Reed Haberleri

7 yaşındaki kızının kanser hastası olduğunu söyleyerek yardım istedi! Gerçek bambaşka çıktı... Dolandırıcı anne inandırıcı olması için kızının saçlarını bile kazıttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yaşayan Pamela Reed isimli bir kadın, yedi yaşındaki kızı Addey Rae'nin kanser hastası olduğunu söyleyerek bağış toplamaya başladı. Küçük kızının hastane odasında çekilen fotoğraflarını paylaşarak yardım isteyen annenin yalanını bir hemşire ortaya çıkarttı. Reed'in daha inandırıcı olmak adına kızının saçlarını kazıttığı da ifade edildi.

Trend 2024-01-12 08:53:18

Türkiye'de takas edilen eski Deniz Piyadesi Trevor Reed, Ukrayna'daki savaşta yaralandı!

ABD, eski askeri Deniz Piyadesi Trevor Reed'in Ukrayna'daki savaşta yaralandığını duyurdu. Reed geçen yıl Türkiye'de bir Rus pilot ile takas edilmişti.

Haber 2023-07-26 10:05:11

13 yaşındaki kız okyanusta yüzdüğü sırada köpek balığı saldırısına uğradı! Dakikalarca mücadele etti... Canını zar zor kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir sahilde okyanusun sığ kısmında oturan 13 yaşındaki Ella Reed isimli genç bir kız korkunç bir olayla karşılaştı. Aniden vücudunun yan tarafında büyük bir acı hisseden Reed o bölüme baktığında ise bir köpek balığıyla yüz yüze geldi. Hayvanla mücadele ederek kendisini kurtarmayı başardığını ifade eden Reed korku dolu anları anlattı.

Trend 2023-05-13 13:21:26

Netflix'te Reed Hastings depremi! Görevinden ayrıldı

Online içerik platformu Netflix'te Reed Hastings depremi yaşanıyor. Netflix'in kurucu ortağı olan Hastings CEO'luktan ayrıldı. Hastings'in yerine kimin geçeceği de belli oldu. Öte yandan, 2022'nin 4'üncü çeyreğine ait bilançosunu açıklayan Netflix'in, buna göre abone sayısı geçen yılın son çeyreğinde beklentileri aştı.

Haber 2023-01-20 09:26:04

ABD ve Rusya Arasında Tutuklu Takası

Rusya’da 2019 yılından bu yana tutuklu bulunan Amerikalı eski deniz piyadesi Trevor Reed, Washington ve Moskova’nın vardığı takas anlaşması sonucunda serbest bırakıldı. ABD, Reed’in karşılığında 20 yıl hapis cezası almış olan Rus pilot Konstantin Yaroşenko’yu serbest bıraktı

Haber 27-04-22 17:29

Alice Harikalar Diyarı’nı anımsatıyor! Çin’in masalsı yeri: Reed Flute Mağarası

Çin'in kuzeybatısındaki Guilin şehrinin merkezinden yaklaşık 6 km uzaklıkta yer alan Reed Flute Mağarası, rengarenk görüntüsüyle görenleri mest ediyor. Ziyaret edenleri masal diyarının eşsiz güzelliğinde selamlayan Reed Flute Mağarası, tam 180 milyon yaşında. Dünyanın pek çok noktasından ziyaretçilerini ağırlayan mağara, dokusuyla doğal bir film platosu izlenimi veriyor.

Trend 02-11-21 15:14

Otel odasında dehşet! ''Seks oyunu sırasında boğuldu''

İngiltere Kuzey Yorkshire'de milyoner yarış atı yetiştiricileri ve eğitmenlerinden oluşan bir aileden gelen Anna Reed, İsviçre'de bir otel odasında ölü bulundu. İngiliz kadını parası için öldürmekle suçlanan sevgili ise, genç kadının seks oyunu sırasında öldüğünü öne sürdü. Schatzle mahkemeye verdiği demeçte, seks oyunu sırasında boynuna bir havlu sardığını ifade ederken, yan odada kalan misafirler korktuklarından dolayı olaya müdahale edemediklerini dile getirdi.

Haber 22-09-21 13:24

Trump, Beyaz Saray’a döndü: Korkmayın!

Korona virüs testi pozitif çıktıktan sonra Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesine kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’a geri döndü. Trump yaptığı açıklamada 'virüsten korkmayın' dedi.

