Saros Haberleri

Saros'ta ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı, 2 mil açıkta kurtarıldı

Edirne'nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yakınlarının uyarısıyla yapılan aramada yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulunarak, kıyıya getirildi. Tatilcinin açığa sürüklenme ve kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 2024-06-30 20:50:18

Edirne'de 'tiny house'lar tek tek kaldırıldı!

Edirne'nin Saros Körfezinde kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Danişment ve Korucu köyleri arasında, tarım arazilerine izinsiz konulan 'tiny house' adlı taşınabilir evlerin valilik tarafından kaldırılmasına başlandı.

Haber 2024-05-29 21:36:10

Trakya'yı bekleyen Ganos Fayı tehlikesi! Marmara’dan Saros’a kadar uzanıyor! Deprem sessizliği 100 yılı aştı…

Marmara’yı bekleyen deprem tehlikesinde gündeme yeni bir fay hattı daha geldi. Marmara ve Saros Körfezi arasında uzanan fay hattındaki olası bir depremin Tekirdağ ve Edirne'nin güneyi açısından risk oluşturabileceği belirtiliyor. Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya Ganos fayı ile ilgili yaptığı açıklamada "1912 yılında olan ilk deprem 7,3 büyüklüğünde ve 1 ay kadar sonra olan ikinci deprem de 6,8. Bu büyüklükte depremler hem Marmara hem de Saros kıyılarındaki yerleşim birimlerini tehdit edebilir" dedi.

Haber 2024-03-13 17:56:05

Saros Körfezi'nde Nusret-2023 Davet Tatbikatı devam ediyor

Türkiye'nin ev sahipliğinde NATO ve Türkiye'den Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı yüzer ve uçar birliklerle dost ve müttefik ülkelerden EOD timleri ve gözlemcilerin katıldığı "Nusret-2023 Davet Tatbikatı", Saros Körfezi'nde devam ediyor.

Yurthaber 2023-11-29 11:53:51

Nusret-2023 Davet Tatbikatı Çanakkale ve Saros Körfezi'nde başladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'nin ev sahipliğinde 28 Kasım-6 Aralık arasında Çanakkale ve Saros Körfezi'nde "Nusret-2023 Davet Tatbikatı"nın başladığını bildirdi.

Yurthaber 28-11-23 13:36

Sıcaklık 40 dereceye çıktı, herkes oraya akın etti! İstanbul'un hemen yanı başı...

Sıcak havanın etkili olduğu kentlerden olan Edirne'de serinlemek isteyen vatandaşlar, Saros Körfezi sahillerinde yoğunluk oluşturdu. İstanbul’a yakınlığıyla da bilinen Saros Körfezi'nde deniz suyu sıcaklığı 27 derece olarak ölçülürken, serinlemek isteyenler, sık sık denize girerek serin suların tadını çıkarıyor.

Haber 26-07-23 09:37

Tatilciler oraya akın etti, köyün nüfusu ilçeyi solladı!

Kurban Bayramı tatilinde Saros Körfezi kıyısındaki Erikli köyü, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı köyün nüfusu, bayram tatili boyunca 150 bini geçti.

Haber 02-07-23 20:18

Deniz yatağında uyuyakaldı! Kıyıdan 4 mil açıkta bulundu

Edirne’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Bir kişi deniz yatağında uyuyakaldı ve yaklaşık 4 mil açığa sürüklendi. Ailenin yardım istemesinin ardından şahıs, tekneyle kurtarılarak kıyıya götürüldü.

Haber 26-06-23 16:53

Şiddetli yağışlar bir ilde daha hayatı felç etti! Vatandaşlara SMS gönderildi: Hayati tehlike yaratıyor, yola çıkmayın

Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Mecidiye, Erikli, Yayla, Danişment ve Gökçetepe köyü sahillerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Köy ve sahillerde tarım arazileri, ağıllar ile turistik tesisler su altında kaldı. Keşan Belediyesi, akşam saatlerinde şiddetli yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları acil olmadıkça bu bölgelerde yola çıkmamaları konusunda uyardı.

Haber 18-06-23 16:25

Devasa boyutta! Güçlükle tekneye alabildi... Tüm Türkiye'nin duymasını istiyorum

Çanakkale'de balık avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir, yaklaşık 1,5 metre boyunda, 50 kilogram ağırlığında devasa boyutta fener balığı yakaladı. Balıkçı Özdemir, balığı güçlükle tekneye alabildi. İlker Özdemir, Kuzey Ege’de bu balığın bu boyda, bu ağırlıkta yakalanan ilk fener balığı olduğunu söyledi. Özdemir, "Gerçekten tüm Türkiye'nin duymasını istiyorum. Bu canlılar var bu denizlerde. Çok iyi bir balık" diye konuştu.

