Ed Razek Haberleri

Fitch, Fed'den hazirana kadar faiz indirimi beklemiyor

Fitch Ratings Başekonomisti Brian Coulton, "Fed'in bu yıl üç kez faiz indirimine gitmesini bekliyoruz ama haziran veya temmuzdan önce başlayacağını düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı. Fitch Ratings Araştırma Birimi Başkanı Ed Parker da bu yıl dünya çapındaki yoğun seçim gündemi nedeniyle siyasi risklerin yüksek olduğunu söyledi.

Finans 2024-01-11 15:48:53

Tamara Francesconi içine bir şey giymedi! Önünü açıp...

Genç model Tamara Francesconi, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Gossip Girl yıldızı Ed Westwick ile birlikte olan 26 yaşındaki model, son paylaşımında içine bir şey giymediği ceketinin önünü açarak poz verdi.

Magazin 2022-11-05 09:52:21

Ed Sheeran'dan arkadaşına devasa penis heykeli hediyesi: Boyu 2 metre, ağırlığı 2 ton

Bir talk showa katılan şarkıcı Sam Smith, dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran'ın kendisine vinçle taşınması gerekecek kadar devasa bir penis heykeli hediye ettiğini açıkladı.

Magazin 2022-10-14 09:17:52

Midway filmi oyuncuları kimler? Midway filmi konusu nedir?

Midway filmi, 2019 yılında vizyona girmiştir ve filmin başrollerinde Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson gibi isimler yer almaktadır. II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşen Midway Muharebesi'ni konu alan filmin oyuncu kadrosu ve hikayesi merak ediliyor. Peki Midway filmi oyuncuları kimler? Midway filmi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Trend 2022-09-01 00:24:28

ABD'den Tayvan'a 12 gün sonra ikinci ziyaret! Bölgede tansiyon yükseldi, Çin savaş uçakları ve gemiler gönderdi

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin ziyareti sonrasında Demokrat Partili Massachusetts Senatörü Ed Markey başkanlığındaki ABD Kongre heyeti de Tayvan'a gitti. Bölgede tansiyon yükselirken, Tayvan, Çin'e ait 30 savaş uçağı ve 5 savaş gemisinin Ada çevresinde görüldüğünü bildirdi. Yapılan açıklamada hava ve deniz araçlarının elektronik takip araçları, devriye uçakları, gemiler ve yer füze sistemleriyle izlendiği belirtildi.

Haber 15-08-22 16:14

Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözleri öğrenmesinin büyük faydası olduğunu söylemiştir?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Ed Sheeran sorusu gündem oldu. "Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözleri öğrenmesinin büyük faydası olduğunu söylemiştir?" sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte sorunun yanıtı...

Trend 13-08-22 01:47

Müzik sektörünün en ünlü davaları: Yıldızlar ve onları mahkemeye götüren şarkıları

Ünlü İngiliz şarkıcı ve besteci Ed Sheeran, hakkında açılan intihal davasında aklandı. Ancak müzik tarihi çok sayıda intihal davasıyla gündem oldu. Müzik dünyasının en çok konuşulan telif hakkı davalarına geri dönüp bakıyoruz.

Haber 10-04-22 11:04

Ünlü müzik dahisi Jamal Edwards hayatını kaybetti

Kurduğu YouTube kanalı sayesinde Ed Sheeran ve Jessie J. gibi şarkıcıların ünlü olmasını sağlayan İngiliz girişimci ve YouTuber Jamal Edwards, 31 yaşında hayat veda etti. Edwards'ın neden vefat ettiği henüz bilinmiyor.

Magazin 21-02-22 17:45

Ed Sheeran: 7 yıldır telefon kullanmıyorum

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, 2015'ten bu yana cep telefonu kullanmadığını ve bunun zihinsel sağlığına iyi geldiğini söyledi.

Magazin 31-01-22 10:28

Hem öldürdü hem de ceset çaldı! Kurbanlarını parçalayarak ev eşyası yapan seri katil: Ed Gein

Seri katil ve cinayet hikâyeleri dünyanın hemen hemen her yerinde görülüyor. Soğukkanlılığıyla insanlığın sınırlarını zorlayan seri katiller kimi zaman dizi, film ve kitaplara konu olmayı başardı. Sizler için Plainfield Kasabı veya Plainfield Hortlağı olarak bilinen seri katil Ed Gein’in hayatını araştırdık.

