Sigara Icmek Haberleri

'Çingene' işkencesi! Karısını boynu ve ayaklarından bağlayıp dövdü: Sigara yakarak acı çekmesini izledim

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı boynu ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darp eden Soner Başkan, gözaltına alınıp tutuklandı. Başkan, ifadesinde eşinin kendisine çingene dediğini ve bu duruma çok sinirlendiğini iddia etti. Başkan, "Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim." diye konuştu.

Haber 2024-07-23 15:37:39

Eşinin üzerinde sigara kokusu alınca ormana götürüp elini bağladı! Akılalmaz detaylar: Belimi kırdı

Sultangazi'de yaşayan 24 yaşındaki Havva Pınar D.'nin yaşadıklarını duyanlar kulaklarına inanamadı. Sigara içtiği için eşi tarafından ormana götürülüp elleri bağlanan ve ardından da beli kırılan talihsiz kadın korkusundan dışarı çıkamaz oldu. Cani kocasından boşanan kadın şikayet için gittiği karakolun çıkışında eski eşinin ise silahlı saldırısına uğradı.

Haber 2024-07-20 15:01:02

Sinsi ilerliyor, erkeklerde daha fazla görülüyor! Kan grubunuz hastalığa yakalanma riskinizi artırıyor

Türkiye'de erkeklerde görülen kanserlerin yüzde 7,4'ünü, kadınlarda ise yüzde 6'lık bir oranı oluşturan mide kanserinin sinsi ilerlediğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Yol, “Erkeklerde, A kan grubundaki kişilerde, sigara içenlerde ve şişmanlarda mide kanseri görülme riski daha fazladır” dedi.

Haber 2024-07-16 15:57:30

E-sigara içenler dikkat! Korkunç olay: İki kız kardeşin akciğerleri söndü! Hayatları kabusa döndü Çocuklara yönelik pazarlıyorlar

İngiltere'de yaşayan bir aile resmen e-sigara kabusu yaşadı. Kızları Kyla'nın e-sigara içmesinden dolayı akciğerinde delik açılması ve hastanelik olmasından kısa bir süre sonra diğer kızları Tazmin'in de aynı sebepten dolayı akciğerinin sönmesi ve sağlık problemleri yaşamasının ardından baba Mark Blight hayatının şokunu yaşadı. Kızlarının iyileşmesi için gün sayan baba bir televizyon programına da katılarak aileleri bu konuda bilinçlendirmeye çalıştı.

Kadin 2024-07-12 14:03:23

10 lira yerine 5 lira! Ucuz ve pahalı sigara farkı kalkıyor: Enflasyon artmasın diye ÖTV düzeni değişecek

Geçtiğimiz hafta sigarada ÖTV artışı yüzde 19,49 olarak açıklanmıştı. Ancak enflasyonla mücadele kapsamında sigara ÖTV’sine yeni bir düzenleme yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda oransal verginin düşürülüp, 1 paket sigarada toplam 35,58 lira olan maktu ve asgari maktu verginin artırılacağı belirtiliyor. Böylece bu temmuz döneminde sigara şirketleri 10 lira yerine muhtemelen 5 lira zam yaparak ÖTV artışı kaynaklı maliyeti sigara fiyatına yansıtabilecek.

Finans 09-07-24 09:13

Ankara'da tekel bayisinde korku dolu anlar! Pompalı tüfekle girip tehdit etti! Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık

Ankara'nın Çankaya ilçesinde elinde tüfekle girdiği tekel bayinde iş yeri sahibini tehdit edip, sigara isteyen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin tüfekle tehdit ettiği o anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Korku dolu anları anlatan iş yeri sahibi "Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık. Sonra ciddi olduğunu anladık" dedi.

Haber 08-07-24 20:57

Bir sigara grubuna zam! İşte en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları...