Haber 06-10-20 09:13

ABD Başkanı Donald Trump, Walter Reed Askeri Hastanesinden taburcu oldu

ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19 tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesinden taburcu oldu.

Haber 06-10-20 01:46

Son dakika! Trump, hastaneden taburcu olacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19 tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesi'nden taburcu olacağını açıkladı.

Haber 05-10-20 21:45

Trump'ın sağlık durumuyla ilgili olarak Beyaz Saray ile çelişen Doktor Sean Conley kimdir?

ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Dr. Sean Conley, Cumartesi sabahı Walter Reed Hastanesi'nin kapısından bir grup doktorla birlikte çıkıp Trump'ın sağlık durumuyla ilgili son durumu dünyaya duyuran isim. Donanma görevlisi Dr. Conley, Mart 2018'den bu yana Trump'ın özel doktoru.

Haber 05-10-20 16:29

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Trump'tan flaş açıklama

ABD Başkanı Donald Trump, Covid-19 tedavisi için kaldırıldığı Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesi çalışanlarına sosyal medya hesabından teşekkür ederek, “Onların yardımıyla kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Haber 03-10-20 21:14

Son dakika! Koronavirüse yakalanan Trump, tedbir amaçlı askeri hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberine göre, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, doktorların tavsiyesi üzerine Walter Reed Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Trump, Beyaz Saray'dan ayrılmadan önce sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajında "Walter Reed Askeri Hastanesi'ne gidiyorum. Gayet iyi olduğumu düşünüyorum ama her şeyin yolunda olduğundan emin olacağız" açıklamasında bulundu.

Haber 03-10-20 00:25

Netflix CEO'su: Evden çalışmanın hiçbir yararını görmedik

Netflix'in kurucusu ve CEO'su Reed Hastings, şirket çalışanlarının uzaktan çalışmasının hiçbir olumlu sonucunu görmediklerini belirterek, bu durumun farklı fikirler arasındaki tartışmayı da zorlaştırdığını savundu.

Haber 08-09-20 12:16

Trump’tan felç geçirdiği iddialarına yanıt

ABD Başkanı Donald Trump, felç geçirdiği ve Walter Reed Sağlık Merkezi’ne kaldırıldığı iddiaların sosyal medyadan yanıt verdi. Trump, “Şimdi de felç geçirdiğimi iddia ediyorlar. Bu olmadı. Yalan haberler.” dedi.

Haber 01-09-20 21:05

Trump Askeri Hastaneyi Ziyaret Edecek

ABD Başkanı Donald Trump, Maryland’daki Walter Reed Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi gören askerleri ziyaret edecek. Hastane ziyaretleri, yaralı askerlerin mahremiyetlerini korumak amacıyla genelde basına kapalı gerçekleştirildiğinden, Trump’ın maskeli olarak görüntülenip görüntülenmeyeceği net değil

Haber 12-07-20 00:31

ABD ordusu: Koronavirüs aşısı farelerde denenmeye başlandı

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ABD Kara Kuvvetleri Komutanlığı laboratuvarlarında aşı çalışması başlatıldı. ABD Kara Kuvvetleri Tıbbi Ar-Ge Komutanı Tuğgeneral Michael Talley, "Potansiyel aşıların en kısa zamanda sıkı insanlar üzerinde test edilmesine başlanacak" dedi. Walter Reed Kara Kuvvetleri Araştırma Enstitüsü Bulaşıcı Hastalıklar Merkezi Direktörü Dr. Kavyon Modjarrad, "Aşının testlerinin ilk aşamasını farelerde denemeye başladık" ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-20 00:56

Onay çıktı… Ant-Man 3 geliyor!

Paul Rudd’un başrolünü üstlendiği Ant-Man serisine yeni bir film daha ekleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda, ilk iki filmde olduğu gibi Peyton Reed oturacak.

