In Haberleri

Süper Lig'in efsanesi Akhisarspor, Amatör Küme'ye düştü...

TFF 3. Lig'de mücadele eden Akhisarspor, Erbaaspor'a 6-2 yenilerek bitime 1 hafta kala lige veda etti.

Spor 21-04-2024 17:53

Süper Lig'e yükselecek ikinci takım belli olmak üzere!

1'inci Lig'de Tuzlaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Göztepe bitime 4 maç kala Süper Lig'e 2 yıl sonra dönüşünü ilan etmeye çok yaklaştı.

Spor 15-04-2024 11:39

Formula 1'in sahibi Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

Formula 1'in sahibi Liberty Media, 3,6 milyar sterlinlik bir anlaşmayla MotoGP'yi satın aldı.

Spor 01-04-2024 21:32

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu!

2023 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu. İşte detaylar...

Spor 19-03-2024 13:46

Diğer Haber Etiketleri

başpehlivan benzema beşiktaş transfer Bakan Fatih Terim Okan Buruk UEFA Avrupa Ligi Süper Lig Neymar Tolunay Kafkas Cüneyt Çakır Halil Umut Meler Anadolu Efes deprem son dakika Heung-Min Son 2026 dünya kupası Gökhan Gönül Kerem Aktürkoğlu Uğur Çiftçi İsmail Çipe yapay zeka Burak Yılmaz FIFA Formula 1 Fatih Karagümrük Göztepe Sivasspor Altay Boluspor Eyüpspor PSV Şanlıurfa Simge Sağın Attila Szalai MotoGP Sakatlık Inter Miami Sabri Sarıoğlu Astroloji At Robin van Persie Avrupa Adalet Bakanı Ciro Immobile kura çekimi Patrick van Aanholt Leicester City Çağlar Söyüncü Ümit Milli Futbol Takımı Türkiye Milli Futbol Takımı UEFA kalp krizi Brezilya İspanya İsviçre Türkiye Yılmaz Tunç Arda Turan aday akhisarspor chris singleton ayrılık fenerbahçe everton falcao galatasaray sampiyonlar ligi galatasaray şampiyonlar ligi grubu galatasaray transfer galatasaray icardi ind imza hoffenheim andre ayew atan atiba atletico doğum günü dünya kupası isla yıllık yardım yaşında milli takım messi mustafa taş ligi lokomotiv moskova maradona marco paixao lazio mbappe rayo vallecano peres premier lig psg rennes schumacher santos şampiyonlar ligi şampiyonluklar popescu sözleşme tff sparta prag spor toto itiraf kırkpınar yağlı güreşleri kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman kata paralimpik paylaşım paixão oumar niasse transfer dönemi ust tottenham uefa avrupa uefa konferans ligi son durumu yapılan açıklama galatasaray şampiyonlar ligi ön eleme rakipleri galatasaray şampiyonlar ligi kura çekimi ne zaman ekipleri da, en iyi hakem oldular neymar, kulübün kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman başlıyor spor to portekizli manchester forma süper li son şampiyon kırkpınar yağlı güreşleri canlı yayın kırkpınar ne zaman başlıyor hollandalı hakemi yeni karar transferin son günü verildi galatasaray şampiyonlar ligi maçı ne zaman devam edecek spor tot hedefi hakemlik galatasarayda galatasaray şampiyonlar ligine gidecek mi maçın iyet 10 ak türkiye milli veda yağlı güreş türkiye milli takımı de uz süper ligi fk sezon formaları erden kırkpınar ne zaman buruk ilk dünya kupası maçı galatasaray taraftar ligde

In

In Hakkındaki Haberler Mynet'Te. In Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çocuğu ve eşinin önünde saldırıya uğradı! Lazio'nun yıldızına İtalyan taraftarlardan skandal hamle

2016 yılından beri Lazio formasını terleten Ciro Immobile, çocuğunu okuldan almaya gittiği esnada saldırıya uğradı. Maurizio Sarri'nin takımdan ayrılmasının sebebi olarak gösterilen Ciro Immobile'ye Lazio taraftarları saldırıda bulundu.

Spor 16-03-2024 17:42

Şanlıurfalı Maradona! ''Sokağa çıkamaz oldum''

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona’ya benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Saçı, siması ve hareketleri ile efsane futbolcuyu andıran Akın, görenlere ‘bu kadar da benzerlik olamaz’ dedirtiyor.

