı su hastalık cilt lekesi unutkanlık yaşlanma karşıtı krem karanfil libido Güneş Antioksidan Beyin Vajina Göz Ağrı Çay botoks sindirim sistemi Cinsel isteksizlik cilt bakımı kahve diş macunu diyet şekerleme safran baharat detoks çamur Acı biber tuz ağda maske alzheimer artrit çıban diş ağrısı diyabet enfeksiyon grip kalp krizi kan şekeri düşüklüğü kan şekeri yüksekliği kanser kurdeşen nezle obezite öksürük tansiyon yaşlılık Panamá çemen otu deniz tuzu çıban tedavisi ciğerlere ne iyi gelir bağırsak temizliği bağışıklık çay ağacı yağı bitki fayda faydaları faydaları nelerdir fazla kilolara çözüm fiyat güzellik genç hatmi ibni sina idrar söktürücü bitkiler hücre hardal iltihap ihlamur fiyatları hint hintli anahtar antioksidan besinler araştırma elma sirkesi diş diş ağrısı nasıl geçer diş ağrısı ne iyi gelir diş ağrısına ne iyi gelir japon yumurta akı yunan yiyecek yaşlı mon koreli meksikalı lokum siyah sağlıklı sigara bağımlılığı siğil siğil nasıl geçer siğile çözüm salyangoz soğuk kadın kadın sağlığı kilo verme kilo vermek için kuru kış ayları kış çayı papatya çayı osman müftüoğlu okaliptus yağı öksürük için ne yapmalı öksürük nasıl geçer? tuzlu su gargara yağ yakan besinler nane çayı tarifi öksürük nasıl kesilir türk zerdeçalın faydaları zarar zayıflama yağ bitkiler üşümek neden olur yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde akciğeri temizleyen besinler akciğerler hücreler hardal bitkisi pantotenik asit öksürük ne keser siğile ne iyi gelir kurkumin nedir unutkanlık sebepleri zerdeçalın nasıl kullanılır yoğurtlu zerdeçalın faydaları kolajen içeren besinler zerdeçal nasıl tüketilir tuzlu su ile gargara siğil nasıl geçer evde zerdeçal nasıl kullanılır çörekotu akciğeri temizleyen bitkiler çıban nasıl geçer libido nasıl yükselir

Zerdeçal

Zerdeçal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zerdeçal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadece 2 ayda 20 kilo verdiren karışım! Her sabah aç karnına tüketildiğinde inanılmaz sonuç veriyor

Fazla kilo problemi kadın, erkek fark etmeksizin bir çok kişinin muzdarip olduğu bir durum. Sağlıklı beslenme ve diyetle kilo vermek kolay gibi görünse de istikrarlı bir şekilde devam edebilmek bazen zor olabiliyor. Eğer siz de kilo verme serüveninizi hızlandırmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-01-2024 11:19

Etkisine şaşıracaksınız: Yağ yakan altın süt tarifi!

Fazla kilolar günümüzün yaygın problemlerinden biri. Diyet ve sporun yanı sıra yağ yakıcı tarifler ile de hızla kilo vermeniz mümkün. Altın süt tarifi olarak bilinen bu yağ yakıcı içeceğin yapımı oldukça kolay. İşte etkisine şaşıracağınız yağ yakan altın süt tarifi...

Kadin 31-12-2023 10:41

Bağırsakları bir gecede temizliyor! Karnı dümdüz yapan kür tarifi

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Bağırsakların düzenli olarak temizlenmesi, sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olabilir ve dolayısıyla genel sağlığı da olumlu yönde etkileyebilir. Bu tarif bir gecede bağırsak temizliği yaparak karnı dümdüz yapmayı sağlıyor.

Kadin 15-12-2023 10:25

Tatlı krizlerine son! Tatlı isteğini bıçak gibi kesen az malzemeli tarif

Tatlı krizleri, çoğumuzun zaman zaman karşılaştığı bir durumdur. Bu anlık isteği kontrol etmek ve daha sağlıklı alternatiflere yönelmek mümkün. Az malzemeli tatlı tarifleri, bu kriz anlarında sağlıklı ve lezzetli bir seçenek sunabilir. İşte tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olacak az malzemeli tarifin detayları

Kadin 22-10-2023 11:16

Bu baharat karışımı kış hastalıklarından uzak tutuyor! Kalp ve damar sağlığını koruyor

Soğuk havaların gelmesiyle beraber kış hastalıkları da baş göstermeye başladı. İzmir’de aktar esnafı olan Ziraat Mühendisi Mete Eltepe, kişilerin vücutlarının özellikle soğuk aylarda yoğunlaşan hastalıklara karşı direnç kazanabilmesi için baharat karışımının tüketilmesi konusunda tavsiyelerde bulunarak nasıl tüketilmesi gerektiğini de açıkladı.

