Beşiktaş Antalyaspor Haberleri

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, erteleme maçında Antalyaspor'u ağırlayacak!

Beşiktaş ile Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçında karşılaşacak. Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenen ve Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ikinci kez ileri tarihte oynanması planlanan maç için beklenen gün geldi. Siyah-beyazlı takım yarın rakibini ağırlayacak. Kartal'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler maçta yer alamayacak. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-2023 15:33

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması planlanan Beşiktaş Antalyaspor maçı o dönem Taksim, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenmişti. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ikinci defa ertelenen maç için geri sayım başladı. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-2023 09:15

Beşiktaş Antalyaspor

Beşiktaş Antalyaspor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beşiktaş Antalyaspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.