Hande Baladın Haberleri

Türk voleybolunun parlayan yıldızı Hande Baladın, galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı
2024 AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, V. Bank’ı 25-18, 25-23, 22-25, 24-26 ve 15-12‘lik set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Turuncu-beyazlılar, finalde Fenerbahçe Opet’le karşılaşacak. Mücadele sonunda Hande Baladın'ın o anları sosyal medyada gündeme oturdu.
Yayın Tarihi: 24-03-2024 11:09
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı 'Yüzüne asit atarım' diye tehdit etmişti! Karar çıktı
Milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde sosyal medyadan tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla hakkında 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istenen Mustafa Neşeli'nin yargılandığı davada karar çıktı.
Yayın Tarihi: 01-02-2024 13:07
Hasan Can Kaya görünce dayanamadı! Hande Baladın ile Emre Belözoğlu ilişkisi gibi...
Hasan Can Kaya, Konuşanlar son bölümde yine seyirciyi gülmekten kırdı. Konuk çifti görünce dayanamayan komedyen "Hande Baladın ile Emre Belözoğlu ilişkisi gibi" yorumuyla dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 21-01-2024 20:19
Hande Baladın davet tarzıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden biri olan Hande Baladın başarılı spor kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü sporcu bu defa davet tarzıyla gündem oldu. Beyaz mini elbisesiyle geceye katılan Baladın'a bir bakan bir daha baktı.
Yayın Tarihi: 19-01-2024 15:54
Filenin Sultanları'ndan Hande Baladın bacak ve sırt dekoltesiyle olay oldu! Dünyanın en güzel voleybolcusu
Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın şimdi de bacak ve sırt dekoltesiyle olay oldu. Ünlü isme yorum yağdı...
Yayın Tarihi: 18-01-2024 16:24
Hande Baladın konuşmakta zorlandı! Zor bir süreç geçirmiştim ben milli takımın başında...
Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın Oksijen TV'ye verdiği röportajda zor anlar yaşadı. Başarılı voleybolcu konuşması sırasında mental durumundan bahsederken zor anlar yaşadı ve sözlerini tamamlayamadı.
Yayın Tarihi: 29-12-2023 10:42
Hande Baladın'ı tehdit etmişti! Yüzüne asit atacağım diyen saldırgan hakkında karar çıktı
Milli voleybolcu Hande Baladın, sosyal medya hesabından tehditlere maruz kalmış ve bir kişi başarılı sporcuya "Yüzüne asit atacağım" şeklinde tehditler savurmuştu. Eczacıbaşı Spor Kulübü'nü de tehdit eden kişi hakkında karar çıktı.
Yayın Tarihi: 20-11-2023 08:01
Hande Baladın ve Simge Aköz Mehmet Demirkol'a konuk oldu! Hasan Can Kaya itirafı
Filenin Sultanları'ndan Hande Baladın ve Simge Aköz, Mehmet Demirkol'un konuğu oldu. Voleybol kariyerlerinden emin adımlarla yürüyen iki başarılı oyuncu Hasan Can Kaya itirafıyla dikkat çekti. Hande Baladın uzun tırnak eleştirilerine de yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 09-10-2023 12:18
Filenin Sultanları’ndan Hande Baladın iddialı pozlarıyla büyüledi! Olay tarz
Filenin Sultanları’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Hande Baladın güzelliği ile de ilgi odağı oluyor. Başarılı spor kariyeriyle beğeni toplayan Baladın dekolteli pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.
Yayın Tarihi: 02-10-2023 15:28
Filenin Sultanları önüne geleni darmaduman ediyor! Şimdi ki kurban Arjantin oldu...
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.
Yayın Tarihi: 20-09-2023 08:53
Handa Baladın'ı tehdit eden şahıs hakkında Eczacıbaşı harekete geçti! ''Hande korkuyor, cezalandırılmasını istiyoruz''
Eczacıbaşı Kulübü'nün Hande Baladın'a sahip çıktı. Kendisini tehdit eden ancak serbest bırakılan şahısla ilgili harekete geçen Eczacıbaşı kulübü suç duyurusunda bulundu.
Yayın Tarihi: 14-09-2023 13:18
Voleybolcu Hande Baladın doğum gününü ünlü isimlerle kutladı! Beğeni yağdı
Avrupa Şampiyonluğu ile tarihi başarısını devam ettiren Filenin Sultanları ülkeye dönüş yaptı. Doğum gününü maçlar olduğu için kutlayamayan Hande Baladın ülkeye döner dönmez arkadaşlarıyla doğum günü kutladı. Hande Baladın'ın kutlamasında Berkay Ateş ve Güven Murat Akpınar gibi ünlü isimler dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 07-09-2023 14:49
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı 'arabanı tararım, yüzüne asit atacağım' diyerek tehdit etmişti! Mahkemeden şaşırtan karar
Mustafa Neşeli, sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdi. Tutuklanan Neşeli'nin 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenirken, mahkeme ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Sanığın akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmasına karar veren mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 07-09-2023 13:30
Ülkede büyük tepki var! Novak Djokovic'in Hande Baladan'ın fotoğrafını beğenmesi Sırp taraftarları kızdırdı
Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, tek erkeklerde dünya 2 numarası Novak Djokovic ve tek kadınlarda dünya 6 numarası Coco Gauff, yarı finale yükseldi. Bu hamlenin ardından ülkesinde sevinçle karşılanması beklenen olay Novak Djokovic için tam tersine döndü.
