Adanalı Haberleri

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ın yeni mesleği bakın neymiş

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içerisindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Özbudak şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 20-11-2023 17:07

Değişimiyle çok konuşulmuştu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak estetiklerini tek tek sıraladı

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Bugün 2.Sayfa'ya konuk olan Özbudak, canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.

Magazin 17-10-2023 17:21

Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler

Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler...

Magazin 17-10-2023 11:36

Adanalı'nın Maria'sı Zeynep Koltuk'un son hali sosyal medyada gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Sofia karakterinin annesi Maria'yı canlandıran Zeynep Koltuk son haliyle gündem oldu. Şimdilerde 42 yaşında olan ünlü ismi görenler aynı şeyi söyledi. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 12-10-2023 17:15

Adanalı

Adanalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adanalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Adanalı'nın yıldızı Selin Demiratar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde hayat verdiği 'İdil' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Selin Demiratar uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. 2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile dünyaevine giren Selin Demiratar son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 11-10-2023 08:58

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak estetikle bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde hayat verdiği Pınar karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Tuğçe Özbudak'ın son hali sosyal medyayı salladı. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri olan ünlü ismi görenler tanıyamıyor.

Magazin 25-09-2023 12:56

Kısmi felç geçiren Tuğçe Özbudak taburcu oldu! İşte son durumu

Adanalı dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adını duyuran ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak geçtiğimiz günlerde bacağındaki uyuşukluk nedeniyle hastaneye gitti. Kısmi felç geçirdiğini ve ameliyat olması gerektiğini açıklayan Tuğçe Özbudak, hastane odasından paylaşım yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Ünlü oyuncu bugün taburcu oldu.

Magazin 26-08-2023 16:32

Sevenlerinden dua istemişti! Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak hastane odasından paylaştı

Bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle şöhreti yakalayan Tuğçe Özbudak geçtiğimiz gün acil bir şekilde ameliyata alınacağını söyleyerek sevenlerinden dua istemişti. Ünlü isim hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 25-08-2023 13:07

Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak'tan üzen haber! Acil ameliyata alınacak! Sevenlerinden dua istedi

Bir dönemin efsane dizilerinden Adanalı'da Pınar rolüne hayat veren oyuncu Tuğçe Özbudak'tan üzen haber geldi. Bacağındaki uyuşukluk nedeniyle hastaneye giden Özbudak, durumunun sandığından daha ciddi olduğunu öğrendi. "Ayağımda kısmi felç oluşmuş." diyerek durumunu sosyal medyada paylaşan Tuğçe Özbudak acil olarak alınacağı ameliyatı için sevenlerinden dua istedi.

Magazin 23-08-2023 20:52

Adanalı'nın afeti komiser Esra son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Adanalı’da komiser Esra karakterine hayat veren Ebru Şam yıllara meydan okunuyor. Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, İdil Fırat, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Adanalı dizisinde Esra karakterini canlandıran Şam’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 10-12-2022 17:57

Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar son haliyle şaşırttı!

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerle kamera karşısına geçen güzel oyuncu Selin Demiratar, yaklaşık 8 yıldır ekranlarda yer almıyor. Şimdilerde 39 yaşında olan Selin Demiratar, adeta gençlik iksiri içmiş gibi...

Magazin 09-12-2022 13:20

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Türkan'ı Zeynep Koltuk dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi! Dantelli büstiyeri...

Adanalı dizisinde hayat verdiği Maria karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Zeynep Koltuk, şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alıyor. Zeynep Koltuk, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 28-11-2022 16:01

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak sonunda patladı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Adanalı dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, sık sık estetik haberleriyle gündeme gelmekten rahatsız olduğunu dile getirdi.

Magazin 09-11-2022 17:36

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak estetik sonrası bambaşka biri oldu! Baştan aşağı değişen ismi gören tanıyamıyor

İlk kez 2008 yılında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon yayınlanarak bir döneme damga vuran Adanalı dizisi, zaman zaman karakterleriyle yeniden gündeme geliyor. Dizide canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak ise yaşadığı büyük değişimle şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu geçirdiği estetikler sonrası görenler "Ne yaptın kendine?" yorumlarında bulunuyor.

Magazin 19-09-2022 10:18

Adanalı’nın Maria’sı son haliyle görenleri büyülüyor! İşte güzel oyuncu Zeynep Koltuk’un şimdiki hali

Zeynep Koltuk bir zamanlara damga vuran, başrolünde Oktay Kaynarca ile Mehmet Akif Alakurt'un yer aldığı Adanalı dizisinde Maria rolünü oynamıştı. Zeynep Korkut'un son hali, görenleri şaşırttı.

Magazin 01-08-2022 20:13