Spor 22-01-2024 13:54

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai, Galatasaray'a imza atmak üzere!

Galatasaray transfer çalışmalarına erken başladı. Devre arasında yapılacak hamlelerle şampiyonluk yolunda daha da güçlü konuma gelmeyi planlayan sarı-kırmızılılar savunmaya eski Fenerbahçeli yıldız oyuncuyu düşünüyor.

Spor 05-01-2024 16:11

Ünlü astroloğun 2024 tahmini gündem yarattı! 'Güneş tutulması güzel bir etki bırakacak'

Cansu Canan ile Gündem Dışı programının konuğu olan Astrolog Dinçer Güner ve Küratör Duygu Demir 2024 ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Duygu Demir ve Dinçer Güner, 2024 yılında Güneş tutulmasının Galatasaray üzerinde çok güzel bir etki bırakacağını söyledi. Güner, 2024 yılının Galatasaray'ın senesi olacağını dile getirdi.

Spor 01-01-2024 00:52

Hem Sparta Prag'da hem Galatasaray'da forma giydi! İki takımın eşleşmesi sonrası, yorumu şaşırttı: Karşılaştırılamazlar bile!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşmesi sonrası her iki takımda da forma giymiş olan Tomas Ujfalusi eşleşmeye dair dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Spor 19-12-2023 08:21

Yapay zeka teknolojisi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakiplerini seçti! İtalyan devinin denk gelmesi taraftarları endişelendirdi...

Yoluna Avrupa'da devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimin olacağı büyük merak konusu olmuştu. Google'ın yeni yapay zekası kura çekimi için yeni bir tahminde bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisinin bu tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-12-2023 16:36

Yapay zeka teknolojisi işi abarttı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakiplerini belirledi! İtalyan devi Roma denk geldi...

Yoluna Avrupa'da devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimin olacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Google'ın yeni yapay zekası kura çekimi için tahmin bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisinin bu tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-12-2023 16:32

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan saldırıya uğrayan Halil Umut Meler için açıklama: Çalışma başlattık!

'7. Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler olayına da değinirken, "Çalışma başlattık, cezalarda caydırıcılık sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Spor 14-12-2023 11:21

Brezilya'nın efsane kulübü Santos küme düştü! Öfkeli taraftarlar ülkeyi savaş alanına çevirdi

Neymar, Rodrygo ve Gabriel Barbosa gibi yıldızların yetiştiği Santos, Brezilya Serie A'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü. Santos taraftarları bu sonucun ardından ülkeyi savaş alanına çevirdi. Buldukları araçları yakıp, yıkan taraftarlar, Brezilya'yı birbirine kattı.

Spor 07-12-2023 10:11

Sahalara döneceği günü iple çekiyor! Fenerbahçe'nin yıldızı Luan Peres'in son hali görenleri hayli üzdü

Yaşadığı sakatlık sonrası uzun süredir formasından uzak kalan Brezilyalı oyuncu Luan Peres, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Peres'in çocuğuyla vakit geçirdiği paylaşımda, bacağına aparat taktığı ve tedavisinin halen sürdüğü görülürken 29 yaşındaki oyuncunun bu hali özellikle Fenerbahçe taraftarını hayli üzdü. İşte detaylar...

Spor 05-12-2023 15:31

Mauro Icardi şimdi de müzik piyasasını altüst etti! Galatasaray'ın ardından şarkıyı da zirveye çıkarttı

2023 yılında Türkiye'de en çok dinlenen şarkı Simge'nin 'Aşkın Olayım' şarkısı oldu.

Spor 29-11-2023 16:33

Bir zamanlar Galatasaray'ın transfer gözdesiydi, 7. Lig takımına imza attı!

Türkiye'ye 2013 yılında Akhisar Belediyespor formasıyla adım atan Oumar Niasse, Ege ekibinden 5.5 milyon euro bonservis karşılığında Rusya Ligi takımı Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu. Daha sonrasında Premier Lig'de Everton ve Hull City'de forma giyen Niasse, dönem dönem Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti. Son olarak Morecambe forması giyen Senegalli golcü, 7. Lig takımına imza attı. İşte detaylar...