Haber 06-10-2023 14:54

Yazın aldığınız kilolara veda edin! Zayıflatan kür tarifi

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle yazın tatillerde çok fazla kilo alanların faydalanacağı bu kür tarifi hızla kilo vermenizi sağlıyor. İşte kışa fit girmek isteyenlere kür tarifi...

Kadin 30-09-2023 11:50

Zerdeçalın cilde faydaları nelerdir? Yüze zerdeçal sürmek ne işe yarar?

Zerdeçal binlerce yıldır Asya mutfağının vazgeçilmez bir baharatı olmasının yanı sıra sağlık ve güzellik alanında da dikkat çeken bir doğal maddedir. Özellikle cilt sağlığına yönelik birçok faydası bulunan zerdeçal geleneksel tıp ve modern bilimin ilgisini çekmiş bir bitki köküdür. Bu altın rengi baharatın anti-enflamatuar, antioksidan ve antibakteriyel özellikleri cildin genç ve sağlıklı kalmasına katkıda bulunabilir.

Haber 19-09-2023 22:04

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu önerdi: Hafızayı güçlendiriyor, sindirimi kolaylaştırıyor! 1 kaşığı mucize

Sağlık açısından sıkça faydalı bilgiler veren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, başta beyin olmak üzere vücuda çok faydalı üç baharatı açıkladı. Düzensiz ve sağlıksız beslenme, stres, düzensiz uyku, çok fazla ekrana maruz kalma gibi etkenlerin neden olduğu unutkanlık problemi birçok kişide görülebiliyor. Bu baharatlar, unutkanlık gibi zihinsel sorunlara iyi geliyor.

Haber 15-09-2023 09:20

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan mucize karışım! Cinsel gücü artırıyor, libidoyu yükseltiyor

Çiftler arasında yaşanan cinsel sorunlar büyük problemlere yol açabiliyor. Stres, uykusuzluk, yorgunluk gibi nedenler libidonun ve cinsel gücün azalmasına neden olabiliyor. Bu problemler için zararlı ilaçlar kullanmak yerine doğal karışımlar daha çok tercih ediliyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun önerdiği bu karışım sayesinde cinsel hayatınız daha etkili hale gelebilir.

Haber 08-09-2023 10:01

Anahtarın yerini sık sık unutuyorsanız dikkat! 1 kaşığı bile unutkanlığa birebir, hafızayı çelik gibi yapıyor

Sık kullanılan eşyaların yerini unutmak hem sosyal yaşamı hem de iş hayatını olumsuz yönde etkiler. Unutkanlık sorunu olan kişiler baharatlardan da faydalanabilir. Uzmanlar, 1 kaşığıyla bile hafızayı güçlendirmeye yeten baharatı açıkladı. İşte duyanların mutfaktan eksik etmeyeceği o baharat...

Haber 30-08-2023 15:55

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-2023 15:18

İbn-İ Sina'nın bin yıllık şifa kaynağı! Bir tutamında mucize barındırıyor

İnsanlık için inanılmaz öneriler veren İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri bulunuyor. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüze kadar ulaşmayı başardı. Öğrencilerin, çalışanların ve özellikle alzheimer hastalığı olanların muhakkak tüketmesi gereken besinleri İbn-i Sina asırlar öncesinden söylemiş.

Haber 22-07-2023 09:03

Sigara bağımlıları dikkat: 3 günde ciğerleri tertemiz yapıyor! Vücutta toksin bırakmıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan akciğer, kirli kanı yenileme görevi üstleniyor. İnsan sağlığı için büyük önem arz eden akciğerlerimize gözümüz gibi iyi bakmalıyız. Özellikle sigara kullanan kişilerin tercih edebileceği 3 malzemeli kür tarifi ile 3 günde akciğerlerinizi yeni doğmuş gibi yapabilirsiniz.

Haber 11-07-2023 19:36

Ağda ve tıraş bıçağı derdi yok! İstenmeyen tüylerden kalıcı şekilde kurtulmayı sağlayan doğal yöntemler

İstenmeyen tüyler sadece görünüm olarak değil hijyen olarak da zorlu anlar yaşatabiliyor. İstenmeyen tüyleri yok etmek için ağda, tıraş bıçağı gibi geçici çözümler aranıyor. Ancak evde yapılan doğal kürler ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkün olabiliyor.

