Tırnak Bakımı Haberleri

Kırılgan ve zayıf tırnaklara son! Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntem

Kırılgan ve zayıf tırnaklar pek çok kişinin ortak sorunudur. Güçlü ve sağlıklı tırnaklara sahip olmak için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor. Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntemi sizin için derledik. Bu yöntemler, tırnak sağlığınızı destekleyerek, kırılganlık sorununu geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı ve güçlü tırnaklar için bu doğal önerileri değerlendirebilirsiniz.

Kadin 03-12-2023 10:42

Basit ama etkili! Hayatınızı güzelleştirip modunuzu yükseltecek ürünleri sizin için seçtik

Bazı pratik ürünler sergiledikleri yüksek performansla hayatınızı kolaylaştırır ve modunuzu yükseltir. Siz de yaşamınızda küçük ama etkili ürünlere yer açmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Yarattıkları büyük etkilerle vazgeçilmeziniz olacak birbirinden kaliteli ürünleri listeledik.

Haber 30-10-2023 16:58

Sağlıklı ve güçlü tırnakların sırrı! Uzun ve bakımlı tırnaklar için mutlaka deneyin

Sağlıklı ve güçlü tırnaklar, güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Uzun ve bakımlı tırnaklar sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda genel sağlık ve özgüvenin de bir yansımasıdır. Sağlıklı tırnaklarınızın sırrı, düzenli bakım ve doğru beslenme ile elde edilir. Uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlayacak bazı etkili ipuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 20-10-2023 10:06

Tırnak kırılması sorununa en etkili çözümler! Tırnaklarınız eskisinden daha güçlü olacak

Bakımlı tırnaklar her zaman daha temiz ve göze hitap eden bir görüntü ortaya çıkarıyor. Özellikle kadınların görünüşüne önem verdiği tırnaklar bazen ne kadar bakım yapılsa da kırılma ve soyulma gibi problemler ortaya çıkarabiliyor. Eğer tırnaklarınız ince yapıda ve tırnak kırılması şikayetleriniz varsa evde deneyebileceğiniz en etkili çözüm yollarını sizler için derledik.

Kadin 25-08-2023 09:17

Her ay güzellik salonlarına servet harcamayın! İşte evde protez tırnak yapmanın püf noktaları

Tırnakların kırılması, uzamaması gibi dertlere veda edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki takma tırnaklar yerine çok daha sağlam ve doğal görünen protez tırnaklarla. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse harika bir yazıyla karşınızdayız. Evde protez tırnak yapımıyla ilgili tüm detaylar için okumaya devam edin!

Kadin 01-03-2023 17:54

Farklı manikürcüye yaptırdığı tırnakları hüsran yaşattı! Tırnaklarını görenler inanamıyor

Tırnakların bakımlı olması tüm ruh halini etkileyebiliyor. Tırnaklara yapılan yanlış işlemler çok kötü görünümlere yol açabiliyor. TikTok hesabında tırnaklarını bilmediği bir manikürcüye yaptırdığını paylaşan bir kadın paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 17-02-2023 16:30

Manikür yapmadan önce tekrar düşünün! Başına gelenler göz korkuttu

Manikür ellerin, tırnakların çok daha bakımlı ve özenli görünmesini sağlıyor. Kadınlar el ve tırnak bakımı ile ruh hallerinin de daha mutlu olduğunu belirtiyor. Ancak yapılan yanlış manikür uygulamaları çok kötü sonuçlara sebep olabiliyor. TikTok hesabında paylaşım yapan bir kadın manikür nedeniyle başına gelenleri açıkladı.

Kadin 13-12-2022 10:05

Kullanıcılarından tam not alan en etkili güzellik ürünleri

Kullananlardan tam not alan en etkili güzellik ürünlerini mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Vücut peelinginden saç bakım setine, maskaradan yüz serumuna, saç şekillendiriciden göz altı kremine kadar birbirinden etkili güzellik ürünlerini inceleyerek hak ettiğiniz özeni kendinize göstermeye ne dersiniz?

