Twitter Logosu Degisti Mi Haberleri

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? Bakanlıktan erişim sorununa dair açıklama

Twitter çöktü mü, sorusunun yanıtı 21 Aralık 2023 Perşembe günü uygulamaya giremeyen ya da erişim sorunu yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu olmuştu. Bakanlıktan konuya dair açıklama geldi. Son durumu öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Twitter çöktü mü? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? İşte, bakanlıktan erişim sorununa dair yapılan açıklama...

Haber 2023-12-21 09:55:09

Kişilik testi: İçe dönük biri misin yoksa sosyal bir kelebek mi? Uyku pozisyonunuz karakterinizi ortaya çıkarıyor!

Hayatımızda bilinçli olarak yapmadığımız, daha rahat olduğunu düşündüğümüz bazı hareketler karakterimizin bilinmeyen yönlerini gösterebiliyor. Bundan hareketle hazırlanan bir kişilik testi görseli başta Twitter (x) olmak üzere sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görsele bakın ve kişiliğiniz hakkında analizi inceleyin.

Trend 2023-12-13 13:25:04

Elon Musk Düzce’ye mi gelecek? Paylaşım üstüne paylaşım yapıldı, sosyal medya karıştı: Abimin ayağı iyi alıştı

Twitter/X’in sahibi, SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın 2024’te Düzce’ye geleceği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada söz konusu iddiayla ilgili peş peşe paylaşımlar yapılırken, bir kullanıcının "abimin ayağı iyi alıştı maşallah" şeklindeki yorumu gülümsetti. Kullanıcılarının yoğun ilgisini çeken iddianın doğru olup olmadığı ise merak konusu oldu.

Finans 2023-12-06 09:56:27

SİGARAYA ZAM MI GELDİ? 30 Kasım 2023 en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Güncel fiyatlar

Sigaraya zam mı geldi? Sorunun yanıtı sosyal medyada yer alan iddialar sonrası merak konusu oldu. Başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlarda sigaraya 5 TL zam geleceği öne sürüldü. Peki, sigaraya zam mı geldi? 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, güncel fiyatlar...

Finans 2023-11-30 08:00:26

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TATİL Mİ, bugün okul var mı? Öğretmenler Günü ne zaman, neden kutlanıyor? Öğretmenler için en anlamlı gün!

Öğretmenler Günü'nün tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Talebelerine bilgi birikimini aktaran öğretmenleri onurlandırmak adına 1981 yılından beri kutlanan bu özel günde birçok kişi WhatsApp, Twitter, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda paylaşımda bulunacak. Birçok kişi öğretmenine sevgisini ifade edecek. Peki, Öğretmenler günü tatil mi, bugün okul var mı? Öğretmenler Günü ne zaman, neden kutlanıyor?

Haber 24-11-23 09:41

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA: 13 Ekim 2023 Twitter(X) çöktü mü, neden girilmiyor? Açıklama bekleniyor

Twitter çöktü mü ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Bazı kullanıcılar yeni adı X olan platforma girişte sorun yaşıyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter (X)'da sadece Türkiye'de mi yoksa genel bir sorun mu olduğu merak edildi. Konuya dair açıklama için Gözler Elon Musk'a çevrildi. peki, Twitter çöktü mü? 13 Ekim 2023 Twitter(X) çöktü mü, neden girilmiyor?

Haber 13-10-23 18:11

X'e dönüşümü sonrası bu da oluyor: Twitter'a öyle bir özellik geliyor ki... Elon Musk duyurdu!

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X, "X dönüşümü meyvesini mi vermeye başladı?" dedirten bir haber ile karşımızda. Detayları ise X'in sahibi Elon Musk kişisel hesabından duyurdu. Görünüşe göre X için önemli bir özellik yolda.

Haber 31-08-23 12:07

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 9 Haziran 2023 WEB Instagram sayfa yüklenemedi hatası nedir, sorun düzeldi mi? Kullanıcılar isyan etti!