Trend 02-12-21 10:13

Tarihin en acımasız katili! İşlediği cinayetle Mindhunter dizisine ilham olan seri katil: Ed Kemper

Seri katiller yüzyıllar boyunca devam eden bir insanlık sorunu olarak kabul edildi. Kitap, dizi ve filmlere konu olan tarihin en karanlık hikâyeleri acımasızlığın sınırlarını zorladı. Tarihin en popüler seri katilleri arasında kabul edilen Ed Kemper’in soğukkanlılığı Mindhunter dizisine ilham oldu. 2.06 metre boyunda ve 145 IQ’ya sahip olan seri katil Ed Kemper annesini öldürecek kadar ileriye gitti.

Trend 26-11-21 14:11

Ünlü şarkıcı Ed Sheeran’a benzerliği hayatını değiştirdi! “Kılık değiştirmek zorundayım”

Manchester'da yaşayan Ty Jones, ünlü şarkıcı Ed Sheeran’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşadığı bölgede sevilen sanatçının hayranları tarafından takip edildiğini iddia eden Jones ise çareyi kılık değiştirmekte buldu. Balıkçı teknesinde çalışarak küçük hayat yaşamak istediğini belirten Jones’in benzerliği bütün planlarını alt üst etti.

Trend 29-09-21 10:48

Ed Sheeran: Taylor Swift'i bir mekana götürdüm, kimse tanımadı

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift'i bir bara götürdüğünü ancak ancak dünyaca ünlü sanatçıyı kimsenin tanımadığını açıkladı.

Magazin 13-09-21 16:17

Ed Sheeran'ın telefonsuz hayatı sağlık sistemi nedeniyle son buldu

4 yıldır telefon kullanmayan Ed Sheeran, pandemi nedeniyle artık bir telefon almak zorunda kaldığını söyledi. Sheeran, akıllı telefonlardan uzak durup bir Nokia 3310 aldı.

Magazin 20-08-21 17:28

BTS'in Permission To Dance parçası da YouTube tarihine geçti

K-pop grubu BTS'in Ed Sheeran'la işbirliği yaptığı Permission To Dance adlı şarkı, yayımlandığı ilk gün en çok dinlenen ilk 10 şarkı arasına girerek büyük bir YouTube başarısına imza attı.

Magazin 13-07-21 16:16

Tamara Francesconi’nin Santorini pozları nefes kesti

Genç model Tamara Francesconi, bir moda çekimi için soluğu Santorini’de aldı. Ed Westwick ile birlikte olan 24 yaşındaki modelin üstsüz pozu nefes kesti.

Magazin 16-06-21 16:48

Ed Sheeran Ipswich Town'a sponsor olacak

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, taraftarı olduğu İngiliz kulübü Ipswich Town'un gelecek sezon için forma sponsoru olacak.

Magazin 07-05-21 11:45

“Erdoğan’ın Trump’tan Aldığı Açık Çekin Süresi Doldu”

ABD’de Ed Markey'in başında olduğu bir grup Demokrat Partili Senatör, Türkiye’ye insan hakları ihlallerine karşı etkili adımlar atmaması durumunda yaptırım uygulanması çağrısında bulunan bir tasarıyı Senato’ya sundu

Haber 02-05-21 00:04

Korkunç! Bulaşık makinesi oturdukları odaya fırladı, sızan gaz evi havaya uçuracaktı

Sarah ve Ed Brook iki küçük çocukları ile birlikte evlerinin salonunda oturdukları sırada akılalmaz bir kaza olayı yaşadı. Hızını alamayıp evin mutfağına kadar giren bir araba bulaşık makinesini salona fırlattı. Aile, bunun bir gaz sızıntısı olduğunu düşünürken mutfaklarına giren arabadan habersizlerdi. Neyse ki bu kazada aile üyelerinin burnu bile kanamadı.

