Behice Guner Haberleri

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 2024-03-27 11:21:38

Eski elti dehşeti! Önce 17 kez bıçakladı, sonra kaynar suyla haşladı

Gaziosmanpaşa'da 32 yaşındaki Behice Çayıroğlu, dehşeti yaşadı. eski eltisi tarafından 17 kez bıçaklanan bir de üzerine kaynar su dökülen Çayıroğlu ölümden döndü. Daha önce ruh sağlının bozuk olduğu gerekçesiyle hastanede tedavi gördüğü belirtilen eski elti Esma Ayan'a ev hapsi verilirken Çayıroğlu, ''Beni mutfakta bıçakladı, ne olduğunu anlayamadan kafama vurdu, sıcak suyu da başımdan aşağı döktü. Kızımı da bıçaklayacağını söyledi. Komşumuzun sesini duyunca beni bıraktı. Çok tedirginim'' dedi.

Haber 2022-09-24 17:02:17

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu sütyensiz poz verdi!

Reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Behice rolüyle popülerliğini geri kazanan Esra Dermancıoğlu, diziden ayrılmasının ardından Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide Demirhan rolü ile izleyici karşısına geçti. Ünlü oyuncu, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ses getiriyor.

Magazin 2022-07-10 17:25:46

Kaderimin Oyunu'nun Zahide'si Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp dekolteli poz verdi! Hayat size güzel galiba

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Behice rolüyle ününe ün katan Esra Dermancıoğlu, başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel gibi oyuncuların yer aldığı Kaderimin Oyunu adlı dizide Zahide rolüyle ekranlara geldi. Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp poz verdi.

Magazin 2022-04-20 00:35:09

Esra Dermancıoğlu'na arkadaşından bomba yanıt! Tekne senin altında kalır

Son olarak 'Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu, çıktığı tatilden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Esra Dermancıoğlu bu sefer teknenin kenarında ilginç hareketler yaptı.

Magazin 25-09-21 07:46

Esra Dermancıoğlu paylaştı! Su balesi bu yıl kraliçesini buldu

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu denizde verdiği esprili pozlarla gündem oldu.

Magazin 07-09-21 09:11

Esra Dermancıoğlu: Erkekler beni durmadan akşam yemeğine götürüp...

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu aradığı sevgiliye dair ipucu verdi.

Magazin 24-08-21 12:05

Kastamonu'daki selden kurtulan Behice Çubuk, yaşadıklarını anlattı:

"Evin kapısını açtım, bizim kapıya gelmiş mi bir bakayım derken birden üzerime su geldi. Suyla birlikte yuvarlandım. Kuzineye tutunarak ayağa kalktım. Su o kadar çok geliyordu ki dışarıya çıkmaya imkanım yoktu" - "Üst katta usta vardı. Bana hortum attılar. Belime taktım hortumu. Adamlar beni pencereden yukarı çekti. Burada yarım saatten fazla durdum. Buzdolabı yanıma geliyor, yüzüyor, itiyorum onu. O kadar berbattım"

Yurthaber 21-08-21 14:35

Annelerinin cenaze namazını kontrol noktasında kıldılar

Karantinadaki köyde vefat eden kadının İstanbul’dan gelen çocukları için cenaze namazı jandarma kontrol noktasında kılındı.Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Uluköy köyü, Hisar köyü ve Zafer köyü Covid-19 varyantı vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alındı.Karantinadaki Uluköy köyü İnebey Mahallesinde yaşayan Behice Özsoy hayatını kaybetti.

