Kuru Dutun Faydalari Haberleri

32,5 TL olacak diyen de var 37 TL de! 7 kurum birden dolar tahminini açıkladı

Yıl sonunda dolar/TL kuru ne kadar, kaç TL olacak? Yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında gelen döviz kurunda yaşanan değişimler sonrası 7 kurum peş peşe dolar tahminini açıkladı. Buna göre en düşük tahmin Wells Fargo'dan geldi. Dev kurum doların yıl sonunda 32,5 TL olacağını kaydetti. Diğer kurumlar ise Merkez Bankası'nın tahminine yakın rakamları dile getirdiler...

Finans 2024-07-27 09:05:11

Dolar/TL kuru için Merkez Bankası'ndan tahmin! TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Faiz kararı öncesi ipucu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçları açıklandı. TCMB anketinde piyasa katılımcılarının yıl sonu tüketici fiyatları (TÜFE) beklentisi yüzde 43,52'den yüzde 42,95'e geriledi. Yıl sonu dolar kuru tahmini 37,37 lira oldu.

Finans 2024-07-22 10:20:38

Evde incirli dondurma tarifi: Evde incirli dondurma nasıl yapılır?

İster mevsiminde taptaze incirlerle isterseniz de markette kolaylıkla bulabileceğiniz kuru incirlerle hazırlayabileceğiniz hem pratik hem de serinletici ve lezzetli bir tarifimiz var: Evde incirli dondurma tarifi!

Yemek 2024-07-18 05:35:08

Deutsche Bank'tan Türkiye yorumu! İkinci aşama başlıyor, eşsiz bir örnek olacak diyerek duyurdu: Enflasyon, dolar kuru ve faizde rakam verildi!

Deutsche Bank Ortadoğu ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Hans-Christian Wietoska, Türkiye'de enflasyonun yıl sonunda yüzde 40 seviyesine gerilemesini beklediklerini belirterek, "Güçlü bir dezenflasyon süreci bekliyoruz. Bundan sonra ikinci aşamada enflasyonu yüzde 20'ye düşürmek asıl soru işareti olacak." dedi. Wietoska dolar kuru, faiz indirimi beklentilerini de paylaştı.

Finans 2024-07-17 12:08:09

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Merkez Bankası paylaştı: Yabancı kredilerde son durum! 2018 sonrası dikkat çeken artış: Firmaların artan döviz kuru riski risk teşkil ediyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda görevli ekonomist Tanju Çapacıoğlu yabancı kredilerindeki son dönem eğilimleri inceledi. Merkezin Güncesi'nde yayımlanan yazıda 2018 yılı sonrası azalan yabancı kredilerde son dönem artış eğilimi dikkat çekti. Çapacıoğlu yazısında, "Bu artış sonrasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaşma adımları atmıştır." değerlendirmesi yapıldı.

Finans 16-07-24 09:20

'Kuru pasta' genelgesi! 'Başkana da kurula da gerek kalmadı' diyerek isyan ettiler

Ticaret Bakanlığı tarafından TİM ve ihracatçı birliklerine gönderilen tasarruf tedbirleri listesindeki önlemlere itiraz geldi. Özellikle ihracatı artırmak için yapılan organizasyonlara yönelik bütçe kısıntılarının doğru olmadığını belirten ihracatçılar itirazlarını bakanlığa iletti.

Finans 16-07-24 08:39
tim

Son dakika | İstanbul Boğazı'nda hareketli dakikalar! Kıyı Emniyeti devreye girdi: Kuru yük gemisi sürükleniyor

Son dakika haberi: İstanbul Boğazı'nda hareketli dakikalar yaşanıyor. 178 metre uzunluğundaki kuru yük gemisi sürüklenmeye başladı. Ekipler harekete geçti.

Haber 15-07-24 16:32

10 bin dolarlık nafaka ile gündemdeydi… Cem Yılmaz'a emekli maaşı soruldu! Böyle sitem etti

Son dönemde eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizi ile adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesini satmış ve fiyatı sorulunca dolar kuru ile yanıt vermişti. Cem Yılmaz'a şimdi de emekli maaşı soruldu. Ünlü komedyen böyle sitem etti.