Haber 30-03-21 07:35

Annesini öldürdükten sonra kafasını dart tahtası olarak kullanan tarihin en acımasız seri katili: Ed Kemper

Seri katil hikayelerine birçok film, dizi ve kitapta denk gelmişsinizdir. Seri katillerin acımazlarını kıyaslamak elbette ki mümkün değil. Hepsi birbirinden korkunç cinayetlere imza atan bu isimler tarihin karanlık yüzünü gözler önüne serer. Ancak Ed Kemper’in hikayesi diğer seri katillerden oldukça farklıdır. Çünkü Kemper annesini öldürecek kadar ileri gitmiştir.

Trend 11-03-21 10:19

Jandarmadan kablo hırsızına suçüstü

Manyas’ın kırsal Erecek mahallesinde şahsa ait tarlada bulunan trafodan kablo çalarken jandarma tarafından yakalandı.Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından önleyici kolluk devriyesi sırasında yol kenarında park edilmiş vaziyette duran 67 ED 982 plakalı araçtan şüphelenen devriye personeli aracın yanına gittiği esnada Şüpheli İ.

Yurthaber 23-02-21 02:03

Bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bariyere çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gölbaşı istikametine gelen Bayram Küçükler idaresindeki 02 ED 225 plakalı Hundai marka otomobil Cankara köyü yol kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.Meydana gelen kazada sürücü Bayram Küçükler yaralandı.

Yurthaber 17-02-21 15:18

Kurbanlarını yiyerek parçalarını evinde biriktirdi! ‘Venezuela Kasabı’ lakaplı Dorangel Vargas’ın akılalmaz hikayesi

Kurbanlarını yiyen ve derilerinden ev eşyası yapan dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan Ed Gein’in hikayesi herkes tarafından hatırlanır. Gein’in vahşet hikayesi yıllar sonra Venezuela’da bir kez daha ortaya çıktı. ‘Venezuela Kasabı’ lakabıyla tanınan Dorangel Vargas, tarihler 12 Şubat 1999’u gösterdiğinde yeni bir seri katil öyküsüne imza attı. İşte karşınızda Vargas’ın akılalmaz hikayesi...

Trend 03-02-21 10:05

Hafif ticari araç şarampole devrildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde şarampole devrilen uçan hafif ticari araçta bulunan 3 kişi hafif yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı istikametinden Malatya istikametine giden İsmail Yeğrim idaresindeki 02 ED 417 plakalı Ford marka hafif ticari araç Ozan köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.Meydana gelen kazada sürücü ile birlikte isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 16-12-20 14:07

Edremit Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına destek

Balıkesir’in Edremit Belediyesi ve Edremit İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında pandemi sürecinde yüksek risk grubu içerisinde yer alan sağlık personellerinin konaklama ihtiyacının Edremit Belediyesi tarafından karşılanmasını içeren bir protokol imzalandı.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Onur Koçak’ın İmzaladığı iş birliği protokolüne göre sağlık personelleri, ED-BEL A.Ş’ye bağlı Afrodit Termal Otel’de ücretsiz konaklayabilecekler.

Yurthaber 09-12-20 17:46

Üç araç birbirine girdi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi.Edinilen bilgiye göre, Malatya Karayolu 1 Nisan Bulvarı üzerinde park halinde bulunan 02 ED 942 plakalı Renault marka otomobile, Ahmet Ağlamaz idaresindeki 02 AAY 262 plakalı Ford marka minibüs çarptı.

Yurthaber 06-11-20 14:24

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Hacı Ali O., idaresindeki 34 DCB 236 plakalı Nissan marka otomobil ile 02 ED 794 plakalı motosiklet Besni ilçesi Erdemoğlu Mahallesinde çarpıştı.

Yurthaber 01-11-20 09:50

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Gölbaşı istikametine giden Yunus Ede idaresindeki 02 ED 567 plakalı Fiat marka otomobil ile Mehmet Boztemir idaresindeki 02 FU 218 plakalı Dacia marka otomobil, Akpınar köyü içerisinde çarpıştı.

Yurthaber 15-09-20 10:05

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Gölbaşı istikametine giden Yunus Ede idaresindeki 02 ED 567 plakalı Fiat marka otomobil ile Mehmet Boztemir idaresindeki 02 FU 218 plakalı Dacia marka otomobil, Akpınar köyü içerisinde çarpıştı.

