Pep Guardiola Haberleri

Pep Guardiola'dan maç sonunda Galatasaray sözleri! Gidin onlara sorun

Manchester City, Galatasaray'ı Devler Ligi'nde turnuva dışına iten Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 yenerken teknik direktör Pep Guardiola karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-02-2024 14:17

Manchester City tarihinin en kötü performansı! Pep Guardiola tel tel dökülüyor...

Aston Villa, sahasında Manchester City'i 1-0 mağlup etti. Bu skorun ardından Manchester United, ligde Manchester City’nin yalnızca üç puan gerisinde yer aldı.

Spor 07-12-2023 08:06

Pep Guardiola'nın kızından Filistin'e destek! 'Kaç insanın ölmesi gerekiyor!'

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın kızı Maria Guardiola, Filistin'e destek mesajı yayımladı.

Spor 14-10-2023 18:57

Pep Guardiola, İspanya'da acil ameliyata alındı! Sırtındaki ağrılar nedeniyle...

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’nin başarılı teknik direktörü Pep Guardiola, sırtındaki problem nedeniyle bir operasyon geçirdi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Pep Guardiola, sırtındaki problem nedeniyle bugün bir operasyon geçirdi. Manchester City’deki oyuncular Pep’e acil şifalar diliyor ve onu yakında Manchester’ın başında tekrardan görmeyi dört gözle bekliyor” ifadeleri kullanıldı.

Spor 22-08-2023 16:32

Pep Guardiola'nın Dünya Kupası tahmini şaşırttı! Tam 1 ay önce açıklamıştı

Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ederken, ilk finalist Messi'li Arjantin olmuştu. Dev organizasyonu yakından takip eden İngiltere Premier Lig ekiplerinden Mancher City'nin patronu Pep Guardiola yaklaşık 1 ay önce çeyrek final maçının yıldızı Alvarez ile yaptığı konuşmada favorisini açıklamıştı. İşte detaylar...

Spor 14-12-2022 08:02

Pep Guardiola, 3 yıl daha Manchester City'de!

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, 2016 yılından bu yana takımın başında olan Pep Guardiola’nın sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

Spor 23-11-2022 13:45

Son dakika: Herkes ters köşe oldu, fırtına futbolu da vurdu! Lionel Messi, kariyerinin en sürpriz imzasını atıyor! PSG, Barcelona derken Premier Lig'e gidiyor...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda performansı en çok merak edilen isimler arasında yer alan yıldız futbolcu Lionel Messi'nin geleceği belli oluyor. Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bitecek olan Arjantinli starın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. PSG'nin kontrat uzatma teklifini reddeden Messi'nin Barcelona'ya döneceği konuşulurken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Messi'nin eski hocası Guardiola'nın yönetimindeki Manchester City'e imza atacağı iddia edildi.

Spor 22-11-2022 09:57

'Jorge Jesus'un sanat eseri!' Fenerbahçe, Avrupa'yı sallıyor! Tek rakibi Manchester City...

Spor Toto Süper Lig'de topladığı 20 puanla lider Adana Demirspor'un 1 puan gerisinde maç eksiği olmasına rağmen 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus fırtınası esiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkmayı garantileyen sarı - lacivertliler, Süper Lig'deki gol ortalamasıyla da taraftarlarına parmak ısırttı. Maç başına 3.1 gol ortalaması tutturan Kanarya' Avrupa'nın 5 büyük ligi baz alındığında sadece Manchester City'nin gerisinde kaldı.

Spor 19-10-2022 11:17

'Asla İlkay Gündoğan ile iddiaya girmemelisin!' Manchester City'nin yıldızı, Pep Guardiola'yı cezalandırdı...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, takımının antrenmanına damgasını vurdu. City'nin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan ve kaptanlardan biri olan Gündoğan, hocası Pep Guardiola ile iddiaya girdi. İkili arasındaki bahiste kazanan Türk asıllı Alman yıldız olunca İspanyol teknik adam cezasına razı oldu.

Spor 11-10-2022 14:27

Rıdvan Dilmen'in lanetlediği Pep Guardiola, deplasmanda takıldı! Newcastle United, Manchester City'e çelmeyi taktı...

