Sihirli Annem Haberleri

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-2024 13:55

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-2024 11:07

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdikleri Toprak ve Yavuz karakteriyle hafızalara kazınan Jennifer Boyner ile Jess Molho yıllar sonra bir araya geldi. Boyner'in 'Baba kız buluşması' notunu düştüğü o kareye adeta yorum yağdı.

Magazin 08-02-2024 16:22

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-2024 13:26

Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan itiraf geldi: Ağlaya ağlaya anlattı 'Uyuşturucuya düştüm... Parayı da tek başıma yedim' Eski eşini böyle suçladı

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Çalkantılı hayatıyla sık sık gündem olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video ile herkesi şoke etti. Söz konusu videoda bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı, "Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" dedi.

Magazin 22-12-2023 14:26

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu! Hakkındaki iddialara cevap verdi! 'Boyun eğmeyeceğim'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu. Ersubaşı hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Eski eşi Mustafa Can Keser'in iddiaları sonrası açıklama yapan ünlü isim "Zorbalığa boyun eğmeyeceğim" dedi.

Magazin 20-12-2023 14:40

Sihirli Annem'in Betüş'ü ve Suzan'ı buluştu! Zuhal Topal ve İnci Türkay'a yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde birlikte rol alan Zuhal Topal ve İnci Türkay Londra'da biraraya geldi. Topal paylaşımına "Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" notunu düştü.

Magazin 16-11-2023 09:18

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sihirli Annem'in Yavuz'uydu! İşte Jess Molho dizileri...

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sihirli Annem'de canlandırdığı Yavuz karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu; Ninja Warrior Türkiye ve O Ses Çocuklar gibi birçok yarışma programını da sunmuştu. Peki, Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Demet Akalın'ın partneri Jess Molho hakkında merak edilenler...

Magazin 16-10-2023 13:33

Seda Fettahoğlu öldü mü, neden öldü? Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem'in yıldızı Seda Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı?

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem dizilerinde oynayan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu'dan acı haber geldi. Oyuncunun İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulunduğu aktarıldı. Peki, Seda Fettahoğlu neden öldü? Çocuklar Duymasın'ın Sultan'ı Seda Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı?

Magazin 27-09-2023 15:25

Sihirli Annem'in Buket'inin son hali şaşırttı! Sırra Kadem basan Şara Türesel'i gören tanıyamadı

Yayınlanmasının üzerinden uzun yıllar geçen Sihirli Annem dizisi oyuncularıyla halen gündeme gelmeye devam ediyor. Sihirli Annem dizisinde Çilek'in en yakın arkadaşı Buket rolüne çocuk oyuncu Şara Türesel hayat veriyordu. Sırra kadem basan Şara Türesel son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 20-09-2023 21:16

Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basmıştı! Sihirli Annem'in Sadık'ı son haliyle herkesi şaşırttı! Bakın şimdi ne yapıyor

2003-2012 yılları arasında yayımlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Sadık karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şahap Sayılgan uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Sayılgan'ın son hali sosyal medyada yeniden gündem oldu. Ünlü oyuncu bakın şidmi ne yapıyor...

Magazin 29-08-2023 17:21

Sihirli Annem'in Ceren'i ameliyat oldu! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Ceren karakteriyle hafızalara kazınan Gizem Güven sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu duyurdu. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Güven’e ünlü isimlerden destek yağdı.

Magazin 19-08-2023 10:57

Sihirli Annem'in Ceren'i ve Cem'i tatilde! Son hallerine beğeni yağdı

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları zaman zaman son halleriyle gündeme geliyor. Son olarak bir döneme damga vuran Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ile Cem'i Buğra Özmüldür tatilde bir araya geldi.

Magazin 02-07-2023 15:17

Sihirli Annem'in Toprak'ıydı! Jennifer Boyner değişimiyle büyülediToprak reise bak sen

Sihirli Annem dizisinde oynadığı Toprak rolü ile tanınan Jennifer Boyner son haliyle gündem oldu. Defne Joy Foster'ın kızı Toprak'ı canlandıran Boyner, güzelliğiyle dikkat çekiyor. İşte bir dönemin ikonik ismi Toprak'ın son hali...

Magazin 30-06-2023 14:10

6.5 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı gün geçtikçe eriyor! Sihirli Annem'in Tuğçe'sini bir de şimdi görün

Yayınlandığı dönem 7'den 70'e herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, şimdilerde iki çocuk annesi. Damla Ersubaşı, 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Verdiği kilolar ve boşanma süreciyle gündeme gelen Ersubaşı, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gün geçtikçe kilo vermeye devam eden Damla Ersubaşı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 02-06-2023 20:52

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'nın arkadaşından şoke eden iddia! 'Kocama gece yarısı müstehcen fotoğraf...'

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı özel hayatıyla gündeme geldi. Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık şoke eden iddialarda bulundu. Işık arkadaşının kocasına göz diktiğini söyleyince ünlü oyuncudan hemen açıklama geldi. Genç kadın oyuncunun kocasına müstehcen fotoğraf attığını da iddia etti.