Kadin 14-06-2023 15:15

Zerdeçallı sütün faydaları nelerdir? Zerdeçallı süt nasıl yapılır?

Zencefiller ailesine mensup olan zerdeçalın insan sağlığı açısından birçok faydası vardır. Sarı renge sahip çiçekleri ve büyük yaprakları ile öne çıkan zerdeçalın çok sayıda kullanım alanı mevcuttur. Zerdeçal yemeklere lezzet vermek amaçlı baharat olarak kullanıldığı gibi içecekler içerisine katılarak da kullanılır. İçecek olarak en sık süt ile karışımı tercih edilir. Bu karışım da zerdeçallı süt olarak bilinir. Peki, zerdeçallı sütün faydaları nelerdir?

Haber 13-06-2023 17:52

Diş hekimi asla yemeyeceği yiyecekleri sıraladı! Diş sağlığını bitiriyor

Diş hastalıkları sadece görünümü değil vücutta yer alan farklı yerleri de etkileyebiliyor. Dişlerin sağlığını korumak için diş bakımına özen gösterirken yediğimiz yiyeceklere de dikkat etmemiz gerekiyor. Bir diş hekimi dişlere zarar veren yiyecekleri sıralayarak bunları asla tüketmediğini paylaştı.

Haber 18-05-2023 17:27

Doğadaki en güçlü antioksidan! Tek başına ecza deposu etkisi yaratıyor

Sağlıklı beslenmenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Güçlü antioksidan içeren gıdalar bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı dirençli olmamızı sağlıyor. Her evde bulunması gereken bir baharatın ecza deposu etkileri yarattığı görülüyor.

Haber 16-05-2023 09:06

Yoğurtlu zerdeçalın faydaları belerdir, zayıflatır mı? Yoğurtlu zerdeçal ne işe yarar, nasıl hazırlanır?

Hem yoğurt hem de zerdeçal, sağlık yararları bakımından oldukça zengindir ve bir arada tüketildiklerinde güçlü bir sağlık toniği oluştururlar. Yoğurtlu zerdeçal probiyotik yoğurt ile zerdeçal baharatının karışımından oluşur. Yoğurt, bağırsaklardaki iyi bakterilerin sayısını artırarak sindirim sistemine faydalı olurken, zerdeçal antioksidan ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir ve vücuttaki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. Peki, yoğurtlu zerdeçal kürü nasıl hazırlanır?

Haber 08-05-2023 12:01

Botoks etkisi kanıtlanmış maske tarifi! Bir tutamıyla yaşlılık izlerini silip süpürüyor

Yaşlandıkça ciltte meydana gelen kırışıkları gidermek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamaları yüzde hasar bırakabiliyor. Bu nedenle birçok kişi botoks etkili maske tarifleri arıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için etkili maske önerileri arıyorsanız kanıtlanmış yaşlanma karşıtı maske tarifine göz atabilirsiniz.

Kadin 28-04-2023 10:15

İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal çözüm! Lazer epilasyona gerek kalmadı

Evde istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümler aranıyor. Lazer epilasyon gitmek istemeyenler yüzdeki ve vücuttaki tüylerini gidermek için farklı çözümlere başvuruyor. Evde hazırlanan bazı kürler sayesinde kıl kökleri zayıflayarak kolayca dökülüyor ve yeniden oluşması bir hayli uzun sürüyor. Sürekli kullanımda ise kıl kökleri tamamen yok olabiliyor. İşte istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal kürler...

Kadin 16-04-2023 10:38

Zerdeçalın faydaları nelerdir, ne işe yarar? Zerdeçal nasıl kullanılır, tüketilir, hangi yemeklerde kullanılır?

Zerdeçal Asya'nın güneyinde yetişen ve baharat olarak kullanılan bir bitkidir. Bilimsel adı Curcuma longa olan zerdeçal köklerinden elde edilen sarı renkli toz şeklinde kullanılır ve yemeklere hem tat hem de renk verir. Ayrıca sağlık faydaları nedeniyle geleneksel tıpta da yaygın olarak kullanılır. Anti-inflamatuar ve antioksidan özellikleriyle tanınan zerdeçal son yıllarda Batı tıbbında da popüler hale gelmiştir.