Haber 18-06-23 15:42

500 nüfuslu tatil beldesinin nüfusu bayramda 100 bine çıkacak

Edirne’nin Ege Denizi kıyısında bulunan Saros Körfezi, Kurban Bayramı’nda tatilcilerin akınına uğrayacak.

Yurthaber 13-06-23 11:46

SON DAKİKA | Çanakkale'de korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika: Ege Denizi'nde Saros Körfezi yakınlarında Çanakkale açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı deprem, Çanakkale'nin Eceabat ilçesine 16.82 kilometre uzaklığında meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremle ilgili Çanakkale Valiliği bir açıklama yaptı.

Haber 04-05-23 06:25

Jeoloji mühendisi uyardı! 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri'

Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi ve jeoloji mühendisi Can Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Yılmaz, Edirne’nin Saros Körfezi’nden başlayıp, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Aras Vadisi’ne kadar uzanan Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğindeki hattın Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğunu belirtti. Yılmaz, “Depreme yakınlığını dikkate aldığımızda tehlikeli durumunun en büyük olduğu yerlerden bir tanesi” dedi.

Haber 21-02-23 10:21

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görüldü! O anlar saniye saniye kaydedildi

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de Ak Lagos görüldü. Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir, 11 metrelik teknesiyle açıldığı Saros Körfezi'nde, derin su balığı Ak Lagos yakaladı. Özdemir, yaklaşık 50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görülen Ak Lagos'u yakaladığını ve bunun heyecan verici olduğunu söyledi. Ak Lagos’un yakalanma anlarını saniye saniye videoya alan Özdemir, "Biz de ilk kez yakaladık. Bu da popülasyonun çok net bir şekilde canlandığını bize gösteriyor” diye konuştu.

Haber 04-12-22 16:07

SON DAKİKA | Eylül ayındaki 13 anketin ortalaması! AK Parti oyunu artırdı, CHP ve İYİ Parti düşüşte; TİP ise ilk kez listeye girdi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru geri sayım sürerken, anket şirketleri de çalışmalarına hız verdi. Eylül ayında toplam 13 seçim anketi açıklanırken, bu anketlerin ortalaması alındı. Aksoy, Alf, Area, Ar-G, Artıbir, Edar, Metropoll, ORC, Orthus, Optimar, PİAR, SAROS ve Yöneylem araştırma şirketleri tarafından yapılan anketlerin ortalamasına göre AK Parti oylarını artırdı, CHP ve İYİ Parti'deki düşüş dikkat çekti. Öte yandan TİP, ilk kez listeye girdi. İşte detaylar...

Haber 20-10-22 07:44

1. Saros Yarı Maratonu, 338 sporcunun katılımıyla düzenlendi

Erkeklerde Üzeyir Söylemez, kadınlarda ise Dilek Atak birinci oldu

Yurthaber 19-09-22 10:28

1. Saros Yarı Maratonu, 18 Eylül'de koşulacak

"1. Saros Yarı Maratonu", 18 Eylül'de koşulacak

Yurthaber 15-09-22 09:23

Saros Körfezi 9. Dağ Bisikleti Festivali başladı

Saros Körfezi 9. Dağ Bisikleti Festivali başladı

Yurthaber 09-09-22 15:48

Saros Körfezi'nde düzenlenenKeşan Açık Su Yüzme Şampiyonası sona erdi

Saros Körfezi'nde düzenlenen"Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası" sona erdi

Yurthaber 04-09-22 16:47

Saros Köfezi'nde Açık Su Yüzme Şampiyonası başladı

Saros Köfezi'nde "Açık Su Yüzme Şampiyonası" başladı

Yurthaber 03-09-22 16:43

Yunanistan'ın tercihi Saros ahtapotu

Saros Körfezi'nde avlanan ahtapot, karides ve kalamar, başta Yunanistan olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor

Yurthaber 11-08-22 11:01

Saros Körfezi sahillerinden 3 günde 150 kamyon çöp toplandı

Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu: - "Tatil yapmaya gelenlerden çevrelerini daha temiz tutmalarını, doğaya daha saygılı ve özenli davranmalarını istiyoruz"

