Arjantin Suudi Arabistan Maci Canli Izle Haberleri

İran duyurdu! Bugün resmen başladı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, İran'ın BRICS üyeliğinin resmi olarak başladığını duyurdu. BRICS ülkelerinin liderleri, 24 Ağustos 2023 tarihinde 15'incisi düzenlenen zirvede üye ülke sayısını artırma kararı almış, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Mısır, Arjantin ve Etiyopya BRICS üyeliğine davet edilmişti.

Haber 2024-01-01 19:59:31

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? Kupa kimin olacak?

Arjantin Fransa maçı, Hırvatistan Fas maçının ardından araştırılmaya başlandı. Messi önderliğinde finale kadar ilerleyen Arjantin, Kylian Mbappé'nin muhteşem performansı ile finalde yerini alan Fransa kupa için mücadele edecek. Eğer Fransa kazanırsa üst üste 2. kez kupayı almış olacak. Peki Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Arjantin Fransa maçı canlı izleme linki!

Spor 2022-12-18 18:23:59

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Arjantin Fransa maçı ile 2022 Dünya Kupası şampiyonu belli olacak. 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Karşılaşma, Katar'daki 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Öte yandan 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı canlı izle ekranı da internette araştırılıyor. Peki, Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2022-12-17 14:12:22

ARJANTİN HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması: Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin ile Hırvatistan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kozlarını paylaşıyor. Lusail Stadyumu'nda devam eden maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri arama motorlarında sorgulanıyor. Lionel Messi'li Güney Amerika ekibi sahadan üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması için geri sayım sürerken birçok kişi, Arjantin Hırvatistan maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2022-12-13 22:23:58

SUUDİ ARABİSTAN MEKSİKA MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Suudi Arabistan Meksika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Suudi Arabistan ile Meksika, 2022 Dünya Kupası C Grubu 3. maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Suudi Arabistan Meksika maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Suudi Arabistan Meksika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen 2022 Dünya Kupası maçının saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 30-11-22 12:01

POLONYA ARJANTİN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Polonya ile Arjantin, 2022 Dünya Kupası C Grubu son maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Stadium 974'da oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Polonya Arjantin maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen 2022 Dünya Kupası maçının saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 30-11-22 11:51

Arjantin'i 2-1 mağlup eden Arabistan'ın galibiyeti sonrası gündem Talisca! Sınır dışı edin

2021 yılında Çin'den Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 8 milyon Euro karşılığında transfer olan, daha önce Beşiktaş'ta da forma giyen ve taraftarın sevgilisi olan Anderson Talisca, Dünya Kupası'nda oynanan Arjantin Suudi Arabistan karşılaşmasının ardından Arabistan'da gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 29-11-22 21:40

Dünya Kupası Arjantin - Meksika maçı canlı izle: Arjantin - Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin – Meksika arasındaki maç günün en önemli maçları arasında yer alıyor. Katar’da devam eden Dünya Kupası dolayısıyla oynanacak olan Arjantin – Meksika maçı Lusail Stadı’nda oynanacak. Arjantin ilk maçında sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan’a mağlup olmuştu. Arjantinli Lionel Messi’nin göstereceği performans ise merakla bekleniyor. Peki Arjantin – Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-11-22 17:50

Son dakika: Duyanlar inanamadı! Dünya Kupası'nda Arjantin'i mağlup eden Suudi Arabistan Milli Takımı oyuncularına veliaht prens Muhammed bin Selman'dan Rolls-Royce marka araba hediyesi!

Son dakika haberleri: Dört yıldır beklenen FIFA Dünya Kupası, başlamasıyla birlikte heyecanını katlayarak devam ediyor. Büyük sürprizlerin yaşandığı turnuvada ilk maçların tamamlanmasının ardından flaş bir olay yaşandı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve kaptanlığını Lionel Messi'nin yaptığı Arjantin Milli Takımı'nı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Rolls-Royce marka araba hediye edildi.

Spor 26-11-22 12:07

Burnu, 3 dişi, çenesi ve yüz kemikleri kırılmıştı! İşte Suudi Arabistan'ın yıldızının son hali

Dünya Kupası'nda C Grubu'nda mücadele eden Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya gelmiş, grubun favorilerinden Arjantin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibin 2-1 mağlup olmuştu. Mücadelede Suudi Arabistan savunmacısı Al Shahrani kaleci Mohammed Al Owais ile ciddi şekilde çarpışmış ve yüzünde birçok kırık tespit edilmişti. 30 yaşındaki oyuncudan ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 24-11-22 14:58

Dünya Kupası skandallarla devam ediyor! Arjantin, Suudi Arabistan'a böyle mağlup olmuş... Şimdi ne olacak?