Kadin 07-11-2022 17:55

Güçlü ve göz alıcı tırnaklara sahip olmanın ipuçları! Tırnaklar nasıl hızlı uzar?

Kırılgan, kısa ve mat tırnaklar yerine uzun, göz alıcı ve güçlü tırnaklara sahip olmanın bazı yöntemleri var. Yavaş uzayan ve uzadığı gibi kırılan güçsüz tırnaklardan kurtulmak için size vereceğimiz ipuçlarını mutlaka takip edin. Öğrenmek istediğiniz “tırnaklar nasıl hızlı uzar?” sorusunun cevabı haberimizde.

Kadin 04-11-2022 20:12

Sağlıklı ve güzel görünen tırnaklar için en etkili TikTok ürünleri

Bakımlı görünen tırnaklara ve ellere sahip olmak, her kadının hayali. Saç ve cilt bakımının yanı sıra tırnak bakımı sağlayan ürünlere de yönelmek önemli. TikTok kullanıcıları tarafından çok beğenilen ve önerilen birkaç bakım ürünüyle muhteşem ellere sahip olmanız mümkün. Ellerinizi yumuşacık yaparken tırnaklarınızın beslenmesini sağlayacak pek çok ürün alternatifini keşfetmek için yazıyı okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Protez tırnak yaptırmadan önce bunları bilmelisiniz! Protez tırnak zararlı mı?

Bakımlı tırnaklar hiç şüphesiz bir elde dikkat çeken ilk özelliklerden birisi. Günümüzün hızlı ve göz alıcı güzellik çözümlerinden protez tırnaklar ise hayalinizdeki bakımlı tırnaklara ulaşmanızın altın anahtarını sunuyor. Protez tırnaklar, tırnakları uzamayan veya hayalindeki şekilde tırnaklara sahip olmayan kadınların tercihi. Herkesin kullandığı protez tırnak zararlı mı? sorusu ise büyük bir merak konusu. Peki, Protez tırnak zararlı mı? İşte protez tırnak yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler!

Kadin 24-09-2022 13:29

Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerileri

Küçük gibi görünen birçok farklı problem, gündelik hayatı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Neyse ki işlevsel ürünlerle bu tür sorunları kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerilerini sizler için bir araya getirdik. Kişisel bakım ve ev gibi farklı alanlardaki birçok farklı ürünü detaylı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 09-09-2022 15:05

Hangi renk oje sürsem diye düşünmeyin! Eylül ayında trend olan 8 oje rengi

Ojeli ve bakımlı ellerin görünüşü tüm modu etkileyebiliyor. Birçok kadın oje görüntüsüne çok önem veriyor. Gün içerisinde sürekli olarak ojeli tırnaklarınıza bakıp mutlu oluyorsanız TikTok'ta paylaşılan eylül ayının trend oje renklerini mutlaka almalısınız.

Kadin 05-09-2022 17:00

Tırnak kırılmalarından şikayetçiyseniz bu yöntemleri deneyin! Tırnaklarınızı güçlendirecek etkili yöntemler

Tırnakların görünüşü kadınlar için oldukça önem taşıyor. Özenle uzatılan tırnakların kırılması can sıkıcı durumlara neden olabiliyor. Tırnakların kırılmasını önlemek için uygun bakımları uygulamak gerekiyor. Tırnaklarımı ne yaparsam yapayım sertleştiremiyorum diyorsanız evde uygulayacağınız basit yöntemler ile tırnak kırılmalarına son verebilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 12:20

Bu yazın favorisi! Hailey Bieber’ın tırnaklarının yapımı

Ünlü model Hailey Bieber hem kariyeri hem de özel yaşamıyla oldukça konuşuluyor. Minimal bir tarza sahip olan Hailey, birçok kadına stil konusunda ilham veriyor. Hailey Bieber’ın son günlerde inci tanesi olarak adlandırılan ojeleri trend haline geldi. Hailey Bieber’ı ojelerini evde yapmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 26-08-2022 11:17

TikTok'ta paylaştı! Oje sürerken bulaşmasından şikayetçiyseniz bu yöntemi deneyin

Oje kadınların en çok kullandığı makyaj malzemeleri arasında yer alıyor. Ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlayan çeşitli renkteki ojeleri sürerken tırnak etlerinize bulaştırıyorsanız bu yöntemi kesinlikle denemelisiniz. Ojeleri tırnak etine bulaştırmamanın yolunun basit bir toka hilesinden geçtiğini öğrenince şaşıracaksınız.