Haber 08-03-21 10:18

Köye alınmayınca jandarma noktasında cenaze namazı kıldılar

Bartın’ın Ulus ilçesinde, mutasyonlu virüs nedeniyle karantinanın uygulandığı Akörensöküler köyünde hayatını kaybeden Behice Özsoy’un İstanbul’dan gelen çocukları köye alınmadı. Cenaze, jandarma kontrol noktasında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 07-03-21 19:06

Esra Dermancıoğlu aşkı Clubhouse’da buldu! İşte genç sevgilisi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Behice karakterine veda eden Esra Dermancıoğlu aşkı yeni sosyal medya uygulaması Clubhouse’da buldu. Genç sevgili yapan Esra Dermancıoğlu, son olarak Sol Yanım dizisinde spor eğitmenini canlandıran meslektaşı Murat Balcı ile birlikte. Murat Balcı, Esra Dermancıoğlu ile yanak yanağa fotoğrafını profil fotoğrafı yapsa da kısa süre sonra sildi.

Magazin 04-03-21 12:29

Bir Zamanlar Çukurova'da Behice öldü! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Esra Dermancıoğlu'ndan veda paylaşımı

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 85. bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman'ın katili olan Behice'nin sonu geldi. Katil olduğu ortaya çıkan Behice Hünkar Yaman'ı öldürdüğünün itiraf ettikten sonra kendini uçurumdan aşağı attı. Dizide Behice ölürken ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu da veda etti. Esra Dermancıoğlu Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı.

Magazin 26-02-21 00:20

Bir Zamanlar Çukurova'da Behice ölüyor mu? Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova 85. yeni bölümden çarpıcı fragman

Atv'de 3 sezondur ekranlarda olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 85. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Fekeli ve Demir, Hünkar'ın katilinin peşine düşüyor. Köşeye sıkışan Behice ise İstanbul'a kaçmaya çalışıyor. Fragmdanda ise Behice'nin uçurumdan düştüğü görülüyor. Peki Behice ölüyor mu? Behice rolündeki Esra Dermancıoğlu dizidenBir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? İşte yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 24-02-21 22:16

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş veda! Behice rolündeki Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor mu?

atv'nin perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova'da flaş bir ayrılık yaşanacak. Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu sevilen diziye veda edecek.

Magazin 22-02-21 20:14

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha katilin Behice olduğunu açıkladı! Bir Zamanlar Çukurova 84. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 19 Şubat Perşembe akşamı 84. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Hünkar'ın katilinin Behice olduğunu anlayan Züleyha harekete geçti. Züleyha herkesin içinde katilin Behice olduğunu açıkladı. Behice ise duydukları karşısında büyük şok yaşadı. İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 19-02-21 03:13

Esra Dermancıoğlu'ndan hastalık açıklaması! 'O gün böyle bir vurmuştu'

Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren 52 yaşındaki Esra Dermencıoğlu, sosyal medya hesabından hastalığının ürtiker olduğunu açıkladı. Esra Dermancıoğlu gelen mesajların ardından bir açıklama daha yaptı.

Magazin 09-02-21 09:45

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu başını örtüp, Arapça konuştu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakteriyle ekrana dönen ve kısa süre önce diziye veda eden Esra Dermancıoğlu sosyal medyada yine gündem oldu. Esra Dermancıoğlu başını örtüp Arapça konuştu.

Magazin 25-01-21 09:27

Veteriner hekim, kıyafetleriyle denize girip, soğuk suda şoka giren köpeği kurtardı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine tatile gelen Veteriner Hekim Behice Sinem Öçal, denizde boğulma tehlikesi geçiren bir köpek olduğunu görünce kıyafetleriyle suya atlayarak, köpeği kurtardı. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 19-11-20 20:31

Bir Zamanlar Çukurova 72. son bölümde Behice'yi kim vurdu? Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 72. son bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölüm final sahnesinde Behice silahla vurularak yere düştü. Dizide geçen haftalarda Hünkar Yaman'ı bıçaklayarak öldüren Behice'nin vurulması kafaları karıştırdı. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin'den sonra Esra Dermancıoğlu da ayrılıyor mu? Behice'nin ölüp ölmediği yeni bölümde ortaya çıkacak. İşte Bir Zamanlar Çukurova 72. son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

Magazin 13-11-20 01:55

Bir Zamanlar Çukurova 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Behice ölüyor mu? Esra Dermancıoğlu Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında, Demir ve Fekeli Hünkar Yaman'ın ölümünün ardından yıkılıyor. Hünkar Yaman gözyaşları arasında toprağa veriliyor. Fekeli ise Hünkar'ı öldüreni bulmak için ant içiyor. Hünkar'ı öldüren Behice'nin ise silahla vurulduğu görülüyor. Peki Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor mu? İşte Bir Zamanlar Çukurova 72. yeni bölümden çarpıcı fragman.