Magazin 13-07-24 12:26

Dövizde hareketlilik! Euro kuru ilk kez 36 TL'yi aştı

Son dakika: Döviz kurunda yukarı yönlü hareketlilik! Yatırımcılar dolar ve Euro kurundaki son gelişmeleri takip ederken bir rekor haberi geldi. Euro kuru ilk kez 36 TL'yi aştı.

Finans 12-07-24 17:05

Cem Yılmaz'a sattığı lüks teknesinin fiyatı soruldu! '55 milyon dendi' sorularına dolar kuru yanıtı...

Eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizi ile gündemde olan ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesiyle gündeme gelmişti. Ünlü ismin yaz aylarını geçirdiği lüks teknesini 55 milyon TL'ye sattığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz'a lüks teknesinin fiyatı sorulunca verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

Magazin 12-07-24 11:28

TİM Başkanı Mustafa Gültepe'den kur çıkışı: Dolar en az 37 TL olmalı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, dolar kuruyla ilgili gündem olacak bir değerlendirmede bulundu. 33 TL seviyesinde bulunan dolar kuru için Gültepe, "Doların en az 37 TL seviyesinde olması lazım" dedi. Gültepe vergi düzenlemesiyle ilgili de konuştu.

Finans 11-07-24 11:38

Dövizde hareketlilik devam ediyor! Dolar TL kritik seviyeye yakın

Yatırımcılar dolar kurundaki hareketliliği takip ediyor. Dün 33 TL seviyesini aşan dolar kuru yeniden 33 TL'ye yaklaştı. Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarıyla bankanın, yılın sonuna doğru faiz indirimine başlayabileceğine yönelik beklentilerin güçlenmesinin ardından doların diğer önemli para birimleri karşısında değer kaybettiğini belirterek, bugün gözlerin ABD'de enflasyon verilerine çevrildiğini söyledi.

Finans 11-07-24 09:58

Terlemeye son! Terleme sorununa anında çözüm sunan ürünler

Kavurucu sıcakların kendini hissettirmeye başladı bu dönemde terleme sorunu da kaçınılmaz olarak hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle dışarıda vakit geçirirken veya günlük işlerimizi yaparken terlemek hem rahatsız edici hem de özgüvenimiz için sarsıcı olabiliyor. Ama merak etmeyin, gün boyunca ferah ve kuru kalmak, aynı zamanda kendinize olan cesaretinizi yeniden kazanmak için kullanabileceğiniz birbirinden etkili ürünleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber 08-07-24 23:46

Kekik yağı faydaları nelerdir? Kekik yağı nasıl kullanılır, neye iyi gelir? Kekik yağının saça faydaları

Doğada bulunan birçok ot ve bitki, çeşitli faydalarının yanı sıra yemeklere, salatalara ve tatlılara kattıkları lezzetleri ile tanınırlar. Bu bitkiler bazen baharat formunda bazen ise kuru hâlleri ile kolaylıkla hazırlanan bitki çayları şeklinde tüketilebilirler. Kekik de bunlardan biridir.

Haber 05-07-24 23:59

Akaryakıt, sigara, alkolden sonra sıra onda! Çaya da zam geldi! Fiyat listeleri gönderildi!

Akaryakıt, sigara, alkol fiyatlarının ardından kuru çay fiyatlarına da zam geldi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Finans 05-07-24 13:43

Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi! Dolar, enflasyon ve faiz tahminini açıkladı! 'Dezenflasyon yolunda engel değil'

Türkiye'nin ekonomi politikalarını değerlendiren Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, dolar / TL, enflasyon ve faize ilişkin de tahminlerini açıkladı. Morales, yıl sonunda dolar TL kuru için 36 TL, enflasyon için yüzde 43 beklediklerini söyledi. Merkez Bankası'nın faiz indirimine bu yıl gidebileceğini aktaran Morales 250 baz puanlık bir düşüşün olabileceğini söyledi.

Finans 04-07-24 17:36

Reel efektif döviz kurunda Haziran'da artış

Merkez Bankası Türk Lirası reel döviz kuru endeksi için veriyi yayımladı. Buna göre Haziran ayında yüzde 0,6 artış gösterdi.