Yurthaber 12-07-22 11:24

Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin kapasitesi 4,6 milyar metreküpe çıkıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: - "Karadeniz'deki 540 milyar metreküplük gaz keşfimizin yanında karadaki depolama tesislerimizin de kapasitelerini artırıyoruz" - "İnşallah yıl sonunda hem Silivri'deki tesisimizin hem de Saros FSRU'nun açılışını gerçekleştireceğiz ve arz güvenliğimizi perçinleyeceğiz"

Yurthaber 09-05-22 09:44

Yer: Çanakkale! 40 dakikada çekebildiler, 3,5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında

Çanakkale Saros Körfezi'nde kılıç balığı avına çıkan balıkçılar 3,5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakaladı. Oltaya takılan köpek balığını 40 dakikada çekebilen balıkçılar, köpek balığını inceledikten sonra yeniden denize bıraktılar.

Haber 03-04-22 15:23

Enerjide dev adımlar! Bakan Dönmez duyurdu: 'Devreye alacağız'

Türkiye'den enerji alanında dev adımlar gelmeye devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "İnşaatı devam eden Saros Terminali'nde de sona yaklaşmak üzereyiz. Bu yıl içerisinde devreye alacağız" dedi.Dönmez, Silivri ve Tuz Gölü yer altı doğal gaz depolama tesislerinin kapasite artırma çalışmalarının tamamlanmasıyla gelecek yıl iki tesisin toplam kapasitesinin 10 milyar metreküpe ulaşacağını bildirdi.

Finans 20-02-22 13:46

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'tan doğalgaz açıklaması: Depolarda doluluk oranı yüzde 27

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İran'ın doğalgaz sevkiyatını durdurması sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili "Uyarı yaptığımızda doğal gaz depolarımızda doluluk oranı yüzde 54'e düşmüştü. Bugün itibarıyla doluluk oranı sadece yüzde 27'dir" dedi. Bakan Varank da Saros Körfezi LNG Terminali'nin inşasıyla ilgili CHP'li vekilleri eleştirerek, "Eğer biz o LNG Terminali‘ni bir sene gecikmeden açsaydık, İran’dan yapılan bu ani kısıntıyı hiç yaşamamış olacaktık” demişti.

Haber 25-01-22 17:53

Varank'tan muhalefete 'İran gazı' eleştirisi: Engellemeselerdi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, enerji verimliliğini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yeni bir yatırımı dile getirdikleri her an karşılarına muhalefetin çıktığını belirterek, “İnternete girin, Saros Körfezi LNG Terminali yazın. CHP milletvekilleri o santrali durdurmak için nasıl şantiyeyi basmışlar, hangi davaları açmışlar. Eğer biz o LNG Terminali‘ni bir sene gecikmeden açsaydık, İran’dan yapılan bu ani kısıntıyı hiç yaşamamış olacaktık” dedi.

Finans 25-01-22 15:10

Lüfer sürülerinin kâbusu olarak biliniyor! Tam 55 kilo: Neredeyse aynı boydayız

Çanakkale'de, hobi amaçlı tüpsüz serbest dalış yapan Çetin Ege Doğan (40), Saros Körfezi’nde 20 metre derinlikte, zıpkınla 55 kilo ağırlığında ve 1 metre 75 santimetre boyunda akya balığı avladı. Doğan, “Balıkla karşılaşınca çok heyecanlandım. Neredeyse benimle aynı boydaydı" dedi.

Haber 02-12-21 08:01

Zıpkınla 55 kiloluk akya balığı avladı

Çanakkale'de, hobi amaçlı tüpsüz serbest dalış yapan Çetin Ege Doğan (40), Saros Körfezi’nde 20 metre derinlikte, zıpkınla 55 kilo ağırlığında ve 1 metre 75 santimetre boyunda akya balığı avladı.

Haber 01-12-21 16:24

Saros Körfezi'nde fırtına nedeniyle deniz taştı

Otel ve evleri su bastı, bazı yollarda çökmeler oluştu, tekneler battı

Yurthaber 30-11-21 17:13

Saros FSRU 2022'nin ilk yarısının sonunda hayata geçecek

BOTAŞ Genel Müdürü Özcan: - "Saros FSRU Marmara Bölgemizin arz güvenliğiyle alakalı tüm problemlerini çözdüğümüz kilit projelerden biri olacak" - "(Silivri doğal gaz depolama tesisi) Gelecek yılın üçüncü çeyreğinin sonunda bu tesisimizi 4,6 milyar metreküp düzeyinde devreye almış olacağız"

Yurthaber 23-11-21 15:27

Dalış için Türkiye'ye geldi, gördüğü manzaraya hayran kaldı

Dalış yapmak için Almanya'dan Türkiye'ye gelen Vanessa De Beyer, Edirne'de hedeflediği dalışı gerçekleştirdi. Denizin altına inince Saros Körfezi'nin güzellikleriyle karşılaşan Beyer, gördüğü manzaraya hayran kaldı.