Kadin 18-08-2022 12:06

Tırnaklarının görünüşünü önemseyenler için hem kaliteli hem dayanıklı oje önerileri

Tırnak bakımına özen gösteren kişilerden biri misiniz? Eğer öyleyseniz her zaman ojeli ve şık görünen tırnaklara sahip olmanız zor değil. Kaliteli bir oje satın alarak tırnaklarınızı şık gösterebilirsiniz. Ruh hâlinizi yansıtan rengârenk ojeler ile hem kıyafetlerinizle uyumu yakalayabilir hem bakımlı tırnaklara kavuşabilirsiniz. Gelin, sizin için seçtiğimiz sezonun trend ojelerini birlikte inceleyelim.

Kadin 24-06-2022 17:25

Asetonum bitti ojelerimi çıkaramıyorum derdine son! Asetonsuz oje çıkarmak için çok basit yöntemler

Oje ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar renkli renkli ojeleri tercih ediyor. Ancak ojelerin çıkarılması bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Ojelerinizi çıkarmak istiyorsunuz ama evde aseton kalmadıysa evdeki malzemeler ile ojelerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Bu yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 12:22

Makyajsız da güzel olmak mümkün! Doğal güzellik için…

Kadınlar güzelliklerine oldukça önem veriyorlar. Gün içerisinde daha bakımlı görünmek için bir sürü makyaj hilesi deneniyor. Makyaj yapmak güzel ve canlı hissettirse de uzun vade de cilde zarar veriyor. Oysa ki makyaj yapmadan da oldukça güzel görünebilirsiniz. Bunun için çok basit olan birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Kadin 11-05-2022 14:27

Bu yöntemi hiç duymamıştınız! Kırılan tırnakları anında eski haline getiriyor

Tırnaklar zamanla güçsüzleşerek kırılabiliyor. Tam tüm tırnakları özenle uzattıktan sonra birinin kırılması sinirlerin bozulmasına neden oluyor. Tırnak kırılmalarını önlemek için tırnak bakımlarını ihmal etmemek gerekiyor. Eğer sizin de tırnaklarınız sık sık kırılıyorsa aşağıda yer alan yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 11-05-2022 12:04

Tırnak kırılmasından bunalanlara tırnak kırılmasını önlemek için koruyucu ve destekleyici ürünler

Bakımlı eller, her zaman çok zarif ve hoş görünüyor. Kırılmış ve yıpranmış tırnaklar ise bunun önünde büyük bir engel oluşturuyor. Ancak merak etmeyin. Tırnaklarınızı koruyan ve güçlenmesine destek veren ürünleri kullanarak bu sorunun büyük oranda önüne geçebilirsiniz. Doğal tırnak yağlarından vitaminlere, takviye edici gıdalardan tırnak koruyucu bakım ojelerine kadar kullanmanız gereken ürünleri sizler için derledik. Haydi, detaylara geçelim.

Kadin 26-04-2022 10:34

Tırnağını hızlı uzatmak isteyenler için tırnağı hızlı uzatma yöntemleri ve yardımcı ürünler

Tırnaklar en çok bakım isteyen ve ihmal edildiğinde birçok problemle karşı karşıya bırakan narin bölgelerden biri. Ancak genetik faktörler başta olmak üzere bazı nedenlerden dolayı tırnaklar çok yavaş uzayabilir. Düzenli bakım ve doğru ürünlerle uzun tırnaklar elde etmek ise mümkün. Her ne kadar doğal yöntemler tırnakları uzatmada etkili olsa da buna herkes vakit ayıramayabilir. Bu yüzden tırnakların hızlı uzamasına yardımcı olacak ürünleri listemize aldık. İncelemeye hazır mısınız?