Magazin 09-11-20 01:50

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar'a veda zamanı! Bir Zamanlar Çukurova 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölüm final sahnesinde Behice, Hünkar'ı bıçaklayarak öldürdü. Dizinin yeni bölümünde ise Hünkar için cenaze töreni düzenleniyor. Vahide Perçin ise diziye veda ediyor. Hünkar'ın cenazesinde Demir ve Fekeli büyük hüzün yaşıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 71. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 03-11-20 21:20

Bir Zamanlar Çukurova 70. son bölümde Hünkar Yaman öldü mü? Vahide Perçim diziden ayrıldı mı? Bir Zamanlar Çukurova'ya damga vuran sahnesi

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 70. son bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölüm final sahnesinde Behice, Hünkar'ı bıçakladı. Hünkar kanlar içinde yerde kaldı. Peki Hünkar Yaman öldü mü? Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm final sahnesi.

Magazin 30-10-20 01:58

Bir Zamanlar Çukurova 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Behice Züleyha'yı öldürdü mü? Bir Zamanlar Çukurova 62. son bölüm izle!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 62. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölüm final sahnesi nefesleri kesti. Cezaevinde olan Züleyha zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Ancak Behice ise Züleyha'nın peşini bırakmadı. Behice hemşire kılığına girdi ve zehirli bir iğne hazırlayarak Züleyha'nın odasına geldi. Peki Behice Züleyha'ya ne yapacak? Bir Zamanlar Çukur 63. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin 03-04-20 01:59

Kadın çiftçiler hem evde hem tarlada mesaide

Bilecik ve ilçelerindeki kadın çiftçiler, ekimden işlemeye, hasattan paketlemeye kadar her aşamasında yer aldıkları tarımsal faaliyette çalışkanlıklarıyla örnek oluyor - İnhisar Kaymakamı Yılmaz: - "Kadınlar ülkemizin her köşesinde emeğini ortaya koyuyor. Yapabilecekleri güzel şeyler var. Yeter ki onlar mücadele etsin ve bizler de onlara gayret gösterelim, destek verelim" - Kadın çiftçi Behice Kıran: - "Zor bir iş yapıyoruz. Arazide ve evde çalışıyoruz. Bizim için her zaman Dünya Kadınlar Günü"

Yurthaber 08-03-20 11:04

Kadın çiftçiler hem evde hem tarlada mesaide

Bilecik ve ilçelerindeki kadın çiftçiler, ekimden işlemeye, hasattan paketlemeye kadar her aşamasında yer aldıkları tarımsal faaliyette çalışkanlıklarıyla örnek oluyor - İnhisar Kaymakamı Yılmaz: - "Kadınlar ülkemizin her köşesinde emeğini ortaya koyuyor. Yapabilecekleri güzel şeyler var. Yeter ki onlar mücadele etsin ve bizler de onlara gayret gösterelim, destek verelim" - Kadın çiftçi Behice Kıran: - "Zor bir iş yapıyoruz. Arazide ve evde çalışıyoruz. Bizim için her zaman Dünya Kadınlar Günü"

Yurthaber 08-03-20 11:04

Kadın çiftçiler hem evde hem tarlada mesaide

Bilecik ve ilçelerindeki kadın çiftçiler, ekimden işlemeye, hasattan paketlemeye kadar her aşamasında yer aldıkları tarımsal faaliyette çalışkanlıklarıyla örnek oluyor - İnhisar Kaymakamı Yılmaz: - "Kadınlar ülkemizin her köşesinde emeğini ortaya koyuyor. Yapabilecekleri güzel şeyler var. Yeter ki onlar mücadele etsin ve bizler de onlara gayret gösterelim, destek verelim" - Kadın çiftçi Behice Kıran: - "Zor bir iş yapıyoruz. Arazide ve evde çalışıyoruz. Bizim için her zaman Dünya Kadınlar Günü"