ÖTV zamlarının belli olmasının ardından birçok ürüne zam gelmişti. Bu ürünler arasında sigara da yer alıyor. Bugün bir sigara grubuna 2 TL'lik zam geldi. Son zamla birlikte en düşük sigara 61 TL, en pahalı sigara ise 79 TL oldu.

Finans 07-07-24 19:26

ÖTV zamları sonrası sigaralara zam gelmişti! Bir firma 6 TL'lik indirim yaptı, işte yeni fiyatlar

ÖTV zammı sonrasında pek çok ürüne peş peşe zamlar gelmişti. Bu ürünlerin başında akaryakıt, alkollü içecekler ve sigara yer almıştı. Bir firma ise sigara ürünlerinde 6 TL'lik indirime gitti. Böylece en düşük sigaranın fiyatı 61 TL oldu.

Finans 05-07-24 19:45

Akaryakıt, sigara, alkolden sonra sıra onda! Çaya da zam geldi! Fiyat listeleri gönderildi!

Akaryakıt, sigara, alkol fiyatlarının ardından kuru çay fiyatlarına da zam geldi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Finans 05-07-24 13:43

ÖTV artışından sonra peş peşe açıklanıyor! Bir sigara grubuna daha zam! 4 lira daha arttı, en ucuz ve en pahalı sigara...

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 3 Temmuz'da Yİ-ÜFE verilerini açıklamasının ardından ÖTV zammı da kesinleşti. Benzin, motorin ve otogazda tabelalar değişti, alkol ve sigara markaları da peş peşe zamlarını açıkladı. Bir sigara grubuna daha bugünden geçerli olmak üzere 4 TL'lik zam geldi.

Finans 05-07-24 10:06

ÖTV sonrası zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte en ucuz ve en pahalı sigara

Sigara fiyatları ÖTV artışı ile zamlandı. Sigaraya son dakika zam haberleri gündemdeki yerini korurken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zamlı sigara fiyatları için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. En pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigara ise 71 TL oldu.

Finans 04-07-24 09:01

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş 'Tarih böylesini yazmamıştır' diyerek isyan etti: 'An meselesi'

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı. Davanın 3'üncü duruşmasında sanık avukatları savunma yaparken Ateş'in eşi, sosyal medyadan isyan etti. Ateş, "Öyle bir mahkeme ortamı ki tutukluların hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakması an meselesi. Tarih böylesini yazmamıştır" dedi.

Haber 03-07-24 18:13

ÖTV zammı belli oldu! Alkol ve sigaraya zam geldi

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu'nun üretici enflasyonunu açıklamasıyla Özel Tüketim Vergisi de güncellendi. Altı aylık üretici enflasyonu olan yüzde 19,49 oranında zam geldi. Bir paket sigaranın fiyatı 7,80 TL, 70'lik rakı fiyatı 78 TL arttı. Öte yandan bir sigara grubuna zam geldi.

Finans 03-07-24 16:38

SON DAKİKA: TÜİK açıklama yaptı: Oran netleşti, akaryakıt, sigara ve alkole peş peşe ÖTV zammı geliyor!

SON DAKİKA HABERİ: Beklenen kritik gün geldi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla emekli ve memurların alacağı zam oranı kesinleşti. Kesinleşen başka zam haberi de motorin, otogaz, benzin, sigara ve alkol için oldu. 5 ürün kalemine ÖTV zammı geliyor!

Finans 03-07-24 10:17

Önce izmarit vergisi sonra gençlere satış yasağı! Sigara düzenlemesi için gündeme geldi: İncelemeler başladı

TBMM'nin tütün ürünlerinin yasaklanmasını düzenleyen kanun ile tütün ve alkol piyasasını düzenleyen kanunda değişikliğe gideceği iddia edildi. Bu kapsamda tütün şirketlerinin sigara izmaritlerini temizlemek için çöp veya kirletme bedeli vergisi ödemesi gündeme geldi. Diğer ülkelerdeki uygulamalar incelemeye alınırken yeni doğan nesil için sigara satışının tümden yasaklanması gibi konuların da öneriye açık olduğu kaydedildi.