Finans 04-07-24 14:40

Dutun şifa yolculuğu başladı: Tunceli’de pekmez kazanları kuruldu

Türkiye'de dut üretiminin en yoğun yapıldığı yerlerden Çemişgezek ilçesinde, pekmez kazanları kaynamaya başladı.

Yemek 02-07-24 11:46

Yemek yok kuru pasta var! İhracatçıya tasarruf talimatı: Ticaret Bakanlığı'ndan yazı gitti

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Ticaret Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir adım geldi. İhracatçılara genelge yollayan bakanlık tüm detayları ile alınacak tedbirleri sıraladı. Genelgede organizasyonlarda çay, kahve ve kuru pasta dışında ikramda bulunulmaması istendi.

Finans 26-06-24 14:08

Dolar kuru yükselişte: Yeniden 33 TL'yi aştı (26 Haziran 2024 dolar kuru)

SON DAKİKA! Dolar kuru ne kadar oldu? Yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı öncesi serbest piyasada hareketlilik, 33 TL seviyesi yeniden aşıldı (26 Haziran 2024 dolar kuru)

Finans 26-06-24 10:52

'Sarı altın' hasadı başladı: 107 bin tonun üzerinde bekleniyor

Malatya'da 'sarı altın' olarak bilinen kayısının hasadı başladı. Rekoltenin 107 bin tonu aşması bekleniyor. 2024 yılı tahmini kuru kayısı rekoltesinin 107 bin 517 ton olarak açıklandığı kentte Battalgazi ilçesi Çolakoğlu Mahallesi mevkiinde hasada başlayan çiftçiler yeni dönemin bereketli olmasını diledi.

Finans 25-06-24 15:39

SON DAKİKA! Dolar kuru ne kadar oldu? 33 TL seviyesi ilk kez görüldü (25 Haziran 2024 dolar kuru)

SON DAKİKA! Dolar kuru ne kadar oldu? Dolar kurunda hareketlilik, dolarda tüm zamanların en yüksek seviyesi! Dolarda 33 TL seviyesi ilk kez görüldü (25 Haziran 2024 dolar kuru)

Finans 25-06-24 12:21

‘İstikrarlı dolar kuru’ gözden kaçmadı: Dünya Bankası’ndan Merkez Bankası’na çağrı: ‘Üçte ikisinin yaklaşık iki ay içinde gerçekleştiğini tahmin ediyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, olumsuz bir gelişme olmadığı sürece 2024 ve 2025 yıllarında Türkiye'nin büyüme tahminini yukarı yönlü revize etmeleri gerekeceğini söyledi. Lopez, 'istikrarlı döviz kuru'na da değinerek, 'Eminim ki Merkez Bankası bunu dikkatle kalibre ediyordur" ifadelerini kullandı.

Finans 25-06-24 11:55

Dolarda dikkat çeken hareketlilik: Yükselmeye devam ediyor, 33 TL'ye dayandı (25 Haziran 2024 dolar kuru)

Son dakika haberi: Dolarda sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Yatırımcılar dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırırken dolar 33 TL seviyesine dayandı. 25 Haziran 2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 25-06-24 10:19

Faiz oranları nasıl belirlenir? Politika faizi, gösterge faizi ve mevduat faizi

Bir ülkede politika, gösterge, mevduat faizi gibi faiz türlerinin oranının belirlenmesinde enflasyon gibi temel unsurlar rol oynar. Birbiriyle etkileşim içerisinde olan faiz türlerinin oranları çoğu zaman ülkedeki ekonomik büyüme ve para arzı gibi durumları da etkiler. Bu nedenle faiz oranlarının belirlenmesi söz konusu olduğu zaman ortaya çıkan istihdam, enflasyon, risk primi, döviz kuru ve ekonomik büyüme gibi unsurlara ayrıntılı olarak değinilmelidir.

Finans 24-06-24 16:04

Zeytinyağlı patlıcan dolması tarifi: Zeytinyağlı patlıcan dolması nasıl yapılır?

Ülkemizde en çok Güneydoğu Anadolu bölgesinde yapılan ve tüketilen kuru patlıcan dolması, hem doyurucu hem de yer aldığı sofraları renklendiren bir lezzettir. Taze patlıcanla da yapılabilen bu dolmalık tarif için aşağıda verdiğimiz zeytinyağlı patlıcan dolması tarifimizi kullanabilirsiniz.

