Didem Kınalı Haberleri

İbo Show'un yıldızıydı... Oryantal Didem Kınalı'dan taciz itirafı geldi! Beni erkeklerden daha çok...
Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı 'Pembe Masa' programına konuk oldu. 37 yaşındaki Kınalı, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
Yayın Tarihi: 27-02-2024 16:52
Oryantal Didem Kınalı'ya kapkaççı şoku! 'Bunlar çete ve her yerdeler'
İstanbul Beyoğlu Cihangir'de, köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı'nın başına gelmeyen kalmadı. 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalınan Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.
Yayın Tarihi: 11-12-2023 18:19
Didem Kınalı'dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki! Torunları yaşındaki kızlara...
İbo Show ile yıldızı parlayan oryantal Didem Kınalı eski patronu İbrahim Tatlıses'i ve Mehmet Ali Erbil'i kızdıracak sözler söyledi. Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmek istemeleriyle ilgili sert açıklamalar yaptı.
Yayın Tarihi: 19-11-2023 09:09
Oryantal Didem Kınalı yıllar sonra konuştu! İbrahim Tatlıses ile aşk yaşadı mı?
Dansözlüğü bırakıp, şarkıcılığa yönelen Oryantal Didem Kınalı, bir Youtube kanalının konuğu oldu. Kınalı, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Uzun yıllar boyunca İbrahim Tatlıses ile birlikte çalışan ünlü isim, o dönemi ve nasıl seçildiği hakkında itiraflarda bulundu.
Yayın Tarihi: 05-07-2023 09:45
Oryantal Didem Kınalı'nın İbo Show itirafı şoke etti! Seni öldürürüm...
İbo Show'daki danslarıyla tanınan Didem Kınalı uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Oryantal Didem olarak tanıdığımız ünlü isim radikal bir karar verdi ve mesleğini bıraktığını açıkladı. Şarkıcılığa başlayan Oryantal Didem'in yıllar sonraki İbo Show itirafı herkesi şaşırttı.
Yayın Tarihi: 03-07-2023 12:08
Didem Kınalı sitem etti! İbrahim Tatlıses hemen mesaj attı
İbo Show ile ünlenen ve oryantal denince akla gelen Didem Kınalı şarkıcılığa da soyundu. Söylemezsem Olmaz'a katılan oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'i aradığını fakat hiçbir şekilde dönüş alamadığını ifade etti. Tatlıses ise eski dansözüne hemen yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 15-06-2023 15:35
Oryantal Didem'den tepki çeken sözler! Zengin adamlar kokuyor. Fakirler...
Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı tepki çeken sözler söyledi. İbo Show ile tanınan Didem Kınalı, 2. Sayfa'ya konuşarak "Beni hep fakir erkekler buluyor. Zengin adamlar da kilolu, çirkin, yaşlı ve kokuyorlar" dedi.
Yayın Tarihi: 02-06-2023 14:53
Şarkıcılık yapmaya başlayan oryantal Didem'den cesur seçim! Dans şov
Bir döneme damga vuran oryantal Didem Kınalı şarkıcı oldu. İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı ilk kez şarkı söylemek için çıktığı sahnede kalçasının yarısı açık kostümüyle şov yaptı.
Yayın Tarihi: 14-05-2023 07:39
Oryantal Didem Kınalı, İbo Show'a bacak ve göğüs dekoltesiyle katıldı! Armağan Çağlayan RTÜK'e isyan etti: Ayıp yahu!
Bir dönem İbrahim Tatlıses'in yanında dans eden oryantal Didem yılbaşında İbo Show'da dans etti. Geçtiğimiz yıllarda kapalı giyindirildiği için sosyal medyada gündeme gelen Didem bu sefer iddialı dekolteler tercih etti. Armağan Çağlayan ise oryantalin dans ettiği sırada ekranın flu olduğunu iddia ederek RTÜK'e sitem etti.
Yayın Tarihi: 01-01-2023 14:32
Oryantal Didem kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbo Show'da Didem Kınalı'dan nefesleri kesen dans!
Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show yılbaşı özel programında dans etti. Ünlü dansçı, Star TV'de ekrana gelen programda izleyenleri adeta büyüledi. Peki, Oryantal Didem kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte İbo Show'u sunan İbrahim Tatlıses'in gözdesi Didem Kınalı'nın hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 01-01-2023 05:02
Oryantal Didem sahnede yaşadığı ilginç olayı anlattı! Acaba bana bakınca bir şey mi uyanacak?
İbo Show'un unutulmaz oryantallerinden Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Oryantal Didem'de Bülent Serttaş sorulunca güzel isim sahnede yaşadığı başka bir olayı anlattı. Kınalı konuşmasında "Çok tuhafıma gitti. Şey diye düşünüyorsun acaba bana bakınca bir şey mi uyanacak?" dedi.
Yayın Tarihi: 30-09-2022 11:43
Oryantal Didem'den İbo Show itirafı! Montajda atıyorlar
İbo Show'un Asena'dan sonra unutulmaz oryantali Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'in her programına gittiğini ama bazen görüntülerin montajda atıldığını itiraf etti. İşte Didem Kınalı'nın o sözleri...
Yayın Tarihi: 29-09-2022 12:19
İbo Show'daki danslarıyla tanınan oryantal Didem'den taciz itirafı! Göğüslerime...
İbrahim Tatlıses'in eğlence programı İbo Şov'da sergilediği oryantal dans gösterileriyle adını duyuran Didem Kınalı taciz itirafıyla dikkat çekti. Bir döneme damga vuran ancak son dönemlerde ekranlarda kendine yer bulamayan oryantal Didem açıklamasında "Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışanlar oluyordu" dedi.
Yayın Tarihi: 19-08-2022 07:21
Oryantal Didem Kınalı'yı görenler şaşkına döndü! Sokakta tezgah açıp kıyafetlerini sattı
Didem Kınalı, 1993 yılında yayın hayatına başlayan İbrahim Tatlıses'in eğlence programı İbo Şov'da sergilediği oryantal dans gösterileriyle adını duyurdu. Kıvrak danslarıyla hafızalara kazınan ünlü oryantal, son yıllarda maddi anlamda yaşadığı sıkıntılarla gündeme geldi. Kınalı şimdi ise kıyafetlerini sokak hayvanları için satışa çıkararak adından söz ettirdi. Cihangir sokaklarına tezgah açan ünlü ismin son halini görenler ise tanıyamadı.
Yayın Tarihi: 25-05-2022 07:07
Didem Kınalı dert yandı! Kiracım evimi başkasına kiralıyor
Oryantal Didem Kınalı, dün akşam sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kiracısından dert yanan Kınalı, "Kiracım 30- 40 bin lira kira bedeli olan evime 2600 lira kira veriyor. Bu ay sözleşmesi bitti. Ama hala çıkmıyor, bir de başkasına kiraya veriyor" diyerek sitem etti.
Yayın Tarihi: 13-05-2022 13:03
Oryantal Didem Kınalı ev aldı! Cihangir'deki kiracısının kirası şoke etti
İbo Show ile ünlenen oryantal Didem Kınalı, Cihangir'de dubleks daire satın aldı. Dairenin bir kısmında kiracı olan Fatma Eser E. ile Kınalı davalık oldu. Didem Kınalı'nın kiracısının Cihangir'de ödediği kira bedeli herkesi şoke etti.
Yayın Tarihi: 28-04-2022 08:27
Bülent Serttaş ve Oryantal Didem yeniden İbo Show'da! Şaşırtan anlar
İbo Show'un konukları arasında yine Bülent Serttaş ve Oryantal Didem vardı. Daha önce dans esnasında oryantal Didem'i izlemeyen Serttaş bu sefer pür dikkatti. Bülent Serttaş bununla da kalmadı ve ünlü oryantale övgü yağdırdı.
Yayın Tarihi: 14-03-2022 17:28
İbo Show'a katılan oryantal Didem, Seren Serengil'in Seksi görünüyorsun sözünden rahatsız oldu
Yeniden 'İbo Show'da sahne almaya başlayan oryantal Didem Kınalı, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Seren Serengil "Oryantal kıyafeti giymiyor ama çok seksi görünüyor" deyince Didem Kınalı hemen müdahale etti.