Instagram çöktü mü? 9 Haziran 2023 Cuma günü çok sayıda kullanıcı, web'de sorun yaşadıklarını Twitter ve Facebook'ta yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Popüler sosyal medya uygulamasında bugün yaşanan soruna ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, Instagram çöktü mü? 9 Haziran 2023 web Instagram'daki bir sorun var ve sayfa yüklenemedi hatası nedir?

Haber 09-06-23 09:36

SİGARAYA ZAM MI GELDİ, hangi sigaraya zam yapıldı? 5 Haziran 2023 Pazartesi en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası güncel fiyatları araştırıyor. Peki, sigaraya zam mı geldi, hangi sigaraya zam yapıldı? İşte, 5 Haziran 2023 Pazartesi gününün en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-06-23 11:30

Twitter'da erişim engellenmesi iddiası! 14 Mayıs seçimleri öncesi Twitter'da erişim engeli mi geldi? 14 Mayıs seçimleri öncesi dikkat çeken açıklama!

Twitter'a erişim engellenmesi iddiası sonrası detaylar merak konusu oldu. Sosyal medya platformunda 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekilleri seçimleri nedeniyle erişim engellenmesi olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ABD'li şirketten konuya ilişkin açıklama geldi. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Twitter'da erişim engellenmesi olacak mı? 14 Mayıs seçimlerinde Twitter erişim engeli gelecek mi? İşte, 14 Mayıs seçimleri sebebiyle yapılan açıklama...

Haber 13-05-23 10:14

Sezer Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Doğulu ile sevgili mi? Sezer Çakır'dan Kadir Doğulu açıklaması

Sezer Çakır, Kadir Doğulu ile ilişkisi olduğu yönünden bazı haber sitelerinde yer alan iddialar üzerine açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan genç kadın, iddiaları yalanladı. Twitter gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra basında yer alan haberler nedeniyle Kadir Doğulu ile adı anılan genç kadın böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Peki, Sezer Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Doğulu ile sevgili mi?

Magazin 27-04-23 10:32

Twitter logosu değişti mi? Twitter logosu neden Dogecoin oldu, köpeğin anlamı ne? Elon Musk'tan flaş hamle: Kuş gitti köpek geldi

Twitter logosu mavi kuş yerine kripto para birimi Dogecoin simgesi olan köpeği gören binlerce sosyal medya kullanıcısı, bu guruma anlam veremediği için arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. . Değişikliğin ardından Dogecoin'de yaşanan hareketlilik ise dikkat çekerken Elon Musk'ın neden böyle bir karar aldığını öğrenmek isteyenler konuya ilişkin yapılan paylaşımları incelemeye başladı. Peki, Twitter logosu değişti mi? Twitter logosu neden Dogecoin oldu, köpeğin anlamı ne?

Haber 04-04-23 07:31

Yıllardır simge olan Twitter kuş logosu yerini Dogecoin'e bıraktı

Akşam saatlerinde sosyal medya platformu Twitter'a girenler logonun değiştiğini fark etti. Twitter logosu Dogecoin logosu ile değiştirildi. Değişikliğin ardından Dogecoin'de yaşanan hareketlilik ise dikkat çekti.

Haber 03-04-23 21:45

Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı? Bordo-Mavili kulüpten flaş açıklama

Trabzonspor YouTube kanalının hacklendi. 301 bin abonesi OLAN Bordo Mavili kulübün Youtube kanalına girenler Elon Musk’ın, Tesla’nın yeni aracını tanıttığı canlı yayın ile karşı karşıya kaldı. Kanalın ismi ve logosu da Elon Musk’ın şirketi olan Tesla ile değiştirildi. Bu durum sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Birçok kişi internette "Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı?" sorularını araştırıyor. İşte Bordo-Mavili kulüpten yapılan flaş açıklama...

Spor 11-03-23 16:23

Twitter çöktü mü, Twitter neden yavaş? Twitter'a görseller neden gelmiyor?

'Twitter çöktü mü?' sorusunun yanıtı pazartesi gecesi platformda yaşanan problem nedeniyle merak konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Twitter'da yaşadıkları soruna ilişkin bilgi edinmek için internette araştırma yaptılar. Peki, Twitter çöktü mü, sorun mu var? 6 Mart Twitter neden yavaş, sorun düzeldi mi? İşte konuya dair detaylar...

