Venezuela Merkez Bankasi Haberleri

100 emekli maaşına denk! Sayıştay kriterini bildirmişti: Merkez Bankası’ndan çalışanlarına 4 maaşa kadar tazminat

Merkez Bankası’nda üst yönetim ve personeline 4 maaşa varan tutarlarda ödül verildiği iddia edildi. Böylece 4 maaş tutarında performans tazminatı alan üst düzey bir yöneticinin 100 emeklinin maaşı kadar yani yaklaşık 1 milyon liralık ödül aldığı ifade edildi. Sayıştay ise performans tazminatında başarı kriteri aranması gerektiğini vurguluyor.

Finans 2024-05-28 09:50:28

Tatil sonrası piyasalarda pozitif hava: Dolar peş peşe 3 gündür düşüyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu yıl faiz indirimine başlayacağına yönelik iyimserliğin korunmasıyla pozitif bir seyir izlerken, Dolar ise gelişmiş ülke para birimlerine karşı düşüşünü üçüncü gününe taşıdı.

Finans 2024-05-28 08:55:35

Otomobil tavanında şaşkına çeviren görüntü! Canını hiçe saydı

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bir kişi, otomobilin tavanına oturarak yolculuk etti.

Haber 2024-05-27 12:19:36

Reel kesimin güveni Mayıs'ta geriledi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Mayıs ayına ilişkin İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksi açıklandı. Endeks, Mayıs'ta geçen aya göre 1,1 puan azalarak 102,4'e geriledi.

Finans 2024-05-27 11:05:58

Mardin'de karaciğer yetmezliği olan çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde karaciğer yetmezliği olan 4 yaşındaki çocuk, organ nakli için ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.

Yurthaber 27-05-24 07:45

Oranlar değişti, bankada parası olanları ilgilendiriyor! ‘Düşük faiz’e Merkez’den müdahale… 8 puan birden yükseldi

Merkez Bankası’nın mevduat hesaplarında stopaj oranlarını artırması ile düşüş yaşayan faizler için PPK toplantısı sonrası zorunlu karşılık adımı atılarak düşüşe müdahale gelmişti. Bu hamle sonrası mevduat faizi oranları değişti. Yüzde 40’lı seviyelere inen standart TL mevduat faizleri düşük tasarrufta yüzde 50’ye, yüksek tasarrufta yüzde 54’e yükseldi.

Finans 27-05-24 07:26

AFAD duyurdu! Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberine göre İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD yaptığı açıklamada depremin merkez üssünü Marmara Denizi, büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3.9 olarak duyurdu.

Haber 27-05-24 00:51

Konya başı çekiyor, İstanbul'un sıralaması şaşırttı! Kredi kartı borçları en çok artan iller belli oldu

Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kullanımının sınırlanmasına yönelik son dönemde yeni önlemler alınmıştı. Merkez Bankası bu kapsamda adımlar atmaya devam ederken en çok kredi kartı borcuna sahip iller sırasıyla belli oldu. En çok kredi kartı kartı kullanılan il olan İstanbul'un sıralaması dikkat çekti. Başı çeken il ise İç Anadolu'dan! İşte il il kredi kartı borçları sıralaması ve çarpıcı detaylar...

Finans 26-05-24 08:48

Türk Lirası için adımlar peş peşe geldi: Önce stopaj, sonra zorunlu karşılık… Mevduat faizlerinde sert düşüş (En yüksek faiz veren bankalar hangisi?)

Merkez Bankası piyasada artan paranın fazlası için adımlarını hızlandırdı. Faiz kararı sonrasında mevduat faizi ve KKM için zorunlu karşılık oranlarında artış yaptı. Stopaj oranlarının yükseltilmesi ile son haftalarda düşüşe geçen mevduat faizlerinde de güncel rakamlar ortaya çıktı. 1-3 aylık mevduat faizleri son veri haftasında 4,5 puan geriledi. En yüksek faiz veren bankalar ise belli oldu.

Finans 25-05-24 07:31

Merkez Bankası Başkanı Karahan: Dezenflasyonun eşiğindeyiz

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, dezenflasyonla ilgili önemli bir değerlendirmede bulundu. Karahan, "Para politikası duruşumuzun temel belirleyicisi, dezenflasyon sürecinin patikamızla uyumlu şekilde gerçekleşmesi olmayı sürdürecektir. Bu çerçevede yakından izlediğimiz aylık enflasyonun ana eğiliminde, seviyesi yüksek olmakla birlikte, bir zayıflama görmekten memnunuz. " dedi.

