Ankara 1 Bolge Milletvekili Adaylari Haberleri

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 2024-05-19 16:48:14

Avukatın, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebine Bakan Tunç'tan açıklama! 'Soruşturma başlatılmıştır'

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davası duruşmasında sanık avukatı A.D., mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtülü olmasının 'laikliğe aykırı' olduğunu iddia ederek, reddi hakim talebinde bulunmuştu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 2024-05-18 17:11:51

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 2024-05-16 07:18:14

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-11 19:26:09

Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi! İşte masadaki konular…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kritik zirve Beştepe’de gerçekleşti. Ankara kulislerinin yakından takip ettiği zirveden ilk görüntüler geldi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. İşte iki liderin görüşmesine ilişkin masadaki konu başlıklarının detayları…

Haber 10-05-24 15:02

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Haber 09-05-24 14:45

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

SON DAKİKA: LPG’li aracı olanlar dikkat! Otogaza 1,64 TL indirim geliyor (1 Mayıs Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Son dakika haberi… Otogaz litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim geleceği öğrenildi. LPG’de indirimin 1,64 TL olması bekleniyor. İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ile İstanbul, Ankara, İzmir LGP, benzin, motorin fiyatları…

Finans 01-05-24 13:48

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 30-04-24 08:15

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 30-04-24 00:34

SON DAKİKA: Sessizlik motorin indirimi ile bozuldu: Dizel aracı olanlar dikkat, akaryakıt fiyatları değişti! (25 Nisan Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatları 1 aydır sabit kalmıştı. Ancak bugün dizel yakıtlı aracı olanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Motorine indirim geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar değişti. İşte 25 Nisan 2024 Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı ile İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 25-04-24 08:24

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 18-04-24 13:10

Ankara’da ‘sahte pankart’ krizi! Mansur Yavaş cephesinden çok sert tepki geldi

Yerel seçimlere 1 gün kala Ankara’da şehrin çeşitli yerlerine asılan ‘sahte’ pankartlar kriz yarattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili sert bir acıkama geldi. Açıklamada “Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haber 30-03-24 14:07

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 24-03-24 15:05

Mansur Yavaş için 2028 senaryosu! Doğal cumhurbaşkanı adayıdır diyen İsmail Saymaz, 1 Nisan'ı işaret etti

Mansur Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanı adayı olma olasılığıyla ilgili gündeme damgasını vuracak bir yorum geldi. 2019'dan bu yana Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olan Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için oy isterken "Bu benim artık son dönemim" demişti. Yavaş'ın daha önce de cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini öne süren gazeteci İsmail Saymaz 1 Nisan'ı işaret ederken 2028 için ortaya koyduğu seçim senaryosuyla dikkat çekti.

Haber 05-03-24 09:36

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

SON DAKİKA : Benzin zammı ile akaryakıt fiyatları rekora koştu! 1 yılda yüzde 111’lik artış: Litresi 42 TL'yi aştı… (15 Şubat Perşembe güncel motorin-benzin fiyatları)

Akaryakıt fiyatları son dakika haberleri ile araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Motorin ve benzin zammı ile akaryakıt pompa fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine yükselmişti. Mazot litre fiyatı 44-46 TL aralığında satılırken, bir zam da bu kez benzin grubundan geldi. Benzin fiyatları 42 liranın üzerine fırladı ve yeni rekor geldi. Böylece 1 Ocak 2023’ten bu yana yüzde 111’den fazla zamlandı. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir güncel mazot-benzin fiyatı…

Finans 15-02-24 07:51

Türkiye'nin yaşlı nüfus oranı ilk kez çift hanede

Yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı, 2023'te yüzde 10,2'ye çıkarak Cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneyi gördü. Yaşlı nüfusunun en fazla olduğu il 1 milyon 238 bin 899 ile İstanbul olurken, bu ili 576 bin 209 ile Ankara, 573 bin 856 ile İzmir izledi

Finans 10-02-24 15:22

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP

SON DAKİKA: Benzin litre fiyatı ilk kez 40 liranın üzerine çıktı! Araç sahipleri şaştı kaldı, akaryakıtta rekor satış fiyatı (1 Şubat Perşembe güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberine göre, akaryakıt fiyatları bugün bir kez daha zamlandı. Motorin zammının ardından benzin fiyatı da arttı ve litre başına 40 lirayı aştı! Peki 1 Şubat 2024 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin mazot fiyatı ile haberin detayları…

Finans 01-02-24 07:32

Tatar ailesi yine gündemde! Zafer Partisi'nde Mahmut Tatar Diyarbakır, kızı Beyza Tatar Şırnak adayı oldu... 4 kardeş 4 farklı partide yarışmıştı

Yerel seçim için öncesi Zafer Partisi'nde 'Tatar' ailesinin adaylıkları gündem oldu. Mahmut Tatar, Zafer Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı olurken; kızı Beyza Tatar ise Şırnak Belediye başkan adayı olarak açıklandı. Açıklama yapan Mahmut Tatar, "Aynı aileden her yere aday olmuşlar gibi yorumlarla bize atılacak çamur tutmaz" ifadelerini kullandı. Öte yandan 14 Mayıs'taki seçimlerde Tatar ailesinden 4 kardeş 4 farklı partiden Şırnak'ta 1. sıra milletvekili adayı olmuştu.