Finans 06-03-23 20:22

Twitter çöktü mü, Twitter'a erişimde sorun mu yaşandı? Twitter'da sorun mu oldu? Twitter akış yenilenmiyor problemi ile gündeme geldi

Twitter'a erişimde sorun mu yaşandı? Twitter'da sorun mu oldu, Twitter çöktü mü? Twitter düzeldi mi?... Kullanıcılar, bu sorularının cevabını araştırdı çünkü Twitter akış yenilenmiyor problemi ile gündeme geldi. İddiaya göre dünya genelinde birçok kullanıcı, Twitter'da sorun yaşadıklarına dair raporlar gönderdi. Kullanıcılar Twitter'da nasıl bir sorun yaşandığını merak ederken, "Twitter düzeldi mi?" diyerek de sorunun düzelip düzelmediğini öğrenmeye çalıştı. Peki Twitter düzeldi mi?

Finans 01-03-23 15:30

Twitter çöktü mü, sorun mu var? Twitter neden yavaş, sorun düzeldi mi? 16 Şubat 2023 uygulamada son durum!

Twitter çöktü mü sorusunun yanıtı çarşamba gecesi platformda yaşanan problem nedeniyle merak konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Twitter'da yaşadıkları soruna ilişkin bilgi edinmek için internette araştırma yaptılar. Peki, Twitter çöktü mü, sorun mu var? 15 Şubat Twitter neden yavaş, sorun düzeldi mi? İşte konuya dair detaylar...

Haber 16-02-23 06:35

Twitter çöktü mü, neden girilmiyor? 9 Şubat 2023 Twitter erişim sorunu düzeldi mi? 9,5 saat sonra flaş gelişme!

Twitter'a erişim sorunu yaşanması üzerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı isyan etti. Uygulamada sorun olup olmadığı araştırılmaya devam ediliyor. Öte yandan dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Popüler sosyal medya platformunda 9,5 saat sonra flaş bir gelişme yaşandı. Peki, Twitter çöktü mü, neden girilmiyor? 9 Şubat 2023 Twitter erişim sorunu düzeldi mi?

Haber 09-02-23 06:34

Kuş heykeli, espresso makinesi, @ sembollü saksı... Hepsini açık artırmayla satıyor!

Elon Musk'ın satın aldığı sosyal paylaşım sitesi Twitter, finansal kriz iddiaları ile gündeme gelmişti. Şirket, şimdi ilginç bir adıma daha imza attı. Aralarında şirketin logosu olan bir kuş heykelinin, "@" sembolü şeklindeki dekoratif saksının ve İtalyan üretimi 5 espresso makinesinin de bulunduğu ofis eşyalarını çevrimiçi açık artırma ile satışa çıkardı. 631 parça ürün arasında neredeyse yok yok.

Haber 18-01-23 11:38

Twitter kullanıcıları dikkat! Hacker'ların o bilgileri sızdırıp yayınladıkları iddia ediliyor... Gördüğüm en önemli sızıntılardan biri

Twitter hack'lendi mi? Sosyal medyada Twitter'ın hacklendiği iddiasının şoku yaşanıyor. Bilgisayar korsanlarının 200 milyon fazla Twitter kullanıcısının e-posta adreslerinin sızdırıldığı ve bunların çevrimiçi bir bilgisayar korsanlığı forumunda yayınlandığı iddia ediliyor. İhlalin çok fazla soruna yol açabileceğini söyleyen bir siber güvenlik firması yetkilisi, bunun gördüğü en önemli sızıntılardan biri olduğunu belirtti.

Haber 06-01-23 09:43

Twitter'da ücretli 'mavi tik' dönemi yeniden başlıyor: 'Mavi tik'in Türkiye fiyatı ne kadar, fiyatı değişti mi? İşte iddialar...

Sosyal medya platformu Twitter, ücretli "mavi tik" satışını bugün yeniden başlatıyor. Mavi tikli Twitter Blue'ya abone olmak isteyen web kullanıcılarından 8 dolar, Apple iOS kullanıcılarından ise 11 dolar aylık abonelik ücreti alınacak. Peki 'mavi tik'in Türkiye fiyatı ne kadar? iOS kullanıcıları için fiyatın yükselmesiyle birlikte Türkiye fiyatları da değişti mi? İşte çıkan bazı iddialar...