2022 Dünya Kupası alınan sürpriz sonuçlarla hız kesmeden devam ediyor. Dev organizasyonun herkesi şaşırtan sonuçlarından biri de Arjantin Suudi Arabistan maçında alınırken, Arjantin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın yankıları sürerken Arjantin'in Martinez ile kaydettiği golde ciddi bir hata yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 24-11-22 14:02

Arjantin-Suudi Arabistan maçına gölge düştü! Messi ile anlaşma yapılmış...

Dünya Kupası'nda Arjantin'i yenerek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan manşetlerden düşmüyor. Messi'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçen Arjantin skoru koruyamamış ve karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Maçın ardından yazılanlardan biri de Messi'nin Suudi Arabistan yetkilileriyle yaptığı anlaşmaydı. Yapılan bu anlaşma dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

Spor 23-11-22 19:05

Kemikleri kırılıp, iç kanama geçirmiş! Suudi Arabistan, Lionel Messili Arjantin'i böyle devirmiş!

FIFA Dünya Kupası'nda ilk sürpriz, Arjantin - Suudi Arabistan maçında gerçekleşmişti. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Müsabakanın son anları nefes keserken, 90+5. dakikada yaşanan bir çarpışma sonucu Suudi Arabistan futbolcusu Yasir Al Shahrani hareketsiz şekilde yerde kalmıştı. Ambulansla hastaneye götürülen futbolcunun yüzünde birçok kırık olduğu ve iç kanama geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-11-22 12:28

Suudi Arabistan işi biraz abarttı! Arjantin'i mağlup etmelerinin ardından ülkede resmi tatil ilan edildi

Arjantin karşısında alınan galibiyetin ardından Suudi Arabistan'da yarın resmi tatil ilan edildi. Dünya Kupası'na Arjantin maçıyla damga vuran Suudi Arabistan'da ülke genelinde kutlamalar yapılıyor. Maçın bitiminden itibaren sokaklara dökülen halk bu galibiyeti büyük coşkuyla kutladı. Ülke hükümeti, bu kutlamaların ardından resmi tatil ilan etti.

Spor 22-11-22 19:27

'Elini öpün, özür dileyin!' Suudi Arabistan'a yenilen Arjantin için sosyal medyada Mauro Icardi çılgınlığı...

FIFA Dünya Kupası'nda ilk sürpriz yaşandı! C Grubu'nun ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Tangocular, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılınca Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Galatasaraylı Mauro Icardi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Türk futbolseverler, Arjantin'in yenilgisinin ardından Mauro Icardi'yi en çok konuşulanlar arasına soktu.

Spor 22-11-22 16:26

Arjantin-Suudi Arabistan maçı öncesi Messi hayranlığıyla bilinen Suzy Cortez'den iddialı pozlar

Brezilyalı model Suzy Cortez, Messi hayranlığıyla biliniyor. Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla öne çıkan model, Arjantin-Suudi Arabistan maçı öncesi yine kalçasını sergiledi. Maç sonucunda ise Messi'ye destek mesajı gecikmedi.

Magazin 22-11-22 15:31

Son dakika: Lionel Messi, Dünya Kupası'na büyük bir şokla başladı! Suudi Arabistan, Arjantin'i 2-1 mağlup ederek sürprize imza attı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. C Grubu'nun ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Lusail Iconic Stadyumu'nda oynanan müsabakada turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin, Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu. Lionel Messi'nin ilk 11'de sahaya çıktığı ve 1 gol kaydettiği karşılaşmada tarihe geçen anlar yaşanırken, ortaya çıkan sonuç sürpriz olarak nitelendirildi. İşte maçtan detaylar...

Spor 22-11-22 14:59

'Jorge Jesus, sen misin?' Arjantin - Suudi Arabistan maçındaki ofsayt taktiği, akıllara Fenerbahçe'nin teknik direktörünü getirdi!

FIFA Dünya Kupası fırtına gibi başladı. Katar'da düzenlenen turnuvanın favorileri arasında yer alan Arjantin ile Suudi Arabistan, C Grubu'nun ilk maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı, Arjantin'in 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı ancak 45 dakikaya Suudi Arabistan'ın ofsayt taktiği damgasını vurdu. Karşılaşmayı takip eden Fenerbahçeli taraftarlar ise teknik direktörleri Jorge Jesus'un taktiğini gündeme getirdi.

Spor 22-11-22 14:35

'Çok rahat, çok profesyonel!' Lionel Messi'den tarihe geçen gol! Dünya Kupası'nda bir ilk...