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Newcastle United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Pep Guardiola'nın öğrencileri, 3-1 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Manchester City ligdeki ilk puan kaybını yaşarken, akıllara Rıdvan Dilmen'in Guardiola hakkında söyledikleri geldi. İşte maçtan detaylar...

Spor 21-08-2022 20:53

Son dakika: Rıdvan Dilmen'in Ümraniyespor - Galatasaray maçı sonrası yaptığı Pep Guardiola yorumu olay yarattı! Lanetliyorum!

Son dakika haberleri: Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hangikredi Ümraniyespor - Galatasaray maçının ardından TV 8,5 ekranlarında olay yaratan yorumlarda bulundu. %100 Futbol programında konuşan Dilmen; geriden oyun kurma sistemiyle oynayan takımları sert bir dille eleştirirken, Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya şoke eden ifadeler kullandı. Rıdvan Dilmen, "Başta Guardiola olmak üzere" diyerek başladığı cümlesini "Lanetliyorum" şeklinde bitirdi.

Spor 20-08-2022 12:13

Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli'nin aşk defteri kabarık! Meğer öyle şeyler yaşamış ki...

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da oynayan Dele Alli için harekete geçmişti. 26 yıl yaşındaki ünlü futbolcu bugün İstanbul'a geliyor. Dele Alli, İstanbul'a indikten sonra resmi imzayı atacak ve ara vermeden Beşiktaş ile çalışmalara başlayacak. Biz de bu gelişmenin ardından deneyimli futbolcunun bilinmeyen yanlarını gözler önüne serdik. İşte Dele Alli'nin geçmiş ilişkileri...

Magazin 19-08-2022 14:54

Son dakika: Jorge Jesus, Pep Guardiola'dan Manchester City'nin yıldızını Fenerbahçe için bizzat istedi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Jorge Jesus, transferde aktif rol oynamaya başladı. Sarı - lacivertlilerin yeni teknik patronu, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique'nin transferini yönetimden talep etmiş ve oyuncu, İstanbul'a getirilmişti. Fenerbahçe'deki ikinci transfer bombası ise Manchester City'nin genç futbolcusu Yan Couto oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 14-06-2022 12:35

Son dakika: Tarih böyle skandal görmedi! Şampiyon olan Manchester City, rakip kaleciyi hastanelik etti

Son dakika haberleri: İsveçli kaleci Olsen, şampiyonluğun ardından Etihad Stadyumu’nun zeminine giriş yapan taraftarların hışmına uğradı. Tecrübeli kaleciye maçta gösterdiği iyi performans nedeniyle tekme tokat saldıran City'nin gözü dönüş taraftarları kaleciyi hastanelik etti. Maç sonunda takımın teknik direktörü Gerrard yaptığı açıklamada, "Kalecim saldırıya uğradı ve bence bu sorular Pep ve Manchester City’e sorulmalı. İyi olup olmadığını bilmiyoruz. Hastaneye gidip bakacağız.” dedi.

Spor 23-05-2022 09:55

Son dakika! Erling Haaland, çocukluk hayaline kavuştu! Babasının izinden giderek Manchester City'ye imzayı attı!

Manchester City, Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Aylardır bu transferin peşinden koşan İngiliz devi, Haaland'ın da araya girmesinin ardından transferi noktaladı. Manchester City, Haaland'a yıllık 30 milyon euro maaş ödeyecek. Yıldız oyuncu 1 Temmuz itibarıyla yeni takımına katılarak antrenmanlara başlayacak.

Spor 10-05-2022 16:53

Son dakika: Galatasaray taraftarını şoke eden gerçek açıklandı! Ayrılsa bile...

Son dakika haberleri: Sezona teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başlayan ancak gelen kötü sonuçların ardından deneyimli çalıştırıcı ile yolları ayıran Galatasaray'da göreve Domenec Torrent getirilmişti. Burak Elmas'ın bire bir görüşerek takımın başına getirdiği Torrent, istenen performansı sergileyemeyince taraftarlar tarafından istenmeyen adam olarak ilan edilmişti. Spor yazarlarından İspanyol çalıştırıcı için flaş yorumlar geldi...

Spor 10-05-2022 10:25

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Liverpool'a savaş açtı! Şampiyonluk sözü olay oldu...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile Liverpool arasındaki şampiyonluk yarışı nefes keserken, iki takımın teknik direktörlerinden flaş açıklamalar gelmeye devam ediyor. Liverpool'un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, olay yaratan bir konuşmaya imza attı.