Haber 12-12-22 17:50

Bugünleri de mi görecektik? Twitter'a sinema filmi yükleyip paylaştılar: Elon Musk buna dur demeli...

Elon Musk'ın Twitter'ında büyük bir işten çıkarma dalgası ve istifa dalgası yaşandı. Tüm bunların ardından Twitter çökmedi, çevrimiçi kalmaya devam etti. Ancak ABD basınında çıkan bazı haberler, sosyal medya platformunda bazı sorunlar olduğunu gösterdi. Telif hakkı sisteminin bozulduğu söylenirken, Twitter'a film yükleyip paylaşanların olduğu görüldü. Bir kullanıcı, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı'nın tamamını iki dakikalık parçalar halinde 50 tweet'lik bir dizi halinde platforma yükledi.

Haber 21-11-22 12:53

Ücretli mavi tik dönemi başladı, ortalık karıştı! Twitter'da kaos üstüne kaos: Baş Twit'çi Musk her şeyi düzeltecek mi?

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter bir türlü gündemden düşmüyor. Son günlerde ise oldukça ilginç şeyler yaşandı. Platform tıpkı Elon Musk'ın istediği gibi ücretli mavi tik satışını resmileştirdi. Dün bazı hesaplara eklenmeye başlanan ve kolaylık sağlamayı amaçlayan bir etiket ise geldiği gibi gitti. Bu duruma şaşırtıcı bir cevap veren Elon Musk, daha sonra bir Spaces odasına girerek soğuk terler döktü. Dünya Biden'ın Musk hakkındaki açıklamalarını konuşurken, şimdi ise bir anket gündemde.

Haber 10-11-22 14:08

Instagram askıya alındı ne demek? Meta'dan beklenen açıklama geldi! Askıya alınan Instagram hesabı nasıl kurtarılır? Yardım merkezine yoğun ilgi

Instagram kullanıcıları hesaplarının askıya alınmasının ardından internet üzerinden instagram düzeldi mi? Instagram ne zaman düzelir? sorularını araştırıyorlar. Birçok kullanıcı twitter hesapları üzerinden paylaşımda bulunmaya başladılar. Sevilen sosyal paylaşım ağı Instagram’ın kullanıcıları 31 Ekim itibari ile ‘Hesabınız askıya alındı.’ uyarısı ile karşı karşıya kaldılar. Meta'dan beklenen açıklama geldi. İşte Instagram hesabı nasıl kurtarılır? sorusunun cevabı ve Meta açıklaması...

Finans 31-10-22 21:30

Musk'ın çılgın Vine fikri! Geri mi dönüyor?

Twitter'ı satın alan Elon Musk, kritik kararlar almayı sürdürüyor. Musk, yaptığı bir paylaşıma göre ise çılgın bir fikri gerçeğe dönüştürecek gibi. Ünlü milyarder Twitter hesabından bir Vine anketi yayınladı. Bu anket sonrası ortalık adeta karıştı. Twitter'ın 6 saniyelik videolar çekmeye izin veren platformu Vine bir döneme damgasını vurmuş, Türkiye de başta olmak üzere birçok ülkede Vine fenomenlerini ortaya çıkarmıştı.

Haber 31-10-22 12:41

BENZİNE ZAM MI GELECEK? Benzin litre fiyatı ne kadar? Motorin kaç TL oldu? 1 Ekim 2022 Cumartesi güncel motorin ve benzin fiyatları!

Benzin fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri başta Twitter olmak üzere sosyal medyada yer alan iddialar sonrası 1 Ekim 2022 Cumartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatındaki düşüşün akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıması bekleniyordu fakat indirim yapılmadığı gibi yeni bir zam için hazırlık yapıldığı öne sürüldü. Peki, benzin litre fiyatı ne kadar, zam mı gelecek? Motorin kaç TL? İşte 1 Ekim 2022 motorin ve benzin fiyatları...

