Hwang Kyo Ahn Haberleri

Kore yapımı drama The Glory'nin yıldızı Song Hye Kyo’nu bir de Instagram’da görün! İddialı pozlar

Kore yapımı The Glory dizisi son dönemin beğenilen yapımları arasında yer alıyor. The Glory’nin güzeller güzeli yıldızı Song Hye Kyo sosyal medya hesabından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü isim güzelliğiyle adeta takipçilerini büyüledi.

Magazin 2023-04-12 12:45:37

Netflix resmi olarak duyurdu: Squid Game 2. sezonuyla geliyor!

Netflix, dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesini açıkladı. Netflix, Güney Kore yapımı fenomen dizinin yeni sezonuyla ilgili resmi paylaşım yaptı. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk ise yaptığı açıklamada, "Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın" dedi.

Magazin 2022-06-12 21:05:19

Güney Koreli ünlü DJ Hwang So-hee, kıyafetinden dolayı uçağa alınmayınca yarı çıplak seyahat etti

Güney Koreli DJ Hwang So-hee, New York’tan Los Angles’a uçmak için havalimanının yolunu tuttu. Havalimanı personeli eşofman takımının arkasında küfür yazdığı için kadının kıyafetinin uçağa binmek için uygun olmadığını dile getirdi. So-hee bunun üzerine eşofmanlarını çıkartarak yarı çıplak bir şekilde uçağa bindi.

Trend 2022-04-29 12:12:22

Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, yeni projesini açıkladı! Detayları belli oldu

Netflix’in tüm dünyada izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game’in yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, bir sonraki projesinin detaylarını açıkladı.

Trend 2022-04-05 17:58:11

Squid Game'in yaratıcısından müjde! 3. sezon için Netflix'le görüşmeye başladılar

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyayı etkisini altına alan Squid Game adlı Netflix dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin 3. sezonu için Netflix'le görüşmeye başladıklarını açıkladı.

Magazin 29-12-21 09:16

Squid Game yaratıcısı, YouTube’da çekilen ‘gerçek hayat’ versiyonlarına yanıt verdi

Squid Game tüm zamanların en popüler Netflix yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. Dünya çapında büyük bir üne kavuşan Güney Kore yapımının değişik versiyonları ‘gerçek hayat’ uyarlamaları olarak fenomen isimler tarafından YouTube videolarına dönüştürüldü. Squid Game yaratıcısı Hwang Dong hyuk, videolara yorum yapmayı ihmal etmedi.

Trend 06-12-21 12:01

Squid Game’in yönetmeni, diziyi çekerken en çok zorlandıkları sahneyi açıkladı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olarak kabul edilen Güney Kore yapımı Squid Game’in yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk çekerken en çok zorlandıkları oyun sahnesini açıkladı. Dong-hyuk çekimler sırasında en çok ilk bölümdeki “Yeşil Işık Kırmızı Işık” oyunun sahnesinde zorlandıklarını itiraf etti.

Trend 25-11-21 15:28

Squid Game yaratıcısı birinci sezon için alternatif bir final olduğunu itiraf etti

Squid Game'in ilk sezonunun finali bazı kesimler tarafından beğenilmedi. Dizinin ikinci sezon tarihi henüz kesinleşmemişken final, yeni bölümlere hazırlık olarak yorumlandı. Ancak dizinin yaratıcısı,  Hwang Dong-hyuk yeni sezon planlamasını yalanlarken en başından beri final için iki alternatif düşündüklerini dile getirdi.

Trend 10-11-21 13:51

Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon oyuncuları kimler?

Netflix'in sevilen dizisi Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini açıkladı. Gelişme sonrası Squid Game 2. sezonun tarihi ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 10-11-21 01:55

Squid Game dizisinin yaratıcısı Dong-hyuk'tan 2. sezon müjdesi!

Netflix'in dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesi geldi. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun çekileceğini söyledi. Hwang Dong-hyuk, "Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak" dedi. Netflix tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Magazin 09-11-21 22:53

Squid Game’in yaratıcısı LeBron James’in eleştirisine sessiz kalmadı

Popüler Kore hayatta kalma dizisi Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, LeBron James'in dizinin sonuyla ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Ünlü basketbolcunun dizinin finaline yönelik yorumuna sert cevap veren Hwang Dong-hyuk, “Onu tatmin edecek bir sonu varsa, belki kendi devam filmini yapabilir.” dedi.

Trend 28-10-21 14:13

Squid Game’in yaratıcısı: Oyunun kazananı kadar zengin olmam için ikinci sezon şart

Haftalardır gündemden düşmeyen, Netflix’in en çok izlenen dizisi ‘Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk hayatının diziye ilham veren zor dönemini, romantik dizileri neden sevmediğini ve herkesin merak ettiğini ikinci sezonun akıbetini anlattı.

Magazin 26-10-21 17:33

Squid Game’in yönetmeni sonunda açıkladı! Baş karakter Seong Gi-hun neden saçını kırmızıya boyadı?

