Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Haberleri

Sözleri dikkat çekmişti! Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar" demişti. Yavaş kendi internet sitesinden kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı.

Haber 21-02-2024 20:53

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun sıralaması dikkat çekti... Geride bıraktı! Son ankette çarpıcı sonuç: Aralarında bir isim daha var

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kilitlenmişken anket şirketlerinden de dikkat çeken araştırmaların sonuçları gelmeye devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma "Son 4 yılın 'En Güvenilir' Büyükşehir Belediye Başkanları" anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sıralaması da dikkat çekti.

Haber 31-03-2023 09:27

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.