Turk Lokumu Haberleri

Mandalinalı lokum tarifi: Mandalinalı lokum nasıl yapılır?

Türklerle özdeşleşmiş olan lezzetlerin başında lokum gelir. Tüm dünyanın tanıdığı, turistlerin Türkiye’ye geldiğinde yemeden ya da yanlarında götürmeden edemediği Türk lokumu, birçok farklı meyveden ya da malzemeden yapılır. Ana malzemesi nişasta olan lokum, birçok marketten alınabildiği gibi aslında evde yapımı da son derece kolay olan bir lezzettir.

Yemek 2024-01-24 19:33:15

'Bahçede 5 TL, İstanbul'da 50 TL' Sirkesi, dondurması, reçeli, kolonyası, lokumu, gazozu yapılıyor ama... 'Menülerine koymaları gerekiyor'

Muğla, Bodrum'da, coğrafi işaretli Bodrum mandalinasının hasadı başladı. Geçen yıla göre rekoltede düşüş olurken bahçeden 5-10 TL fiyatla çıkış yaptığını söyleyen Bodrum Mandalin Hareketi öncüsü ve Bodrum Kent Konseyi Coğrafi İşaretler Çalışma Grubu Kolaylaştırıcısı Erman Aras "Bu rakamlarla kimse bahçesine bakamaz. Mandalina işletmeler tarafından kullanılmalı ki rakamlar yükseltilmeli. Bodrum'da pazardaki fiyatı 15 TL'den başlıyor. İstanbul'da yediğiniz zaman 50 TL'ye kadar çıkıyor" dedi.

Yemek 2024-01-08 17:06:39

Aile boyu kaçakçılık! Dede, baba ve torun tarihi eserlerle yakalandı

Bursa'da aile boyu kaçakçılık yapanlara jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Tarihi eser kaçakçısı baba S.Ö. (68), oğlu A.Ö. (44) ile torunu S.E.Ö. (19) yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 46 sikke ile dinamit lokumu, barut, amonyum nitrat ve define aramada kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haber 2023-12-09 22:01:58

TURK Fatih Tutak 2 Michelin yıldızı alarak geceye damga vurdu! Fatih Tutak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fatih Tutak ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Michelin Rehberi İstanbul’un ilk seçkisinde 53 restoran yer almayı başarı. 3 Michelin yıldızı almaya hak kazanan restoran olmazken, 2 yıldız ise sadece bir restorana verildi. O da Turk Fatih Tutak oldu. Aralarında Tuba Ünsal, Arzu Sabancı, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna’nın da bulunduğu birçok ünlü isim Fatih Tutak’ı tebrik etti.Peki, Fatih Tutak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ünlü şef hakkında merak edilenler

Magazin 2022-10-12 09:38:53

Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi açıklandı

Michelin Rehberi İstanbul'un ilk seçkisinde 53 restoran yer alırken, Turk Fatih Tutak 2 Michelin Yıldızı'na, Araka, Mikla, Neolokal ve Nicole restoranları ise 1 Michelin Yıldızı'na layık görüldü - Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: - "İstanbul'un yeme, içme alanında sunduğu bu eşsiz zenginlik, uluslararası gastronomi otoritelerinin de ilgisine mazhar oluyor"

Yurthaber 11-10-22 23:38

Robert De Niro'nun Boğaz keyfi! Türk yemeği yiyip lokum aldı

Robert De Niro, İstanbul seyahatinin son gününde Ayasofya Camisi'ni gezip, Boğaz’da tekne turu yaptı. Özel olarak alinazik yemeği ve Türk kahvesi siparişi veren De Niro'nun uçağa binmeden önce pastaneye giderek, çok sayıda hediyelik Türk lokumu da aldığı öğrenildi

Magazin 29-06-22 10:57

Dinamit lokumu ne demek? Dinamit lokumu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Dinamit lokumu birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Dinamit lokumu birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:59

Bayramda misafirlere ikram edilecek en pratik tatlı! Saray lokumu tarifi nasıl yapılır? Saray lokumu malzemeleri nelerdir?