Yurthaber 15-09-20 10:05

Ed Sheeran baba oldu! Kızına verdiği isim şaşırttı

Doğuma günler kala, baba olacağı ortaya çıkan İngiliz şarkıcı Ed Sheeran ve eşi Cherry Seaborn'un bebekleri dünyaya geldi. Çift, kızlarına Lyra Antartika ismini verdi.

Magazin 01-09-20 15:52

Nazilli’de 8 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde aranan şahıslar operasyonunda 8 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Nazilli Emniyeti aranan şahıslara yönelik yaptığı operasyonlarda gasp, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, taksirle adam öldürme, suç uydurma gibi suçlardan aranmaları bulunan EG, OA, MC, HG, AE, İA, AB, ED, isimli 8 şahsı yakaladı.

Yurthaber 11-08-20 11:18

Beton bariyerlere çarpan otomobil sürücüsü yaralandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Malatya karayolu üzerinde beton bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sivas istikametinden Adıyaman istikametine giden Güray Tuna idaresindeki 58 ED 208 plakalı Renault marka otomobil sürücüsü Cankara köyü yol kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarptı.Meydana gelen kazada sürücü Güray Tuna yaralandı.

Yurthaber 04-08-20 08:54

Şüpheli araçta ruhsatsız silah bulundu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde emniyet ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu 55 ED 142 plakalı otomobil sürücüsü H.N.

Yurthaber 18-06-20 11:16

Şüpheli araçta ruhsatsız silah bulundu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde emniyet ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu 55 ED 142 plakalı otomobil sürücüsü H.N.

Yurthaber 18-06-20 11:16

Bilecik’te trafik kazası; 1 yaralı

Bilecik’te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre; Bilecik’in Orhangazi (Soğuksu) Mahallesinde Bilecik-Bozüyük karayoluna çıkan Kadir Amil’in kullandığı 34 ED 6554 plakalı motosiklet ile karayolunda seyir halinde bulunan Hamza Kapçak yönetimindeki 34 BP 03356 otomobil çarpıştı.

Yurthaber 08-06-20 13:55

Gölbaşı’nda kamyonet yön levhasına çarptı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kamyonetin yön levhasına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Gölbaşı istikametine giden Uğur Ede idaresindeki 02 ED 007 plakalı kamyonet Akpınar köyü çıkışında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan yön levhasına çarptı.Yaşanan kazada sürücü Uğur Ede ile kamyonette yolcu olarak bulunan Mehmet Ali Ede yaralandı.

Yurthaber 30-05-20 16:36

Koronavirüs tehdidi petrol fiyatlarını 20 doların altına çekebilir

Kovid-19'un petrol piyasalarında yarattığı düşük talep tehdidi baskısıyla nisan ayında günlük 2,5 milyon varil ilave üretimin piyasaya girmesiyle fiyatlar 20 doların altına inebilir - Houston Üniversitesi Enerji Ekonomisti Ed Hirs: - "Fiyatların 20 doların altına düşmesi durumunda birçok üretici ülke zarar görür" - Hormuz Straits Partnership Direktörü Serkan Şahin: - "Temelde bugünkü talepten ziyade, bu talebin daha ne kadar düşeceği ve bu sorunun ne kadar süreceğinin bilinmemesi var" - Rystad Energy Kıdemli Petrol Piyasaları Analisti Paol Rodriguez-Masiu: - "OPEC dışı ülkeler, nisan itibarıyla 2,5 milyon varil üretimi piyasaya sürdükten sonraysa petrol fiyatlarında 10 dolar bandını göreceğimizi düşünüyoruz"

Yurthaber 30-03-20 12:16

ED-BEL’de ücretsiz izin konusu açığa kavuştu

Balıkesir’in Edremit Belediyesi iştiraklerinden Ed-Bel A.Ş.’de bu sabah yaşanan ücretsiz izine ayrılma iddiaları açığa kavuştu.

Yurthaber 24-03-20 18:58

Engelliler, tesislerden yüzde 50 indirimli yararlanacak

Edremit Belediyesi, Avcılar Belediyesi’yle ’Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında engellilerin tesislerden indirimli yararlanabilmesi için protokol imzaladı.Edremit Belediyesi’ne bağlı ED-BEL Ltd.

