Sigara Indirim Haberleri

BİM'e Kiğılı tişört, Stanley termos geliyor! İşte 17 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

Yaza sayılı günler kaldı. Doğa ve kamp tutkunları, kamp ekipmanları arayışına girdi. Eğer siz de çadırdan termosa, katlanabilir sandalyeden portatif ocağa kamp malzemeleri arayışındaysanız BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'na mutlaka göz atmalısınız. 17 Mayıs Cuma 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu uygun fiyatlı kamp ekipmanlarıyla dikkat çekiyor. Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 2024-05-16 14:36:42

Meslektaşını soğukkanlılıkla katletti, akılalmaz cinayet kameraya yansıdı! Taksicilerin alacak verecek meselesi kanlı bitti

İstanbul'da bir taksici, meslektaşını korkunç şekilde katletti. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen taksicilerden Furkan Gök, silahını çekip Gökhan Göktaş'ı öldürdükten sonra bir de üstüne sigara yaktı, sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden usulca uzaklaştı. O anların görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 2024-05-15 14:28:46

Kredi muslukları kesilince bakın ne oldu: Ev satışlarında yok böyle bir indirim!

Merkez Bankası'nın tedbirleri sonrası krediler daraldı. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşlar konut ve araç kredisi kullanmaktan vazgeçti. Kredi musluklarının kapanması ise elinde nakit parası olana yaradı. Ev sahipleriyle alıcılarla yapılan pazarlıklarda rekor düzeyde indirim geldi.

Finans 2024-05-14 11:25:01

Zam gelmeyen son sigara grubu da zamlandı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde de diğer sigara gruplarına 3 TL zam gelmişti. Böylelikle zamlanmayan sigara grubu kalmamış oldu.

Haber 2024-05-13 17:20:05

Zamansız şıklık! Lacoste kol saatlerinde indirim başladı

Lacoste kol saati modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. İster spor ister klasik modeller arıyor olun, stilinize en uygun saatler şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor. İndirimdeki Lacoste modellerinden hazırladığımız seçkimize bakmadan geçmeyin.

Haber 13-05-24 16:11

Adeta zehir: Genleri bile değiştirebiliyor! Kullanım yaşı 10'a düştü... Zehirlenmelerden kansere kadar etki ediyor Pasifler de tehlike altında

“Sigaradan daha az zararlı" iddiasıyla son 10 yıldır dünyada ve ülkemizde salgın gibi yayılan elektronik sigara kullanımı, sadece solunum yollarına değil, hücre DNA’sına bile zarar veriyor. E-sigara kullanımının bin 219 farklı gende değişikliğe yol açtığının gösterildiğini anlatan Avrupa Solunum Derneği Bilimsel Komite Direktörlerinden Prof. Dr. Andrew Bush, evdeki e-sigara sıvılarını yanlışlıkla içtiği için 2-3 yaşındaki bebeklerde dahi e-sigaraya bağlı zehirlenmeler gördüklerini kaydetti.

Haber 13-05-24 09:11

Otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Tüm gözler 7 Temmuz'da! Zorunlu olacak, sıfır araçlara özel kampanyalar gelebilir

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Vatandaşlar ise otomobil fiyatlarında indirim olacak mı, fiyatlar artacak mı? sorularına yanıt ararken, uzmanlar bazı fiyat düşüşlerinin olabileceğini ancak sonrasında yeniden artacağını belirtiyor.

Finans 13-05-24 07:04

Diyarbakır'daki genelevde korkunç olay: Beyzbol sopasıyla dehşet saçtı!

Diyarbakır'daki bir genelevde sigara içme tartışması kısa süre içerisinde kavgaya döndü. Genelev patronu olan M.D. kavgada beyzbol sopasıyla müşteri S.A.'nın başına vurdu. Aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçiren adam kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşam savaşı veriyor.

Haber 11-05-24 10:06

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

Hafif, esnek, dayanıklı, rahat! Adidas'ın en çok satan ayakkabı modelinde 685 TL indirim

Yükselen spor ayakkabı fiyatları karşısında siz de indirimli alternatiflerin arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın en sevilen modellerinden biri olan ve Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan Adidas OZELLE Spor Ayakkabı, bugüne özel 685 TL indirimle satışta! Tarz tasarımıyla öne çıkan, rahatlığıyla kullanıcılarından tam not alan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-05-24 13:57

EFT faresi polis kapanından kurtulamadı

Tekirdağ Çerkezköy’de iş yerlerinden sigara alıp, IBAN üzerinden para göndereceğini beyan ederek sahte dekont gösteren bir kişi Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Yurthaber 09-05-24 10:48

Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde yapılan denetimlerde 18 yaşından küçük çocuklara sigara sattığı tespit edilen 4 iş yerine işlem yapıldı.