Yemek 21-06-24 20:10

Bayram sonrası dolarda dikkat çeken hareketlilik!

Kurban Bayramı sonrası haftanın son işlem gününde dolar kurundaki yükseliş sürüyor. Dolar kurunda dikkat çeken hareketlilik yaşanıyor. Yatırımcılar dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırırken 32,86 TL seviyesi görüldü. 21 Haziran /2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 21-06-24 09:05

Cilt sorunlarına son! Kuru, karma veya yağlı ciltler için en iyi cilt maskesi önerileri

Işıl ışıl parlayan bir cilt herkesin hayali ama cilt tipimize uygun doğru ürünleri bulmak bazen zor olabilir. Kuru, karma ve yağlı ciltlerin farklı ihtiyaçları olduğundan bu yazımızda, her cilt tipi için en etkili cilt maskesi önerilerini derledik. Siz de cildinizin ihtiyacına göre maskeyi seçerek daha canlı ve pürüzsüz ve bir cilde kavuşabilirsiniz. Hazırsanız, cilt tipinize en iyi cilt maskesi türünü bulmak için önerilerimize göz atmaya başlayalım!

Kadin 20-06-24 02:46

Dolar iki ayın zirvesinde

Kurban Bayramı'nın ikinci günü, haftanın yeni işlem gününde dolarda yükseliş kaydedildi. Dolar son iki ayın zirvesini gördü. (17 Haziran 2024 Pazartesi güncel dolar kuru) Dolar kuru, tüm zamanların en yüksek seviyesini 19 Nisan'da 33,09 TL'ye yükselerek görmüştü.

Finans 17-06-24 11:06

Kuru mayalı puf poğaça tarifi: Kuru mayalı puf poğaça nasıl yapılır?

Hem yapımı son derece kolay olan hem de kahvaltılarda, ara öğünlerde, çay sohbetlerinin yanında tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz kuru mayalı puf poğaça tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 16-06-24 15:27

Etli kuru fasulye tarifi: Etli kuru fasulye nasıl yapılır?

Türk mutfağının olmazsa olmazı kuru fasulye ülkemizde en sık yapılan, tüketilen ve en çok sevilen yiyeceklerden biridir. Kökeni Osmanlı imparatorluğuna, saray mutfaklarına dayanan kuru fasulye yemeğini siz de aşağıdaki etli kuru fasulye tarifini uygulayarak yapabilirsiniz.

Yemek 16-06-24 15:15

2025 yılı Haziran ayını işaret ettiler: Dolar/TL kuru için Morgan Stanley'den tahmin

ABD'nin önde gelen bankalarından Morgan Stanley analist ve ekonomistleri yayımladıkları son notta dolar/TL kuru için tahminde bulundular. Buna göre, Türk lirası hakkında iyimser görüşün korunduğu belirtilen raporda, kurun 2025 ortasında 39 lira seviyelerine yükseleceği tahmin edildi.

Finans 14-06-24 11:54

SON DAKİKA | Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini! Beklentiler bu ay da geriledi

Son dakika haberi... Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren haziran ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 37,75 TL oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 43,52... Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar kuru beklentisinde bu ay da düştü.

Finans 14-06-24 10:02

‘2024 için durum iyi, 2025 zor geçecek…’ S&P’den Türkiye’nin kredi notu ile dolar/TL kuru için açıklama: Tarih ve rakam verdiler

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye'de tek haneli enflasyonun 3 yıl uzakta olduğunu söyledi. Ayrıca kredi notu konusunda da yeni bir artışı yıl sonundan önce gözden geçireceklerini duyurdu. Dolar/TL kuruna ilişkin de tahminde bulunan Gill, “Dolar yılı 32,5 seviyesinde tamamlar” dedi.

Finans 10-06-24 15:16

Nefis şah pilavı tarifi: Azerbaycan şah pilavı tarifi nasıl yapılır?