Haber 22-04-2022 17:10

Ellerine ve tırnaklarına önem veren kadınların evinde bulunması gereken bakım ve güzellik malzemeleri

Muhteşem görünen, bakımlı ellere sahip olmak için kuaför salonlarında binlerce lira harcamak zorunda değilsiniz. Evinizin konforunda, kaliteli ürünlerle oluşturacağınız bakım rutini ile kusursuz el ve tırnaklara sahip olmanız mümkün. Hepsi birbirinden özel ürünleri keşfederek kendi bakım setinizi oluşturmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise evinizde bulunması gereken kaliteli bakım ve güzellik malzemelerini gelin, hep birlikte inceleyelim.

Kadin 05-04-2022 11:42

Tırnaklarınızda oluşan beyaz lekelerin nedeni hastalık olabilir!

Tırnaklarda beyaz leke herkes tarafından kendinde veya çevresinde mutlaka görülmüştür. Tırnaktaki lekelere sebep olan birçok etken vardır. Beyaz lekeler önemsiz olarak görülüp önemsenmese de ciddi hastalıklar nedeniyle görünüyor olabilirler.

Kadin 31-03-2022 17:20

Doğru bakım ile tırnaklarınızın kırılmasına son!

Tam tırnağınızı uzatıp istediğiniz şekle ulaştığınız anda tırnaklarınız kırılıyor mu? Tırnakların güçsüzleşip kırılmasına neden olan etkileri önleyerek doğru bakımları uygularsanız tırnaklarınızın kırılmasına engel olabilirsiniz. Artık istediğiniz güçlü tırnaklara sahip olmanız çok kolay.

Kadin 23-03-2022 14:49

Tırnaklardaki çizgiler ne anlama gelir? Belki de doktora gitme vaktiniz gelmiştir

Tırnaklarınızdaki çizgi, beyazlık ve çıkıntıların ne anlama geldiğini hiç merak ettiniz mi? Uzmanlara göre bu görüntünün altında birçok neden yatabilir. Hatta sağlığınız tehlike altında bile olabilir! Her yaşta ortaya çıkabilen tırnaklardaki çizgiler çeşitli nedenlerle ortaya çıkar; atopik dermatit veya egzama gibi cilt rahatsızlıklarından çinko ve B12 vitamini eksikliklerine kadar, ne olduğunu belirlemede çizgilerin yönü ve boyutu çok önemlidir.

Haber 29-01-2022 09:27

Film yıldızları gibi görünebilirsiniz! Pürüzsüz tırnaklar ve gür saçlar imkansız değil

Mükemmel saçları ve harika görünen tırnaklarıyla hayranlarının takdirini toplayan yıldızlar gibi görünmeniz imkansız değil. Kıskanılası saç ve tırnaklar için dikkat etmeniz gereken bazı noktaları yaparak sizde aynı görünüme sahip olabilirsiniz.

Haber 21-01-2022 13:43

Tırnaklarınız mahvolmasın! Hemen bu doğal tariflerle önlem alarak...

Güçlü tırnaklar her kadının hayali... İyi bir bakım sağlanmayan tırnaklar güçsüzleşerek kırılır ve sizi rahatsız eden bir görüntü oluşturur. Sağlıklı tırnaklara sahip olmak kimi zaman zahmetli ve masraflı görünebilir. Fakat güçlü tırnaklar artık hayal değil! Tırnaklarınızı evde doğal yöntemlerle güçleştirebileceğiniz tarifleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 05-11-2021 08:11

Bu tüyolar sayesinde evde tırnak bakımı kolay hale geliyor! Tırnak bakımı yaparken...

Tırnak bakımı herkesin düzenli bakım rutinin bir parçası olmalı. Çevresel faktörlerle en fazla temas eden yerlerden biri olan tırnaklarınıza düzenli aralıklarla bakım yapmak oldukça önemli. Tırnak sağlığınızı korumak ve aynı zamanda hem zamandan hem de paradan tasarruf etmek istiyorsanız, evde tırnak bakımı yapabilirsiniz. İşte yöntemler...

Kadin 03-11-2021 07:13

Bu hatayı yapıyorsanız tırnaklarınızı kaybedebilirsiniz! Eğer sık sık oje kullanıyorsanız...