Bayramda misafirlerinize ikram edecek pratik bir tatlı arıyorsanız saray lokumu tatlısı tam aradığınız bir tarif olabilir. Hem pratik hem de hafif oluşu ile bu saray lokumu kendine aşık edecek bir tariftir. Enfes muhallebisi ve Hindistan cevizi ile kaplı, rulo sarılmış görüntüsüyle bu tatlı sütlü tatlı sevenlerin favorisi olacaktır. Gelin şimdi bayramda kolaylıkla hazırlayabileceğiniz saray lokumu tatlısının yapılışına geçelim!

Yemek 02-05-22 02:32

Kelle paça ve İskender kebap sevenlere: Afyon'dan paçık yemeği

Kaymaklı lokumu, sucuğu, etli ekmeğiyle ünlü Afyonkarahisar'ın şifa dolu bir yemeğini tanıtmak için buradayız. Kuzu paçasıyla yapılan, özel Afyon ekmeği ve sarımsaklı yoğurtla servis edilen paçık yemeğini özellikle kış aylarında denemelisiniz. Lezzet avcılarının bayılarak yiyebileceği paçık yemeği için sizleri şöyle mutfağa alalım...

Yemek 23-02-22 10:23

Turkish delight yani lokum aşıkları buraya: Yapması kolay, yemesi olay cevizli, narlı lokum tarifi

Türk kültürünü en iyi ifade eden geleneksel lezzetler arasında yer alan lokumun Arapçadaki "ruhat'ül hulküm" kelimesinden geldiğini biliyor muydunuz? Anlamı ise "boğaz rahatlatan" olarak geçiyor. Peki, hem anlamı hem lezzetiyle büyüleyen lokumu evde çok kolay bir şekilde yapabileceğinizi söylesek? O halde sizi tarifimizle baş başa bırakalım.

Yemek 09-02-22 17:05

'Türk lokumu' Winnie! Paylaşımı olay oldu

Moda dünyasının dikkat çeken isimlerinden olan Winnie Harlo, kamera karşısına geçti. Birbirinden renkli pozlar veren Winnie’nin düştüğü not dikkat çekti.

Magazin 05-01-22 09:50

'Türk Lokumu' lakabıyla bir dönem piyasaları kasıp kavuran Nez, estetiğin dozunu kaçırdı! Gören tanıyamadı!

2002 yılında piyasaya sürdüğü 'Sakın Ha' albümüyle bir döneme damga vuran şarkıcı Nez, değişimiyle şoke etti. Estetiğin ve Photoshop'un dozunu kaçıran Nez'i görenler, tanımakta güçlük çekti.

Magazin 21-10-21 17:11

18. yüzyılda herkesi dize getiren ilk satranç otomatının adı Türk’tü! The Turk adıyla biliniyordu

Dünyanın ilk satranç otomatı, 1734-1804 yılları arasında yaşayan Macar Kempelen tarafından geliştirilmiş, kurulduktan sonra karşısındaki kişiyle satranç maçı yapan "Türk" adındaki bir mekanizmaydı. Napolyon'dan Benjamin Franklin'e pek çok ünlü isimle maçlar yapan, hatta bu maçlardan bazılarını da kazanan "Türk"ün çalışma mekanizması hiçbir zaman tam olarak çözülemedi.