Yurthaber 08-03-20 11:04

Başkan Çolakbayrakdar’dan gençlere altın öğütler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, okul ziyaretleri kapsamında Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 03-03-20 15:09

İpekyolu Belediyespor Kulübü basınla bir araya geldi

Van’ın İpekyolu Belediyespor Kulübü, kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.Bir kafede düzenlenen toplantıya İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Özlem Tuci, İpekyolu Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Öner, Başkan Yardımcısı Behice Cihan, kulüp yöneticileri Servet Aktaş, Uğur Topaloğlu, Teknik Yönetici Savaş Çiçekay ile takım kaptanı Ali Kurt katıldı.

Yurthaber 25-10-19 12:48

Esra Dermancıoğlu’ndan “Patates kızartması selülit yapmaz” pozu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Behice rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, ilginç bir paylaşım yaptı. Esra Dermancıoğlu, patates yerken çekilen bir fotoğrafını “Patates kızartması selülit yapmaz" notuyla paylaştı.

Magazin 18-10-19 02:08

İtfaiye erleri kendi aralarında topladıkları para ile iki engellinin yüzünü güldürdü

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği bünyesinde faaliyet gösteren itfaiye erleri kendi aralarında topladıkları para ile iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye alarak yüzlerini güldürdü.Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, geçirdiği trafik kazası sonrasında Bedensel engelli olarak hayatına devam eden Coşkun Çin ile doğuştan bedensel ve fiziksel engelli Behice Gültekin’e tekerlekli sandalye alan itfaiye erlerine teşekkür etti.

Yurthaber 11-10-19 00:55

Kalk Gidelim dizisine yeni oyuncu! Behice karakterini kim oynuyor?

TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Magazin 23-09-19 20:40

Bir Zamanlar Çukurova'ya Behice Hekimoğlu geliyor! Esra Dermancıoğlu yeni rolüyle şaşırtacak

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 2’nci sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz isimleri eklemeye devam ediyor. ATV’deki ikinci yılına da zirvedeki yerini kimseye bırakmayan ve seyirciyi ekrana kilitleyen dizide, usta oyuncu Esra Dermancıoğlu Behice Hekimoğlu karakterine hayat verecek.

Magazin 22-09-19 21:32

Sınıfta arkadaşıyla tartışan öğrenci, pencereden atlamaya kalktı

Kayseri'de Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi'nde arkadaşı ile tartışan öğrenci, pencereye çıkıp, atlamaya kalkınca panik yaşandı.

Haber 10-09-19 15:22

Sınıfta arkadaşıyla tartışan öğrenci, pencereden atlamaya kalktı

KAYSERİ'de Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi'nde arkadaşı ile tartışan öğrenci, pencereye çıkıp, atlamaya kalkınca panik yaşandı.

Haber 10-09-19 13:59

20 gün önce evden çıktı ve bir daha dönmedi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 20 gün önce evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Orhan Faik Kosanoğlu’nu ailesi her yerde arıyor.Çamlıhemşin ilçesi Behice köyünde yaşayan Orhan Faik Kosanoğlu, 20 gün önce akşam saatlerinde evden çıktı, bir daha eve geri dönmedi.

Haber 03-09-19 14:20

Baraj gölünde boğulan anne- baba ve oğulları toprağa verildi

KASTAMONU'daki Beyler Barajı gölünde boğulan Nihat (47) ve Behice Kadıncıoğlu (46) çifti ile oğulları Oğuzhan Kadıncıoğlu (22), Ankara'da toprağa verildi.