Sizce sürekli oje sürmek ve sonrasında ojeyi çıkarmak için aseton kullanmak tırnak sağlığınızı nasıl etkiliyor? Bakımlı ve sağlıklı görünmek isterken tırnaklarınızı güçsüzleştiriyor olabilir misiniz? Nail art ve tırnak bakımı bu kadar revaçta iken bu yazımızda biraz tırnak dosyasına değinmekte fayda görüyoruz.

Kadin 25-10-2021 07:27

Bunları uygulamazsanız ömür boyu tırnak batması ile yaşamanız gerekebilir! Hemen gerekeni yapmak için...

Tırnak batması, tırnağın derinin altına doğru uzaması ve iltihaplanarak ağrıya sebep olmasıyla ortaya çıkan bir rahatsızlık. Son derece can acıtan bu durum, ayağı sıkan ayakkabılar giyilmesi ya da tırnakların doğru şekilde kesilmemesi sonucu meydana gelebiliyor. Peki bu durumla nasıl başa çıkılabilir? İşte detaylar...

Haber 14-10-2021 07:39

El ayak ve tırnak bakımını jet hızına taşıyan ve aşırı kolaylaştıran ürünler

Hayatın tüm yükünü taşıyan ellerimiz ve ayaklarımızın sağlığı her şeyden önemli! Düşünün bir kere; tüm yorgunluklarımız ayaklarımızdan çıkıyor, bütün işlerimizi ellerimizle hallediyoruz. Doğal olarak onlara bakım yapmamız gerekiyor. Peki bu bakımı fazla vakit harcamadan yapabilmek için hangi ürünleri kullanabiliriz? En pratik ürünleri sizin için inceledik, kapınıza kadar getirdik!

Kadin 01-10-2021 02:01

28 yıldır tırnaklarını kesmeyi reddeden Ayanna Williams, gören herkesi hayrete düşürüyor

Ayanna Williams, 28 yıldır kesmediği el ve ayak tırnaklarıyla dünya çapında ün kazanan bir isme dönüştü. El ve ayak tırnaklarının toplam boyu yaklaşık 5 metreye ulaşan Williams, kendisini bu şekilde daha seksi ve çekici bulduğunu söylüyor. Uzun tırnakları nedeniyle günlük hayatında türlü sorunlar yaşayan Williams, onlara adeta gözü gibi bakıyor.

Trend 14-09-2021 09:44

El ve ayak bakımı için kaçırılmayacak ürünler

El ve ayak bakımlarınızı özenle yapabileceğiniz birbirinden kullanışlı ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Kadin 16-08-2021 08:00

Tırnak modasından uzak kalmayın!

Günümüzde tırnak süslemek neredeyse bir sanat haline geldi. Yazın ruhuna yakışan, enerjik ve renkli tırnaklara sahip olmanız için güzellik merkezine gitmenize gerek yok. Çeşitli renklerdeki birkaç oje ile siz de trendlere ayak uydurabilirsiniz.

Kadin 16-07-2021 14:30

Saç dökülmesi ve tırnak kırılmasını önlemek için nasıl beslenilmeli?

Eskilerin 'ne yersen osun' sözü kuşkusuz boşuna değil. Öyle ki bu, özellikle saç ve cilt sağlığı söz konusu olduğunda çok önemli. Peki, saç dökülmesi ve tırnak kırılmasını önlemek için nasıl beslenilmeli?

Kadin 03-03-2021 17:33

3 etkene dikkat! Ayak tırnağındaki mantar tedavi edilmezse bulaşıyor, enfeksiyon...

Tırnak mantarı, tırnağınızın veya ayak tırnağınızın ucunun altında beyaz veya sarı bir nokta olarak başlayan yaygın bir durumdur. Mantar enfeksiyonu derinleştikçe, tırnak mantarı tırnağınızın renginin solmasına, kalınlaşmasına ve kenarlarında parçalanmasına neden olabilir. Birkaç tırnağı etkileyebilir. Peki tırnak mantarı nasıl oluşur, tedavisi nasıl yapılır, tekrar oluşur mu?