Trend 19-07-21 11:58

Fatih ve Kanuni gibi padişahların sofralarını süsleyen tatlılar bayram için hazırlanıyor

Edirne'de şekerlemeciler, Osmanlı'dan miras kalan badem ezmesi, Kavala kurabiyesi ve alüyyül-ala lokumu gibi tatlıların bayram nedeniyle artan siparişlerine yetişmek için üretim kapasitesini artırdı - Şekerlemeci Arif Meriç: - "Ailemiz ve dostlarımızla sade bir kahve eşliğinde tüketeceğiz. Badem ezmesini yerken hem tarihe uzanacağız hem de günümüzdeki bu lezzet ile birleşecektir"

Yurthaber 14-07-21 11:12

Rize'nin enişte lokumu coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Rize'nin "enişte lokumu" coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Yurthaber 23-06-21 18:41

Rize’nin yöresel lezzeti ‘Enişte Lokumu’ coğrafi işaret kazandı

Rize’ye özgü lezzetlerden biri olan un, şeker, tereyağı ve fındık unu kullanılarak yapılan ’Enişte Lokumu’ coğrafi işaret belgesi aldı.

Yemek 23-06-21 17:30

Turk İlaç, Rus koronavirüs aşısı CoviVac'ın üretimi için anlaşmaya vardı

Turk İlaç, Rusya'da geliştirilen CoviVac adlı koronavirüs aşısının üretimi, ruhsatlandırılması ve dağıtımı için yapılacak nihai anlaşmanın temel esaslarını içeren mutabakat anlaşması imzaladı.

Haber 27-05-21 09:04

Btc Turk'ten 516 bin kullanıcının hangi verileri sızdırıldı? Btc Turk'ten hacklenme ve veri sızdırma iddialarına açıklama!

Kripto para borsası Btc Turk hacklenme iddialarına yönelik olarak açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada günlerdir gündemde olan sızıntı iddiaları doğrulandı.

Finans 18-05-21 11:33

Safranbolu lokumu online satış ile üretimlerini sürdürüyor

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve "En iyi korunan kent" arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Ramazan Bayramı’nda ağızlar Safranbolu lokumuyla tatlanacak.

Finans 12-05-21 16:59

18. yüzyılda herkesi dize getiren ilk satranç makinesi! Yabancı kaynaklarda The Turk adıyla geçiyor

Yabancı kaynaklarda The Turk ya da Mechanical Turk (Mekanik Türk) olarak geçen ilginç bir mekanik cihaza rastladınız mı? Satranç oynayan bu makine o yıllardaki Osmanlı kıyafetleri giyiyor ve görünümüyle bir Türk’ü anımsatıyordu. 18. yüzyılda icat edilen bu makine 1854 yılına kadar insanlar üzerinde etki kurmaya devam etti.

Trend 22-04-21 14:08

Borsa İstanbul'da gong Turk İlaç hisseleri için çaldı!

2021 yılının ikinci halka arzı olan ve toplam 128 bin 547 yatırımcıdan 1.451.243.670 pay talep toplayan Turk İlaç hisseleri Borsa İstanbul'da bugün işlem görmeye başladı. Turk İlaç tarafından gong töreni düzenlendi. Turk İlaç hisseleri açılışta yüzde 10 tavan yaptı.

Finans 05-03-21 10:42

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti ve halka arza bireyselden 139 kat talep geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 01-03-21 10:04

Türk Lokumu, Osmanlı gelenekleri ile tanıtıldı

Merkezi Aydın’da bulunan ve Türkiye’de değişik illerinde 100’e yakın şubesi bulunan Tuğba Kuruyemiş’in geleneksel hale getirdiği ‘Lokum günleri’ oldukça tatlı geçti.

Yurthaber 27-02-21 11:19

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'nın onayının ardından 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 26-02-21 16:22

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz, banka, fiyat bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 26-02-21 08:30

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi, banka bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 25-02-21 10:11

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi, banka bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 22-02-21 12:07

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları nedir, talep toplama tarihi ne zaman olacak?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 19-02-21 11:43

TÜRKPATENT, Afyon lokumu için Afyonkarahisar Belediyesine coğrafi işaret tescil belgesi verdi

TÜRKPATENT, "Afyon lokumu" için Afyonkarahisar Belediyesine coğrafi işaret tescil belgesi verdi