Haber 10-04-2023 12:00

Kırışık karşıtı kremlere para vermeye son! Bu baharat botoks etkisi yaratıyor

Ciltte ortaya çıkan yorgunluk ve yaşlılık görüntülerini gidermek için çeşitli bakım ürünleri kullanılıyor. Özellik yaşlılık kırışıklık karşıtı ürünlerin fiyatları oldukça pahalı olabiliyor. Ancak evde bulunan doğal bir baharat çok pahalı kremlerin etkisini yaratabiliyor. İşte kırışıklık karşıtı o mucizevi baharat...

Kadin 27-02-2023 11:47

Bir tutamı bile yağları yok ediyor! Kansere karşı koruyor

İç organlarımızda biriken yağlar farkında olmasak bile diyabet, kalp hastalığı gibi riskli hastalıkların oluşmasına neden oluyor. İç organlardaki yağları etkili şekilde yok edecek bir baharat bulunuyor. Bu baharatın faydaları saymakla bitmiyor. Kansere karşı koruyucu etkisi olduğu bilinen bu baharatın her evde bulunması gerekiyor.

Haber 08-02-2023 09:13

Sadece bir kaşığı bile etkili! Soğuk havalarda vücudunuzu ısıtan yiyecekler

Kışın ve yazın yediğimiz yiyecekler değişiklik gösteriyor. Soğuk kış aylarında vücut ısımızı daha sıcak tutmamızı sağlayacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyeceklerin tüketilmesi içinizi ısıtarak soğuk havalara karşı daha dirençli olmanızı sağlayabilir.

Haber 07-02-2023 11:28

Hastalıktan korunmak isteyenler aktara koşuyor! Şifa kaynağının fiyatı iki katı arttı

Kış aylarında artış gösteren grip ve nezle bu sene de tüm hızıyla yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Oldukça ağır geçen gripten korunmak isteyenler doğal kaynaklara yöneliyor. Son günlerde aktaran alınan şifa kaynağı baharatların satışı patlama yaşıyor.

Haber 23-01-2023 11:43

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu paylaştı! Cinsel gücünüzü artıracak, libidonuzu yükseltecek karışım

Cinsel sorunlar oldukça büyük probleme neden olabiliyor. Zamanla düşen libidoyu ve cinsel gücü artırmak için çeşitli çözümler aranıyor. Bu problemler için zararlı ilaçlar kullanmak istemeyenler doğal karışımları tercih ediyor. Birçok doğal karışımın cinsellik üzerinde etkili olduğu biliniyor.

Haber 19-01-2023 09:26

Dünyanın en güzel kadınlarının paylaştığı güzellik sırları! Pürüzsüz bir cilt için...

Kadınlar güzelliklerini oldukça ön planda tutuyorlar. Her ne kadar iç güzelliği önem verildiği belirtilse de bir insanı tanırken görünümü ön yargılara yol açabiliyor. Güzellik maalesef ki birçok kapının açılmasına veya kapanmasına sebep oluyor. Bazı kadınların saçlarının ve ciltlerinin nasıl bu kadar güzel olduğu ve ne kullandıkları merak ediliyor. İşte dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları...

Kadin 03-01-2023 09:21

Acı çekmenize gerek yok! İstenmeyen tüylerinizi doğal olarak yok edecek çözümler

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için doğal çözümler bulunuyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümleri arıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-12-2022 09:29

Toz zerdeçal nasıl tüketilir, çayı nasıl yapılır? Toz zerdeçalı nasıl kullanmalıyım, yemeklerde nasıl kullanılır?

Toz zerdeçalın içerisinde çok sayıda vitamin ve mineral, uçucu yağ ve en önemli ana etken maddesi olan kurkumin bulunur. Zerdeçal antik çağlardan beri kullanılan bir baharattır. İnanılmaz bir etkiye sahip olan zerdeçal iltihap giderici ve ağrı kesici görevi üstlenir. Kansere yakalanma riskini ve depresyonun etkilerini azaltır. Kök çubuk ve toz olarak tercih edilebilir. Peki, toz zerdeçalla neler yapılır?

Haber 09-12-2022 17:08

Geçmeyen rahatsızlıklarınız son bulacak! Öksürükten doğal olarak kurtulmak için yapacağınız ev ilaçları

Kış aylarında hastalıklardan kurtulsak bile öksürük uzun süre devam edebiliyor. Uzun süren öksürükler oldukça can sıkıcı durumlar yaratabiliyor. Birçok insan öksürüğü geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Öksürüğü geçirmek için kimyasal yollar yerine doğal yolları tercih etmek istiyorsanız evde yapacağınız çok etkili yöntemler bulunuyor.