Yayın Tarihi: 04-03-2022 14:22
Didem Kınalı'dan İbrahim Tatlıses itirafı! 'Konsomatris olur musun' dediler...
Katarsis'e konuk olan Didem Kınalı hayatına dair itirafları ve samimi açıklamalarıyla gündeme geldi. Didem Kınalı "İkitelli’de bir yere gittik, ‘konsomatris olur musun’ dediler. Ne olduğunu bilmiyordum ‘deneyeyim’ dedim" itirafıyla dikkat çekti. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile ilgili de açıklamalar yaptı.
Yayın Tarihi: 04-02-2022 00:07
Oryantal Didem'e Acun Ilıcalı iki kere teklifte bulunmuş! Survivor itirafı
İbo Show'a çıktığı kapalı elbise sebebiyle günlerdir konuşulan oryantal Didem 2. Sayfa'ya konuk oldu. Oryantal Didem Survivor itirafıyla şaşırttı. Acun Ilıcalı'dan iki kere teklif geldiğini söyleyen Didem Survivor hayalini açıkladı.
Yayın Tarihi: 10-01-2022 11:58
Oryantal Didem kimdir? Oryantal Didem kaç yaşında ne nereli? Gerçek adı ne?
Oryantal Didem adıyla tanınan başarılı isim Didem Kınalı'nın hayatı merak konusu oldu. Oryantal Didem, Gaziosmanpaşa'da dünyaya geldi. Instagram'da aktif olarak paylaşım yapan Didem Kınalı, dansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Yayın Tarihi: 09-01-2022 20:59
İbo Show'a çıkan oryantal Didem'e göğüs çatalı uyarısı yapılmış! İtiraf etti
Yılbaşı gecesi İbo Show'a çıkan oryantal Didem giydiği kıyafetle uzun süre konuşuldu. Oryantal Didem Kınalı böyle bir elbise tercih etme sebebini itiraf etti. Kınalı açıklamasında "Göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş" yorumunda bulundu.
Yayın Tarihi: 09-01-2022 15:59
İbo Show'da oryantal Didem fırtınası! Konuklar ağzı açık izledi
Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show birbirinden ünlü konuklarla unutulmaz bir yılbaşı gecesine imza attı. Programa gelen konuklar arasında İbo Show'la ünlenen oryantal Didem vardı. Ünlü dansçı kıvrak dansıyla izleyen herkesi kendine hayran bıraktı.
Yayın Tarihi: 01-01-2022 09:21
Oryantal Didem: Gerekirse tüm açık yerlerimi kostümlerle kapatırım
Bir dönem İbrahim Tatlıses'in yanında dans eden oryantal Didem tek hayalinin televizyona dönmek olduğunu söyledi. Didem açıklamasında ''Gerekirse tüm açık yerlerimi kostümlerle kapatırım. Kapalı kıyafetlerle de olsa çıkıp sanatımı icra etmek istiyorum'' dedi.
Yayın Tarihi: 20-12-2021 08:59
Oryantal yüzünden işinden olmuştu! Hande Sarıoğlu ve Aleyna Kalaycıoğlu dansta
Sosyal medya hesabında oryantal yapınca gelen tepkiler üzerine işini bırakmak durumunda kalan Hande Sarıoğlu Didem Kınalı'dan dans dersi almaya başladı. Sarıoğlu'nun Didem ve Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte pozu olay oldu.
Yayın Tarihi: 14-12-2021 16:23
Oryantal Didem’den çarpıcı iddia: Beni istemiyorlar
Koronavirüs pandemisi döneminde maddi olarak zor günler geçiren Oryantal Didem, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oryantal Didem, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklaması ile "Alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden çok sıkıldım. Kendi ülkemde artık bu kadar itilmek, kakılmak çok ağrıma gidiyor." gündeme geldi. Didem'i istemeyen isimlerin Defne Samyeli ve Ebru Yaşar olduğu iddia edildi.