FIFA Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Arjantin kaptanı Lionel Messi'nin turnuvada göstereceği performans merakla beklenirken, karşılaşma çok hızlı başladı. Tangocular, henüz 9. dakikada bir penaltı kazandı. VAR kontrolü sonrasında hakem, beyaz noktayı gösterdi ve topun başına Messi geçti. Yıldız futbolcu, penaltıda topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ve tarihe geçti.

Spor 22-11-22 13:37

DÜNYA KUPASI ARJANTİN SUUDİ ARABİSTAN MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Suudi Arabistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Arjantin Suudi Arabistan maçı için futbolseverler araştırma yapmaya başladı. 2022 Dünya Kupası kapsamında oynanacak olan maçın yayın saati ve kanalı belli oldu. Arjantin Suudi Arabistan maçı canlı izle ekranı internette araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Arjantin Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen maçın ilk 11'leri...

Spor 22-11-22 13:15

TRT 1 FREKANS AYARI! 2022 Dünya Kupası maçları nasıl izlenir? TRT 1 frekans ayarı güncelleme bilgileri!

2022 Dünya Kupası maçları nasıl izlenir? TRT 1 frekans bilgileri 2022 Dünya Kupası kapsamında bugün oynanacak olan Arjantin - Suudi Arabistan, Danimarka - Tunus, Meksika - Polonya, Fransa Avustralya maçları öncesi merak konusu oldu. Maçları yakından takip etmek isteyen futbolseverler kanalın güncel frekans bilgilerini araştırıyor. Peki, TRT 1 frekans ayarlama nasıl yapılır? İşte 2022 Dünya Kupası maçları için TRT 1 frekans ayarı güncelleme bilgileri...

Haber 22-11-22 11:08

'Lionel Messi'li Arjantin, 2022 Dünya Kupası'nda sahne alıyor!

Arjantin, Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında salı günü Suudi Arabistan ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'te başlayacak olan mücadelede tüm gözler, Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi'de olacak.

Spor 21-11-22 09:42

Afyonkarahisar'dan 120 ülkeye 182 milyon dolarlık mermer ihracatı

İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak: - "Yeni ülkelere heyetler gönderildi, Ar-Ge faaliyetleri artırıldı. Bunun sonucunda Arjantin, Şili, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Suudi Arabistan gibi ülkelerde yeni pazarlar bulundu. İnşallah önümüzdeki yıllarda ihracatımız artarak devam edecek"

Yurthaber 08-12-19 11:14

ANALİZ - G20 Zirvesi ve beklentiler

G20 Arjantin zirvesinin üç öncelikli gündem konusu var: İşin geleceği, kalkınma için altyapı ve sürdürülebilir bir gıda geleceği. Ancak gündem dışında toplantılara katılanlar, dijital ticaret ve kripto para birimlerine odaklandılar - Zirvenin odak noktalarından biri Çin ile ABD arasında devam eden ticaret savaşına çözüm bulunup bulunamayacağı. Bu bağlamda, zirve öncesindeki toplantılarda en çok konuşulan konu Çin-ABD ticaret savaşı oldu - İnsan Hakları İzleme Örgütü’ne mensup bir grubun şikayeti üzerine MbS hakkında Arjantin’de bir soruşturma açılması, zirve öncesi gündeme bomba gibi düştü. Muhtemel tartışmaların dahi MbS ve Suudi Arabistan üzerinde ciddi bir rahatsızlık meydana getireceği kesin gözüküyor - Zirvede, 1982’de Falkland adaları yüzünden savaşa giren Arjantin ve İngiltere arasındaki ilk sembolik görüşme de olacak. Theresa May savaştan bu yana Buenos Aires’i ziyaret eden ilk İngiliz başbakan olacak

Haber 29-11-18 11:45

Arjantin, Prens Selman'ı mercek altına aldı

Arjantin, Yemen'de Suudi Arabistan önderliğindeki koalisyonun işlediği iddia edilen savaş suçları ve Suudi yetkililerin yaptığı işkencelerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın rolüne ilişkin HRW'nin sunduğu dosyayı incelemeye aldı - HRW Direktörü Kenneth Roth: - "Buenos Aires'te düzenlenecek G20 Zirvesi'ne Suudi Prens'in katılımı, Yemen ya da Suudi Arabistan'da haklarını arayamayan istismar mağdurlarına çare olmak için Arjantin mahkemelerine bir fırsat sunabilir" - "Muhammed bin Selman, Arjantin'e gelmeye cüret gösterirse bir soruşturma ile karşı karşıya kalabileceğini bilmelidir"

Haber 27-11-18 02:56