Spor 24-11-2023 17:14

Altay'da Marco Paixao isyan etti! ''Aşağılanmış ve utanmış hissediyorum''

Trendyol 1. Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret kalıp son olarak evinde Ümraniyespor'a 3-0 yenilen Altay'da paralarını alamayan futbolcuların geçen hafta antrenman boykotu yapmasının ardından yıldız golcü Marco Paixao da isyan bayrağını açtı. Yönetimin mali sıkıntıları aşamadığı kulüpte sezon başında serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen takımda kalan Portekizli golcü sosyal medya hesabından veryansında bulundu.

Spor 10-10-2023 11:49

Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın hocasından Galatasaray itirafı!

İngiliz ekiplerinden Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Emma Hayes, Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 11:20

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nden 20. yıl galası

Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), Başkan Dr. Av. Murat Aksu ev sahipliğinde Eyüp Sultan’da bulunan Artİstanbul Feshane’de seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı muhteşem bir Gala Gecesi düzenledi.

Spor 21-09-2023 20:49

Milli oyuncumuz Bertuğ Yıldırım, Rennes formasıyla Fransa Ligi'nde siftah yaptı!

Fransa'nın Rennes takımına transfer olan Bertuğ Yıldırım siftah yaptı. Lig'in 5. haftasında Lille ile karşılaşan Rennes, mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı Lille formasıyla maça ilk 11'de başladı.

Spor 17-09-2023 08:03

Fatih Karagümrük'ten son gün bombası! Andre Ayew ile anlaşma sağlandı

Transferin son gününde bombalar peş peşe patlıyor. 2018 yılında Fenerbahçe'de forma giyen Andre Ayew, Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

Spor 15-09-2023 17:17

Türkiye - İsviçre maçında ilginç an! Fatih Terim kadroyu açıklamayı unutunca Nihat Kahveci araya girdi

2008 yılında karşılaştığımız İsviçre ile aynı kadrolarla yine karşı karşıya geldik. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi için özel olarak düzenlenen yardım maçında Türkiye ile İsviçre kozlarını paylaştı. Eğlenceli anlara sahne olan maç öncesi Fatih Terim'in soyunma odası konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-09-2023 20:38

Lionel Messi, Amerika'da şov yapmaya başladı! Gollerine devam ediyor...

Lionel Messi, Atlanta United karşısında 2 gol 1 asistlik performans göstererek yeni takımına çok çabuk adapte oldu. Geçtiğimiz hafta da çıktığı ilk maçta fileleri sarsma başarısı gösteren yıldız oyuncunun gösterdiği performans taraftarları mutlu etti.

Spor 26-07-2023 07:23

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2022 başpehlivanı kim oldu? Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geçen senenin şampiyonu internette araştırılıyor. 2022 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek olmuştu. Fakat 9 Mart 2022 tarihi itibariyle kazandığı tüm dereceler Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından iptal edildi ve Kırkpınar başpehlivanlık unvanının sahibi değişti. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son şampiyon kim oldu? Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2022'nin başpehlivanı ve detaylar...

Spor 09-07-2023 19:15

TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞPEHLİVANI: 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu, İsmail Balaban mı, Yusuf Can Zeybek mi?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı bugün gerçekleştirilen final güreşi ile belli oldu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek kozlarını paylaştı. Birçok kişi "662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu?" sorusunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu? İşte detaylar

Spor 09-07-2023 19:14

TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞPEHLİVANI BELLİ OLDU! Kırkpınar Güreşleri başpehlivan kim oldu? Başpehlivanlar meydanda!

Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı olarak ekrana geliyor ve başpehlivan final güreşi ile bugün belli oldu. 7 Temmuz'da başlayan organizasyon bugün sona erdi. Başpehlivan 1 milyon TL’lik para ödülünün sahibi oldu. İsmail Balaban ve yusuf Can Zeybek'in kıyasıya mücadelesi son buldu. Peki, Kırkpınar Güreşleri başpehlivan kim oldu? Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşi ne zaman, saat kaçta?

Spor 09-07-2023 19:04

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu. 7 Temmuz'da başlayan organizasyonda 1 milyon TL’nin sahibi rakibi İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek oldu. Geçen sene Cengizhan Şimşek şampiyon olmuştu fakat 9 Mart 2022 tarihi itibarıyla kazandığı tüm dereceler Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından iptal edilince şampiyon da değişmişti.