Spor 09-05-2022 17:31

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın yeni adresi olay oldu! Bunun adı ihanet...

İngiltere flaş bir transfer haberiyle sarsıldı! Premier Lig devi Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin ardından Manchester City'e imza atacağı iddia edildi. Bu iddia sonrasında United taraftarları büyük tepki gösterdi.

Spor 08-05-2022 17:44

Tüyler ürperten olay! Guardiola'ya maçta 'Şaman Büyüsü' yapıldı! İşte yaşananlar...

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde dramatik bir şekilde Real Madrid'e 3-1 kaybeden Manchester City kupanın dışında kaldı. Maç boyunca yakaladığı net şansları cömert bir şekilde harcayan İngilizler sahadan boynu bükük bir şekilde ayrıldı. Guardiola'nın Şampiyonlar Ligi laneti yine devam etti.

Spor 05-05-2022 10:45

Manchester City-Real Madrid maçında ilginç olay! Gol olmadan 10 saniye önce...

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada yaşanan bir pozisyonda Guardiola'nın verdiği tepki sosyal medyada gündem olmuş durumda. Vinicius Jr'ın Fernandinho’ya çalımı attığı anda Pep Guardiola kendini yere attı. Takımının golü yiyeceğini 10 saniye önceden fark eden tecrübeli çalıştırıcı oyuncusuna basit çalım yediği için isyan etti.

Spor 27-04-2022 09:25

Son dakika: İlkay Gündoğan açıkladı, Galatasaray taraftarını heyecan sardı! Yeşil ışık...

Son dakika haberleri: Nürnberg, Borussia Dortmund ve Manchester City... İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, geleceği hakkında ilk kez bu kadar net konuştu. Türkiye'ye transfer olabileceğini belirten Gündoğan, ABD Ligi MLS'e de açık kapı bıraktı. Galatasaraylı olduğu bilinen başarılı futbolcunun açıklamaları sarı - kırmızılı taraftarlarda heyecan yarattı.

Spor 26-04-2022 11:33

Son dakika: Antalyaspor, Alanyaspor'u 3 golle yıktı! Nuri Şahin fırtınası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, üst üste 6. galibiyetini aldı. Ayrıca 11 maçtır da yenilmeyen kırmızı - beyazlı ekipte teknik direktör Nuri Şahin'e Guardiola benzetmeleri yapıldı.

Spor 16-04-2022 17:57

Guardiola, canlı yayında aldığı haberle yıkıldı

Manchester City'nin başarılı çalıştırıcısı Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Atletico Madrid maçı öncesi büyük bir şok yaşadı. Kendisinden az önce konuşan Fernandinho'nun takımdan ayrılacağı açıklamasını duymayan Guardiola bu olayı gazetecilerden öğrendi. Büyük şaşkınlık yaşayan Guardiola'nın mutsuzluğu kameralara yansıdı.

Spor 12-04-2022 20:43

Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran an! Böylesini ilk kez görüyorum!

Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde ilk maçta Manchester City, Atletico Madrid'i konuk etti. Etihad'da oynanan müsabaka, Manchester City'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, teknik direktör Çağdaş Atan'ın analizleri dikkat çekti.

Spor 06-04-2022 12:24

Erling Haaland için şoke eden iddia! Dünya futbolunu karıştıran transfer...

Dünya futbolunda PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe ile birlikte tarihe geçmesi beklenen bir diğer futbolcu olan Erling Haaland'ın sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılması bekleniyor. Norveçli santrforun olası yeni adresi ise futbolseverleri şaşırttı. Real Madrid'e transferine herkes "Tamam" gözüyle bakarken devreye yeni bir kulüp girdi...

Spor 06-04-2022 07:23

Pep Guardiola'nın yeni adresini duyurdular! 2023'te kıta değiştiriyor!

Manchester City'de 6. sezonunu geçiren Pep Guardiola gelecekte çarpıcı bir karar alabilir. Manchester City'nin gözde menajeri Pep Guardiola sözleşmesi bittikten sonra aynı şirket için farklı bir kıtada çalışabilir.

Spor 03-12-2021 14:13

Pep Guardiola: Şampiyonluk her sezon daha zor

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Premier Lig'deki şansları için konuştu.

