Lego Setleri Haberleri

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 18-03-2024 11:50

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-2024 17:02

Bulmacalarla uğraşmayı seven kişilerin satın alması gereken lego ve puzzlelar

Gündelik yaşamın koşturmacasından sonra eve gelince farklı aktivitelerle ilgilenmek oldukça rahatlatıcı oluyor. Siz de bulmaca ve yapı setleri gibi farklı aktivitelerle zaman geçirmeyi seviyorsanız çok beğeneceğiniz önerilerimiz var. Parçaları birleştirerek yapabileceğiniz yapı setleri ve puzzle, boş zamanlarınızı çok daha keyifli hâle getirecek. Haydi, detaylara!

Haber 13-06-2023 18:08

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 08-06-2023 12:33

Lego Setleri

Lego Setleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lego Setleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.