Yurthaber 31-01-20 16:37

Başkan Arslan, gazetecilerle bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede görev yapan yerel ve ulusal basında çalışan gazetecilerle bir araya geldi.Edremit Belediyesi’ne ait Ed-Bel Altınoluk Akçam Otel’de düzenlenen kahvaltıda Arslan gazetecilerin günlerini kutladı.Arslan, “Sizlerden ricamız yanlışlarımız, eksilerimiz, hatalarımız varsa bunu yapıcı ve eleştirel anlamda yazın.

Yurthaber 09-01-20 16:28

MSB: Barış Pınarı Harekât bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin tuzakladığı, asker ve siviller için büyük tehlike oluşturan mayın ve EYP’leri temizleme çalışmaları sırasında şu ana kadar bölgede bin 660 el yapımı patlayıcı (EYP) ve 891 adet mayın tespit ed

MSB: "Barış Pınarı Harekât bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin tuzakladığı, asker ve siviller için büyük tehlike oluşturan mayın ve EYP’leri temizleme çalışmaları sırasında şu ana kadar bölgede bin 660 el yapımı patlayıcı (EYP) ve 891 adet mayın tespit edilerek etkisiz hale getirildi."

Haber 09-01-20 11:34

Minibüsle çarpışan kamyonetin evin balkonuna çarpıp alev alması güvenlik kamerasında

Denizli’nin Çivril ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonu minibüs ile çarpışan kamyonetin kontrolden çıkarak yol kenarındaki evin balkonuna çarpıp alev aldığı kazanın güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı.Geçtiğimiz hafta sonu Çivril-Uşak karayolu Karabedirler Kavşağı’nda meydana gelen kazada, iddialara göre kırmızı ışık yüzünden meydana gelen kazada Metin Mert idaresindeki 13 AY 061 plakalı kamyonet, kavşakta Ramazan Aydoğmuş yönetimindeki 20 ED 585 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Haber 07-01-20 15:24

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “Akıncı TİHA’yı 2020 sonunda teslim edeceğiz”

