Selena Haberleri

Sinem Kobal kardeşinin doğum gününü kutladı, görenler çok şaşırdı! Meğer Selena'da o da oynamış

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sinem Kobal bu defa kardeşi ile pozlarını peş peşe paylaştı. Kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan ünlü ismin bu paylaşımı çok konuşuldu. Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Magazin 27-02-2024 11:43

Meğer Selene'da o da varmış... Sinem Kobal kardeşini paylaştı, olay oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Zaman zaman eşi ve kızları ile paylaşımlar yapan güzel oyuncu son olarak kardeşi Kerem Kobal'ı paylaştı. Ünlü ismin kardeşini görenler çok şaşırdı. Kobal'ın kardeşi Kerem'i ilk defa görenler hakkındaki gerçeği duyunca da inanamadı. Meğer abla kardeş yıllar önce aynı dizide rol almışlar...

Magazin 07-12-2023 13:48

Ülkeyi terk etmişti! Selena'nın Selin'i Cansu Demirci öldü mü? Sosyal medyada gündem oldu

Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ülkeyi de terk eden Cansu Demirci'nin öldüğü iddiası sosyal medyayı salladı. Selena'da Nazlı'ya hayat veren Dilara Kurtulmuş açıklama yaptı.

Magazin 14-11-2023 15:02

Selena'nın Ceren Öğretmeni Zeynep Aktuğ'un son hali gündem oldu! Babası Aşk-ı Memnu'nun yıldızıymış

Bir döneme damga vuran Selena dizisinde hayat verdiği Ceren öğretmen karakteriyle hafızalarımıza kazınan Zeynep Aktuğ yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı. Paylaşımlarında babasına da yer veren Aktuğ'un babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-08-2023 14:24

Selena

Selena Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selena Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci ülkeyi terk etmişti! Nedeni bakın neymiş! Tüyler ürperten iddia

Bir dönemin efsane dizisi Selena'da hayat verdiği Selin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Cansu Demirci yıllardır hem ekranlardan hem de gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Son hali merak edilen ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda bir fotoğrafı sosyal medyaya düşmüş ve ülkeye döndüğü söylenmişti. Şimdi ise Demirci'nin yıllardır ortalarda görünmemesinin nedeni ortaya çıktı. O iddia tüyler ürpertti.

Magazin 04-08-2023 17:25

Herkes o videoyu konuşuyor! 90 yaşındaki Yeşilçam yıldızı Kayhan Yıldızoğlu'nu gören tanıyamadı! 'Yüce Honos sana ne olmuş'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Video paylaşım platformu TikTok'ta Yıldızoğlu'nun bir videosu viral oldu. Usta oyuncunun son halini gören inanamadı.

Magazin 16-07-2023 20:46

Selena'nın Ceren'i Zeynep Aktuğ son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Bir döneme damga vuran Selena dizisinde İngilizce hocası Ceren karakterini canlandıran Zeynep Aktuğ, değişimiyle hayran bıraktı. Dizide rahat tavırlarıyla dikkatleri çeken bir canlandıran ünlü oyuncu, dizi bittikten sonra ortalarda görünmedi. Zeynep Aktuğ'un son halini görenler ise gözlerine inanamadı.

Magazin 31-05-2023 21:39

Selena'nın Dilara'sı Hazal Kadak'ın son hali şaşırttı! Güzelliğiyle büyüledi

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan Selena'da hayat verdiği Dilara karakteriyle hafızalara kazınan Hazal Kadak'ın son halini görenler çok şaşırdı. Dizide Kıvılcım'ın yakın arkadaşını canlandıran Hazal Kadak güzelliğiyle takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin 23-05-2023 12:02

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci yıllar sonra ülkeye döndü! İşte son hali

Selena'da canlandırdığı Selin karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Demirci yıllardır hem ekranlardan hem de gözlerden uzak yaşıyordu. Son hali merak edilen oyuncu yıllar sonra ülkeye döndü.

Magazin 16-05-2023 11:30

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'i artık bambaşka biri! Görenler gözlerine inanamadı

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-03-2023 17:37

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Takipçileri sessiz kalamadı

Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerle akıllara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Bazı takipçileri Gizem Güven'in iddialı stilini beğenmedi.

Magazin 13-12-2022 11:12

Metroda şaşkına çeviren anlar! Selena ve Hades olup birbirlerine kılıç çektiler... Binlerce kişi izledi

Bir döneme damga vuran dizilerden biri olan Selena dizisinin karakterlerini, genç kızlar metroda canlandırarak ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Birinin Hades diğerinin de Selena olduğu o anları TikTok hesaplarından paylaşan gençlere kimi kişi dönüp bakmazken, kimi de şaşkın bakışlar içinde izledi. Paylaşımı yapan kızın 1 milyonu aşkın takipçisi bulunurken, söz konusu video 980 bin kişi tarafından izlendi.

Haber 04-11-2022 17:21

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin seneler sonraki hali şaşırtıyor! Bu Cansu'ya ne oldu?

Bir dönemin unutulmaz dizisi Selena'da Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci'nin değişimi görenleri şaşırtıyor. Genç oyuncu, dizi sonrasında oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleşmişti. Senelerdir ortalıkta görünmeyen Cansu Demirci'nin son halini görenler "Cansu'ya ne olmuş?" demekten kendini alamadı.

Magazin 23-09-2022 12:07

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş mini etekli poz verdi!

Dilara Kurtulmuş, Selena dizisinde canlandırdığı Nazlı rolüyle akıllara kazındı. Gizem Güven, Sinem Kobal gibi isimlerle başrolü paylaşan Kurtulmuş, şimdilerde sosyal medya fenomenlerinden biri oldu.

Magazin 08-09-2022 00:44

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel süper minili ayna pozuyla olay oldu

Bir dönem Türk televizyonlarını kasıp kavuran Selena dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Hazal Şenel, sosyal medya paylaşımlarıyla dudak uçuklatıyor. Yıllar içindeki değişimiyle göze çarpan Hazal Şenel, son olarak süper minisiyle ayna pozu verdi. Şenel'in takipçileri paylaşımına beğeni yağdırdı.

Magazin 03-08-2022 14:01