Spor 09-07-2023 16:53

Tottenham yıldızı Heung-min Son'un yaşı 1 yılda iki kez değişti! İkinci defa 31 yaşına girdi

Tottenham'ın yıldız oyuncusu Heung-Min Son ülkesi Kore'de yaşanan kanun değişikliği nedeniyle ikinci defa 31 yaşına girerken, bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 08-07-2023 12:35

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ 2023 CANLI İZLE: 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birinciye 1 milyon TL!

Kırkpınar Yağlı Güreşleri her sene olduğu gibi bu sene de Edirne’de gerçekleştiriliyor. Edirne Belediyesi, yarışmanın programını ve verilecek ödülleri günler öncesinden yaptığı açıklama ile duyurmuştu. 2 bin 141 pehlivanın kayıt yaptırdığı Kırkpınar Yağlı Güreşleri 7-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başpehlivan 1 milyon TL'nin sahibi olacak. Peki, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 07-07-2023 15:01

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! 2024 yılından itibaren direkt olarak katılabilecek takımlar arasında yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Liginde 2024 yılından itibaren 36 takım olacağını ve takımlardan 2 tanesinin hak kazanamasa da Wildcard ile turnuvaya davet edileceğini açıkladı. Wildcard standartlarına Türkiye'den sadece Galatasaray'ın uyması, sarı-kırmızılıları bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 05-07-2023 18:07

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ 2023: 662. Kırkpınar Güreşleri ne zaman, ödül ne kadar? Program belli oldu!

Kırkpınar Güreşleri'nin ne zaman yapılacağı ve birinciye verilecek ödülün tutarı merak konusu oldu. Edirne Belediyesi, yarışmanın programını ve verilecek ödülleri yaptığı açıklama ile duyurdu. Birçok kişi internette konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman yapılacak? 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birincilik ödülü ne?

Spor 01-07-2023 09:02

Cüneyt Çakır'a sürpriz teklif! MHK'nın başına geçeceği iddia ediliyordu, Rusya'ya transfer oluyor...

2022 yılında aktif hakemlik kariyerine nokta koyan Cüneyt Çakır, Rusya Futbol Federasyonu'ndan teklif aldı. MHK'nın başına geçeceği iddia edilen Cüneyt Çakır'ın aldığı bu tekliften sonra karar değiştirdiği öğrenildi.

Spor 29-06-2023 17:39

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu resmen açıkladı! Ayrılık sözleri... Kendimi zorluyorum

2020 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve her sezon performansını daha da yükselten Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri artmaya devam ederken, başarılı oyuncu hayalinin 'Avrupa' olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-2023 12:04

Sezonun bombası Arda Turan'dan! Burak Yılmaz Türkiye'ye Eyüpspor formasıyla dönüyor

Fransız ekibi Lille'den Fortuna Sittard'a transfer olan ancak verdiği ani kararla Hollanda ekibine sürpriz bir şekilde veda eden Burak Yılmaz için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-05-2023 16:08

SON DAKİKA: Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi!

Son dakika... Anadolu Efes'in tecrübeli basketbolcusu Chris Singleton kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. 33 yaşındaki ABD'li basketbolcunun son durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Anadaolu Efes'ten de açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 03-05-2023 09:32

Bu transfer çok konuşulur! Çağlar Söyüncü meğer ocak ayında imzalamış... İşte yeni takımı

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Leicester City'de forma giyen milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün yeni sezonda takımdan ayrılması beklenirken, tecrübeli savunmacının yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 27-04-2023 13:03

Yıllardır haber alınamıyordu! Michael Schumacher röportajını Cevaplar tamamen ondan! diyerek duyurdular! Ortalık karıştı

Formula 1'in efsane isimlerinden Michael Schumacher, 2013 yılında Alp Dağları'nda geçirdiği kayak kazası sonrası uzun yıllardır komada. Ailesinin sağlık durumunu sır gibi sakladığı Schumacher'in için geçtiğimiz günlerde olay bir iddia ortaya atıldı. Alman Die Aktuelle dergisi kapağında Formula 1 pilotu Michael Schumacher'ın fotoğrafı ile bir sayı çıkarırken, "Cevaplar tamamen ondan! Michael Schumacher, 54 yaşında!" ifadelerini kullanırken, ortalık bir anda karıştı. İşte detaylar...