Yurthaber 09-05-24 08:28

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Hakkari'de 4 kilogram kaçak altın ele geçirildi

Hakkari'nin Derecik ilçesinde gümrük kaçağı 4 kilogram altın, sigara, suçtan elde edildiği değerlendirilen farklı miktarlarda Türk lirası, dolar ve Irak dinarı ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 08-05-24 07:47

Uşak'ta 3 milyon 250 bin adet makaron ele geçirildi

Uşak'ta bir tırda 3 milyon 250 bin adet makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

Yurthaber 08-05-24 07:42

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 07-05-24 21:02

Son bir ayda 100 liradan fazla zamlanmıştı! Et fiyatları ters köşe... 35 ila 50 TL arasında indirim geliyor!

Peş peşe zamlarla rekorlara imza atan kırmızı et fiyatlarında bu kez indirim haberi geldi. İthal gelen büyükbaş hayvanların piyasa girmesiyle düşüş başladı.

Finans 07-05-24 11:09

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 06-05-24 18:26

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

İzmir'de kaçak 13,5 ton tütün ve 2 bin litre etil alkol ele geçirildi

İzmir'de iki ilçede düzenlenen operasyonda 13,5 ton kaçak tütün, 2 bin litre etil alkol ile kaçak sigara ele geçirildi, 7 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Yurthaber 06-05-24 11:19

Uzmanından 'hayati' uyarı: Bu hastalık görme kaybına neden oluyor! Sebebi bilinmiyor, ömür boyu takip ediliyor... İşte belirtileri

Halk arasında ''sarı nokta hastalığı" olarak bilinen yaşa bağlı makula dejeneresansının, tüm dünyada görme kaybının en önemli nedeni olarak kabul edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Turgut Yılmaz, “Sarı nokta hastalığının genellikle sebebi bilinmemektedir. Hastalığın ilerlemesini engellemek için sigara alışkanlığından uzak durmak ve Akdeniz mutfağı gibi antioksidan içeren bol yeşillikli ve omega 3 ağırlıklı gıdalarla da beslenmek faydalı olacaktır” dedi.

Haber 06-05-24 11:06

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Benzin ve motorinde kararlar peş peşe geldi: Önce indirim sonra tek fiyat (6 Mayıs Pazartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberleri… Benzin ve motorin fiyatları EPDK kararı ile 15 Mayıs sonrasında tek tarife dönemine geçiyor. Ancak öncesinde araç sahiplerini sevindirecek bir başka gelişme daha yaşandı. Akatyakıt fiyatları yarın gece yarısından itibaren değişecek. Çifte indirim yolda. 6 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para? İşte detaylar…

Finans 06-05-24 08:36

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

SİGARAYA ZAM geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu (4 Mayıs 2024 güncel fiyatlar)

Sigaraya zam mı geldi? 4 sorusuna yanıt Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’dan geldi. Peş peşe gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi ve fiyatlar 3 lira arttı. Peki zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç lira oldu? İşte güncel fiyatlar…

Finans 04-05-24 09:17

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-24 17:51

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 02-05-24 15:09

Kocaeli'de 1 ton 100 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

Kocaeli'nin Kartepe ve İzmit ilçelerinde 1 ton 100 kilogram kaçak tütün ile 22 bin 200 makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 13:45

Zehir saçıyor: Elektronik sigarada kurşun ve uranyum tehlikesi! Özellikle o aromada iki kat daha fazla...

ABD'de yapılan bir araştırmada, elektronik sigara kullanan ergenlik çağındaki gençler, insan sağlığına zararlı metallerden kurşun ve uranyuma maruz kalma riski konusunda uyarıldı.

Haber 01-05-24 22:18

Kimi sigara basıyor kimi kolonya döküyor: Bu yöntemler ölüme götürüyor! Çıplak elle dokunmayın

Sivas ve çevresinde sıklıkla görülen kene vakaları ile ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ömer Tamer Doğan, “Sigara basılması, benzin dökülmesi, kolonya dökülmesi gibi yöntemler tamamen yanlış yöntemler. Bunlara dikkat edelim, asla kendimiz çıkarmayalım” dedi.