Finans 01-10-22 14:24

MOTORİNE ZAM MI GELECEK? Motorin litre fiyatı ne kadar? Benzin kaç TL oldu? 1 Ekim 2022 Cumartesi günü benzin ve motorin fiyatları!

Motorin fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri Twitter başta olmak üzere sosyal medyada yer alan iddialar sonrası 1 Ekim 2022 Cumartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatındaki düşüşün akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıması bekleniyordu fakat indirim yapılmadığı gibi yeni bir zam için hazırlık yapıldığı öne sürüldü. Peki, motorin litre fiyatı ne kadar, zam mı gelecek? Benzin kaç TL? İşte 1 Ekim 2022 benzin ve motorin fiyatları...

Finans 01-10-22 14:23

Çin'de darbe mi oldu? Çin'deki askeri darbe girişimi iddiaları doğru mu, Xi Jinping tutuklandı mı?

Çin'de darbe mi oldu? Twitter başta olmak üzere sosyal medyada yer alan iddialar sonrası birçok internet kullanıcısı arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Pekin ve Şanghay'da çok sayıda yerel uçuşun iptal edilmesi öne sürülen iddiaları kuvvetlendiriyor. Peki, Çin'de darbe mi oluyor? Çin'deki askeri darbe girişimi iddiaları doğru mu?

Haber 24-09-22 12:38

İsmail Küçükkaya Halk TV'ye mi transfer oldu, FOX TV'den ayrıldı mı? Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi belli oldu. FOX TV Çalar Saat programında yıllardır izleyici ile buluşan ünlü gazeteciye ilişkin dikkat çeken açıklama meslektaşı İsmail Saymaz'dan geldi. İsmail Saymaz, Twitter hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki İsmail Küçükkaya Halk TV'ye mi transfer oldu, FOX TV'den ayrıldı mı? Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya kimdir?

Haber 24-08-22 07:44

KPSS sınavı iptal mi? 2022 KPSS Lisans Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman yapılacak?

KPSS sınavının iptal edilip edilmediği 31 Temmuz Pazar günü yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili başta Twitter olmak üzere sosyal medyada yer alan iddialar sonrası merak edildi. Ayrıca basında yer alan iddiaların ardından çok sayıda vatandaş arama motorlarında "KPSS sınavı iptal mi? 2022 KPSS Lisans Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman yapılacak?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Egitim 04-08-22 15:06

Musk Twitter Anlaşmasından Çekilecek mi?

Milyarder işadamı Elon Musk, sosyal medya ağının, uygun olmayan ya da istenmeyen mesajlar ve sahte hesaplar hakkında veri sağlamaması durumunda Twitter'ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık anlaşmadan çekilebileceği konusunda uyardı.

Haber 06-06-22 20:21

Cem Yılmaz'dan merak uyandıran paylaşım! Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor mu?

Cem Yılmaz 13 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için bir paylaşımda bulundu. Twitter paylaşım yapan Cem Yılmaz, haftaya ikinci sezon çekimlerine başlanacağını söyledi. Ancak Yılmaz'ın ironi mi yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Magazin 21-05-22 07:31

Twitter'ı Musk'ın satın alması, Tesla'nın piyasa değerinin 125 milyar dolar azalması sonrası tehlikede mi?

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrası, milyarder iş insanının bir diğer şirketi Tesla'nın hisseleri büyük bir düşüş yaşadı. BBC'ye konuşan uzmanlar bu düşüşün Twitter alımının finansmanını tehlikeye atabileceği söylüyor.

Haber 19-05-22 19:14

Seyirci oylamasını kazanmıştı! Oscar’da herkesi şaşırtan iddia: Hile mi yapıldı?

94. kez düzenlenen Akademi Ödülleri’nde bu yıl ilk kez izleyici oylaması yapıldı. Twitter ve Akademi’nin internet sitesi üzerinden yapılan oylamada Hem "Oscars Fan Favorite" hem de "Oscars Cheer Moment" yarışının kazananı Zack Snyder oldu. Sosyal medyadan eleştirilen karar Oscar’ın üzerinden aylar geçmesine rağmen bu sefer de hile söylentileriyle gündeme geldi.