Haber 02-03-2021 07:47

Herkesin tırnağında: Protez tırnağın adım adım yapılışı!

Tırnak modası her yıl değişiyor. Bir dönem küt tırnaklar modayken bir süredir uzun, sivri ve göz alıcı tırnaklar hala trend halinde. O kadar sağlıklı tırnak uzatmak da kolay iş değil. Biri uzuyor diğeri kırılıyor. Üstelik bakımı da zor. Protez tırnaklar da böyle ortaya çıktı aslında. Tırnaklarını yiyenlere de gün doğdu :) Peki nasıl yapılıyor bu protez tırnaklar, görelim.

Kadin 25-02-2021 11:38

Tırnaklar nasıl ojeye hazır hale getirilir?

Sık oje kullanımı tırnağın yıpranmasına ve zaman içinde tırnak kırılması, dış yüzeyinde soyulma ile sararma gibi sorunları beraberinde getirir. Bakımlı ellere sahip olmak kişisel hijyen kurallarının temelini oluşturur. Bu nedenle tırnak sağlığına ve bakımına özen göstermeniz gerekiyor. Aynı zamanda ojenin daha kalıcı olması ve güzel görünebilmesi için bu uygulamaları atlamamalısınız.

Kadin 07-11-2018 13:52

Tırnaktaki sararmanın geçmesi için neler yapılabilir?

Kadınlar da erkekler de tırnak bakımına önem veriyor. Ancak kadınların tırnaklarını çok sık ojeye maruz bırakması durumunda renk değişiklikleri meydana gelebiliyor. Tırnak sararması nasıl geçer ya da tırnak beyazlatma nasıl olur diye merak edenlerdenseniz buyurun etkili çözümleri okumaya!

Kadin 13-12-2017 09:56

Koyu renk ojeleri sürerken nelere dikkat etmeliyiz?

Manikür trendleri, değişen moda akımlarıyla birlikte her yıl başka bir forma dönüşüyor. Hatta mevsimsel olarak bile tırnaklarda başka bir görünüme rastlamak mümkündür. Ancak bazı renkler var ki... Her kurtarıcı hem de birer klasik. Siyah, bordo ve kırmızı renk oje kadınlar için vazgeçilmezdir. Ancak bu koyu renk ojelerin görüntüsü ne kadar şık dursa da sürmek tam anlamıyla bir kabusa dönüşüyor. Sizler için koyu renk ojeleri sürerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırdık.

Kadin 15-06-2010 12:39

Tırnak kırılması olanlar nasıl beslenmeli?

Dış görüntü kişilerin ilk tanışması sırasında çoğu yargının oluşturulduğu andır. Bu nedenle birçok kişi daha bakımlı ve özenli gözükmek için kişisel temizlik rutinlerine önem verirler. Bu rutinlerden bir tanesi de tırnak bakımıdır. Bakımlı ve temiz ellere sahip olmak herkes için önemli bir detaydır.

Kadin 19-03-2008 15:40

Tırnaklarım yavaş uzuyor, neden olabilir?

Tırnaklar pek çok kişi için güzellik ve kişisel bakımı tamamlayan en önemli noktalardan bir tanesi. Bu nedenle uzun ve bakımlı tırnaklara sahip olmak isteyenlerin sayısı hiç de az değil. Bazı kişiler tırnaklarının yavaş uzamasından şikayetçi olurken bunun nedenleri de sıklıkla araştırılır. İşte “Tırnaklarım neden yavaş uzuyor?” sorusunun yanıtı ve buna yönelik çözüm önerileri…

Kadin 12-02-2008 12:35

Hamilelikte vücut temizliği önemli

Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Özer Kutlu, hamile bayanların vücut bakımlarında normal dönemden daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Haber 09-10-2006 11:45

Hamilelikte vücut bakımı her zamankinden önemli

Bursa Zübeydehanım Doğumevi Başhekim Yardımcısı Özer Kutlu, kadın vücudunun hamilelik sırasında diğer zamanlardan daha fazla bakım istediğini söyledi.

Haber 08-10-2006 10:07