Yayın Tarihi: 24-11-2021 13:57
Oryantal Didem: Kendi ülkemde itilip kakılmak ağırıma gidiyor
Oryantal Didem olarak tanınan Didem Kınalı, uzun bir aradan sonra yeniden sahne aldı. İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show programıyla adını duyuran oryantal, sahne aldığı mekanda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Yayın Tarihi: 13-11-2021 22:27
İbrahim Tatlıses'e oryantal Didem'den sürpriz
İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra sahneye çıktı. Üç gün üst üste sahne alan Tatlıses'i ünlü isimler yalnız bırakmadı. Oryantal Didem Kınalı da İbrahim Tatlıses'e sürpriz yaparak sahneye çıktı.
Yayın Tarihi: 25-09-2021 14:48
İbo'nun gözdesiydi! Dansöz Didem bakın şimdi ne halde
İbo Show programındaki dans performansıyla bir döneme damga vuran oryantal Didem Kınalı, son haliyle kendine hayran bıraktı. Instagram hesabından sık sık hayatına dair kareler paylaşan yıldızın, yıllara meydan okuyan güzelliği dikkatlerden kaçmadı.
Yayın Tarihi: 13-09-2021 15:22
Didem'e sevgilisinden sürpriz doğum günü!
Oryantal Didem Kınalı, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
Yayın Tarihi: 08-06-2021 14:05
İbo Show'da oryantal Didem'e bakmayan Bülent Serttaş'ın yeni klibinde çıplak kadınlar oynadı
Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş, oryantal Didem Kınalı dans ederken başını çevirmiş ve uzun süre tartışmaların merkezinde yer almıştı. Serttaş'ın yeni şarkısının klip tanıtımında, yatta dans eden bikinili kadınların yer alması Twitter'da tartışmayı yeniden alevlendirdi.
Yayın Tarihi: 07-06-2021 11:03
Zor durumdayım demişti... Oryantal Didem Kınalı aracını satışa çıkardı
Oryantal Didem Kınalı, ekonomik zorluklarla mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kaldığını ve dans okulunu kapattığını söyleyen Oryantal Didem, borçlarını kapatmak için lüks cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı.
Yayın Tarihi: 01-06-2021 07:24
Oryantal Didem'in zor günleri... İlk kez açıkladı
Ünlü oryantal Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de evinin önünde görüntülendi. Pandemi nedeniyle iş yapamadığını ifade eden Didem Kınalı, "Kiramı ve faturalarımı ödeyemiyorum" dedi. İşte ünlü oryantalın yürek burkan açıklamaları...
Yayın Tarihi: 08-05-2021 07:38
Bülent Serttaş ve Oryantal Didem olayının iç yüzü ortaya çıktı
İbo Show'a katılan oryantal Didem'in dansı sırasında Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı. Serttaş'a ünlü isimlerden tepki yağarken ünlülerin menajeri Özgür Aras olayın iç yüzünü anlattı.
Yayın Tarihi: 02-02-2021 09:58
Oryantal Didem'den İbo Show ve Bülent Serttaş açıklaması! 'Olayın iç yüzü...'
İbo Show'a katılan oryantal Didem'in dansı sırasında Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı. Serttaş'a ünlü isimlerden tepki yağarken Didem Kınalı'dan da açıklama geldi.
Yayın Tarihi: 01-02-2021 09:02
Hadise'den Bülent Serttaş'a oryantal Didem göndermesi
'İbo Show'da oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın kafasını çevirmemesi ve dansa bakmaması gündem olmuştu. Hadise'den Bülent Serttaş'a gönderme geldi.
Yayın Tarihi: 31-01-2021 14:26
Oryantal Didem her hafta İbo Show'a çıkacak mı? Didem'in kostümü olay oldu
9 yıl aradan sonra İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana dönen 'İbo Show'a Oryantal Didem'in çıkması olay oldu. Didem Kınalı'nın kostümü ve programda her hafta çıkıp çıkmayacağı gündem oldu.
Yayın Tarihi: 31-01-2021 08:29
İbo Show'da Bülent Serttaş'ın o hareketi olay oldu! Oryantal Didem dans ederken...
İbo Show'a katılan oryantal Didem dansıyla sevenlerini mest etti. İbrahim Tatlıses sayesinde keşfedilen Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 31-01-2021 07:09