Haber 24-11-2022 15:23

Zerdeçal nasıl tüketilir, neye iyi gelir? Günlük zerdeçal tüketimi ne kadar olmalı, hangi yemeklerde zerdeçal kullanılır?

Son yıllarda doğal olan her şeyin kıymeti daha çok bilinir hâle geldi. Doğadan gelen şifa kaynaklarına ilgi herkes tarafından yoğun ve sürekli artıyor. Zerdeçal da günümüzde sağlıklı beslenmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir besindir. Zerdeçalın faydaları sağlık çalışanları tarafından da sürekli olarak anlatılıyor. Zerdeçalın kullanıldığı alanlar ve kullanım şekilleri oldukça çeşitlidir. Pek çok yemekte ya da içecekte kullanılabilen zerdeçalın günlük tüketim miktarı ne kadar?

Haber 08-11-2022 11:48

Seks hayatını baltalıyor! Kesinlikle uzak durun

Kadınlarda vajinal sağlık, genel vücut sağlığının en önemli parçasından biridir. Vajinal sağlıkta hijyen kadar beslenme de çok önemli bir yer kaplıyor. Yediklerinizi ve içtiklerinizi kontrol etmeniz sağlığınıza olacaktır. Özellikle kilo vermek için içilen bir karışımın kadın sağlığına olan olumsuz etkisini öğrenince bir daha içmek istemeyeceksiniz.

Haber 05-11-2022 23:03

Bir tutamı mucizeler yaratıyor! Hastalıklara karşı zırh gibi koruyor

Günlük hayatımızda çok sık kullanmadığımız bazı meyve, sebze, baharatlar sağlık için çok faydalı olabiliyor. Zerdeçal da en sağlıklı baharatlar arasında bulunuyor. Zerdeçalın faydalarını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kanserden gribe kadar birçok hastalık için mucizevi etkileri görülüyor.

Haber 23-10-2022 15:24

Kışın hastalanmamak mümkün! Doktora gitmemek için alınacak 4 sihirli önlem!

Sonbaharın başlangıcında havaların değişimiyle birlikte nezle olanların sayısı artıyor. Gripten korunmak veya grip olunduğunda hızlıca iyileşmek için tüketilmesi gereken şifa besinleri var. Kışın hastalanmamak da mümkün olabiliyor. Doktora gitmemek için alınacak önlemlerin ne olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Kadin 21-10-2022 21:42

Acısını çeken biliyor! Diş ağrılarını kökten geçirecek çözüm

Toplumda birçok kişi diş ağrılarının önemsiz olduğunu düşünüyor ancak yanılıyor. Diş ağrıları bazı durumlarda o kadar şiddetli oluyor ki en basit hareketleri yaparken, su içerken bile zorlanmalara sebep oluyor. Diş ağrısını geçirmek için internet üzerinden diş ağrısı nasıl geçer? diye aramalar yapılıyor. Doğal ürünler diş ağrıları için oldukça yardımcı olabiliyor.

Haber 12-10-2022 10:27

Yağlarınızı cayır cayır yakıyor! Kilo vermek için yemeklerinize bir kaşık eklemeniz yeterli

Alınan kilolar sadece görünüşü değil sağlığı da etkiliyor. İdeal kilodan uzaklaşmak kalp krizi ve felç riskini artırıyor. Daha hızlı ve etkili bir şekilde kilo vermek için egzersiz yapmanın yanı sıra yenilen yiyeceklere de dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kilo vermenizi çok daha etkili hale getiriyor. İşte göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayacak o mucizevi besinler...

Haber 09-10-2022 09:42

Kronik ağrıları tarihe gömüyor, iltihabı kurutuyor... Baharat değil adeta ilaç

Milyonlarca insanı huzursuz eden ağrıların kaynakların biri artrit. Vücut tarafından üretilen, eklemlerde meydana gelen iltihabik bir durum olan artrit, el ve ayak bileği, diz ve eklemlerin iltihaplanarak şişmeye, sertleşmeye yol açar ve eklemlerde ağrı gibi durumlara neden olabilir. İnsanlar ağrılarını hafifletmek için başta ağrı kesiciler olmak üzere birçok yola başvuruyor. Ağrıları dindirecek yollardan biri de mucizelerle dolu baharatlardan birinde gizli.