Yayın Tarihi: 06-09-2023 14:09
Voleybolcu Hande Baladın'ı yüzüne asit atmakla tehdit etmişti! 5 yıla kadar hapsi istendi
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden biri olan Hande Baladın'ın şampiyonluk sevinci yarım kalmıştı. Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medya üzerinden korkunç tehditler alan Baladın aldığı mesajlar sonrası savcılığa koşmuş ve mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı...
Yayın Tarihi: 10-08-2023 09:12
Asit tehdidiyle kan dondurmuştu, suç kaydı kabarık çıktı! Hande Baladın'ın şikayeti sonrası gözaltına alındı
Milli voleybolcu Hande Baladın'a sosyal medya üzerinden "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderen şüpheli Mustafa N. yakalandı ve tutuklandı.
Yayın Tarihi: 01-08-2023 20:56
Korkunç mesajlardan sonra paylaşım yaptı! Hande Baladın'a destek mesajı yağdı
Son olarak 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Hande Baladın kendisine gelen şoke eden tehdit mesajlarıyla zor günler geçirdi. "Can güvenliğim yok" diyerek suç duyurusunda bulunan başarılı sporcu son pozuyla dikkat çekti. Hande Baladın'a destek mesajları yağdı.
Yayın Tarihi: 01-08-2023 09:47
Milli voleybolcu Hande Baladın'a gelen mesajlar kan dondurdu! Saldırgan o binaya zorla girmeye çalıştı
Milli voleybolcu Hande Baladın saldırgan Mustafa N'nin attığı mesajlarla korku dolu günler yaşıyor. Mustafa N'nin sosyal medyadan tehdit mesajları atması sonrası milli voleybolcu şikayetçi oldu. Saldırganın Hande Baladın'ın oynadığı Eczacıbaşı Dynavit voleybol takımı ve sponsor firmanın yer aldığı şirket binasına zorla girmeye çalıştığı da öne sürüldü.
Yayın Tarihi: 31-07-2023 15:29
Voleybolcu Hande Baladın'a korkunç tehdit! Yüzüne asit atacağım...
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden biri de Hande Baladın... Güzel voleybolcu Baladın son günlerde korkunç tehditlerle karşı karşıya... Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler alan Baladın mesajları karşısında şoke olarak savcılığa koştu.
Yayın Tarihi: 31-07-2023 10:06
Filenin Sultanları şampiyon oldu! Hande Baladın o şarkıyla arkadaşlarını coşturdu
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyon oldu. Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları şampiyonluklarını ise Hande Baladın'ın çaldığı o şarkıyla kutladı.
Yayın Tarihi: 17-07-2023 10:07
Voleybolcu Hande Baladın tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti! Bu kadar güzel olunur mu?
Başarılı kariyeriyle olduğu kadar paylaşımlarıyla da dikkat çeken milli voleybolcu Hande Baladın, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel sporcu Baladın'ın tatil pozları hayranlarını mest etti.
Yayın Tarihi: 12-06-2023 08:33
Hande Baladın'a sesli ve görüntülü mesajlarla taciz! Korkudan antrenmana bile gidemez oldu
Milli voleybolcu Hande Baladın yaşadığı taciz olayı yüzünden zor günler geçiriyor. Baladın'a gelen sesli ve görüntülü mesajlar ünlü sporcuyu canından bezdirdi. Hande Baladın yaşadığı korku ve tedirginlik nedeniyle antrenmanlara gitmekte zorlanmaya başladı. Milli voleybolcu Hande Baladın suç duyurunda bulundu.
Yayın Tarihi: 01-01-2023 12:36
Hande Baladın derin göğüs dekoltesiyle poz verdi! Hayranları yorum yağdırdı
Yalnızca kabiliyetiyle değil, güzelliğiyle de adından söz ettiren 25 yaşındaki voleybolcu Hande Baladın'ın birbirinden iddialı elbiseler denediği videoya sosyal medyada yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 07-12-2022 10:50
Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in makyajsız haline yorum yağdı! Gören aynı şeyi söyledi
Vakıfbank Spor Kulübü'nün yıldızları arasında yer alan ünlü voleybolcu Zehra Güneş'in güzelliği sınırları aşmıştı. Kabiliyetinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da adından söz ettiren Zehra Güneş'in makyajsız hali ortaya çıktı, takipçileri övmeye doyamadı.