Finans 24-05-24 15:13

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüştük dedi; Bakan Bolat'tan günlük ihracat kredi limiti açıklaması

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'la istişarelerden sonra günlük ihracat limitinin 3 milyar TL çıkarıldığını duyurdu.

Finans 24-05-24 13:28

Merkez Bankası duyurdu! Finansal hizmetlere güven arttı

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), mayısta geçen aya göre 2,9 puan artışla 160,3 seviyesine çıktı. Verileri Merkez Bankası açıkladı. Endeksi oluşturan anket sorularına ait yayılma endeksleri incelendiğinde, FHGE'yi, son 3 aydaki iş durumu ile gelecek 3 aydaki hizmetlere olan talep beklentisi artış, son 3 aydaki hizmetlere olan talep azalış yönünde etkiledi.

Finans 24-05-24 11:47

Merkez Bankası Başkanı'ndan 'Türk Lirası' açıklaması: 'Reel olarak değer kazanmasını bekliyoruz'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Türk Lirası'nın reel olarak değer kazanmasını beklediklerini söyledi. Karahan, Manşet enflasyonda Haziran ile ciddi bir gerileme bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Finans 24-05-24 10:00

Faiz indirimi beklentileri ötelendi! Küresel piyasalarda negatif seyir

ABD Merkez Bankasının (Fed) ilk faiz indirimine ilişkin beklentilerin iki ay ötelenmesinin ardından küresel piyasalarda da negatif seyir hakim. ABD'de açıklanan makroekonomik veriler güçlü sinyaller vermeye devam ederken, söz konusu veriler Fed yetkililerinin enflasyonun soğuduğuna dair daha fazla kanıt görmek istedikleri ve faiz indirimi konusunda aceleci davranılmaması gerektiğine yönelik sözle yönlendirmelerini destekledi.

Finans 24-05-24 09:47

Merkez Bankası duyurmuştu! Zorunlu karşılıkta yeni oranlar Resmi Gazete'de

Merkez Bankası faiz kararının ardından zorunlu karşılık oranlarına ilişkin kararını duyurdu. Merkez Bankası'nın yeni adımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Değişen oranlar belirlendi.

Finans 24-05-24 07:18

Merkez Bankası net rezervlerindeki artış 7 haftada 51 milyar doları aştı!

Merkez Bankası rezervleri yaklaşık 139,1 milyar dolar oldu. Merkez Bankası'nın altın rezervlerinde de artış kaydedildi. Son 1 yılda Merkez Bankası rezervlerinden kredi risk primine, uluslararası yatırımcıların tahvil talebinden Türkiye'nin kredi notuna kadar birçok alanda önemli iyileşmeler gözleniyor

Finans 23-05-24 15:08

Son dakika: Merkez Bankası'ndan yeni adımlar! Döviz kredilere sınır ve zorunlu karşılık kararı

Son dakika: Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit tutarken, TL mevduatı destekleyici, KKM'de düşüşü hızlandırıcı ve döviz kredilerinde artışı sınırlayıcı adımlar atıldığını da duyurdu.

Finans 23-05-24 14:49

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi belli oldu! Karar metninde dikkat çeken likidite fazlası detayı! 'İlave tedbirlerle...'

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB mayıs ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Karar metninde likidite fazlasının ilave tedbirlerle sterilize edileceği vurgulandı.

Finans 23-05-24 14:00

Küresel piyasalarda Fed ve Nvidia etkisi!

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tutanaklarındaki sinyaller ve Nvidia'nın rekor gelir açıklamasının ardından karışık seyrediyor. Yurt içinde ise gözler saat 14.00'te Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında.

Finans 23-05-24 10:33

Fed tutanaklarından sinyal geldi, yükselişteki altın fiyatlarında rüzgar terse döndü! (23 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları dikkat! Yükseliş trendindeki altında düşüş başladı. Fed tutanaklarından faiz sinyali geldi, altın fiyatları geriledi. Yatırımcılar 'Bugün gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?' sorusuna yanıt arıyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın piyasasında son durum...

Finans 23-05-24 09:39

Fed tutanaklarında enflasyon mesajı! Faiz oranları beklenenden uzun süre yüksek kalabilir

ABD Merkez Bankası, Federal Açık Piyasa Komitesinin son toplantısının tutanaklarını yayımladı. Tutanaklarda, Fed yetkililerinin enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2'ye doğru düştüğüne dair daha fazla güven kazanmalarının tahmin edilenden daha uzun süreceğini değerlendirdiği aktarıldı

Finans 23-05-24 08:50

Piyasaların gözü bugün saat 14.00'te! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! 'Karar metnindeki detaylar önemli olacak'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı bugün belli oluyor. Altın, dolar, borsa... Hepsi Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi kararına odaklandı. Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'de sabit bırakan Merkez Bankası'ndan bugün sürpriz bir oran gelir mi? Ek adımlar atılacak mı?

