Taksim Metro Neden Kapali Haberleri

‘Bir maaş ikramiye versinler’ dedi, Cüneyt Özdemir’in tepkisi gecikmedi! 1 Mayıs için gündem yaratacak öneri

1 Mayıs İşçi Bayramı, İstanbul’da yaşanan ‘Taksim’ gerginliği nedeniyle yine tartışmalara neden oldu. İşçi bayramı ile ilgili günün en dikkat çeken önerisi ise gazeteci Kenan Taş’tan geldi. Taş, Cüneyt Özdemir’le birlikte yaptıkları canlı yayında “Bir öneri de sunalım 1 Mayıs’ta işçilere verilecek en büyük hediye ikramiyedir. Bunu yapsınlar” dedi. Cüneyt Özdemir de bu öneri karşısında “Süper bir şey söyledin biliyor musun? Al sana bayram işte” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-01 15:06:11

SON DAKİKA | Taksim metrosunda intihar girişimi! Raylara atladı, yara almadan kurtarıldı

Son dakika haberi: Taksim metro istasyonunda bir kişi, raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu. Metronun altında kalan kişi, şans eseri yara almadan kurtarıldı. İntihar girişimi nedeniyle metro seferleri bir süre aksadı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-26 16:50:54

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 2024-04-24 09:35:10

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 2024-03-31 12:05:00

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler normale döndü

Metro İstanbul, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferlerin normale döndüğünü bildirdi.

Yurthaber 21-02-24 07:36

İstiklal Caddesi'nde doğal gaz kaçağı alarmı!

Taksim İstiklal Caddesi'nde bir iş merkezinin girişinde bulunan doğalgaz hattında meydana gelen gaz kaçağı paniğe neden oldu. Tedbir amacıyla caddenin bir bölümü yaya trafiğine kapatılırken, gaz sızıntısının giderilmesinin ardından cadde yeniden açıldı.

Haber 24-12-23 18:24

CHP'de ‘kayıp 100 milyon’ iddiası! Eren Erdem sessizliğini bozdu: ‘İlk ve son açıklamamdır…’

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde partideki aldığı görevle tartışmalara neden olan Eren Erdem parti kasasındaki kayıp 100 milyon iddialarına ilk kez cevap verdi. 'Medya Sorumlusu' olarak görev yapan, söz konusu iddiaların hedefindeki isim olan Erdem, iddiaları sert bir dille yalanladı. CHP’de sayman olarak görev yapan Özgür Karabat'a seslenen Erdem "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Haber 22-12-23 07:45

Yer: Taksim! 10 Kasım sabahı sosyal medyada gündem olan 'CHP çelengi unuttu' tartışması sonrası Mynet'e özel açıklama! İki ayrı fotoğraf...

İstanbul’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törende dikkat çeken anlar yaşandı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in törende çelenksiz selamlama yapması sosyal medyada ‘CHP çelengi unuttu’ yorumlarına neden olurken olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. CHP İstanbul İl Başkanlığı kaynaklarından Mynet’e yapılan özel açıklamada “Asla bir çelenk unutma söz konusu değil, sadece protokol sırasına göre olmadı” ifadeleri kullanıldı.

Haber 10-11-23 11:17

Metro istasyonunda korkunç anlar! Yahudisin diyerek bir anda saldırdı... Tren bekleyen kadını tekme tokat dövdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde ismi açıklanmayan bir adam metro istasyonunda tren bekleyen bir kadına saldırdı. Polis, şoka giren kurbanın saldırgana neden kendisine saldırdığını sorduğunda "sen Yahudisin" dediğini ve bir anda kaçtığını söyledi. Kadın olaydan hafif bir şekilde yaralanırken şüphelinin her yerde arandığı belirtildi.

Trend 19-10-23 08:55

Yenikapı Metro İstasyonunda yangın!

Fatih'te bulunan Yenikapı Metro İstasyonu'nda M1 Yenikapı-Kirazlı seferini yapan metro aracından çıkan dumanlar korku ve paniğe neden oldu. İstasyon dumanla kaplandı. Yapılan incelemede metro aracının fren sisteminden kaynaklanan bir arıza nedeniyle duman çıktığı öğrenildi.