Haber 08-09-21 14:48

Saros sahillerinde emniyet şamandıralarıyla güvenli yüzme alanları oluşturuluyor

Saros sahillerinde emniyet şamandıralarıyla "güvenli yüzme alanları" oluşturuluyor

Yurthaber 16-08-21 12:59

Çok nadir görülüyor, tam 6 kilo! Çanakkale'de 900 TL'den satışa çıkarıldı

Çanakkale Saros Körfezi'nde avlanan 6 kiloluk sırtıkara balığı, toplam 900 TL fiyatla satışa sunuldu. Sırtıkara balığını satışa sunan esnaf Onur Öget, "Bu kış aylarının balığıdır. Aralık ve ocak aylarında çıkar. Lüfer akınından sonra gelen bir balık bu. Ama o zaman bile çok nadir gelir" açıklamasını yaptı.

Haber 13-08-21 15:12

Saros'ta otel ve yazlıklara alternatif tatil: Çadır kampı

Edirne sahillerinde, otel ve yazlıklarda tatil yapma imkanı bulamayanlar çadır kamplara ilgi gösteriyor - Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu: - "Saros Körfezi'nde 70 kilometrelik sahil şeridinde inci gibi kumumuz var. Coğrafyamızın en güzel yerlerinden biri denizi, kumu, güneşiyle Saros'tur" - Erikli sahilinde ailesiyle kamp yapan İsmail Arslan: - "Kamp alanında güvenliğimiz sağlanıyor. Suyumuz var, tuvalet ve duşlar düzenli kontrol ediliyor. Çadır kampı herkese tavsiye ederiz"

Yurthaber 02-08-21 11:07

Saros Körfezi sahillerinde bayram hareketliliği yaşanıyor

İstanbul'dan gelen Sevil Üstün: - "3 ay buradayız. Burayı çok seviyoruz. Çocukluğum burada geçti, çocuklarımın çocukluğu da burada geçiyor" - Avusturya'dan gelen Taner Bülbül: - "Bayramı burada geçireceğiz. Sonra da döneceğiz. Her yıl buraya uğrarız"

Yurthaber 17-07-21 11:05

Ölümle burun buruna geldiler! Youtube videosu için denizin ortasında fırtınaya yakalandılar

Youtube kanalına video çekmek için Saros Körfezi'nde arkadaşları ile dalış yapan Erdoğan Ovabaşı, su üzeri çıktığında kendisine doğru gelen fırtınayı gördü. Güçlükle dalgaların arasında arkadaşları ile bota ulaşan Ovabaşı, kafa kamerasına yansıyan görüntülerde yaşadığı zorluk gözler önüne serildi.

Haber 01-07-21 11:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'daki toplu açılış töreninde konuştu: (1)

"Kendi sınıfında son teknolojiyle inşa edilen Ertuğrul Gazi gemisi, ihtiyaca göre Dörtyol veya Saros terminallerinde günlük 28 milyon metreküp kapasitesiyle gazlaştırma işlemi yapabilecektir" - "Kendi bayrağımızla hizmet verecek Ertuğrul'un bir diğer özelliği de kamyon, tank ve gemilere doğrudan yükleme yapabilme kabiliyetine sahip olmasıdır. Uzunluğu 295 metre, genişliği 46 metre olan bu gemi, gazlaştırma kapasitesi itibarıyla ülkemizin doğalgaz ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını karşılama imkanına sahiptir" - "Ülkemizin önemli mobilya üretim ve ahşap işlemeciliği merkezleri arasında yer alan Hatay'ın, açılışını yapacağımız Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi ile bu alanda yeni bir atılım yapacağına inanıyorum"

Yurthaber 25-06-21 16:37

Dev kılıç balığını gören şaşkına döndü

Saros Körfezi’nde yakalandıktan sonra Edirne’nin Keşan ilçesindeki bir balık restoranı tarafından satın alınarak bahçesinde sergilen 3 metre uzunluğunda ve 90 kilo ağırlığındaki kılıç balığı ilgi gördü.