Yurthaber 03-02-21 16:00

Tarihin ilk tıp diplomalarından biriyle yakalanmışlardı! İfadeleri ortaya çıktı

Adana’da aralarında kil tablete yazılmış ilk tıp diplomalarından birinin de bulunduğu 2 bin 428 parça tarihi eser, dinamit lokumu ve elektrikli fünyeyle yakalanarak gözaltına alınan Mehmet C. ile damat adayı Samet B., tutuklandı. İkilinin polisteki ifadelerinde koleksiyoner olduklarını, dinamit ve elektrikli fünyeyi balık tutmak için kullandıklarını söyledikleri öğrenildi.

Haber 13-11-20 10:17

Başkan Çınar, Kiltepe Yeni Cami’de vatandaşlarla bir araya geldi

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, tarafından Kiltepe Yeni Camide kılınan cuma namazı sonrasında vatandaşlara gül lokumu ve gül suyu ikra edildiCuma namazını Kiltepe Yeni Camide kılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Peygamber Efendimiz Hz.

Yurthaber 30-10-20 16:07

Çorum'da bir binanın bodrum katında 17 dinamit lokumu bulundu

Çorum'da yıkım kararı alınması üzerine tahliye edilen binanın bodrum katında, 17 parça dinamit lokumu bulundu. Patlayıcılar, incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber 24-10-20 16:43

Teneffüste öğrencilerin ağızları ’Afyon Lokumu’ ile tatlanacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya üzerinden ‘Okullar açıldığında ilk teneffüs 40 dakika’ paylaşımına Afyon lokumu ile destek verdi.

Yurthaber 20-10-20 15:10

Bilecik’ten bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Tarım Kredi Birlik Mağazalarına bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi.Osmaneli Hisarcık-Beşevler köyünde kalkınma ajansı destekli kurulan Yöresel Üretim Tesislerinde hazırlanan salça ve ayva lokumları bir kamyona yüklenerek, Tarım Kredi Birlik Mağazaları Ankara deposuna gönderildi.

Yurthaber 13-10-20 01:07

Bilecik’ten bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Tarım Kredi Birlik Mağazalarına bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi.Osmaneli Hisarcık-Beşevler köyünde kalkınma ajansı destekli kurulan Yöresel Üretim Tesislerinde hazırlanan salça ve ayva lokumları bir kamyona yüklenerek, Tarım Kredi Birlik Mağazaları Ankara deposuna gönderildi.

Yurthaber 13-10-20 01:07

Bilecik’ten bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Tarım Kredi Birlik Mağazalarına bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi.Osmaneli Hisarcık-Beşevler köyünde kalkınma ajansı destekli kurulan Yöresel Üretim Tesislerinde hazırlanan salça ve ayva lokumları bir kamyona yüklenerek, Tarım Kredi Birlik Mağazaları Ankara deposuna gönderildi.

Yurthaber 13-10-20 01:07

Bilecik’ten bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Tarım Kredi Birlik Mağazalarına bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi.Osmaneli Hisarcık-Beşevler köyünde kalkınma ajansı destekli kurulan Yöresel Üretim Tesislerinde hazırlanan salça ve ayva lokumları bir kamyona yüklenerek, Tarım Kredi Birlik Mağazaları Ankara deposuna gönderildi.

Yurthaber 13-10-20 01:07

Bilecik’ten bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Tarım Kredi Birlik Mağazalarına bir kamyon salça ve ayva lokumu sevk edildi.Osmaneli Hisarcık-Beşevler köyünde kalkınma ajansı destekli kurulan Yöresel Üretim Tesislerinde hazırlanan salça ve ayva lokumları bir kamyona yüklenerek, Tarım Kredi Birlik Mağazaları Ankara deposuna gönderildi.