Haber 31-01-24 10:46

Kartal’da kontrolden çıkan araç üst geçidin direğine çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kartal D-100 yan yol, Ankara istikametinde aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yol kenarında bulunan üst geçidin beton direklerine çarptı.

Yurthaber 29-01-24 08:51

Akaryakıt fiyatları MOTORİN ZAMMI ile değişiyor! 1 litre mazot 42 liranın üzerine çıkacak (29 Ocak Pazartesi güncel benzin-motorin fiyatları)

Başta motorin ve benzin olmak üzere akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca araç sahibinin gündeminde yer alıyor. Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik ile yön bulan akaryakıt pompa fiyatları için bu gece yarısı yeni bir zam geliyor! Motorin fiyatları için 9 günde üçüncü zam yapılacak. İşte 29 Ocak 2024 Pazartesi güncel benzin-mazot fiyatı ve İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 29-01-24 08:09

AK Parti ne teklif etti? YRP ne istedi? Masada 1 büyükşehir, 4 önemli ilçe var: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki görüşmeler sekteye uğramış, seçim için ittifak görüşmelerinden netice alınamamıştı. AK Parti İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 10 büyükşehirde destek istedi. YRP ise 'Her şey tek taraflı olmaz' diyerek kendi teklifini sundu. İstekler arasında bir büyükşehir ve 4 önemli ilçe yer aldı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 07:51

MOTORİNE ZAM SON DAKİKA: Akaryakıt fiyatlarına ayar! 1 lira 15 kuruş zam sonrası 41 lirayı aştı: Tarihinde ilk kez… (20 Ocak Cumartesi benzin, mazot, otogaz fiyatları)

Son dakika… Araç sahipleri için akaryakıta zam haberi geldi. Geçtiğimiz gün otogaz fiyatları için yapılan 40 kuruşluk artışın ardından bugün de motorin (mazot) fiyatları değişti. Motorin litre fiyatı yeni zammın ardından 41 lirayı aştı! Böylece litre fiyatları tarihinde ilk kez bu rakamı gördü. Peki 20 Ocak Cumartesi güncel benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 20-01-24 09:30

Kan donduran vahşet! 14 yaşındaki çocuk, avukat babasını uykusunda 20 defa bıçaklayarak katletti

Sancaktepe'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu, 14 yaşındaki oğlu K. Karakoyunlu tarafından evinde uyuduğu sırada 20 defa bıçaklanarak öldürüldü. Çocuğun, kendisine çok fazla karıştığı için babasını öldürdüğü iddia edildi. Öte yandan hayatını kaybeden Karakoyunlu'nun, geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde CHP'den 1. Bölge İstanbul Aday Adayı olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-01-24 15:15

Ne Ankara, ne İstanbul ne Ege kıyısı... Türkler evini artık oradan alıyor! 3+1 dairenin fiyatı şatoyla yarışıyor

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına kırdı. Ankara Keçiören'deki bir dairenin Fransa'daki şatoyla hemen hemen aynı fiyata denk gelmesine benzer bir örnek de İngiltere'den çıktı.

Finans 15-01-24 07:39

Motorin, benzin, otogaz… Akaryakıta 3’ü 1 arada zam! 1 depo 2.013 TL’ye dolacak (4 Ocak Perşembe güncel benzin-mazot LPG fiyatı)

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Akaryakıtta ÖTV oranlarının artmasının ardından hem mazot, hem benzin hem de otogaz fiyatları zamlandı. Litre fiyatları yeniden 40 lira seviyesine yükseldi. İşte 4 Ocak 2024 Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları…

Finans 04-01-24 09:05

SON DAKİKA | İYİ Parti'de 'Mansur Yavaş' istifası! Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Arslan istifa açıklamasında, “Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakarlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” dedi.

Haber 21-12-23 10:46

Ukrayna'dan korkunç görüntüler! Kameralar kayıttaydı: Milletvekili yerel meclis toplantısının yapıldığı odada el bombası patlattı... 1 ölü, 6'sı ağır 26 yaralı

Ukrayna'dan gelen görüntüler, izleyen herkesi dehşete düşürdü. Zakarpatya bölgesinde Keretsky köy meclisinin toplantısının yapıldığı odada meydana gelen korkunç olayda, sonradan milletvekili olduğu belirtilen bir kişi 3 el bombası patlattı. Pimi çekip odanın içine attığı ve patlamaların meydana geldiği olayda 1 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 26 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Haber 15-12-23 15:45

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-23 21:01

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den canlı yayında seçim itirafı: 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker canlı yayındaki itiraflarıyla yine gündem oldu. Ankara'dan milletvekili adayı olarak yer aldığı 14 Mayıs'taki Genel Seçim'de oy kullanmadığını ifade eden Adnan Beker "28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki." dedi.