Finans 02-07-24 11:24

Temmuz cep yakacak! Kritik tarih yaklaştı! Akaryakıt, sigara ve alkol... Zam geliyor

Kritik tarih yaklaştı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun 3 Temmuz'da haziran ayı enflasyonunu açıklamasının ardından emekli ve memurların zam oranı belli olacak. Aynı gün aynı zamanda akaryakıt, sigara ve alkole de gelecek ÖTV zammı oranı belli olacak.

Finans 30-06-24 13:33

Çeşme'deki orman yangının çıkış anı kamerada! Sigarasını içip izmaritti attı, alevler yükseldi

İzmir'in Çeşme ilçesindeki yangının, sigara izmaritinden çıktığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kişinin izmariti sorumsuzca otluk alana attığı ve yangının rüzgarın etkisiyle hızla başladığı görülüyor.

Haber 30-06-24 13:23

KOAH nedir, belirtileri nelerdir? KOAH tedavisi

Üst solunum yollarınızı etkileyen ve genellikle sigara içiminden kaynaklanan KOAH, kronik obstrüktif akciğer hastalığı olarak bilinir. Bu hastalık, akciğerleri zamanla hasara uğratan ve solunum yollarını daraltan bir durumdur. KOAH, dünya genelinde önemli bir sağlık sorunudur ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Peki, KOAH nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 26-06-24 22:17

Akılalmaz olay: Boğazında durmadan çıkan saçlar doktorları bile şaşkına çevirdi! 14 yıl boyunca devam etti... Yalnızca iki kişide görüldü

Uzun yıllardır sigara içen bir adam boğazının arka kısmında siyah, tel gibi kılların çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Bu durumun ortaya çıkmasına sebep olan şey ise alışılmadık bir yan etki geliştirmesiydi.

Kadin 26-06-24 10:27

İçtiği sigarayla başına dert aldı, bir yıl sürdü! Kimse bilmiyor ama milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor... Mahkemeden emsal karar

İzmir'deki bir AVM'de çalışan 40 yaşındaki Emrah Aksın, içtiği sigarayla adeta başına dert açtı. Vatandaşların da kullandığı açık hava bölümünde sigara içen Aksın, AVM yönetimi tarafından gelen ceza yazısıyla şaşkına uğradı. Çalıştığı iş yerinin 3 bin TL cezayı maaşından kestiğini öğrenen Aksın, durumu yargıya taşıdı. Mahkeme, milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal bir karara imza attı.

Haber 25-06-24 10:18

Serdar Ortaç'ı isyan ettiren karar! Sanki namus suçu işledim

Serdar Ortaç açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. TikTok'ta açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü ifadeler kullanan şarkıcının hesabı kapatıldı. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Ortaç, bu karara Instagram hesabından isyan etti.

Magazin 22-06-24 14:18

Sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Erdoğan'dan çarpıcı açıklama: 'İngiliz Modeli' masada

Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi. İstanbul'da dünyanın dört bir yanından gelen gençlerle bir araya gelen Erdoğan, sigaranın zararlarından bahsederken, sigara firmalarının ise insanları zehirleyerek kazancına kazanç eklediğine dikkat çekti. Bugüne kadar sigaraya karşı mücadelede aldıkları kararları hatırlatan Erdoğan, sigaraya karşı yeni kanun sinyali verdi. İngiliz modelinin masada olduğunu söyledi.

Haber 10-06-24 07:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Tütün ürünlerine karşı en etkili, en kararlı mücadeleyi yürüten hükümetler, bizim hükümetlerimizdir.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya Tütünsüz Günü ve Çevre Haftası Programı" kapsamında Türkiye ile dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul'a gelen gençler ve sporcularla Vahdettin Köşkü'nde buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tütün ürünlerine karşı en etkili, en kararlı mücadeleyi yürüten hükümetler, bizim hükümetlerimizdir. Tavizsiz tavrımız neticesinde ülkemizde sigara kullanımında az da olsa bir gerileme yaşandığını memnuniyetle müşahede ediyoruz." dedi.