Trend 04-11-19 12:12

Ambalaj Fuarı'na yabancılardan yoğun ilgi

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed Tüyap iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 25'inci Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı dünyanın dört bir yanından yoğun ziyaretçi çekti - 48 ülkeden bin 229 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı fuarı 119 ülkeden 9 bin 406'sı yurt dışından, 54 bin 827'si yurt içinden olmak üzere 64 bin 233 kişi ziyaret ederken, geçen yıla göre yüzde 10'luk artış dikkati çekti - Ambalaj Sanayicileri Derneği Başkanı Zeki Sarıbekir: - "İlk altı ayda 2,32 milyar dolar ihracat yaptık ve toplamda 918 milyon dolarlık dış ticaret fazlası verdik" - "Ülke ekonomisinin en önemli sorunlarından biri olan dış ticaret açığının kapanmasına sağladığımız katkıyı artırarak sürdürüyoruz"

Haber 01-11-19 12:25

200 yıl sonra bir ilk

ABD’nin eyaleti Alabama’nın başkenti Montgomery’de belediye başkanlığı seçimlerini kazanarak bir ilki gerçekleştiren siyahi Steven Reed, Montgomery’de belediye başkanı seçildi.Alabama’nın başkenti Montgomery’de belediye başkanlığı seçimlerini bir siyahi kazandı.

Haber 10-10-19 12:04

Ağaç işleme makineleri sektörü, 12 Ekim’de WoodTech’de buluşuyor

Ağaç işleme makineleri sektörünün Avrasya Bölgesi’ndeki en büyük buluşma noktası 32’nci Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, AİMSAD işbirliği ile Reed Tüyap tarafından düzenlenen 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi iş Adamları Derneği işbirliği (AİMSAD) ile Reed Tüyap tarafından düzenlenen Avrasya’nın en büyük Ağaç İşleme Makineleri Fuarı 32’nci Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde başlıyor.

Haber 09-10-19 14:03

Ambalaj tasarımının yıldızları belli oldu

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı organizatörü Reed TÜYAP işbirliği ile bu yıl 15.’si düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2019’un sonuçları belli oldu.Yarışmaya, 152 öğrenci projesinin başvuruda bulunduğunu vurgulayan Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, “Yarışmamız sadece öğrenciler için değil sektörümüz ve ülkemiz adına da büyük önem taşıyor.

Haber 15-07-19 14:04

Ambalaj tasarımı yarışmasında kazanan projeler belli oldu

Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı organizatörü Reed TÜYAP iş birliği ile bu yıl 15’incisi düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2019'un sonuçları belli oldu - Birinci, ikinci, üçüncü, mansiyon ve sertifika sıralaması ise 23 Ekim 2019 tarihinde Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açılışında yapılacak olan törenle açıklanacak

Finans 13-07-19 12:17

Hediyelik eşya fuarını 16 bini aşkın kişi ziyaret etti

Nisan ayında düzenlenen Çin’in en büyük hediyelik eşya ve ev ürünleri fuarlarından ’Uluslararası Hediyelik Eşya, El Sanatları, Saat ve Ev Eşyaları Fuarı’ 16 binden fazla alıcı ziyaret etti.Kısa süre önce sonlanan ve Reed Huabo Exhibitions tarafından düzenlenen Çin Uluslararası Hediyelik Eşya, El Sanatları, Saat ve Ev Eşyaları Fuarı yoğun katılımcı ağırlamaya devam ediyor.

Haber 03-07-19 11:56

Avrupa'nın en büyük fitness şirketi Türkiye pazarına giriyor

Metropol İstanbul'da 4 bin 414 metrekarelik alan kiralayan Alman McFIT, "John Reed Black Label" markasıyla nisan ayından sonra İstanbul'daki sporseverlere hizmet verecek

Haber 17-02-19 11:35

Alanyalı avokado üreticileri güzelliğe odaklandı

Kozmetik sanayisinin ilgisi, Alanyalı üreticileri "reed" cinsi avokado yetiştirmeye yöneltti - Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen: "Bu cinsin nemlendirici özelliği, cilt bakımında ve saçları daha dolgun göstermesi bakımından diğer çeşitlerden çok daha etkili. Bu ürün, hiçbir işlem geçirmeden olgunlaştıktan sonra güzellik amaçlı kullanılabiliyor"

Haber 01-12-18 12:13

Kaşıkçı'nın ölüm emrini kim verdi? Bu iddia Trump'ı fena köşeye sıkıştıracak!

ABD'li Demokrat Senator Jack Reed, Başkan Donald Trump'ın, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA), gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ulaştığı veriler hakkında yalan söylediğini savundu. Reed, 'CIA Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Kaşıkçı cinayetiyle doğrudan bağlantılı olduğu sonucuna ulaştı' dedi.