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Akıncı TİHA’yı 2020 sonunda teslim edeceğiz" dedi.Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 2019 yılı değerlendirme ve 2020 yılı projelerine ilişkin Ankara’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın 2020 yılında planlanan önemli faaliyetler ve teslimatlar hakkında bilgi veren Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir projeleri şu şekilde sıraladı:"Hava;- Akıncı TİHA’yı 2020 sonunda teslim edeceğiz.- ATAK FAZ-2 helikopterlerini yapılacak detay testlerden sonra teslim etmeye başlayacağız.- Özellikleri geliştirilmiş Kamikaze Mini İHA Kargu-2’lerin teslimatlarına başlayacağız.- Otonom Taktik Vurucu Sabit Kanatlı İHA Alpagu’nun teslimatlarına başlayacağız.- Geliştirilmiş Mini İHA’nın teslimatlarına başlayacağız.- Kargo İHA’nın sözleşmesini imzalayacağız, tasarım ve geliştirme faaliyetine başlayacağız.- K.K.K.lığı ihtiyacı için Temel Eğitim Helikopteri Projesi kapsamında sözleşme imzalayacağız.Deniz;- Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi TCG Anadolu’yu 2020 sonunda teslim edeceğiz.- Test ve Eğitim Gemisi TCG Ufuk’u teslim edeceğiz.- İki adet Acil Müdahale Dalış Eğitim Botunu teslim edeceğiz.- Yeni SAT Botunun ikincisini teslim edeceğiz.- Denizde İkmal Muharebe Destek Gemisi Tedarik Sözleşmesi kapsamında geminin Detay Tasarım Aşamasını tamamlayacağız.- PREVEZE Sınıfı Denizaltı Yarı Ömür Modernizasyonu (PREVEZE YÖM) Projesi Ön Tasarım Aşamasını tamamlayacağız.Kara;- VURAN, KİRPİ-2, Yeni Nesil Kriminal İnceleme Aracı KIRAÇ, Olay Yeri İnceleme Aracı, Gizli Zırhlı Küçük Otobüs GİZKO, Zırhlı Ambulans gibi çeşitli tip ve özelliklerde araçları güvenlik güçlerimize teslim edeceğiz.- EGM için başlatılan Zırhlı Kamyonet ve Binek Araçları Projesi kapsamında gizli silah kuleli zırhlı kamyonetler ilk kez teslim edilmeye başlanacak.- KKK’lığı için üretimi yapılan Mayına Karşı Kısmi Korumalı Kurtarıcı Araç (MKKKKA) ilk kez kullanılmaya başlanacak.- 6x6 Mayına Karşı Korumalı Araç Projesi kapsamında ilk teslimatlar yapılacak.- İlk yerli üretim Havadan Taşınabilir 105 mm Hafifi Çekili Obüs (BORAN) Projesi kapsamında ilk obüsler K.K.K’lığına teslim edilecek.- Zırhlı Amfibi Hücum Aracının (ZAHA) kalifikasyon testlerine başlayacağız.- Hafif, orta ve ağır sınıf insansız kara araçlarından bazı gruplarda ihaleye çıkacağız ve bazı sınıf araçlarımızı envantere alacağız.Silah/Mühimmat/Füze;- Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR-A’yı envantere alacağız.- ATMACA deniz füzesini envantere alacağız.- İlk yerli ve milli hava-hava füzemizin üretilmesi amacıyla yürüttüğümüz GÖKTUĞ projesi kapsamında geliştirilen BOZDOĞAN Hava-Hava Füzesi uçaktan test atışlarının tamamlanmasından sonra envantere girecek.- Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR-O’nun harp başlıklı tam atım füze atışlı testlerini yapacağız.- Korkut Alçak İrtifa Hava Savunma Sistemlerinin teslimatlarına devam edeceğiz.- Portatif Hava Savunma Füze Sistemi Projesi kapsamında, harp başlıklı güdümlü test füzesi atışlı testlerini gerçekleştireceğiz.- HGK, KGK, LGK ve Teber güdüm kitleri; SOM-A, UMTAS, L-UMTAS, OMTAS füzeleri, MAM mühimmatları ve DSH roketlerinin teslimatlarına devam edeceğiz.- MPT-76, Özgün Yerli Tabanca METE, 5,56 Piyade Tüfeğinin teslimatlarına devam edeceğiz.- MPT-76 tüfeğiyle uyumlu tüfek altı bombaatarın teslimatlarına devam edeceğiz.- Fırtına obüslerinde kullanılan topçu mühimmatlarının etkin ve verimli bir şekilde hedefe ulaşmasını sağlayan sevk sistemlerinin yerli imkânlarla geliştirilmesini sağlayacağız.Elektronik sistemler;- Kritik tesislerin Mini/Mikro İHA tehditlerine karşı korunması projesini ihale edeceğiz.- ASELPOD Hedefleme Podlarının teslimine devam edeceğiz.- RAKAS - MUKAS Projesi kapsamında Radar Karıştırma ve Aldatma Simülatörü (RAKAS) sistemini teslim edeceğiz.- Radar Elektronik Destek (ED)/ Elektronik Taarruz (ET) Sistemleri Projesi kapsamında ED ve ET sistemlerini teslim edeceğiz.- Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi Projesi kapsamında yurt içindeki kurulumlara devam edeceğiz.- Modüler Geçici Üs Bölgelerinin teslimatlarına devam edeceğiz.- Çeşitli tiplerde karıştırıcı, köreltici, İHA önleyici sistem ile telsiz teslimatları yapacağız.- X Bant Uydu Muhabere Sistemi Projesi kapsamında teslimatlara başlayacağız.- Dünyada yalnızca 7 ülkede üretilen x-ray araç ve konteyner tarama sistemlerini yerli imkanlarla üretmeyi amaçladığımız Milli Tarama Sistemi (MİLTAR) Projesi sözleşmesini imzalayacağız.- Dost Düşman Tanıma Tanıtma Sistemi (IFF) Mod 5/S Projesi kapsamında öncelikle F-16 olmak üzere çeşitli hava ve deniz platformlarına milli IFF cihazları entegrasyonu yapacağız.- Elektronik harp korumalı, 30-512 Mhz frekans aralığında çalışan ve frekans atlama özelliğine sahip, 5 farklı dalga şekli yüklü ve istenildiğinde yeni dalga şekilleri yüklenebilen yeni tip el telsizi (EHKET) sahaya vereceğiz.- Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Kamu Güvenli Haberleşmesi için kullanıma sunulması planlanan Geniş Bant LTE teknolojisine dayalı sistem tedarik edilmesi ve DMR + LTE hibrit terminal geliştirilmesine yönelik projenin imzalanmasını planlıyoruz.Diğer;- Kombine Çoklu Mini Uydu Geliştirme Projesi kapsamında teklifleri alacağız.- GÖKTÜRK-3 Sentetik Açıklıklı Radar Uydusu Sistemi Geliştirme Projesi kapsamında teklifleri alacağız.- Hibrit motor sistemleri ve enerji depolama sistemleriyle ilgili yeni projeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.- Sabiha Gökçen Havalimanı 2.