Şah pilavı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. İçeriğinde bulunan kuzu eti, kestane, kuru kayısı, kuru üzüm ve safran gibi malzemelerle hazırlanan bu lezzet deneyenlerden tam puan alıyor. Evde şah pilavı hazırlamak oldukça kolay. Peki, şah pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-06-24 15:02

Zeynep Beşerler ile sessiz sedasız boşanmıştı! Emir İçgören 'yasak aşkı'yla yakalanınca ne yapacağını şaşırdı

Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülenince gerildi.

Magazin 09-06-24 14:34

Rüzgar terse döndü! Türk lirasında 33 ay sonra ilk! (31 Mayıs Cuma güncel dolar kuru, dolar TL ne kadar?)

Doların Türk Lirası karşısındaki düşüşü sürüyor. Güne kısmi artışla başlayan dolar/ TL 32,2235 seviyesinde işlem görüyor. Dün satıcılı bir seyir izleyen dolar/TL, günü yüzde 0,14 değer kaybıyla 32,2092'den tamamlamıştı.

Finans 31-05-24 15:11

Mayıs ayı enflasyonu ne olacak? Gözler 3 Haziran'daydı: Yıl sonu dolar tahmini de belli oldu

7'den 77'ye milyonlar Mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanacağı 3 Haziran'ı beklerken, ekonomistlerin tahminleri ortaya çıktı. Bu kapsamda Mayıs ayı TÜFE tahmini yüzde 3,10 artış yönünde oldu. enflasyonda yıllık tahminler ise yüzde 76,00 ila yüzde 73,50 bandında oluştu. Öte yandan dolar/TL kuru için de yıl sonu tahmini açıklandı.

Finans 29-05-24 15:19

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 28-05-24 15:32

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 22-05-24 10:44

Dolar/TL kuru için yeni tahmin! Dev banka yıl sonu için o seviyeyi işaret etti

Yerel seçimlerden bu yana döviz talebi tersine dönerken, Bank of America'dan dolar/TL kuruna ilişkin yeni bir tahmin geldi. Dev banka yıl sonunda dolar/TL'nin 38 TL seviyelerinde olabileceğini kaydetti.

Finans 21-05-24 09:31

Merkez Bankası rezevleri yükselişe geçmişti! Mehmet Şimşek’ten dolar/TL açıklaması: ‘20’lere kadar düşerdi ama…’

Merkez Bankası rezervleri artıyor, Türkiye’nin risk primi düşmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru ise yerinde sayıyor. Peki dolarda seçim öncesi beklenen yükseliş neden yaşanmadı? Dolar/TL fiyatı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Biz piyasadan döviz almasak lira belki 20’li rakamlara kadar düşerdi’ ifadelerini kullanırken, son 1,5 ayı işaret etti. İşte detaylar…

Finans 20-05-24 15:09

Pastırmalı kuru fasulye tarifi: Pastırmalı kuru fasulye nasıl yapılır?

Türk mutfağının geleneksel hâle gelmiş ve dünya çapında ün kazanmış yemeklerinden biri de pastırmalı kuru fasulyedir. Pastırmalı kuru fasulye yapmak ve öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde sunmak isterseniz işte tarifimiz!

Yemek 18-05-24 15:24

SON DAKİKA: Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini

Son dakika haberi... Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren mayıs ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 38,78 TL oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 43,64. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar kuru beklentisinde gerileme kaydedildi.

Finans 17-05-24 10:04

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 15-05-24 15:47

S&P'den yeni tahmin: 2025'te dolar/ TL...

S&P Global Türk bankalarına ilişkin notunda dolar TL kuru için de tahminlerini açıkladı. S&P'nin 2025 yılı dolar TL beklentisi 43 TL oldu. Notta ayrıca yurtiçi yerleşiklerin TL'ye olan güven eksikliğinin bankaların dış finansmana erişimdeki artışın olumlu etkilerini gölgede bırakabileceğine de dikkat çekildi.

Finans 12-05-24 15:25

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 09-05-24 09:33

Türk Lirası'nda 2,5 yılın zirvesi! Merkez Bankası'ndna reel efektif döviz kuru açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre TÜFE bazlı reel efektif döviz kuru Nisan'da 59,77'ye yükseldi. Böylece TL'nin reel değeri Eylül 2021'den beri en yüksek seviyeye çıktı.

Finans 06-05-24 15:15