Magazin 16-04-2023 15:41

30 kilo veren Sihirli Annem’in Cem’i son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin oyuncularının son halleri gündem oldu. Oyuncuları arasında İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gizem Güven, Damla Ersubaşı gibi isimler yer alan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterine Buğra Özmüldür hayat veriyordu. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-04-2023 14:26

Ceren ona bayılıyordu! Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin'in son haliyle şaşırttı

Bir dönemin efsane yapımları arasında yer alan Sihirli Annem'de Ceren'in biricik aşkı kıvırcık saçlı Kerem olarak hafızalarımıza kazınan Michele Cedolin son haliyle şaşırttı. Gören herkes kıvırcık saçlarını sordu.

Magazin 24-03-2023 14:38

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı eridi! Son pozlarına yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı bir dönem mide küçültme ameliyatı yaptırdı. 6,5 ayda 41 kilo veren oyuncu hem son haliyle hem de estetikler sebebiyle değişimiyle gündemde. Ersubaşı son halini paylaşınca epey bir dikkat çekti.

Magazin 20-03-2023 10:24

Sihirli Annem’in Toprak’ı Jennifer Boyner iddialı pozlarıyla mest etti! Değişimi olay oldu

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Toprak karakteri ile hafızalarımıza kazınan Jennifer Boyner değişimiyle büyük dikkat çekti. Genç oyuncuyu görenler tanıyamadı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Boyner cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 03-03-2023 08:36

Asmalı Konak'ın Zeynep'i ve Salih'i değişimleriyle şaşırttı! Görenler tanımakta zorlandı

Asmalı Konak dizisinin aşıkları olarak anılan Zeynep ve Salih karakterlerini Burak Altay ve Eylem Yıldız canlandırıyordu. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in yer aldığı Asmalı Konak dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Asmalı Konak'ın Zeynep'i Eylem Yıldız ve Salih'i Burak Altay değişimleriyle görenleri şaşırttı. İşte son halleri...

Magazin 11-01-2023 20:59

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Takipçileri sessiz kalamadı

Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerle akıllara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Bazı takipçileri Gizem Güven'in iddialı stilini beğenmedi.

Magazin 13-12-2022 11:12

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şahap Sayılgan oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği bakın ne

Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği bakın neymiş...

Magazin 01-12-2022 15:11

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner koca kız oldu! İddialı pozlarına bakan bir daha baktı

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle akıllarda yer edinen çocuk yıldız Jennifer Boyner şimdilerde 23 yaşında bir genç kız. Sosyal medyada hayatına dair kareler paylaşan Jennifer Boyner, iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-11-2022 17:51

Futbolcu eşinden tek celsede boşanmıştı! Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in son haline yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Gizem Güven, futbolcu eşi Caner Turp'tan sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Ayrılık sonrası saçlarını kestiren Gizem Güven, güzelliğine güzellik kattı.

Magazin 23-11-2022 11:04

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya yaz sezonunu mayolu pozuyla kapattı!

Eski oyuncu Zeynep Özkaya, seneler önce canlandırdığı Sihirli Annem dizisindeki Çilek rolü ile yeniden gündeme geldi. 24 yaşındaki üniversite mezunu Özkaya, son olarak sosyal medya pozuyla anıldı.

Magazin 27-09-2022 00:29

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya sevgilisiyle havuzun içinde aşk pozu verdi!

2000'li senelerin başlarında televizyon ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, şimdilerde sosyal medyada dijital içerik üreticiliğine devam ediyor. Sosyal medyada zaman zaman gündeme gelen ünlü isim son hali ve değişimiyle takipçilerini büyülüyor. Özkaya, bu kez sevgilisiyle havuzda aşk pozu verdi.

Magazin 26-09-2022 09:59

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'in pozuna beğeni yağdı! Bir dönemin çocuk oyuncusu erkek kardeşiyle poz verdi

Seneler önce 7'den 70'e herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Toprak' rolüyle tanınan Jennifer Boyner, sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü oyuncu son olarak göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyülemişti. Boyner bu kez erkek kardeşiyle birlikte kamera karşısına geçerek poz verdi.

Magazin 13-09-2022 17:29

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı! Harika ötesi

Eski oyuncu Givem Güven, Sihirli Annem dizisindeki Ceren rolüyle unutulmadı. Küçükken canlandırdığı rollerle yıllar sonra yeniden gündeme gelen Gizem Güven, eşinden boşanmasıyla da gündem olmuştu. Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Güven, Instagram pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 03-09-2022 15:44

Sihirli Annem'in küçük Çilek'i Zeynep Özkaya'nın değişimi şaşırtıyor! Ünlü oyuncu sırt dekolteli elbisesiyle görenleri büyüledi

2000'li yılların başlarında televizyon ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Çilek rolünü canlandıran Zeynep Özkaya, şimdilerde sosyal medyada dijital içerik üreticiliği yapıyor. Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan ünlü ismin son hal ise görenleri şaşırtıyor. Özkaya, bu kez açık mavi elbiseli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-09-2022 10:57

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner derin yırtmaç detaylı elbisesiyle pozlarını paylaştı!