Haber 15-10-23 23:25

Tramvayda birden dumanlar yükseldi! Yolcular...

Topkapı Mescid-i Selam metro hattında sefer yapan tramvayın elektrik panosundan çıkan dumanlar paniğe neden oldu. Yolcular panik halinde tramvayı boşalttı.

Haber 09-09-23 11:38

İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir'i kuvvetli sağanak vurdu! Cadde ve metroyu su bastı, arabalar yollarda sürüklendi: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

İstanbul'un kuzey ilçelerini kuvvetli sağanak vurdu. Ani bastıran şiddetli yağış nedeniyle Arnavutköy ve Başakşehir'de hayat felç oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Araçlar yollarda sürüklenirken, taşan dereler de mahallelerde sele neden oldu. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile bazı metro istasyonlarında da su baskınları yaşandı. İstanbul Valiliği, "Sağanak yağış sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı Başakşehir ve Küçükçekmece'de olmak üzere 2'ye yükselmiştir." açıklamasını yaptı

Haber 05-09-23 23:48

İstanbullular dikkat! Metro Şişhane ve Taksim'de durmayacak

İstanbul'da yarın Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacak.

Haber 24-06-23 20:15

İstanbullular dikkat! Metrolar Şişhane ve Taksim’de durmayacak

Metro İstanbul, bugün Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurdu.

Haber 18-06-23 07:46

Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Türkiye'nin en hızlı metrosunda havalimanı metro hattı, metrobüs ve Yenikapı - Taksim - Hacıosman metro hattı ile entegre olacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin en hızlı metrosu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattının son halkası Kağıthane-Gayrettepe etabındaki saha çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı, açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Türkiye'nin en derin metro istasyonu olma özelliğine sahip Gayrettepe İstasyonu'nun hizmete alınmasıyla havalimanı metro hattınnı metrobüs ve Yenikapı-Taksim-Hacıosman Metro Hattı ile entegre olacağını söyledi.

Haber 17-06-23 20:21

Taksim Meydanı'ndaki 'İsimsiz Heykel' tartışma yarattı! 'Bu rezalet anında durmalı'

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin yanına yapılan 'İsimsiz Heykel' tartışmalara neden oldu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Taksim Meydanı'na yapılan bu rezalet anında durmalı" açıklamasında bulundu. Eserin tasarımcısı mimar Semih Eskicioğlu ise eserini savunarak, "Bence her şey zaten eleştirilmelidir ama eleştirinin bir bilgiye dayalı olması gerekir" dedi. Taksim'i gezmeye gelen vatandaşlar da heykelle ilgili farklı görüşler sundu. İşte detaylar...

Haber 16-05-23 11:05

Taksim'e giden metrolarda seferler yapılmayacak! Saat 14'ten itibaren geçerli

İstanbul'da bazı metro hatlarında seferler saat 14.00'ten itibaren yapılmayacak. Seferi yapılmayacak hatlar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı olarak açıklandı.

Finans 08-03-23 08:50

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması planlanan Beşiktaş Antalyaspor maçı o dönem Taksim, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenmişti. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ikinci defa ertelenen maç için geri sayım başladı. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-23 09:15

Osmanbey metro durağı neden çalışmıyor, ne zaman açılacak? 19 Ocak 2023 M2 Yenikapı-Hacıosman Metrosu çalışma saatleri

İstanbul'da metro seferlerinde aksama yaşanıyor. Metro İstanbul sosyal medya hesabından bugün M2 Yenikapı-Hacıosman Metrosu seferlerinde aksama yaşanacağını açıkladı. Bir çok kişi aksamanın metro aksamasının nedenini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da metro seferleri neden durdu, hangi duraklarda çalışmıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 19-01-23 13:08

Taksim metro istasyonunda raylarına düşen kişi nedeniyle seferlerde aksama yaşandı

Taksim metro istasyonunda bir kişinin raylara düşmesi nedeniyle seferlerde bir süre aksama yaşandı.