Yurthaber 12-10-20 14:11

Hafif ve pratik: Saray lokumu tarifi

Hem hafif hem de pratik olan sütlü tatlılar arasında yerini alan saray lokumu tarifiyle tatlı krizlerinize nokta koyabilirsiniz. Sadrazam lokumu ya da sultan lokumu olarak da bilinen saray lokumu kırılmadan çatlamadan beş dakikada hazırlanabilir.

Yemek 08-10-20 18:33

Yarım asırlık lokumcudan biberli lokum

Kahramanmaraş'ta yarım asırdır lokum ve şekerleme üretimi yapan Ökkeş Nagaş, pul biber karışımıyla ürettiği fıstıklı lokumu müşterilerinin damak beğenisine sundu - Nagaş: - "Biz bunu üretirken, ticari bir amaç gütmeden yaptık. Biberli lokumu ilk önce dostlarımıza ve gelen müşterilerimize ikram ettik. Tadına baktıktan sonra herkesten olumlu tepkiler aldık"

Yurthaber 25-08-20 11:09

Paşa Lokumu Tarifi: Yumuş Yumuş Lezzet

Sadece görüntüsü bile içinizi yumuşatan muhallebi ile hazırlanan paşa lokumunu evde hazırlamak çok kolay. Paşa lokumu tarifi hem pratik hem de kalorisi daha ideal olduğu için sıkça tercih ediliyor. Üstelik paşa lokumu tatlısının bir porsiyonu ortalama 350 kalori içeriyor!

Yemek 18-08-20 12:14

Ayasofya’nın açılışında Afyon lokumu dağıtıldı

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl sonra dün tekrar ibadete açılması nedeniyle Afyonkarahisar Beledisi tarafından İstanbul’da Afyon lokumu dağıtıldı.Ayasofya Camii’nin tekrar ibadete açılmasıyla yüz binlerce kişi camiye akın etti.

Yurthaber 25-07-20 13:47

Bilecik'te ilçe belediyesi tahin üretimiyle kadın istihdamına katkı sağladı

Osmaneli Belediyesince 2 milyon lira maliyetle kurulan ve kadın istihdamına büyük katkı sunan tesis, günlük 15 ton ürün işleme kapasitesiyle faaliyet gösteriyor - Belediye Başkanı Münür Şahin: - "Ayva, nar lokumu ve salçanın ardından tahin üretmeye başladık. Yaptığımız tüm ürünlerde talep patlaması oluyor. Bu talebi karşılayacak ürünleri de hızla yapıyoruz"

Yurthaber 02-07-20 11:33

Yeni Malatyaspor Jody Lukoki ile ön protokol imzaladı

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Thievy Bifouma, Gökhan Töre, Jody Lukoki'nin transferi ve Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-06-20 17:04

Safranbolu lokumu üreticileri normalleşme sürecinden umutlu

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan normalleşme süreciyle lokum üretimi hız kazandı - Lokum üreticisi Onur Şen: - "Normalleşme sürecinin etkisini görüyoruz. Şehirde güzel bir hareketlilik var. Biz de elimizden geldiğince sosyal mesafe kuralına uyarak misafirlerimizle ilgilenmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 11-06-20 11:22

Gökhan Töre Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Beşiktaş'ın Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre ve Bifouma'yı transfer etmek istediği belirtildi. Sergen Yalçın'ın iki eski öğrencisi için devrede olduğu iddia edildi.

Spor 22-05-20 23:23

Sağlık çalışanlarına teşekkür lokumu

Karabük’te, bir lokum firması tarafından Ramazan Bayramı öncesi sağlık çalışanlarına 4 bin adet teşekkür lokumu dağıtıldı.Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede en önde savaşan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek ve Ramazan Bayramı dolayısıyla 4 bin adet lokum dağıtıldı.

Yurthaber 22-05-20 21:37

Adil Gevrek 'küme düşme kaldırılsın' diyen takımları açıkladı!

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, küme düşmenin kaldırılmasını isteyen kulüpleri açıkladı.

Spor 21-05-20 23:17