Yayın Tarihi: 06-12-2022 20:28
Güzel voleybolcu Hande Baladın vücudunu saran elbisesiyle geceye damga vurdu! 'Güzelliğinden ölmüşüm'
Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde forma terleten ünlü voleybolcu Hande Baladın, GQ Men Of The Year Ödül Töreni'ndeki tarzıyla büyük beğeni topladı. Instagram hesabında geceden pozlarını paylaşan Hande Baladın takipçilerinden tam puan aldı.
Yayın Tarihi: 02-12-2022 17:21
Güzel voleybolcu Hande Baladın'ın sevgilisi de ünlü çıktı! Görenler hayret etti
Voleybola Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde başlayan Hande Baladın, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla sevenlerinin göğsünü kabartmıştı. Özel yaşamıyla da merak uyandıran Hande Baladın'ın sevgilisi bakın kim çıktı.
Yayın Tarihi: 03-11-2022 10:41
Milli voleybolcu Hande Baladın derin bacak dekolteli elbisesiyle mest etti! Bu güzellik şaka mı?
Milli voleybolcu Hande Baladın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Sık sık özel hayatına yönelik paylaşımlarda bulunan güzel voleybolcu, son olarak derin bacak dekolteli elbisesiyle adeta büyüledi. Baladın'in pozlarına yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 01-08-2022 10:23
Milli voleybolcu Hande Baladin gönlünü Galatasaray'ın orta sahasına kaptırdı! Alaçatı'daki o görüntü aşkı ele verdi
Son zamanların ön plana çıkan sporcularından biri olan Hande Baladın, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla anılmaya başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı VitrA'da oynayan Baladın'ın, Galatasaray'ın yıldız oyuncusuyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Alaçatı'daki görüntü aşkı ele verdi.
Yayın Tarihi: 27-07-2022 09:10
Milli voleybolcu Hande Baladın elbiseli pozuyla beğeni butonunu çökertti
İşiyle ve sosyal hayatıyda dikkat çeken isimlerden biri olan Hande Baladın, katıldığı bir organizasyonda tercih ettiği mini elbisesiyle beğeni butonunu çökertti.
Yayın Tarihi: 22-05-2022 10:06
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ın basketbolcu aşkı! Sosyal medyada paylaştı
Türk voleybolunun en önemli yıldızlarından olan Eczacıbaşı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Hande Baladın yeni bir aşka yelken açtı.
Yayın Tarihi: 17-05-2022 13:34
Milli voleybolcu Hande Baladın havuzun içinden poz verdi! Sen şaka olmalısın
Voleybol kariyerindeki başarısıyla adından sık sık söz ettiren Hande Baladın sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Genç oyuncu havuzun içinden verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
Yayın Tarihi: 17-05-2022 09:46
Milli voleybolcu Hande Baladın mini şortuyla poz verdi! Tablo gibisin
Performansıyla son zamanların yükselişte olan oyuncusu Hande Baladın sosyal medyada da geniş takipçi kitlesine sahip. Başarılı oyuncu zaman zaman pozlarıyla gündem oluyor.
Yayın Tarihi: 01-05-2022 09:22
Onu bir de Instagram'da görün! Hande Baladın bikinili pozlarıyla yaktı geçti!
Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla iz bırakan Hande Baladın, saha dışındaki yaşamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyada epey aktif olan Hande Baladın, paylaşımlarıyla takipçilerini büyülüyor.
Yayın Tarihi: 23-03-2022 12:56
Milli voleybolcu Hande Baladın sosyal medyada bambaşka biri
A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı’nın başarılı oyuncusu Hande Baladın, saha içinde başarısıyla sosyal medyada ise paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Instagram’da geniş bir takipçi kitlesi olan genç sporcu paylaşımlarıyla hayranlarından tam not aldı.
Yayın Tarihi: 17-11-2021 08:30
Zehra Güneş, Hande Baladın ve Meryem Boz'dan çok konuşulacak açıklamalar
Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı oyuncuları Zehra Güneş, Hande Baladın ve Meryem Boz canlı yayına konuk oldu. Hande Baladın Beşiktaş'ı desteklediğini açıklarken Zehra Güneş'in erkek arkadaş yorumu dikkat çekti. Meryem Boz ise olimpiyattan önce yürüyemediğini açıkladı.
Yayın Tarihi: 14-10-2021 14:17
Hande Baladın: Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Hande Baladın, "Gruplarda son olimpiyat şampiyonu ve dünya şampiyonları var ama biz son topa kadar mücadele edeceğiz" dedi.
Yayın Tarihi: 20-07-2021 11:25
Zehra Güneş, Hande Baladın ve Tuğba Şenoğlu, Olimpiyatlara ilişkin olarak açıklamalar yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kürsüye çıkmanın hayalini kuruyor.
Yayın Tarihi: 16-07-2021 15:58
Hande Baladın: Hedefimiz 3 turnuvada madalya kazanmak
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Hande Baladın, katılacakları Voleybol Milletler Ligi, Tokyo Olimpiyatları ve CEV Avrupa Şampiyonası’nda hedeflerinin hepsinde madalya almak olduğunu söyledi.
Yayın Tarihi: 23-05-2021 11:46