Yurthaber 05-01-23 11:16

Taksim Metrosu'nda yolcu raylara düştü! Seferler durdu

Taksim Metro istasyonunda, raylara düşen yolcu nedeniyle seferler durdu. İtfaiye ekipleri tarafından raylardan çıkarılan kişi, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yolcunun sarhoş olduğu için dengesini kaybederek raylara düştüğü öğrenildi.

Haber 05-01-23 09:45

Metro City AVM'de neden yangın çıktı? Metro City AVM yangınında son durum ne, söndürüldü mü?

İstanbul'da Beşiktaş bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Bu haberin ardından Metro City AVM'de neden yangın çıktı? Metro City AVM yangınında son durum ne, söndürüldü mü? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar..

Haber 16-12-22 13:14

Taksim ve Şişhane metrosu neden kapalı, kapalı mı? Taksim Şişhane metrosu ile ilgili son dakika açıklaması

Taksim, Şişhane metro duraklarının neden kapalı olduğu ve ne zaman açılacağı merak ediliyor. Hacıosman Yenikapı metro istasyonunu kullanan vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdılar. Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada saat 15.00 itibarıyla Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattının kapalı olacağı duyuruldu. Peki, Taksim ve Şişhane metrosu neden kapalı?

Haber 25-11-22 16:44

Taksim İstiklal Caddesi'nde neden patlama oldu? Açıklamalar art arda geldi!

Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü 16.20 sıralarında patlama gerçekleşti. Patlama sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı. Patlamanın faili terörist Ahlam Albashır kısa sürede yakalandı, ifadesi alındı. Peki Taksim İstiklal Caddesi'nde neden patlama oldu? İşte konuya ilişkin yapılan açıklamalar...

Finans 15-11-22 08:27

Terör saldırısı sonrası Valilik harekete geçti! Beton saksılar İstiklal Caddesi'nden kaldırılıyor

Taksim İstiklal Caddesi'nde, 6 kişinin hayatını kaybetmesine ve 81 kişinin yaralanmasına neden olan hain terör saldırısı sonrası, güvenlik gerekçesiyle beton saksılar ve ağaçlar kaldırılmaya başlandı. İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda kaldırılan ağaçların parklara dikileceği öğrenildi.

Haber 14-11-22 21:13

Terörist Ahlam Albashır kimdir? İstiklal Caddesi'nde patlamaya neden olan Ahlam Albashır kaç yaşında ve nereli?

Geçtiğimiz gün Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Patlamanın gerçekleştiği bölgeye bomba koyan terörist Ahlam Albashır kısa sürede yakalandı. Ahlam Albashır'ın kim olduğu hakkında detaylar ortaya çıktı. Peki Terörist Ahlam Albashır kimdir? İstiklal Caddesi'nde patlamaya neden olan Ahlam Albashır kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Haber 14-11-22 13:10

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü! 6 kişinin ölümüne neden olan terörist böyle yakalandı

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü paylaşıldı. Geçtiğimiz gün İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de gerçekleşen patlamada 2'si ağır 81 kişi yaralanmasına Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara'nın hayatını kaybetmesine neden olan teröristin kaçış anı güvenlik kamerasına da yansımıştı. İşte Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma anı...

Haber 14-11-22 10:51

İNTERNET NEDEN YOK, ne zaman gelecek? İnternet neden yavaş, çöktü mü? 14 Kasım 2022 sosyal ağlarda son dakika güncel durum!

İnternetin neden olmadığı ve ne zaman düzeleceği Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. 13 Kasım’da Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Patlamanın ardından internette yavaşlama yaşandı. Konu ile ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yazılı açıklamada bulunuldu. Peki, internet ne zaman gelecek, neden yok? İnternet neden yavaş, çöktü mü? İşte detaylar...