Haber 10-09-2022 14:27

Dayanılmaz ağrılara yol açıyor! Çıbanı tedavi etmek için yapmanız gereken basit

Çıban oldukça ağrılara neden olan enfeksiyon sonucunda oluşan cilt rahatsızlığıdır. Toplumda sıklıkla görülen çıban şikayetleri yaşam kalitesinin oldukça düşmesine neden olmaktadır. Çıban problemi yaşayan insanlar internet üzerinden 'Çıban nasıl geçer?' 'Doğal çıban tedavisi nedir' gibi aramalar yapmaktadır.

Haber 06-09-2022 15:41

Siğil nasıl geçer diye düşünmeyin! Siğilleri geçirmenin çözümü basit

Siğil herkeste görülebilen cilt rahatsızlıklarındandır. Oldukça sık görülen siğiller geçmesi için çeşitli yöntemler aranmaktadır. Basit siğiller zamanla kendi kendine de iyileşme gösterebilir. Siğilleri daha hızlı geçirmek isteyenler doktora gitmelidir. Doğal çözümler de siğiller üzerinde etkili sonuçlar vermektedir.

Haber 01-09-2022 14:08

Antikanser, antienflamatuar, antioksidan ve hipolipidemik etki yaratır! Zerdeçal hangi hastalıklara iyi gelir?

Obezite, dünya çapında bir sağlık krizi ve artmaya devam etmektedir. Kardiyovasküler hastalıklar, bazı kanser türleri, inme gibi birçok hastalığın oluşmasında büyük risk faktörüdür. Obezite ve bu söz konusu komplikasyonlar maalesef metabolik sendromun gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Haber 18-08-2022 10:13

Mucizevi maske tarifi! Yüzdeki tüyleri gideriyor, cilt lekelerini düzenliyor

Cilt bakımında yüze verilen oldukça önem taşıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için cilt temizliğini ve bakımını aksatmamak gerekiyor. Yüzde çıkan istenmeyen tüyler ve cilt lekeleri can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Tüm bu sorunlar için doğal maske tarifleri bulunuyor.

Kadin 11-08-2022 07:06

Diş ağrısı neden olur? Diş ağrısı için doğal çözümler nelerdir?

Diş bakımı önemsiz olarak görülse de en önemli bakımlar arasında yer alıyor. Sağlığı oldukça etkileyen diş ağrısı olumsuz sonuçlara yol açıyor. Geçici diş ağrılarından kurtulmak isteyenler doğal çözümler arıyor. Bu doğal çözümler arasında bulunan karabiber kürü diş ağrısına olumlu sonuçlar veriyor.

Haber 10-08-2022 12:27

Kurdeşen döküntülerine son! Bu bitkiler kaşıntınıza iyi gelecek

Kurdeşen sık sık karşılaşılan cilt sorunları arasında yer almaktadır. Özellikle sıcak ve soğuk hava değişimlerinde artan kurdeşen, hastayı oldukça rahatsız etmektedir. Kurdeşenin kaşıntısına ve kızarıklığına iyi gelen doğal ürünler vardır. Bu doğal kürler ile kurdeşen çok daha hızlı şekilde iyileşmektedir.

Haber 01-07-2022 14:07

Yatmadan bir saat önce tüketin! Siz uyurken cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek hem fit bir görünüm elde etmek hem de sağlık açısından çok önemli. Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan obezite, onlarca hatta yüzlerce farklı hastalığa davetiye çıkarıyor. Metabolizmanızı hızlandırıp, vücutta özellikle göbek bölgesinde biriken yağları yakmak için deneyebileceğiniz harika bir tarif var. Bölgesel zayıflama her ne kadar zor olsa da bu karışım denemeye değer.

Haber 29-06-2022 12:23

Her gün zerdeçal yerseniz ne olur? Sonuçları şaşırtıcı

Zerdeçal, adını sık sık duyduğumuz faydalarıyla ön plana çıkan baharatlardan biridir. 'Süper besin' olarak adlandırılan zerdeçal hakkında 600’den fazla araştırma ve çalışma gerçekleştirildi. Uzun yıllardır iyileştirici özelliğiyle ön plana çıkan zerdeçal, aynı zamanda yemeklere lezzet katar. Doğal bir ağrı kesici olan zerdeçal, mucizevi etkileri ile birçok konuda iyileşmeyi destekler.

Haber 29-06-2022 07:06