Spor 19-11-2021 22:17

Barcelona'da Pep Guardiola sürprizi

Barcelona, efsanesi Xavi Hernandez ile kavuştu. Ancak efsane ismin imza töreninde sürpriz biri vardı.

Spor 09-11-2021 07:34

Pep Guardiola'dan Barcelona ve Xavi açıklaması

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola, Barcelona'nın teknik direktör adayları arasında adı geçen Xavi Hernandez'in bu göreve hazır olduğunu düşündüğünü söyledi.

Spor 29-10-2021 18:01

Pep Guardiola'dan Messi açıklaması

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Barcelona'dan ayrılan Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında konuştu. Guardiola, 16 yıl sonra Barcelona'dan ayrılan Messi ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Spor 06-08-2021 17:12

Manchester City, rekor transferi resmen açıkladı

Manchester City, Jack Grealish transferini açıkladı. 6 yıllık sözleşme imzalanan futbolcu için 100 milyon sterlin bonservis bedeli ödenecek. Bu ücret Premier Lig tarihinde bir futbolcuya ödenen en yüksek ücret olarak kayıtlara geçti.

Spor 05-08-2021 23:25

Transfer döneminin bombası patlıyor

Juventus ile 1 yıl sözleşmesi bulunan ve maaşında indirime gidip sözleşme uzatmak ya da başka bir kulübe transfer olmak seçenekleri önünde bulunan Cristiano Ronaldo'nun ismi bu kez Manchester City ile anılmaya başlandı. Bu haberin çıkmasının ardından Manchester City menajeri Guardiola'nın Ronaldo ile ilgili yaptığı açıklama ve Portekizli yıldızın Manchester City ile kullandığı sözler akıllara geldi.

Spor 22-07-2021 17:17

Guardiola: Harry Kane için teklif yaptık ama imkansız

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Harry Kane için Tottenham'a teklif yaptıklarını ancak istenen 115 milyon Euro'yu ödeyemeyeceklerini söyledi.

Spor 07-07-2021 15:28

Messi, Barcelona ile sözleşmesini uzattı

İspanya La Liga devi Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi geçtiğimiz sene ayrılığın kenarına gelmiş ve son anda 1 sene daha kulüpte kalmaya karar vermişti. Geleceğine bu yaz karar verecek olan Messi'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Spor 25-06-2021 16:27

Pep Guardiola canlı yayın sırasında gözyaşlarını tutamadı

Premier Lig'de 2020-21 sezonu bugün oynanan maçlarla son buldu. Haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Manchester City kupasına kavuşurken, efsanesi Sergio Agüero'ya da veda etti.

Spor 24-05-2021 11:40

Pep Guardiola, Agüero'nun adresini açıkladı

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, şampiyonluk sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve Sergio Agüero'nun yeni adresini de paylaştı.

Spor 24-05-2021 07:49

Pep Guardiola'dan İstanbul açıklaması

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Newcastle United ile oynanacak Premier League maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 13-05-2021 23:05

Guardiola'nın babası: Messi'yi Barça'dan ayırmak istemez

Manchester City'nin hocası Pep Guardiola'nın babası Valenti, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Spor 07-05-2021 08:17

Pep Guardiola: UEFA, 1 yılı 400 gün yapsın

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, yeni Şampiyonlar Ligi formatını eleştirdi.

Spor 23-04-2021 20:36

Guardiola'dan UEFA ve FIFA'ye sert tepki: Futbolcuları öldürüyorlar

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, futbolcuların sürekli maç yapmalarından dert yandı. Sıkışık takvim nedeniyle FIFA ve UEFA'yı eleştiren Guardiola, "UEFA ve FIFA, futbolcuları öldürüyor. Sezon başından beri hiç ara vermedik, bir kere bile. Oyuncular insan, makine değil" ifadelerini kullandı.

Spor 05-04-2021 16:21

Guardiola: Forvet almama ihtimalimiz oldukça yüksek

Manchester City menajeri Pep Guardiola, transfer için açıklama yaptı.

Spor 02-04-2021 20:08

Pep Guardiola'dan flaş zemin açıklaması: Stadımızın zemini iyi değil

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Etihad Stadyumu'nun zeminiyle ilgili konuştu.

Spor 12-03-2021 17:59