Spor 24-04-2023 16:58

Hollanda'da Burak Yılmaz depremi! Maç sonu Fortuna Sittard'a veda etti, herkes şaşkın

Kariyerine Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da devam eden tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, ligde son oynanan Groningen maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti. Fortuna Sittard Kulübü Scout Müdürü Sjoerd Ars, "Biz de şaşırdık" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-04-2023 07:42

Paris Saint Germain ile Lionel Messi arasında Mbappe krizi! İstediği ücret sonrası ortalık karıştı

Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Lionel Messi yeni sözleşme görüşmelerini sürdürürken, taraflar arasında çözülemeyen konuların olduğu iddia edildi. Bu konulardan biri de Kylian Mbappe...

Spor 16-03-2023 19:09

Tarihi imza çok yakın, Karim Benzema'dan Real Madrid'e veda! İşte yeni takımı...

Uzun yıllardır İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giyen golcü oyuncu Karim Benzema, Madrid ekibinin kendisi ile sözleşme yenilememesi üzerine yeni takım arayışlarına başlarken, İspanyol basınından futbol dünyasına bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Benzema'nın yeni adresi Manchester United ya da PSG olacak. İşte detaylar...

Spor 15-03-2023 10:55

Dünya Kupası'nda format değişti! FIFA resmen açıkladı... İşte 2026 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'ndaki yeni format

2026 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kupası'nda format değişikliğine gidildi. FIFA'dan yapılan açıklamada yeni format resmen duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 14-03-2023 16:54

Milli Takım için Sabri Sarıoğlu sürprizi! Görüşme yapıldı, top artık TFF'de!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yerine kimin geleceği büyük merak konusu olmuş durumda. TFF'nin birçok isimle görüşme yaptığı öğrenilirken, Sabri Sarıoğlu sürprizi herkesi şaşırttı.

Spor 10-03-2023 17:06

Beşiktaş'ın 40 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson futbolu bırakma kararı aldı!

2013 yılından bu yana Beşiktaş'ta forma giyen ve gerek oyunu gerekse karakteriyle taraftarın gönlüne taht kurmuş olan Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'un futbolu bırakma kararı aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 10-03-2023 15:40

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Robin van Persie, beraber oynadığı en iyi oyuncuları açıkladı!

2015 yılında Fenerbahçe'de forma giyen Hollanda'nın eski futbolcusu Robin van Persie, birlikte oynadığı en iyi 6 futbolcuyu açıkladı. Sarı-lacivertli formayla 86 maça çıkan Van Persie, 36 gol katkısı yaparak beklentileri karşılayamamıştı.

Spor 03-03-2023 19:36

Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu! ''Helalleşmeyi hak etmiyor muyum?''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından daha önce görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 22-02-2023 10:29

Galatasaray'da 13 yıllık serüven sona erdi! Kariyerine U16'da başlayan İsmail Çipe yuvasından ayrılıyor...

2010 yılından beri Galatasaray'da olan ve U16'dan başlayarak üst takıma kadar yükselen İsmail Çipe'nin 13 yıllık Galatasaray serüveni sona eriyor. Bu süreçte; Bugsaşspor, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor forması giyen İsmail Çipe, Boluspor ile her konuda anlaştı.

Spor 17-02-2023 08:29

Popescu depremzedeleri unutmadı! En değerli eşyasını satışa çıkardı

2000 yılında UEFA Kupası'nı ülkemize getirmeye başaran Kopenhag Parken Stadyumu'nda Arsenal ile UEFA Kupası finalinde karşı karşıya gelmiş, penaltılar sonucunda kupayı müzesine götüren Sarı-Kırmızılılar'ın son penaltısını Popescu gole çevirmişti. Rumen oyuncudan depremzedelere büyük bir destek geldi. İşte detaylar...

Spor 12-02-2023 18:36

Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Çiftçi sahibi olduğu halı saha tesislerini depremzedelere açtı!

Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası çalışmalar devam ederken, evleri yıkılan ve dışarıda kalan depremzedeler için, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Çiftçi de yardım elini uzattı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2023 18:35

Galatasaray'da Patrick Van Aanholt defteri kapandı! Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Hollandalı oyuncu PSV ile sözleşme imzalayacak

Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan Patrick Van Aanholt'ın gidişine onay verildi. Yabancı kontenjanından dolayı maçlarda oynayamayan Hollandalı oyuncu, PSV’nin teklifini kabul etti. 2021 yılında Galatasaray'a transfer alan yıldız oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Spor 30-01-2023 19:31