Squid Game yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, son derece popüler Netflix dizisinin sezon finalinde Seong Gi-hun'un neden saçını kırmızıya boyadığını nihayet açıkladı.

Trend 12-10-21 13:35

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung, hayran olduğu futbolcuyu açıkladı

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung, hayranı olduğu futbolcuyu açıkladı. "Onu izlemek ruh halimi iyileştiriyor" diyen Jung, "Son zamanlarda Wolverhampton'da oynayan Hwang Hee Chan'a kafayı taktım" ifadelerini kullandı.

Spor 11-10-21 07:38

Yapımcıdan kafa karıştıran Squid Game 2. sezon açıklaması

Popülerliği giderek artan Netflix dizisi Squid Game'in yapımcısı ve yönetmeni Hwang dong-hyuk ikinci sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Hwang dong-hyuk, dizinin yeni sezonunda büyük bir değişikliğe işaret etti.

Magazin 10-10-21 11:20

Squid Game 2. sezon gelecek mi? Squid Game 2. sezon ne zaman çıkacak?

Başrollerinde HoYeon Jung, Park Hae Soo, Lee Jung-jae ve Wi Ha-joon gibi oyuncuların yer aldığı popüler dizi Squid Game büyük yankı uyandırdı. Hayatta kalma, drama ve televizyon dizisi olan Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin yönetmen Hwang Dong-hyuk açıklama yaptı. İşte merak edilenler...

Magazin 08-10-21 19:01

Squid Game konusu nedir, oyuncuları kimler? Squid Game 2. sezon ne zaman?

Squid Game online dizi, belgesel, film izleme platformu olan Netflix'te yayınlanıyor. İlk sezonuyla seyircilerin favori dizilerinden olan Squid Game'in ikinci sezonu merakla bekleniyor. Söz konusu dizinin yaratıcısı Dong-hyuk Hwang, 2. sezonun ne zaman geleceğine ilişkin açıklama yaptı. İşte merak edilenler...

Magazin 30-09-21 13:45

Fenerbahçe için Hee-chan Hwang iddiası

Fenerbahçe'nin santrfor listesinde önceliği olmamasına rağmen Leipzig'in Güney Koreli forveti Hee-chan Hwang olduğu iddia edildi.

Spor 21-08-21 10:42

Güney Kore'den gazi torunlarına burs desteği

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği Savunma Ataşesi Ho Sung Hwang, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Kore gazilerini ziyaret etti, torunlarına eğitim yardımında bulundu

Yurthaber 20-11-19 16:04

Muhalefet milletvekillerinden saç kazıtmalı protesto!

Güney Kore'de ana muhalefetteki Özgür Kore Partisi'nin lideri Hwang Kyo-ahn, ailesi yolsuzlukla suçlanan bir siyasetçinin geçen hafta Adalet Bakanı olarak atamasını protesto için, başkanlık sarayının önünde saçlarını kazıttı.

Trend 17-09-19 17:06

Adalet Bakanının istifasını isteyen muhalif lider saçını kazıttı

Güney Kore'de ana muhalefetteki Kore Özgürlük Partisinin Genel Başkanı Hwang Kyo-ahn, Adalet Bakanı Ço Kuk'a istifa çağrısında bulunarak saçını sıfıra vurdurdu

Haber 16-09-19 13:08

Kuzey Kore: Nükleer silah geliştirmekten başka çare yok

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahn Dong Chung, ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin nükleer silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söyledi. Kuzey Kore'nin nükleer programının, caydırıcılık için gerekli olduğunu savunan Ahn, Nükleer programlarımız, bağımsızlığımızı korumayı amaçlayan nükleer caydırıcılık programlarıdır. Nükleer programlarımızı geliştirmekten başka seçeneğimiz yok." ifadelerini kullandı."

Haber 16-10-17 00:32

Kyo kepenkleri indiriyor

Mayo, ev giyim ve aksesuvar markası Kyo My Friend’i 2008’de bünyesine katan Karadeniz Holding, satın almadan 5 yıl sonra kepengi indirmeye karar verdi.

Finans 25-11-13 07:56

Sahte kloncu bilimadamı mahkum oldu

Güney Koreli sahte kloncu bilimadamı Hwang Woo-suk, kök hücre araştırmasıyla bağlantılı olarak mahkum oldu.

Haber 26-10-09 09:02

Kyo MyFriend ile Kendin Yarat!

Kyo My Friend,  birbirinden farklı renk ve desendeki mayokinileri ile sahillere damgasını vuruyor.

Kadin 13-08-09 11:44

Kök hücre çalışmasının bilimselliği teyit ediliyor

Kopyaladığı ceninlerden kök hücre elde ettiği yolundaki makalesi bilimsel dergi Science'da yayımlanan ancak, meslektaşlarınca sahtekarlıkla suçlanan Güney Koreli bilim adamı Hwang Woo-suk, bu makalede konu edilen hücrelerin öldüğünü ancak, elindeki başka hücreler üzerinde yapılacak testler sonucunda çalışmasının bilimselliğinin teyit edileceğini söyledi.

Haber 17-12-05 00:55