Haber 24-11-18 00:55

Trump, CIA'nın Kaşıkçı raporu hakkında yalan söylüyor

ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi Kıdemli Üyesi ve Rhodes Island eyaleti Senatörü Jack Reed, CNN muhabirinin "Trump'ın CIA'nın bulguları konusunda yalan söylediği düşüyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi - Senatör Jack Reed: - "Trump, Suudiler'in esiri olmuş gibi görünüyor" - New York Times gazetesinin haberinde de Kaşıkçı cinayeti ile tekrar gündeme gelen ABD-Suudi Arabistan nükleer anlaşması masaya yatırıldı ve Suudiler'e bomba yapmayacakları konusunda güvenilip güvenilemeyeceği sorgulandı

Haber 23-11-18 21:54

Ambalajın ödüllü genç tasarımcıları belli oldu

ASD tarafından, Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'nın katkısıyla, Reed TÜYAP iş birliğinde düzenlenen 14. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması sonuçlandı

Finans 01-11-18 14:16

ABD’li Senatör Reed: “Trump’ın stratejik bir planı yok”

ABD’li Senatör Jack Reed, ABD Başkanı Donald Trump’ın çeşitli ülkelere uyguladığı yaptırımlar hakkında, “Trump’ın stratejik bir planı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Haber 19-08-18 19:12

Trump'ın Ekonomi Başdanışmanı kalp krizi geçirdi

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ticaret ve ekonomi için canla başla çalışan muhteşem Larry Kudlow'umuz biraz önce kalp krizi geçirdi. Kendisi şu an Walter Reed Tıp Merkezi'nde bulunuyor." ifadelerini kullandı

Finans 12-06-18 05:30

ABD Kongresi üyelerinden Suriye saldırısına eleştiri

Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Graham: - "Korkarım ki bu saldırı zayıf bir askeri tepki olarak görülecek ve Esed tekrar kimyasal silah kullanma karşılığında küçük bir bedel ödemiş olacak. Esed, iş yapmanın bedelinin sınırlı bir Amerikan saldırısı olacağını hesap etmiş olmalı" - "(Saldırı) Esed ve Rusya veya İran'ın Suriye'deki stratejisini değiştirmeye veya tekrar değerlendirmeye götürecek oyununun kurallarını değiştiren, güçlü bir tür saldırı değildir" - Arizona Senatörü Cumhuriyetçi McCain: - "Geniş stratejiden bağımsız hava saldırıları gerekli olabilir ancak bunlar tek başına ABD'nin Orta Doğu'daki amaçlarına ulaşmasını sağlayamaz" - Rhode Island Senatörü Demokrat Jack Reed: - "Başkanın tahrik edici tweetleri kendisini köşeye sıkıştırdı. Sınırlı cezalandırıcı bir harekat, Suriye halkını gerçekten rahatlatacak tek şey olan Suriye savaşının son bulması için dizayn edilmiş kapsamlı bir stratejinin yerini tutamaz"

Haber 16-04-18 19:23

ABD'den Türkiye'ye tehdit: Sonuçları olur

ABD’de Demokrat Partili Senatör Jack Reed ve NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrotti, Ankara’nın Rus hava savunma sistemi S-400’ü almasının sonuçları olacağı uyarısında bulundu.

Haber 08-03-18 22:10

ABD Başkanı Trump'ın sağlığı mükemmel

- Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'nden Dr. Jackson: - "Başkanın Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'ndeki muayenesi mükemmel geçti. Başkanın sağlığı mükemmel ve salı günü muayenenin bazı detayları hakkında brifing vermeyi dört gözle bekliyorum"

Haber 13-01-18 06:06

Kilolu olmaktan bıktık dediler, şimdiki halleriyle şaşkına çeviriyorlar

Yepyeni bir yıla girdik ve insanlar bir sürü yeni karar aldı. Tıpkı 2016'nın başında kilo vermeyi kafasına koyan Lexi Reed ve eşi Danny gibi. Kiloları nedeniyle hayatı kabusa dönen Lexi, 2017 yılına geldiğinde bakın nasıl bir değişim yaşadı?