Haber 01-05-24 20:30

SON DAKİKA: LPG’li aracı olanlar dikkat! Otogaza 1,64 TL indirim geliyor (1 Mayıs Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Son dakika haberi… Otogaz litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geleceği öğrenildi. LPG’de indirimin 1,64 TL olması bekleniyor. İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir LGP, benzin, motorin fiyatları…

Finans 01-05-24 13:48

Öğrencisini sigara içerken yakalayan öğretmene kanlı pusu! Akılalmaz olay kamerada

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken meslektaşları bıçaklanan öğretmen için, "Hocamız ise bu okulda saldırıya uğraması gereken belki de en son kişi." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 14:55

Öğrencisinin bıçaklı saldırısına uğrayan öğretmenin meslektaşı: “Öğrenci okula bıçak getirip saklamış”

Ankara’da, okula elektronik sigara getirdiği için velisine haber verdiği öğretmenini bıçaklayan lise öğrencisi yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 14:28

'Sigara satmama kararı' iddiaları gündem olmuştu! BAT grubundan açıklama geldi

TBYD Başkanı Erol Dündar, BAT yetkilileri ile yaptıkları görüşmenin sonuçsuz kalması nedeniyle BAT grubu sigaraları satmama kararı aldıklarını duyurmuştu. Konuya ilişkin ise firmadan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “BAT Türkiye’nin ülke genelindeki 130 binden fazla perakendecisinde sorunsuz şekilde devam etmektedir" denildi.

Finans 30-04-24 13:27

Pusu kurup beklediği öğretmenini bıçaklayan öğrenci kamerada

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı.

Yurthaber 30-04-24 12:14

Sinop’ta 250 bin 800 adet makaron ele geçirildi

Sinop’un Boyabat ilçesinde bir işyerinde 250 bin 800 adet makaron, 85 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ve likidi ele geçirildi.

Yurthaber 30-04-24 12:05

İstanbul’da müşteriye Sigara içilmez dayağı kamerada: Uçan tekmeyle saldırdılar

Okmeydanı’nda sigara içerek dükkana giren bir şahıs, kendisini dışarıya çıkması için uyaran esnafa bağırınca gençler tarafından darbedildi. Yumruk ve uçan tekmelerin havada uçuştuğu kavgada şahıs başından yaralandı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken esnaf Erdi Çavuşoğlu, “İki tarafın tansiyonu yükselince birbirine girdiler. Arkadaşın kafası yarıldı” dedi.

Haber 30-04-24 10:08

Polis 5 bin 150 paket kaçak sigara ve makaron ele geçirdi

Afyonkarahisar’ın iki ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 5 bin 150 paket sigara ve 857 bin 100 adet boş makaron ele geçirildi.

Yurthaber 29-04-24 12:13

Sigara, bikini, mayo, çadır... Hepsi yasak, cezası 1500 euro! Antalya’da kontrolsüz turizm alarmı

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

Finans 27-04-24 11:41

TFF'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı cezasına indirim!

TFF, Fenerbahçe'ye Süper Kupa maçı için verilen 4 Milyon TL'lik para cezasını 400 Bin TL'ye düşürdü. Bu indirimin yanında 3-0'lık hükmen mağlubiyet kararı da onandı.

Spor 26-04-24 18:34

5 ilçede kaçak içki ve sigara operasyonu

Tekirdağ’ın 5 ilçesinde polis ekiplerince kaçak içki ve kaçak sigaraya yönelik düzenlenen operasyonda kaçak sigara malzemeleri ve kaçak içki ele geçirildi.

Yurthaber 26-04-24 12:16

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 17:09

SON DAKİKA: Sessizlik motorin indirimi ile bozuldu: Dizel aracı olanlar dikkat, akaryakıt fiyatları değişti! (25 Nisan Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatları 1 aydır sabit kalmıştı. Ancak bugün dizel yakıtlı aracı olanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Motorine indirim geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar değişti. İşte 25 Nisan 2024 Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı ile İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 25-04-24 08:24

Motorine indirim var! Dizel araç sahiplerini ilgilendiriyor: Akaryakıt fiyatları bu gece değişecek (24 Nisan Çarşamba benzin-mazot fiyatı)

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Finans 24-04-24 11:06

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-24 10:58

Petrol fiyatları geriledi, akaryakıtta tabela değişiyor... Motorine indirim yolda! Tarih verildi (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Araç sahipleri dikkat! Jeopolitik gerilimlerle varil fiyatı 90 doları aşan brent petrol fiyatlarında gerileme başladı. Petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından araç sürücüleri benzin ve motorin fiyatlarında da indirim olup olmayacağını merakla bekliyor. Dalgalanma sonrası motorinde indirim bekleniyor. (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Finans 23-04-24 10:28

Fiyatlar yarıya düştü! 'Daha da düşüreceğiz' Dikkat çeken oranda indirim... 'Etiketler tam halkın istediği gibi'

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla kışın daha pahalıya satılan çoğu meyve ve sebze ürününün etiket fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılırken, bu düşüşün ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. Pazarcılık yapan bir vatandaş "Etiketler tam halkın istediği gibi, şu anda herkes alabiliyor" derken pazardan alışveriş yapan bir vatandaş ise son günlerde pazardan memnun olduğunu ve fiyatlardaki düşüşü cebinde de hissettiğini dile getirdi.

Finans 22-04-24 10:54