Haber 06-01-20 13:43

Yemen’da Geçit Törenine Füze

Yemen’de faaliyet gösteren İran destekli Husiler tarafından atıldığı sanılan bir füze ülkenin güneyinde ayrılıkçıların kontrolundaki Ed Dali kasabasında bir askeri geçit törenini hedef aldı

Haber 29-12-19 20:07

Suudi Arabistan’da güvenlik operasyonu: 2 ölü

Suudi Arabistan’da güvenlik güçlerinin ülkenin doğusundaki Ed Dammam kentinde düzenlediği operasyon sırasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü.Suudi Arabistan’da güvenlik kuvvetleri, ülkenin doğusundaki Ed Dammam kentinde operasyon düzenledi.

Haber 25-12-19 16:50

Gazzeli genç, uluslararası otomotiv devlerince beğenilen otomobiller tasarlıyor

Gazze Şeridi'nde yaşayan 23 yaşındaki Bahi ed-Dabbe, bu yönde ciddi bir eğitim almamasına rağmen aralarında otomotiv devi BMW'nin de bulunduğu pek çok uluslararası firma tarafından da beğenilen üç boyutlu tasarımlar yapıyor - Bahi ed-Dabbe: - "Tasarımlarım, aralarında BMW'nin de bulunduğu uluslararası firmalardaki uzmanlar tarafından ilgiyle karşılandı ve oldukça beğenildi. Bana, önümüzdeki dönemde Almanya'da otomobil geliştirme ekiplerince yürütülecek çalışmalara katılabileceğimi bildirdiler" - "Hayallerimin önündeki en büyük engel İsrail'in 13 yıldır devam eden Gazze ablukası"

Haber 17-12-19 12:37

Hataylı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Suriye’nin Tel Abyad bölgesinde YPG/PKK’lı teröristlerin havan saldırısı sonucun şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar, memleketi Hatay’da toprağa verildi.Barış Pınarı Harekatıyla birlikte terörden arındırılan Tel Abyad’ın Ebu Ed Duhur bölgesinde YPG/PKK’lı teröristlerce askeri üsse düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar için Hatay’ın Antakya ilçesi Bitiren Mahallesi Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Haber 03-12-19 16:19

Spotify son 10 yılın en fazla dinlenen sanatçılarını açıkladı

Son 10 yılda en çok dinlenen sanatçı Kanadalı aktör ve müzisyen Drake oldu - 2010'larda en çok dinlenen şarkılarda bir numaraya İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran'ın "Shape Of You"su oturdu - Spotify'a göre 2019'un en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ile Camila Cabello'nun birlikte seslendirdiği "Senorita"

Magazin 03-12-19 15:00

Barış Pınarı şehidi memleketi Hatay’a uğurlandı

Suriye’nin Telabyad kenti kırsalındaki Ebu Ed Duhur Üs Bölgesine PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği havan saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar’ın (22) naaşı Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay’a gönderildi.Suriye’nin Telabyad kenti kırsalındaki Ebu Ed Duhur Üs Bölgesine PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği havan saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar (22) için Şanlıurfa Gap Havalimanında tören düzenlendi.

Haber 03-12-19 11:39