Finans 14-11-22 07:00

Taksim Yenikapı metrosu çalışıyor mu, arıza giderildi mi? Taksim Yenikapı metrosu ne zaman düzelecek? 25 Ekim 2022 Salı

Taksim Yenikapı metrosunda Haliç Metro köprüsü üzerindeki elektrik kablolarında çıkan yangın sebebiyle seferler durduruldu. Teknik arıza nedeniyle seferlerin yapılamadığı aktarıldı. Ulaşımda metroyu tercih eden çok sayıda vatandaş gidecekleri yere zamanında varmak için arama motorlarında sorgulama yapmayı sürdürüyor. Peki, Taksim Yenikapı metrosu ne zaman düzelecek? İşte 25 Ekim 2022 Salı günü Taksim Yenikapı metrosunda yaşanan arıza ile ilgili bilgiler...

Haber 25-10-22 11:06

Taksim-Yenikapı metro seferleri durdu

Sabah saatlerinde Haliç Metro Köprüsü üzerinde elektrik kablolarında yangın çıktı. Yangın nedeniyle Taksim-Yenikapı arasında seferler durdu. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada "M2 Yenikapı-Hacıosman metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Taksim-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Haber 25-10-22 10:49

Tramvay yoluna yattı ve... Taksim'in ortasında şaşkınlık yaratan anlar! Bakın neden yapmış

Taksim İstiklal Caddesi'nde ilginç bir olay meydana geldi. Yabancı uyruklu bir kişi tramvay yoluna yatarken çevresine çok sayıda kişi toplandı. Şahıs, darp edilerek pasaportunun ve parasının alındığını iddia etti. Gasp edildiğini ileri süren ve yardım isteyen şahsı polisler Taksim Karakolu'na götürdü. O anlar kameralar tarafından da kaydedildi.

Haber 09-10-22 23:04

Yasak aşkını bindiği taksi şoförü ortaya çıkardı! ''Benim taksim, benim kurallarım''

TikTok'ta @perfectly_unbroken kullanıcı adını kullanan Roni isimli bir kadın, son paylaşımıyla büyük ilgi topladı. Uygulamada 8,5 milyondan fazla görüntülenen ve skandal yolculuğunu detaylandıran bir video yayınlayan Roni'nin paylaşımı kullanıcılar arasında şiddetli bir tartışmaya neden oldu.

Trend 28-09-22 08:39

Son Dakika: Taksim Metro İstasyonu’nda yangın! Ekipler sevk edildi

Son dakika haberi: Taksim Metro İstasyonu'nda elektrik panosundan çıktığı iddia edilen yangın itfaiye ekiplerince müdahale edilerek söndürüldü. Metro İstanbul, Taksim Metro İstasyonu ile Taksim-Kabataş Feniküler hattının yangın nedeniyle işletmeye kapatıldığını duyurdu. Çalışmaların sona ermesinin ardından Metro İstanbul, istasyon ve fenikülerin işletmeye açıldığı açıkladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 24-04-22 22:56

Taksim metro istasyonu geçici süreyle kapatılacak

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Taksim metro istasyonun yarın saat 13.00'ten itibaren kapatılacağı bildirildi.

Haber 07-03-22 23:38

GÜNCELLEME 3 - İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Avrupa Yakası başta olmak üzere etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik pek çok noktada durma noktasına geldi - Toplu taşıma araçlarıyla evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, bazı metro istasyonları ve metrobüs duraklarında izdihama neden oldu - TEM otoyolunda Edirne-İstanbul istikametinin trafiğe kapatılması nedeniyle yola çıkan araçlar Kınalı mevkisinde dinlenme tesislerinde bekletiliyor KAR YAĞIŞINA İLİŞKİN YENİ GELİŞMELER EKLENDİ

Yurthaber 24-01-22 20:26

Otobüsler neden ücretsiz? Kalan peş peşe nedir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü otobüs, metro, metrobüs ve tüm toplu taşımaların ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Akbil basarak toplu taşıma kullanmaya çalışan vatandaşlar, otobüslerin ücretsiz olduğunu görünce önce şaşırdı, sonra sevindi.

Haber 06-10-21 10:13

Taksim Meydanı'nda ilginç görüntü! Herkesin önünde soyundular

Evlenecek olan İranlı iki çift düğün fotoğraflarını çektirmek için Taksim Meydanı’nı tercih etti. Fotoğraf çekimi yaptıran İranlı çiftin kıyafetini Taksim Meydanı’nda değiştirmesi şaşkınlığa neden oldu.