Haber 11-12-23 21:53

Önce 'İmamoğlu satın aldı' yazdı sonra sildi! İYİ Parti'deki istifa sonrası gündem yaratan paylaşım... Yanıkömeroğlu'ndan açıklama geldi: Bardağı taşırdı!

Yerel seçimlerde CHP'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'de istifa rüzgarı devam ederken son olarak Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu istifa etti. Yanıkömeroğlu'nun istifasına ilişkin ise İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Yanıkömeroğlu'na ağır bir ithamda bulunan Arslan, "İmamoğlu satın aldı" ifadesini kullandı. Arslan'ın daha sonra söz konusu yorumu sildiği görüldü.

Haber 07-12-23 09:23

DİYANET CUMA NAMAZI SAATLERİ 1 ARALIK 2023! Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri internette araştırılıyor. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'İnsan, özü itibariyle değerlidir' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 1 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 01-12-23 12:07

AK Parti iddiasına ilginç yanıt! İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker CHP için net konuştu: Çok kıymetli dostlarım var

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker olmuştu. Meral Akşener'in vahim iddiaları dile getirdiği, ayrıca Ümit Dikbayır krizinin patlak verdiği süreçte partiden ayrılan Beker'in AK Parti'ye ya da CHP'ye geçebileceği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Beker her iki parti için de ilginç bir yanıt verdi.

Haber 28-11-23 08:38

VAKIFBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2023: Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM ekranı

Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 17 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren adaylar tarafından internette araştırılıyor. Kuruma; Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, şube ve müşteri iletişim merkezi için Memur alınacak. Peki, Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM (Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

Finans 27-11-23 15:10

Hakimi öldürdüğü gerekçesiyle ceza alan Yılmaz Güney'in ailesi talep etti! Sefa Mutlu’nun mezarı açılsın

Yılmaz Güney'in ailesi Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak hakim Sefa Mutlu'nun mezarının açılması yönünde talepte bulundu. Mutlu'nun ölümünde “Kasten insan öldürmek” değil, “Kastın Aşılması Sonucu İnsan Öldürmek” suçunun oluştuğu ihtimalinin tespit edilmesi halinde hukuki değişiklikler gündeme gelebilir.

Magazin 27-11-23 14:42

Yer Ankara! Peş peşe üçüncü komşu cinayeti! Gürültü nedeniyle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Ankara’nın Keçiören ilçesinde komşular arasında tadilat nedeniyle çıkan gürültü kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Ankara'da aynı gün meydana gelen diğer bir komşu kavgasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. 3 gün önce yaşanan vahşette ise 72 yaşındaki bir kişi 5 komşusunu tüfekle katletmişti.

Haber 25-11-23 23:27

SON DAKİKA | İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Adnan Beker istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde istifalarla gündeme gelen İYİ Parti'de bir ayrılık daha yaşandı. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa etti.

Haber 16-11-23 12:17

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti

Galatasaray Petrol Ofisi-Fenerbahçe Petrol Ofisi derbisini 2-1'lik skorla sarı-kırmızılılar kazandı. Galatasaray, liderliği Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'ten devraldı.

Spor 12-11-23 19:03

Özgür Özel kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP yeni Genel Başkanı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı

Özgür Özel ile ilgili aramalar hız kazandı. Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan Özgür Özel, CHP parti genel başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile yarıştı. Sabah saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkanı belirlemek için oy kullandı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Peki, Özgür Özel nereli, kaç yaşında, kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı...

Haber 05-11-23 09:17

Yolcu otobüsü Bolu Dağı'nda alev alev yandı! Ankara yönü 1 saat trafiğe kapatıldı

Gece saatlerinde Bolu Dağı D-100 yolunda yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. 22 yolcu taşıyan bir otobüs bir anda alev aldı. Sürücü alevleri fark ederek aracı sağa çekti. 22 yolcu hemen tahliye edilirken çok sayıda ekibin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Ankara güzergahı 1 saat trafiğe kapatılırken yolcular başka otobüsle yollarına devam etti.

Haber 05-11-23 02:25

Kurultaya saatler kaldı! CHP kongresinde 'yasak' tartışması

CHP'nin yarın ve pazar günü yapılacak büyük kurultayı için geri sayım başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek 38'inci Olağanüstü Kurultayı'nın hazırlıkları tamamlandı. CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, afiş yasaklarıyla ilgilide "Hiçbir yasak yok, öyle bir şey yok. Tam tersine; dışarıda Sayın Özgür Özel'in her tarafa, afişleri ve pankartları asıldı." diye konuştu.

Haber 03-11-23 17:26

Polat çiftine ait paraları kaçırmak isteyen 4 kişi Ankara’da gözaltına alındı

Engin ve Dilan Polat’a ait franchising bir şirketin Ankara şubesinin sahipleri Gözde Bilgiç ile eşi İsmail Bilgiç’in, Polat çiftine ait 1 milyon 800 bin liralık parayı kendi ve çevrelerindeki kişilerin banka hesaplarına aktararak para kaçırmaya çalıştıkları tespit edildi.

Yurthaber 03-11-23 11:59