Haber 09-06-24 18:15

Sahnede ayakta duramıyordu! Serdar Ortaç sosyal medyadan açıkladı: İçkiyi...

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Harbiye'de verdiği konserde ayakta durmakta zorlandığı görülmüştü. Bu görüntülerin ardından fazla alkol tükettiği iddia edilmişti. Serdar Ortaç, şimdi ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada sigara ve alkolü bıraktığını açıkladı.

Magazin 04-06-24 10:21

Sigaradan sonra bir alkol grubuna zam!

Bir sigara grubuna zam gelmesinin ardından bir zam haberi de alkollü içki grubundan geldi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar duyurdu.

Finans 04-06-24 09:14

Siirt'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı

Siirt'te gümrük kaçağı 3 bin paket sigara ile 491 gram metamfetamin ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 03-06-24 08:35

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 61TL oldu.

Finans 02-06-24 19:31

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu alışkanlığı bırakırsanız ömrünüz 15-20 yıl uzuyor!

Herkesin sigarayı bırakırken bir takım zorluklar yaşamasının doğal olduğunu belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Sigarayı bıraktığınızda 15-20 gün biraz zorluk çekeceksiniz, ama 15-20 yıl yaşamınıza eklenecek. Çünkü sigara, günde 20 adetten fazla sigara içenlerin yaşamından bu kadar yıl çalmaktadır" dedi.

Haber 31-05-24 15:11

Kocaeli'de tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonunda 12 kişi yakalandı

Kocaeli'de düzenlenen tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 30-05-24 08:01

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 29-05-24 12:04

Fazla kilolu erkekler bu riskle karşı karşıya! Çağımızın vebası olarak artmakta

Dünyada evli çiftlerin yaklaşık yüzde 15'inin kısırlık problemi ile mücadele ettiğini belirten Prof. Dr. İsa Özbey, "Son yıllarda bu oran yüzde 35'e yaklaşmaktadır. Erkeklerde sperm sayısının giderek azaldığı tespit edilmiştir. Sperm sayısının azalmasında çevre kirliliği, GDO’lu gıdaların tüketiminin artması, sigara, alkol, ilaç kullanımlarının artması gibi faktörler sorumlu tutulmaktadır. Aşırı kilo ve obezite çağımızın vebası olarak giderek artmakta ve kısırlığa sebep olabilmektedir." dedi

Haber 17-05-24 11:45

Meslektaşını soğukkanlılıkla katletti, akılalmaz cinayet kameraya yansıdı! Taksicilerin alacak verecek meselesi kanlı bitti

İstanbul'da bir taksici, meslektaşını korkunç şekilde katletti. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen taksicilerden Furkan Gök, silahını çekip Gökhan Göktaş'ı öldürdükten sonra bir de üstüne sigara yaktı, sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden usulca uzaklaştı. O anların görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 15-05-24 14:28

Zam gelmeyen son sigara grubu da zamlandı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde de diğer sigara gruplarına 3 TL zam gelmişti. Böylelikle zamlanmayan sigara grubu kalmamış oldu.

Haber 13-05-24 17:20

Adeta zehir: Genleri bile değiştirebiliyor! Kullanım yaşı 10'a düştü... Zehirlenmelerden kansere kadar etki ediyor Pasifler de tehlike altında

“Sigaradan daha az zararlı" iddiasıyla son 10 yıldır dünyada ve ülkemizde salgın gibi yayılan elektronik sigara kullanımı, sadece solunum yollarına değil, hücre DNA’sına bile zarar veriyor. E-sigara kullanımının bin 219 farklı gende değişikliğe yol açtığının gösterildiğini anlatan Avrupa Solunum Derneği Bilimsel Komite Direktörlerinden Prof. Dr. Andrew Bush, evdeki e-sigara sıvılarını yanlışlıkla içtiği için 2-3 yaşındaki bebeklerde dahi e-sigaraya bağlı zehirlenmeler gördüklerini kaydetti.