Finans 23-05-24 08:03

Diyarbakır’da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kişi silahla yaralandı.

Yurthaber 23-05-24 07:44

Likidite arttı, gecelik faiz politika faizinin altına indi

Merkez Bankası verileri açıkladı. Likidite fazlası 462 milyar TL oldu. BIST gecelik faizi yüzde 47 seviyelerine geriledi.

Finans 22-05-24 15:38

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Merkez Bankası'nın depo ihalesine verilen teklif belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TL depo alım ihalesine 114 milyar 945 milyon liralık teklif geldi. İhalede, minimum faiz oranı yüzde 49,85 oldu.

Finans 22-05-24 14:16

New York borsası düşüşle açıldı

Yatırımcılar ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönemki para politikasına dair daha fazla ipucu beklerken, pay piyasalarında açılışta negatif seyir izlendi. New York borsası güne düşüşle başladı.

Finans 21-05-24 17:28

Göreve başlamasının ardından bir ilk! Merkez Bankası Başkanı Meclis'te sunum yapacak! Tarih belli oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, göreve başlamasının ardından ilk kez 4 Haziran'da Meclis'te sunum yapacak. Fatih Karahan'ın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki ilk sunumunda milletvekillerine Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde bilgilendirme yapması bekleniyor.

Finans 21-05-24 14:49

Küresel piyasalarda Fed yönlendirmeleri etkisi! Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin "temkinli" sözle yönlendirmelerinin ardından karışık bir seyir hakim. Nvidia yatırımcıların odağında. Şirketin hisse fiyatının yıl başından bu yana yüzde 90'ın üzerinde değer kazanması dikkati çekti.

Finans 21-05-24 10:19

Emeklinin temmuz için geri sayımı başladı! Seyyanen zam ihtimali de ortaya çıktı: SGK Uzmanı İsa Karakaş rakam verdi: 'En az...'

Milyonlarca emekli zam için geri sayıma başladı, hesap makineleri çıktı, oranlar hesaplanıyor. Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahmini değiştirmesinin ardından hesaplar da değişti. Emekliler 6 aylık enflasyon farkına ek refah payı da bekliyor. Temmuzda seyyanen zam ihtimali ne?

Finans 21-05-24 09:31

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

Merkez Bankası rezevleri yükselişe geçmişti! Mehmet Şimşek’ten dolar/TL açıklaması: ‘20’lere kadar düşerdi ama…’

Merkez Bankası rezervleri artıyor, Türkiye’nin risk primi düşmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru ise yerinde sayıyor. Peki dolarda seçim öncesi beklenen yükseliş neden yaşanmadı? Dolar/TL fiyatı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Biz piyasadan döviz almasak lira belki 20’li rakamlara kadar düşerdi’ ifadelerini kullanırken, son 1,5 ayı işaret etti. İşte detaylar…

Finans 20-05-24 15:09

TCMB, 2 ayrı TL depo alım ihalesi açtı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 100 milyar liralık 24 Mayıs vadeli ve 75 milyar liralık 27 Mayıs vadeli 2 ayrı TL depo alım ihalesi gerçekleştirdi.

Finans 20-05-24 14:09

Yüzde 25 kira zam sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı: 'Büyük ihtimalle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de Türkiye Ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Şimşek merak edilen 'KDV artışı olacak mı' sorusuna 'KDV artışı öngörmüyoruz' diyerek yanıt verdi. Ayrıca Temmuz ayında sona erecek yüzde 25 kira zam sınırına ilişkin, "Kira artışlarına yüzde 25 zam sınırı büyük ihtimalle devam etmeyecek" dedi. Merkez Bankası rezervleri için, "Benzeri görülmemiş hızda iyileşme var" ifadelerini kullandı.

Finans 20-05-24 10:17

Ekonomi ve finans takvimi yoğun: Haftanın gündemi Merkez Bankası! Faiz kararı belli oluyor

Küresel pay piyasalarında, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli sözle yönlendirmelerine karşın ülkede açıklanan verilerin enflasyon endişelerini yatıştırmasıyla pozitif bir seyir izlenirken, bu hafta yurt içinde gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararına çevrildi. İşte herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeler…

Finans 20-05-24 07:58

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Ekonomistlerin faiz beklentisi belli oldu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 23 Mayıs Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutmuştu.