Trend 16-05-22 17:34

Sigaraya zam mı gelecek? Sigara 40 TL mi olacak? En ucuz fiyat ne kadar olacak?

Sigaraya zam mı gelecek? sorusunun yanıtı alkol ve tütün mamüllerine ilişkin sosyal medyada dolaşan iddialar sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ÖTV tutarının yasa gereği her 6 ayda bir ÜFE kadar artırıldığı biliniyor. Vatandaşlar Twitter dahil olmak üzere sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlar sonrası, Sigaraya zam mı gelecek? Sigara 40 TL mi olacak? En ucuz fiyat ne kadar olacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte konuya dair detaylar...

Finans 16-05-22 12:30

Twitter ücretli mi olacak? Elon Musk yine söyledikleriyle gündemi sarstı!

Twitter'ı 44 milyar dolara satın almak için uzlaşmaya varan Elon Musk, "Twitter ücretli mi olacak?" sorusunu gündeme getiren bir tweet'e imza attı. Musk, attığı tweet ile Twitter için "cüzi ücretler" konusunu açtı.

Haber 05-05-22 09:20

Twitter'ı Musk'ın satın alması, Tesla'nın piyasa değerinin 100 milyar dolar azalması sonrası tehlikede mi?

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrası, milyarder iş insanının bir diğer şirketi Tesla'nın hisseleri büyük bir düşüş yaşadı. BBC'ye konuşan uzmanlar bu düşüşün Twitter alımının finansmanını tehlikeye atabileceği söylüyor.

Haber 27-04-22 13:45

Twitter, Elon Musk yönetiminde ayakta kalabilecek mi?

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın sosyal medya devi için seçtiği vizyon, platformun ihtiyaç duyduğu değişikliğin yaşanıp yaşanmayacağının da işaretini verecek.

Haber 26-04-22 15:20

5 bin dolara burun kıvırmıştı! Elon Musk'ın Twitter hamlesinin perde arkasında @ElonJet mi var?

Elon Musk'ın özel jetini takip eden "@ElonJet" adlı Twitter hesabının sahibi olan Jack Sweeney, ünlü milyarderin Twitter'ın en büyük hissedarı olmasının perde arkasında sıra dışı nedenin olabileceğini gündeme getirdi. Sweeney, teorisini Twitter'dan paylaştığı çarpıcı ifadeler ile açıkladı.

Haber 07-04-22 16:48

Twitter çöktü mü? Twitter'da erişim sorunu düzeldi mi?

Türkiye'deki kullanıcılar Twitter'a girmekte sorun yaşadı. 'Twitter çöktü mü' ve 'Türkiye'nin en çok kullanılan sosyal platformlardan biri olan Twitter ne zaman düzelecek' soruları kullanıcıların araştırdığı konular arasında yer aldı. Twitter'da küresel bazda bir sorun olduğu ifade edilirken erişim probleminin Türkiye'nin ardından Avrupa ülkelerinde de yaşandığı bildirildi.

Haber 28-03-22 15:13

Nazilli'de deprem mi oldu? 23 Mart Çarşamba Aydın son dakika deprem açıklaması! Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 23 Mart 2022 Çarşamba

23 Mart Çarşamba günü Aydın, Nazilli'de deprem olduğu yönünde Twitter kullanıcılarının paylaşımları sonrası Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklaması geldi. Bu kapsamda Nazilli'de deprem mi oldu? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte Aydın son dakika deprem açıklaması ile Kandilli Rasathanesi 23 Mart Çarşamba son depremler listesi...

Haber 23-03-22 09:25

Son Dakika: 18 Mart (bugün) hangi illerde okullar tatil? İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da eğitime kar engeli

Son dakika haberine göre kar yağışı yurdun pek çok noktasında hayatı olumsuz etkilerken eğitime kar engeli haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından yaptığı açıklamayla okulların bugün tatil edildiğini duyurdu. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle çok sayıda il için peş peşe tatil açıklamaları yapılırken şimdi öğrenci ve veliler "18 Mart Cuma günü (bugün) okullar tatil mi?" sorusuna cevap arıyor. Peki, bugün hangi illerde okullar tatil?