Haber 11-06-21 09:41

Saros Körfezi'nde yunuslar görüntülendi

Saros Körfezi'nde yunuslar görüntülendi

Yurthaber 28-04-21 18:06

Saros Körfezi'nde yasa dışı avlanan 6 kişiye 101 bin 732 lira ceza kesildi

Saros Körfezi'nde yasa dışı avlanan 6 kişiye 101 bin 732 lira ceza kesildi

Yurthaber 12-04-21 16:21

Edirne'de telef olmuş yunusun kafası Saros Körfezi kıyısına vurdu

Edirne'de telef olmuş yunusun kafası Saros Körfezi kıyısına vurdu

Yurthaber 09-04-21 14:30

Saros Körfezi'nde 100 bin zeytin fidanı toprakla buluşturuldu

Saros Körfezi'nde 100 bin zeytin fidanı toprakla buluşturuldu

Yurthaber 08-04-21 16:11

‘Leylekler Yuvasız Kalmasın’ projesi devam ediyor

Edirne Valiliği öncülüğünde, Edirne’nin Enez ve Keşan ilçelerinde 2020 yılının Kasım ayında başlatılan ‘Leylekler Yuvasız Kalmasın’ projesi devam ediyor.Edirne’nin Enez ilçesine bağlı Sultaniçe köyünde başlatılan çalışmayla birlikte projenin ikinci aşamasına geçildi.Leylekler Yuvasız Kalmasın projesinin ikinci aşamasına, Edirne’nin Enez ilçesine bağlı Sultaniçe köyünde, Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin Öztürk ve Sultaniçe köyü Muhtarı Erhan Arı’nın katılımıyla başlandı.Edirne Valiliği öncülüğünde ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan “Leylekler Yuvasız Kalmasın” projesi ile 232 kuş türüne ve yaklaşık 50 bin kuşa ev sahipliği yapan Gala Gölü Milli Parkı’nın da bulunduğu, karada ve denizde birçok güzelliği içinde barındıran Saros bölgesinde yer alan elektrik direklerine 2020 yılı Kasım ayında 10 adet leylek yuvası TREDAŞ ekiplerince monte edilmişti.Leyleklerin gelişigüzel yuva yapması nedeniyle elektrik akımına kapılmalarının engellenmesi, elektrik hatlarında oluşan arızaların giderilmesi ve ekiplerin herhangi bir arızada daha verimli çalışması için projenin devam etmesine karar verilerek, Saros Bölgesinin Enez ilçesinin köylerine 34 adet, Keşan ilçesinin köylerine 14 adet ve il merkezine yakın ve biyolojik çeşitlilik bakımından zengin Gölbaba sulak alanının da bulunduğu Değirmenyeni köyüne 4 adet olmak üzere 52 adet leylek yuvası daha TREDAŞ ekiplerinin yardımıyla elektrik direklerine monte edilmesi sonucu toplamda 62 adet yuva yapıldığı öğrenildi.Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, “Projemizin adı Leylekler Yuvasız Kalmasın’dı, biz buna bugün ’elektrik telleri can almasın’ı da ekledik.

Yurthaber 12-02-21 15:28

Saros Körfezi'ndeki su sorununu çözecek projenin saha çalışması başladı

Saros Körfezi'ndeki su sorununu çözecek projenin saha çalışması başladı

Yurthaber 16-01-21 16:15

Edirne'deki nehirler AB projesiyle analiz edilecek

TÜ Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Türkyılmaz: - "Edirne'deki Arda, Tunca ve Meriç nehirlerinin ülkemize girdiği noktadan itibaren başlayıp Saros Körfezi'ne döküldüğü yere kadar suyun içindeki mikroplastikler belirlenecek ve bir harita çıkartacağız. Daha sonra bunları bir rapor haline getireceğiz"

Yurthaber 18-12-20 11:28

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

Yurthaber 16-11-20 14:54

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan 2 kişiyi arama çalışması sürüyor

Saros Körfezi'nde balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan 2 kişiyi arama çalışması sürüyor

Yurthaber 09-11-20 10:52

GÜNCELLEME - Saros Körfezi'nde balıkçı teknesi battı

Denizde kaybolan 2 kişi için arama kurtarma çalışması devam ediyor - Edirne Valisi Ekrem Canalp: - "Amatör balıkçı 4 vatandaşımız, denize balık tutmak amacıyla açılıyorlar. Maalesef bir süre sonra binmiş oldukları tekne alabora olmak suretiyle kaza meydana gelmiştir" - "Kazazedelerden Murat Erden yüzerek kıyıya ulaşmıştır, kaybolan vatandaşımızın biri de Sahil Güvenlik ekiplerimizce kurtarıldı" VALİNİN AÇIKLAMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 08-11-20 19:46