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Toprak' rolüyle hafızalara kazınan çocuk oyuncu Jennifer Boyner şimdilerde genç bir kız oldu. Dizinin bitmesine rağmen hala dizi arkadaşlarıyla görüşen Boyner, Sihirli Annem dizisindeki 'Kerem' karakterini canlandıran Michele Cedolin'in düğününe katıldı. Jennifer Boyner Düğünde derin yırtmaçlı elbisesi ile çekildiği pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-09-2022 17:29

Damla Ersubaşı eski kocasının yanağından makas aldı! Sevgilin kızmasın...

'Şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan oyuncu Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, yeniden evlilik kararı almıştı. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, geçtiğimiz aylarda tekrar ayrıldı. Çiftin arası ise oldukça iyi... Damla Ersubaşı kocasının yanağından makas aldığı anları paylaşınca gündem oldu.

Magazin 30-08-2022 11:05

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya göğüs dekolteli paylaşım yaptı!

Zeynep Özkaya, Sihirli Annem dizisinde Çilek rolüyle hafızalara kazınmıştı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Özkaya, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Zeynep Özkaya son olarak çekildiği tatil pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-08-2022 11:49

Sihirli Annem Dudu Peri ile Çilek'in fotoğrafı viral oldu! Okullar açılırken geçmişe döndük

Sihirli Annem dizisi 2003-2012 yılları arasında yayınlandı. Başarılı senaryosuyla 7'den 77'ye birçok kişiyi ekranlara kilitleyen Sihirli Annem dizisi, aradan yıllar geçmesine rağmen halen unutulmadı. Sihirli Annem dizisi hem oyuncuları hem replikleriyle halen sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Magazin 27-08-2022 10:30

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şahap Sayılgan'ın son hali şaşırttı! Ekranlardan uzakta yaşayan isim bakın ne yapıyor

2000'li yıllarında başında ilgiyle izlenen dizilerden olan Sihirli Annem'in başrol oyuncularından Şahap Sayılgan, dizide Betüş'ün kocası Sadık karakterine hayat vermekteydi. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü ismin son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 25-08-2022 09:59

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya denizin içinden bikinili poz verdi!

Sihirli Annem dizisindeki Çilek rolüyle tanınan Zeynep Özkaya, şimdilerde sosyal medya fenomenlerinden biri oldu. Takipçilerine sık sık içerik üreten Özkaya, tatilden verdiği renkli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 24-08-2022 18:54

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner derin göğüs dekolteli poz verdi!

Jennifer Boyner, seneler önce sona eren Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Toprak karakteri ile yeniden dikkat çekti. Sihirli Annem'in sevilen oyuncularından biri olan Jennifer Boyner, iddialı pozuyla ilgi çekti.

Magazin 18-08-2022 09:05

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven göğüs dekolteli poz verdi!

Gizem Güven, bir zamanlar 7'den 77'ye herkesin severek izlediği aile dizisi Sihirli Annem'de Ceren rolünü oynayarak unutulmaz çocuk oyuncular arasına adını yazdırdı. Seneler önce rol aldığı yapımlarla yeniden gündeme gelen Gizem Güven, artık sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Magazin 17-08-2022 13:18

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven süper mini elbisesiyle rüzgar gibi esti!

Gizem Güven Sihirli Annem, Selena gibi bir zamanlara damga vuran dizilerde canlandırdığı karakterlerle akıllara kazındı. Şimdilerde sosyal medya fenomeni olan Güven, pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 15-08-2022 15:00

Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdim dedi! Görenler Eski kocan kaybettiğine üzülsün yazdı

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı son haliyle dikkat çekti. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdiğini söyledi. Sihirli Annem'in Tuğçe'sinin son paylaşımına ise bomba yorumlar geldi.

Magazin 05-08-2022 12:16

Sihirli Annem’in Çilek’inin en yakın arkadaşı Buket son haliyle görenleri şoke etti! Çocukluk halinden eser kalmamış

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisi halen oyuncularıyla gündemde yer alıyor. Sihirli Annem dizisinde Çilek'in yakın arkadaşı Buket rolüne hayat veren Şara Türesel, son haliyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 02-08-2022 20:30

Sihirli Annem’in Firuze ablasıydı! Süeda Çil yıllar içinde adeta başka biri oldu

Süeda Çil, bir zamanlara damga vuran Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazındı. Söz konusu dizide evin yardımcısı Firuze abla rolüne hayat veren Süeda Çil, bu rol ile ekranların tanınan simalarından biri olmayı başardı. Şimdilerde ise son hali görenleri şaşırtıyor.

Magazin 31-07-2022 14:36