Haber 17-03-22 20:58

12 Mart Cumartesi Erzurum'da deprem mi oldu? Erzurum son dakika deprem açıklaması! 12 Mart 2022 Cumartesi son depremler AFAD, Kandilli Rasathanesi

12 Mart Cumartesi günü Erzurum'da deprem olduğu yönünde Twitter kullanıcıları tarafından yapılan son dakika paylaşımlarının ardından Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. Bu kapsamda 12 Mart Cumartesi Erzurum'da deprem mi oldu? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte Erzurum son dakika deprem açıklaması ile AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Haber 12-03-22 14:08

11 Mart Cuma Akdeniz'de deprem mi oldu? Akdeniz son dakika deprem açıklaması! 11 Mart 2022 Cuma son depremler AFAD, Kandilli Rasathanesi

11 Mart Cuma günü Akdeniz'de deprem olduğu yönünde Twitter kullanıcıları tarafından yapılan son dakika paylaşımlarının ardından T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Bu kapsamda 11 Mart Cuma Akdeniz'de deprem mi oldu? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte Akdeniz son dakika deprem açıklaması ile AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Haber 11-03-22 11:12

5 saniye bakınca baş döndürüyor! Sosyal medyada gündem oldu, binlerce kişi anlamaya çalışıyor

Son günlerde Twitter üzerinden yeni bir optik illüzyon testi kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Renkli daireler ve oklardan oluşan hareketli illüzyon kullanıcıları şaşkına çevirdi. Kullanıcılar dairelerin mi yoksa okların mı hareket ettiğini bilmiyor ve bir türlü ortak fikirde buluşamıyor.

Trend 09-03-22 09:46

24 Şubat Perşembe Muğla'da deprem mi oldu? Muğla son dakika deprem açıklaması! 24 Şubat 2022 Perşembe son depremler AFAD, Kandilli Rasathanesi

24 Şubat Perşembe günü Muğla'da deprem olduğu yönünde Twitter kullanıcıları tarafından yapılan son dakika paylaşımlarının ardından AFAD'dan açıklama geldi. Bu kapsamda 24 Şubat Perşembe Muğla'da deprem mi oldu? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte Muğla son dakika deprem açıklaması ile AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Haber 24-02-22 18:01

Son Dakika: Twitter'da erişim sorunu yaşandı! Twitter çöktü mü? Kullanıcılar bu uyarıyla karşılaştı

Son dakika haberi: Çok sayıda Twitter kullanıcısı bir süreliğine Twitter'a erişim sağlayamadı. Bu nedenle kullanıcılar tarafından "Twitter çöktü mü?" sorusunun yanıtı araştırıldı. Dünya çapında ve masaüstü sürümde yaşanan erişim sorunu kısa bir süre sonra sona erdi. Peki, Twitter neden açılmadı? Twitter'daki erişim sorunu devam edecek mi? İşte Twitter'daki erişim sorunu ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 11-02-22 20:55

6 Şubat Yalova'da deprem mi oldu? Yalova'da kaç şiddetinde deprem oldu? Bursa ve İstanbul'dan hissedildi! Son depremler listesi...

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Yalova Armutlu, Gemlik Körfezi'nde bugün 15.07 sıralarında deprem olduğunu açıkladı. Twitter üzerinden Yalova depremiyle ilgili yapılan açıklamanın altına kullanıcılar, depremin Mudanya'dan ve İstanbul'dan hissedildiğini belirtti. Peki Yalova'da kaç şiddetinde deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Haber 06-02-22 15:33

New York Belediye Başkanı Eric Adams alışverişini Türk esnaftan yaptı! Esnafın sözleri damga vurdu

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Twitter hesabından sokakta meyve ve sebze tezgahı olan bir esnaftan alışveriş yaptığı görüntüyü paylaştı. Adams, meyvesini sokakta Türk esnaftan satın alırken, esnafın yanındaki arkadaşına "Belediye başkanı bu abi, biliyorsun değil mi? New York Belediye Başkanı" dediği duyuluyor.

Haber 19-01-22 09:21