Haber 13-05-24 09:11

Diyarbakır'daki genelevde korkunç olay: Beyzbol sopasıyla dehşet saçtı!

Diyarbakır'daki bir genelevde sigara içme tartışması kısa süre içerisinde kavgaya döndü. Genelev patronu olan M.D. kavgada beyzbol sopasıyla müşteri S.A.'nın başına vurdu. Aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçiren adam kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşam savaşı veriyor.

Haber 11-05-24 10:06

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

EFT faresi polis kapanından kurtulamadı

Tekirdağ Çerkezköy’de iş yerlerinden sigara alıp, IBAN üzerinden para göndereceğini beyan ederek sahte dekont gösteren bir kişi Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Yurthaber 09-05-24 10:48

Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde yapılan denetimlerde 18 yaşından küçük çocuklara sigara sattığı tespit edilen 4 iş yerine işlem yapıldı.

Yurthaber 09-05-24 08:28

Hakkari'de 4 kilogram kaçak altın ele geçirildi

Hakkari'nin Derecik ilçesinde gümrük kaçağı 4 kilogram altın, sigara, suçtan elde edildiği değerlendirilen farklı miktarlarda Türk lirası, dolar ve Irak dinarı ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 08-05-24 07:47

Uşak'ta 3 milyon 250 bin adet makaron ele geçirildi

Uşak'ta bir tırda 3 milyon 250 bin adet makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

Yurthaber 08-05-24 07:42

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 07-05-24 21:02

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 06-05-24 18:26

İzmir'de kaçak 13,5 ton tütün ve 2 bin litre etil alkol ele geçirildi

İzmir'de iki ilçede düzenlenen operasyonda 13,5 ton kaçak tütün, 2 bin litre etil alkol ile kaçak sigara ele geçirildi, 7 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Yurthaber 06-05-24 11:19

Uzmanından 'hayati' uyarı: Bu hastalık görme kaybına neden oluyor! Sebebi bilinmiyor, ömür boyu takip ediliyor... İşte belirtileri

Halk arasında ''sarı nokta hastalığı" olarak bilinen yaşa bağlı makula dejeneresansının, tüm dünyada görme kaybının en önemli nedeni olarak kabul edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Turgut Yılmaz, “Sarı nokta hastalığının genellikle sebebi bilinmemektedir. Hastalığın ilerlemesini engellemek için sigara alışkanlığından uzak durmak ve Akdeniz mutfağı gibi antioksidan içeren bol yeşillikli ve omega 3 ağırlıklı gıdalarla da beslenmek faydalı olacaktır” dedi.

Haber 06-05-24 11:06

SİGARAYA ZAM geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu (4 Mayıs 2024 güncel fiyatlar)

Sigaraya zam mı geldi? 4 sorusuna yanıt Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’dan geldi. Peş peşe gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi ve fiyatlar 3 lira arttı. Peki zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç lira oldu? İşte güncel fiyatlar…

Finans 04-05-24 09:17

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 02-05-24 15:09

Kocaeli'de 1 ton 100 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

Kocaeli'nin Kartepe ve İzmit ilçelerinde 1 ton 100 kilogram kaçak tütün ile 22 bin 200 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 13:45

Zehir saçıyor: Elektronik sigarada kurşun ve uranyum tehlikesi! Özellikle o aromada iki kat daha fazla...

ABD'de yapılan bir araştırmada, elektronik sigara kullanan ergenlik çağındaki gençler, insan sağlığına zararlı metallerden kurşun ve uranyuma maruz kalma riski konusunda uyarıldı.

Haber 01-05-24 22:18