Kadin 03-01-18 17:02

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepkiler

-ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi Kıdemli üyesi Rhodes Island Senatörü Demokrat Reed: -“Müslüman karşıtı tweetlerden sonra bu da Trump’ın diğer bir pot kırması ve baskı olmaksızın yaptığı diplomatik hatalardan biri. Bu ilan zarar vericidir çünkü şu anda bölgede tansiyonun düşürülmesi ve iki devletli çözüm üzerinde çalışmak gerekir” -ABD Temsilciler Meclisi Demokrat azınlık lideri Pelosi: -“İsrail ile Filistin arasında müzakere edilmiş bir anlaşma olmadan ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taş

Haber 07-12-17 00:39

Reed: 2017’De Esnek Çalışma Istihdama Olumlu Yansır

– İngiltere merkezli işe alım ve danışmanlık firması REED Türkiye Genel Müdürü Asiye Yıldırım, 2016’da çıkarılan esnek çalışma kanunun çok

Yurthaber 23-12-16 12:42

Austin Reed mağazalarını kapatıyor

İngiltere'nin perakende giyim firması Austin Reed bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Finans 01-06-16 14:20

Moğolistan'da Deve Yarışı

Silver Reed sfestivali "Doğa anayı koruyalım" şeklindeki altıncı yıl sloganı ile Khan Jargalant Dağının eteklerindeki Khar-Us Gölü yakınlarında başarıyla gerçekleştirildi.

Trend 14-03-16 19:34

Fantastic Four 2 Yalan Oldu, Ama Sue, Reed, Johnny ve Ben Kayıplara Karışacak Sanıyorsanız, Yanılıyorsunuz!

Fantastic Four eleştirmenler tarafından hunharca dayak yemiş, gişede de beklentilerin felaket altında kalmış olabilir. Ama Fox karakterlerden ümidi kesmiyor!

Trend 12-08-15 00:46

Steve Jobs'un Ailesi Cunda Adası'nda Tatilde

Taylan YILDIRIM/ İZMİR, Steve Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'nin içinde bulunduğu tekne, Göcek'ten sonra geçtiği

Yurthaber 29-07-15 23:15

Bodrum tutkunu İngiliz evinde ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emekli polis memuru 60 yaşındaki İngiliz Douglas Reed, evinde ölü bulundu.

Haber 23-07-15 11:59

Bodrum Tutkunu İngiliz Evinde Ölü Bulundu

Yaşar ANTER/ BODRUM Bodrum tutkunu ve Bodrum Briç Kulübü'nün tek yabancı üyesi olan emekli polis İngiliz Douglas Reed, Cumhuriyet Mahallesi

Yurthaber 23-07-15 11:59

Doğan Tv Holding A.ş. Ceo'su İrfan Şahin'e “Mıptv Onur Madalyası...

İstanbul, Ödül töreni, televizyon ve sinemacılığın merkezi olan Fransa'nın Cannes kentinde düzenlendi. İrfan Şahin, madalyasını MIPTV'nin organizatörü Reed MIDEM'in CEO'su

Yurthaber 16-04-15 20:20

39. Olağan Uefa Kongresi Yarın Yapılacak

Orhan SENCER/İSTANBUL, Reed Exhibitions Messe'de yarın TSİ 10.30'da başlayacak 39. Olağan UEFA Kongresi, TSİ 17.00'de sona erecek. UEFA başkan ve

Yurthaber 23-03-15 12:42

ABD'li gitarist ve şarkı yazarı Dick Wagner öldü

Alice Cooper, Lou Reed, Kiss ve Aerosmith gibi ünlü müzisyenler ve gruplarla çalışan ABD'li gitarist ve şarkı yazarı Dick Wagner öldü.

Haber 01-08-14 22:56

Rektör’den Hacettepe Reed Deers’e Destek

Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer Amerikan futbolu takımının maçını izledi. Aynı zamanda üniversitenin Beytepe...

Yurthaber 28-04-14 13:23

Rock efsanesi Lou Reed'in ardından

Ruhsuz sesi ve çok özel şarkı sözleriyle ünlü gitarist ve şarkıcı Lewis Allan Reed, ya da daha iyi bilinen adıyla Lou Reed 71 yaşında öldü.

Haber 28-10-13 13:19

Ünlü şarkıcı yaşamını yitirdi

ABD'li efsanevi rock müziği şarkıcısı, gitaristi ve bestecisi Lou Reed hayatını kaybetti.

Magazin 28-10-13 07:46