Haber 15-08-19 16:35

Baraj gölünde boğulan anne- baba ve oğulları toprağa verildi

KASTAMONU'daki Beyler Barajı gölünde boğulan Nihat (47) ve Behice Kadıncıoğlu (46) çifti ile oğulları Oğuzhan Kadıncıoğlu (22), Ankara'da toprağa verildi.

Haber 15-08-19 16:21

Baraj gölünde boğulan anne- baba ve oğulları toprağa verildi

KASTAMONU'daki Beyler Barajı gölünde boğulan Nihat (47) ve Behice Kadıncıoğlu (46) çifti ile oğulları Oğuzhan Kadıncıoğlu (22), Ankara'da toprağa verildi.

Haber 15-08-19 15:33

Kastamonu’da boğulan aile Ankara’da toprağa verildi

Kastamonu’da gölete düşen oğulları Oğuzhan Kadıncıoğlu’nu çıpınırken görüp onu kurtarmak için gölete giren anne Behice ve baba Nihat Kadıncıoğlu oğullarıyla beraber boğularak hayatlarını kaybetti.

Haber 15-08-19 15:02

Mardin’de yılın ilk bebeği “Nilay” bebek oldu

Mardin’de yılın ilk bebeği 00.06’da dünyaya gelen “Nilay” bebek oldu.Özel bir hastanede doğum yapan Behice Ceylan, normal doğumla saat 00.06’da 3 kilogram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi.

Haber 30-01-19 22:24

10 ayrı hırsızlık olayının zanlısı tutuklandı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 10 ayrı hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 10 ayrı hırsızlık suçundan aranan cezaevi firarisi A.E.S., ilçenin Behice köyünde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yurthaber 15-01-19 13:20

10 ayrı hırsızlık olayının zanlısı tutuklandı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 10 ayrı hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 10 ayrı hırsızlık suçundan aranan cezaevi firarisi A.E.S., ilçenin Behice köyünde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yurthaber 15-01-19 13:20

Behice Boran Parkı Peyzaj Projeleri Sergisi ziyarete açıldı

Kuşadası Belediyesi tarafından yenilenecek olan Türkmen Mahallesi Kayhan Sokak’ta bulunan Behice Boran Parkı’nda uygulanması amacıyla Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan projeler İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı.Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü işbirliğinde hazırlanan projelerin yer aldığı sergi, İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı.

Yurthaber 27-11-18 16:16

Pınarhisar Devlet Hastanesine CPR cihazı bağışı

Pınarhisar Devlet Hastanesine hayırsever Behice Gümüştaş tarafından otomatik kalp masajı (CPR) cihazı bağışı yapıldı.Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 19-10-18 16:05

İkinci el eşya satarak 50 sokak kedisine bakıyor

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Behice Onay, çevresinden temin ettiği ikinci el eşyaları satarak 50 sokak kedisine bakıyor.Didim ilçesinde yaşayan Behice Onat, Merkez Cami önünde Çarşamba günleri açtığı tezgahta, eş ve dostun verdiği kazak, çorap, atkı gibi ikinci el eşya satarak mahallesinde 50 kedinin bakımını yaptığını, emekli maşının da yarısını harcayarak sokak hayvanları için mama aldığını söyledi.hayvansever Şule Gökdoğan’da, bahçesinde kendine ait bir köpeğe baktığını, sokaklarda da yaşayan onlarca köpek ve kedilerin yaşadığını belirterek, sokak hayvanların yaşamlarının devamı için vatandaşların, ilgililerin uygun gördüğü yerlere bir kap yiyecek ve bir kap su bırakmalarını isteyerek, sokak hayvanların da toplumun bir parçası olduğunu ifade etti.Turizm Rehberi Erkin İlgüzer’de, gerek belediyelerin gerekse hayvan derneklerin sokak hayvanların tamamına bakmakta yetersiz kaldığını savunarak, vatandaşların yaşadığı mahallelerinde kendi sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmalarını istedi.

Yurthaber 09-10-18 00:08