Haber 18-09-21 09:50

Son Dakika: Taksim'deki metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu

Son dakika haberine göre Taksim Metro İstasyonu'nda bir kişi, önüne atladığı iddia edilen trenin altında kalarak ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı tren altından çıkarılan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-09-21 16:10

Taksim'deki görüntüler tepki çekmişti! İBB'den açıklama

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 26 Temmuz'da çıkan kavgadan yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde seyyar satıcı olduğu belirtilen kadına uygulanan şiddet tepkilere neden oldu. İBB'den o görüntülere ilişkin açıklama yapıldı.

Haber 15-08-21 02:14

Taksim Meydanı'nda korkulu anlar! Kalp hastası genç bir anda yere yığıldı

Taksim Meydanı'nda fenalaşarak yere yığılan genç paniğe neden oldu. Yerde yatan yabancı uyruklu gencin kalbinin sıkıştığını anlayan vatandaşlar kalp masajı yaparak müdahale etti.

Haber 10-08-21 09:48

Madonna'dan İstanbul paylaşımı: Neden bu kadar çok polis var?

Madonna hafta sonu Taksim meydanında gerçekleşen Onur Haftası'na dair gündem olan bir videoyu paylaştı. Türk takipçileri Madonna'ya yorum yağdırdı.

Magazin 28-06-21 09:31

Taksim istasyonu ikinci bir emre kadar kapatıldı

Gezi Parkı eylemlerinin 8. yıl dönümü nedeniyle polis Taksim'de geniş güvenlik önlemi aldı. Metro İstanbul, İstanbul Valiliği kararınca Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim istasyonu ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın kapatıldığını duyurdu.

Haber 31-05-21 16:37

Gezi Parkı'nda gasp etti, Taksim Metro Durağı'nda yakalandı

Beyoğlu’nda, kırık cam şişesiyle tehdit ettiği İranlı turistin 2 bin lirası ile cep telefonunu gasp eden kişi metro istasyonunda yakalandı.

Haber 28-05-21 09:45

Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi

Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferlerde aksama oldu. İntihar girişiminde bulunan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 21-05-21 13:15

Beklenmedik ziyaretçi, Kanada'da metronun kapanmasına neden oldu

Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Toronto şehrindeki bir metro istasyonu, ilginç bir sebep yüzünden kapatıldı. Metro istasyonuna bir kunduz girdi.

Haber 26-03-21 17:31

Prof. Dr. Hakan Ertin kimdir? Prof. Dr. Hakan Ertin neden öldü?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Ertin, dün geçirdiği kalp krizi sebebi ile hayatını kaybetti. 59 yaşında olan Hakan Ertin, dün metro ile yolculuk yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. Prof. Dr. Hakan Ertin için, bugün İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Aziz Sancar salonunda anma tören düzenlendi.

Haber 17-03-21 08:50

ABD'de metroda çıplak adam krizi! Tartıştığı yolcuyu raylara attı kendisi elektrik akımına kapıldı

ABD’nin New York kentinde yer alan Harlem bölgesinde çıplak bir adam, metro istasyonunda arbedeye neden oldu. Arbede sırasında raylara atlayan çıplak adam elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haber 17-01-21 22:35

ABD’de metro raylarına atlayan çıplak adam, elektrik çarpması sonucu öldü

ABD’nin New York kentinde yer alan Harlem bölgesinde çıplak bir adam, metro istasyonunda arbedeye neden oldu.

Haber 17-01-21 22:26

Taksim'de sokağa çıkma kısıtlamasına yakalanan genç: Şanssız kız diye çekin

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Taksim Meydanı'na girişte durdurulan genç kız, tüm yalvarmalarına rağmen cezadan kurtulamadı. Genç kız, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bu ne şans yarabbi? Neden ben, neden? Ya sabır. Bugün hep bir aksilik. Zehir oldu günüm. Şansız kız diye çekin" dedi.

Haber 04-01-21 09:55