Finans 18-05-24 11:59

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası tahmin değiştirdi: Memur maaş zammı tablosu sil baştan… Kim ne kadar aylık alacak? Meslek meslek hesap belirdi

Son dakika: Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni maaş zammı hesabı belirdi. Memur maaş zammı hesaplama tablosu Merkez Bankası’nın Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıklamasıyla değişti. Memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayında yüzde 20 seviyelerinde artışı cebinde görecek. Peki en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte meslek meslek tahmini zamlı memur maaşı tablosu…

Finans 18-05-24 09:52

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı… Kök aylık tablosunu değiştiren açıklama: 16 milyon kişiye maaşta yeni rakam

Son dakika: En düşük emekli kök maaşı 6 aylık enflasyon rakamları sonrası bir kez daha değişecek. Bu kapsamdaeEmekli maaşı zammı için Merkez Bankası’ndan çok kritik yeni bir ipucu geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli zammı hesaplama tablosu güncellendi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Mynet olarak 16 milyon emekli için meslek meslek yeni zamlı aylıkları hesapladık. İşte Temmuz zammında yol haritanız olacak haberimiz…

Finans 18-05-24 08:14

Diyanet'ten gündem olan iddiaya açıklama! Üst düzey yöneticiler için...

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan "Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek var" haberlerine yanıt geldi. Yapılan açıklamada İşçilere üst düzey yöneticilerden daha yüksek fiyata yemek verildiği iddiası gerçek dışıdır. Üst düzey yöneticiler için farklı yemek menüsü hazırlanması söz konusu olmayıp Başkanlık Merkez Teşkilatındaki tüm personel için tek menü verilmektedir" denildi.

Haber 17-05-24 20:27

Merkez Bankası'ndan iki depo ihalesi: Faiz oranları belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, 21 Mayıs ve 24 Mayıs vadeli 2 ayrı TL depo alım ihalesi açtı. 24 Mayıs'taki ihalede, minimum faiz oranı yüzde 49,95, maksimum faiz oranı yüzde 50, ortalama faiz oranı ise yüzde 50 olarak ilan edildi.

Finans 17-05-24 13:52

Diyanet'ten Audi A8 açıklaması: İade edildi... Yeni kararları duyurdular

Uzun süredir tartışmaların odağındaki Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Audi A8 açıklaması geldi. Diyanet'ten yapılan açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber 17-05-24 11:44

ÖZEL | Emeklisi ve memuru dikkat! Merkez Bankası anketi hesapları değiştirdi! Zamda ve en düşük aylıklarda tablo ortaya çıktı! İşte en düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam

Son dakika haberi: Merkez Bankası Mayıs Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni açıkladı. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi gerilerken temmuz ayı maaşlarında da hesaplar değişti. SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurların zam oranlarında yeni tablo ortaya çıktı. Yeni zam oranı ve en düşük emekli, memur maaşını sizin için hesapladık. İşte ayrıntılar...

Finans 17-05-24 11:06

SON DAKİKA: Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini

Son dakika haberi... Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren mayıs ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 38,78 TL oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 43,64. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar kuru beklentisinde gerileme kaydedildi.

Finans 17-05-24 10:04

Veri sinyalleri sonrası küresel piyasalarda karışık seyir!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli duruşlarını korumaya devam etmesi ve açıklanan verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izliyor. Yurt içinde veri gündemi yoğunken emekli, memur ve memur emeklileri Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı Piyasa Katılımcılar Anketi'ne odaklanmış durumda.

Finans 17-05-24 09:26

DEM Parti'den Kobani mahkumiyetlerine tepki: “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir”

Kobani davasında çıkan mahkumiyet kararları, TBMM’de CHP ve DEM partililer tarafından protesto edilirken, karar sonrası açıklama yapan DEM Eş Genel Başkanları karara, “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir” şeklinde tepki gösterdi. Kararın ardından DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, akşam saatlerinde olağanüstü toplandı.

Yurthaber 17-05-24 07:56

Merkez Bankası döviz rezervleri 7,55 milyar dolar arttı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri üst üste iki haftalık düşüşün ardından, geçen haftayı artışla tamamladı.

Finans 16-05-24 14:51

Merkez Bankası'nın depo ihalesine verilen teklif belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın depo alım ihalesine 22 milyar 717 milyon liralık teklif geldi. İhalede minimum ve maksimum faiz oranları da açıklandı.

Finans 16-05-24 12:25